[ASSE] Transferai

User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Oficialu: Harold Moukoudi ASSE žaidėjas!
Kontraktas iki 2023 metų. Sutartis su Le Havre baigiasi šią vasarą, tai atvyksta nemokamai, nors kalbama, kad sign-in bonusas apie €1m. Vienas perspektyviausių Ligue 2 gynėjų, kuriam metų gale sueis 22 ir atvykstantis iš labai gerbtinos Le Havre akademijos. Iki kol nusprendė nepratęsti kontrakto su normandais, 2 sezonus buvo pagrindinis gynėjas ir per 70 rungtynių įmušė 6 įvarčius. Aukštas, atletiškas, tvirtai sudėtas (pagaliau žaidėjas, kuris prie Paquet atrodo ne kaip nykštukas) pakankamai greitas. Žaidęs visose rinktinėse jaunimo pradedant U-16 baigiant U-20. Susidomėjimas juo buvo netik iš Ligue 1, bet ir kitų žemyno lygų. Sakė Gasset skambutis buvo labai reikšmingas ir kaip visada visi žaidėjai daro, pagyrė fanus.
Kažkokia atgaiva paskutiniai 1,5 metų transferų atžvilgiu. Pradedant tuo legendiniu praėjusio sezono sausiu, kokybiška vasara (Khazri, Kolo) ir ankstyvu ruošimusi ateinančiam sezonui. Pagaliau daugiau dėmesio nukreipta į Ligue 2, kuri tikrai puikiu tempu augina talentingus žaidėjus, kuriuos galima nebrangiai prigriebti. Moukoudi jungiasi prie kontraktus jau turinčių Sissoko bei Honorat, kurie dabar juda už Clermont. Su Moukoudi atvykimu gaunasi šiokia tokia grūstis CB pozicijoje. Turim Perrin, Subotič, Kolo ir Saliba. Subotič kontraktas baigiasi vasara, o Kolo reikia išpirkti iš Tigres už €5m. Jei būtų mano valia, tai Subotič padėkotume už 1,5 metų, o Kolo išpirktume, nes ans stabiliausias šio sezono CB ir dar gali LB žaisti.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Galima išsiplėsti truputi plačiau. Jau aišku, kad vasara prie komandos prisijungs 3 naujokai: Honorat, Sissoko ir Moukoudi. Moukoudi tikrai numatyta vieta pagrindinėje komandoje, o kiti du bandys įrodyti savo vertę.

Kalbant apie mums priklausančius, bet šiuo metu išnuomotus žaidėjus:
Assane Diousse nuo sezono vidurio išnuomotas į Chievo ir ten gauna žaidybinio laiko. Labai tikėtina, kad Serie A ir liks, bet įdomu ar Veronoje, kuri keliauja į Serie B. Mokėjome pakankamai nemažai, tai už bet kiek parduoti nenorėsime.
Leo Lacroix išnuomotas į Hamburg, kurie pakeliui į Bundesliga. Šveicaras ten žaidžia mažai, todėl menkai tikėtina, kad vokiečiai panorės išpirkti jo kontraktą. Kaip bebūtų, ateities ASSE nėra, tad reikės parduoti.
Jorginho šiuo metu gina Vytauto Černiausko CSKA Sofia garbę. Žaidžia daug ir naudingai. Tikiuosi bulgarai nuspręs įsigyti portugalą. Daug tikrai neprašysime.
Habib Maiga įsitvirtino Metz startinėje sudėtyje ir vasