[EFC] Transferų naujienos ir gandai

Post Reply
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Tuo tarpu Gana įteikė transfer requestą.
User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 37
Posts: 1945
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

hippo wrote: 30 Jan 2019, 22:39 Tuo tarpu Gana įteikė transfer requestą.
Tuo tarpu? Prieš dieną-dvi buvo reportinama įvairaus laipsnio šaltinių. Iš esmės mano klausimas apie žmogų-šūdą tik dėl to ir kilo.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

reyu wrote: 30 Jan 2019, 22:50
hippo wrote: 30 Jan 2019, 22:39 Tuo tarpu Gana įteikė transfer requestą.
Tuo tarpu? Prieš dieną-dvi buvo reportinama įvairaus laipsnio šaltinių. Iš esmės mano klausimas apie žmogų-šūdą tik dėl to ir kilo.
Prieš dieną-dvi jis prašėsi išleidžiamas be spravkės. O vakar vakare įteikė oficialų requestą.
Kalbant apie žmogaus-šūdo apibrėžimą, tai vakarykštis žingsnis jį iš to apibrėžimo skaitau išima, nes jei būtų iki galo bandęs dabar madingu stilium dar ir lojalumo bonusus išsimušt, tai jau jo, prašytųsi tokios definicijos.

Kad jau palietėm tą temą, tai aš išvis jam neturiu jokių pretenzijų. Prancūzakalbiui negrui nebandyt pasinaudot tokia galimybe (pirma ir paskutine gyvenime) būtų keista. CL, Neymaras, klimatas, Eifelio bokštas, Žoržo Pompidu meno ir kultūros centras - neatremiami argumentai.
Dabar tik, kaip minėta, lieka klausimas, kaip jis elgsis, jei transferas neįvyks.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54



¯\_(ツ)_/¯
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54



¯\_(ツ)_/¯

Cuco bent alga nedidelė, bet Bolasie atlyginimo tai jaučiu belgai kokį 10% išgalės mokėt.
User avatar
flasher1
Posts in topic: 205
Posts: 773
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Paskutinės minutės 26mln eurų bidas už Ganą buvo atmestas. Va taip ir sudaužomos žmonių vaikystės svajonės.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Masyvaus transferų lango balansas.

OUT:
Bolasie, Cuco ir Connolly pernuomoti į kitus klubus, Holgate, Dowell, Baningime išnuomoti į Championshipą, dar keli vaikai į žemesnes lygas.

IN:
-

Kad nieko nepirko, tai gerai. Liūdniau, kad balasto nesiseka atsikratyt. Taip ir gers siurbėlės klubo kraują iki kontraktų pabaigos. Nedidelių vilčių teikia nebent Martina ir šiek tiek netikėtai Mirallas, kuriam neblogai sekasi Italijoj.

Dar į balansą galima įvesti vargšo Idrissos susuktą galvą ir ašaras į pagalvę bemiegėmis žiemos naktimis.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Ajopšichmat, užmiršau klubo legendą ir didžiausią lango transferą - Niasse nuomą į Cardiffą :doh:

O šiaip tai kyla klausimas ar tas nulis pirkinių susijęs tik su pasiūla žiemos turguj ir tuo, kad nepasisekė nieko parduot ar ir su Moshiri/Brandso nepasitikėjimu Silva.

Atsakymo nesužinosim, nes net jei pasitikėtų, be pardavimų jokių pirkinių nebūtų.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Silva apvaliai pašnekėjo apie galimybę nusipirkt Gomesą ir Zouma. Noras kaip ir yra, bet derybos dar nevyksta, ne nuo Evertono priklauso, laikas parodys.
Ta proga pacituosiu savo ilgą postą, rašytą prieš kelis mėnesius.
hippo wrote: 25 Jan 2019, 11:41 Komplikuotos mintys mane aplanko apie Gomesą. Po debiuto visi buvo sužavėti kaip greitai jis adaptavosi naujoj lygoj po nesėkmingo ruožo Barselonoj ir ligos patalo. Daugumai bokalo ekspertų tada net minčių nekilo ar reikia bandyt jį paimt ant visai. Brandsas žadėjo jau žiemą stumt tą reikalą.

Bet vėliau forma smigo kaip numušto bombonešio ir darosi nebeaišku ką jis veikia startinėj sudėty. Dėl to tai nekneejerkinu, žmogas gyvenime nelošęs per žiemos pasiutpolkę, o dar prieš tai metus nežaidus, nieko keisto, kad pervargo. Tuo labiau, kad Silva, užsispyręs kaip avinas, visai neduoda jam poilsio.

Bet na o tačiau jis man kėlė abejonių jau tada, kai visos Evertono fanų bazės mergaitės dar sisiojo dėl jo į stringus.

Jaunuolis turi reikalingų savybių - stiprus, gerai dengia kamuolį korpusu, komandos draugai be baimės dalina (dalino) jam kamuolį tight situacijose. Bet toliau prasideda problemos. Be kamuolio jis atrodo blogiau - nei greičio, nei didelio proto, ir su Gana beigi Gylfi dera nekaip.
Gana kadangi yra prie 30 artėjantis jaunuolis, kurio gerumas paremtas ištverme ir plaučiais, tai su visa meile jam, gal ir būtų protinga pasinaudot paskutine proga iš jo uždirbt ir statyt vidurį ant naujų pamatų, įskaitant Gomesą. Bet aš net nelabai įsivaizduoju, kokio naparniko jam reikėtų. Jei būtų toks kaip jaunas Barry arba Schneiderlinas (o jie abu labai tiktų senegaliečiui), tai nieko gero nebūtų. Reikėtų kažko kaip disciplinuotas ir mokantis fasuot Gana arba greitas Barry. O kai toks žaidėjas atsiras rinkoj, tai eis į Barcelona arba Man City, o ne Evertoną.

Didelė dalis problemos yra ir Silva su savo 424 formacija, bet klaustukų liktų daug, net jei Silvos neliktų.
Fachtas, kad Barcelonai Gomesas nėra ir nebus reikalingas, Anglijoj didesni klubai irgi vargu ar domėsis (mano akim jis nebent Tottenhamui paišytųsi į sistemą, nors irgi didelis klausimas). Iš to seka išvada, kad paimt jį nebūtų sunku, bet klausimas ar reikia. Įtariu, kad ir iki vasaros atsakymas nepaaiškės.
Bent jau man atsakymas beveik paaiškėjo. Jei galimybė yra ir kaina ne kosminė, tai reikia imt.
Taip, jis nėra idealiai tinkamas Silvos sistemai ir Gueye draugystei, bet pliusai nusveria, o ir Gana neaišku ar pasiliks.

Zouma irgi reikėtų imt, bet skirtingai nuo Gomeso, tas reikalas neatrodo realus. Turint galvoj padėtį Chelsea gynėjų pasaulyje ir transferų baną, sunkiai įsivaizduoju, kodėl jį turėtų pardavinėt.
Tiesa pats Zouma kalba jau kitaip negu sezono pradžioj ir neatmeta galimybės pasilikti, pasakoja koks yra laimingas, kad gauna daug žaidimo laiko, bet talk is cheap. Jei nepraleidžiu kokio kunigo ant cukraus kalno, tai jis Chelsea būtų be konkurencijos pirmas CB nuo suolo, tai to žaidimo laiko su visom Europom gautų nemažai, o gal ir dėl vietos pagrindinėj sudėty pasispardytų.
mj73
Posts in topic: 5
Posts: 12
Joined: 10 Aug 2018, 12:13

Nu protingieji kurmiai, ką su pamastymais dėl transferų?Aišku ne ką mažesni reikalai su medienos atsikratymu(palei 10 malkų tikrai turim), bet akivaizdžiai reikia ir IN kažko rimtesnio.Vartuose ramu.Gynyboj kairėje skėlėm žvėriškai gerą transferą su Digne, turim perspektyvų amerikoną, tai manau irgi ramu.Centre reikia vieno( ogeriau bent jau pusantro, nes Mina kol kas tai toks...) rimto, dešinėj manau irgi jau reikia būtinai dairytis Colemano coveriui metam-kitiem, su perspektyva jį pakeisti.Tai bent jau du in gynybos linijoj.Sauguose manau neteksim Ganos, Shneiderlinas su mėnesine forma visam sezonui, Davies kol kas su pragresu sustojo.Puolime kaip ir aišku - šonuose neblogai bet centre straikerio reikia.Tai saugai-puolėjai manau 3-4 žmonės reikalingi minimum.Daug reikia bendrai per squadą pažiūrėjus reikia :( Ką scoutai mėgėjai?Man kažkaip patinka(su nedidelėm išimtimis) kaip pas mus ispanai užlošia.Gal Realas, darys pravalymą ir kokius Llorente ir Ceballos už nedaug perleistų?Ar mes tipo tik iš Barcos vagonais jamam?Nemanau, kad kokie išhaipinti jaunuoliai iš Ajaxo ar Lilio trenktusi pas mus, tai net neįsivaizduoju kur čia žvalgytis...Vėl gi Ispanija, pabandyti kokį deimantuką su buyout clause išknist, nu arba sufeilint kaip su Sandro.Olandija, Belgija, Prancūzija gal ką siūlo?
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Aš kai už Anglijos ribų labai nedaug futbolo žiūriu, tai nieko protingo nepasakysiu apie konkrečias pavardes.
Tik manau, kad gali kokį vieną kitą išnuomotą pacuką sugrąžint į pirmą komandą.

Jei Jagsas ir Zouma išvyksta, reikės 2 CB. Ir čia akys nukrypsta į Holgate, kuris labai gerai pasirodė už WBA. Jo ateitis po dideliu klaustuku, nes kaip full backas yra atvykęs iš XX amžiaus, o kaip CB fiziškai silpnas ir plaukiojantis pozicijoj, bet dėl universalumo kitą sezoną gal ir praverstų kaip Colemano coveris (nes Silva svarsto Kenny išsiųst ant nuomos) ir kaip ketvirtas CB.
Norėčiau tikėtis, kad Bainesas dar liks sezonui.

Pirkimai į saugų liniją aišku priklauso nuo to ar lieka Gana ir Gomesas. Anksčiau dėjau dideles viltis į Baningime, bet trauma jam labai sugadino reikalus, net Wigane nuo suolo nepakilo.

Su wingeriais viskas būtų labai faina, 2 brazilai į startą ir Walcottas su Lookmanu atsargoj, bet kažkaip jaučiu, kad Lookmaną parduos, kol dar galima kažkiek uždirbt. Gaila aišku, nes talento turi pilną kibirą, bet myža į batą jau kelintus metus ir to talento vis tiek neišnaudoja. Kitoj temoj minėtas Onyekuru gal galėtų jį pakeist, jei pagaliau gaus darbo leidimą ir jei jis iš viso kažko vertas.

Kaip Gylfi coverį galima paimt Dowellą arba Vlasičių (tiesa kroatui su galva irgi nelabai gerai, panašiai kaip Lookmanui).

Straikerio reikia būtinai (tegul nesupyksta DCL).

Reiškiasi, labai taupant (ir jei pasiliktų Gana, Bainesas ir Jagsas), teoriškai būtų galima prasisukt su 3 pirkiniais/nuomom – CB, CM ir puolėju (nors su puolėjo pirkimu irgi gali būt sunkumų, jei nesiseks prastumt Tosuną).
User avatar
flasher1
Posts in topic: 205
Posts: 773
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Jei Onyekuru gaus vizą, Lookmanas išvažiuos. Vlašičius Rusijoje irgi sezono vidury buvo liaupsinamas, tai gal jie irgi būtų nieko prieš papurtyti piniginę.

Atsižvelgiant į tai, kad reikia kokių 4-5 naujų žaidėjų, greičiausiai vėl ką nors išsinuomosim iš Barcelonos.
mj73 wrote: 14 May 2019, 14:13 Nemanau, kad kokie išhaipinti jaunuoliai iš Ajaxo ar Lilio trenktusi pas mus, tai net neįsivaizduoju kur čia žvalgytis...Vėl gi Ispanija, pabandyti kokį deimantuką su buyout clause išknist, nu arba sufeilint kaip su Sandro.Olandija, Belgija, Prancūzija gal ką siūlo?
Jau buvo vienas toks perspektyvus iš Ajakso, Klaassenas, kurį vėliau teko už pusę kainos vokiečiams perleisti.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

flasher1 wrote: 14 May 2019, 21:09 Vlašičius Rusijoje irgi sezono vidury buvo liaupsinamas, tai gal jie irgi būtų nieko prieš papurtyti piniginę.
Ruskiai su savo kiaura pinigine jo tikrai neįpirks. Prieš Ukrainos karą galėjo sau leist tokius transferus.
Vlašičius turbūt svajoja kokius Ispanijos arba Italijos vidutiniokus sudomint.
iSamsung
Posts in topic: 3
Posts: 159
Joined: 08 Jan 2019, 10:29

I ST Balloteli, CM Barkley, CB Cahill ir jamat PL. :lol:

O jei rimciau tai noretusi matyt Berardi EPL'e. Pacanas gali zaisti bet kur prieky, talento nors su kibiru semk, svajoja apie Liverpooli (raudona), bet kazin ar jam ten vietos yra. Tai gal pasirasytu ir ant melynos. Kaina galetu but apie 25-30 europiniu.
I CM noreciau koki H. Aouar arba L. Tousart is Lyono matyt. Inestu siek tiek gyvybes ir kurybos,, bet ar Evertonas gali moket 35/20 svaru, cia klausimas.
CB kad ir ta pati Gari Keihila uz kapeikas paimti, kol Mina forma pagaus :happy-partydance:
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

iSamsung wrote: 15 May 2019, 17:16 CB kad ir ta pati Gari Keihila uz kapeikas paimti, kol Mina forma pagaus :happy-partydance:
Nu ačiū labai aišku, bet there's only one Cahill ir jo vardas ne Garis.
Būtų absurdiškas transferas. Jei reikia smingančio ir karjerą baiginėjančio veterano, tai duodi metų kontraktą komandos kapitonui, sielai ir t.t. Jagielkai ir reikalas baigtas.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 32
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

iSamsung wrote: 15 May 2019, 17:16I CM noreciau koki H. Aouar arba L. Tousart is Lyono matyt. Inestu siek tiek gyvybes ir kurybos,, bet ar Evertonas gali moket 35/20 svaru, cia klausimas.
Jooo. Paimi du visiškai skirtingus žaidėjus ir sakai, kad abu pridėtų to pačio.
Tousart sakykim už tokią kainą nuperkamas turėtų būti. Kokia prasmė Aouar į Evertoną iš OL eit, kai Lyone gauna ČL futbolą (labai realu) ir kokia prasmė Aulas parduot už tiek, kai dar po sezono už gerokai brangiau į stambesnio kalibro komandą parduot galės?
User avatar
flasher1
Posts in topic: 205
Posts: 773
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Prasidėjo kalbos apie 20metį vaikį Santiego Sosa, kuris yra sužaidęs net 3 rungtynes už River Plate ir gali kainuoti 15mln eurų, o jo agentas jau
nusipirko tušinuką kontrakto pasirašymui ir yra pakeliui. Čia, matyt, būtų toks Onyekuru variantas - nupirkti ir kam nors paskolinti, kad apsiprastų Europoje (tiesa, anas buvo pirktas iš belgų komandos).
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Pirmas transferas - Jonas Lossl.

Kontraktas su Huddersfieldu baigiasi liepos 1, tada ir taps Evertono žaidėju.
Geriau ir nesugalvosi, tinkamo lygio atsarginis vartininkas nemokamai.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Kad nereikėtų pirsčiot apie kiekvieną gandą, gal gerb. kolegoms bus įdomu - į vieną vietą sutraukta, ką rašo sąlyginai patikimas Twitterio personažas. Šiaip jis šneka labai daug, ko pasėkoje prišneka ir pievų ir išminties apie žalią žolę. Bet procentas neblogas ir vidinės informacijos jis tikrai gauna. Pvz pirmas pranešė apie Bernardą. O ir pats Paul Joyce nepasididžiuoja jį followint.
GOALKEEPER
- João Virginia very highly rated by Silva, likely to remain in the U23s next season.

Potential targets: na
Already signed: Jonas Lössl (30, Huddersfield Town)


LEFT BACK
- Baines offered new 12 month deal as back up to Digne, but may move to MLS
- Antonee Robinson will potentially step up if Baines was to move

Potential targets: na


RIGHT BACK
- Looking to loan Kenny to Prem club for experience
- Wants to buy a young RB who will be soon ready to take over from Coleman

Potential targets: Pedro Porro (19, Girona), Kenny Tete (23, Lyon), Joakim Maehle (22, Genk), Valentin Rosier (22, Dijon)


CENTRE BACK
- Zouma almost certainly staying at Chelsea
- Jags leaving
- Holgate will get looked at as a potential centre back for us after coming back from his loan

Potential targets: Kurt Zouma (24, Chelsea), Ruben Dias (22, Benfica), Ferro (22, Benfica), Niklas Stark (24, Hertha Berlin), Nico Elvedi (22, Gladbach), Moussa Niakhate (23, Mainz)


CENTRE MIDFIELD
- Gueye happy, but Everton will not stand in his way if an Champion's League team comes in for him
- Schneiderlin likely to be let go if an offer comes in due to his high wages, even though Silva and Brands like him
- Confident of signing Gomes, but will move on to other targets if a bidding war starts

Potential Targets: Andre Gomes (25, Barcelona), Santiago Sosa (20, River Plate), Ibrahim Sangaré (21, Toulouse), Philip Billing (22, Huddersfield Town), Denis Zakaria (22, Gladbach), Diadie Samassékou (23, RB Salzburg), Ismaël Bennacer (21, Empoli), Florian Grillitsch (23, Hoffenheim), Joan Jordan (24, Eibar)


LEFT WING
- Lookman unhappy, wants a move, hoping for good fee to fund other players
- Henry Onyekuru's work permit will be applied for after the African Cup of Nations. If denied he will return to Galatasaray on loan again

Potential targets: na


RIGHT WING
- Walcott will be sold if an offer comes in, but Silva likes him, so is in a similar position to Schneiderlin, wages too high for his contribution. No interest yet
- Brands has two shortlists depending on Lookman, Walcott and Onyekuru futures. If 1 or 2 stay then Brands will look for a cheaper option with potential, if they all move on he will look to his more expensive shortlist

Potential targets: Potential: Maxwell Cornet (22, Lyon), Adam Ounas (22, Napoli), Jarrod Bowen (22, Hull City), Moussa Diaby (19, PSG); Pricier established players: Malcolm (22, Barcelona), Samuel Chukwueze (20, Villarreal), David Neres (22, Ajax)


ATTACKING MIDFIELDER / NUMBER 10
- Vlasic wants to leave but Brands sees him as a perfect back for Sigurdsson
- Dowell likely to leave on loan to a Premier League side, likely to be Sheffield United again

Potential targets: na


STRIKER
- Calvert-Lewin likely to get offered a new contract
- Brands wanted Moise Kean (19) from Juventus in Janaury and was told to wait until the summer, but he's since broken into the Italy and Juventus squads so that's dead in the water
- Tosun, Niasse, Sandro and Tarashaj will be offloaded if there is a buyer
- Brands has been scouring Europe and South America for a perfect #9 for over 6 months
- Enquire for Tosun from Prem, Germany and Italy
- Sebastian Haller and Maxi Gomez are Brands' top targets
- Interest in Rafael Leao cooled as he will probably stay for their Champion's League campaign next season
- Possibly looking at signing two young strikers to compete with Calvert-Lewin, dependent on sale of Tosun

Potential targets: Top targets: Sebastian Haller (24, Frankfurt), Maxi Gomez (22, Celta Vigo) Secondary targets: Jean-Kevin Augustin (21, RB Leipzeg), Borja Iglesias (26, Espanyol), Jean-Philippe Mateta (21, Mainz), Che Adams (22, Birmingham City), Rafael Leao (19, Lille)



PLAYERS TRANSFER LISTED / LEAVING
Sandro
Bolasie
Mirallas
McCarthy
Niasse
Martina
Bešić
Garbutt
Stekelenburg
Galloway
Tarashaj
Jagielka
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 32
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Būtų įdomu Haller EPL pamatyti. Manau gera terpė jam Everton būtų. Duomenys turi, įvarčius muša ir dar build-up'u komandos draugus į ataką įtraukt moka.
Post Reply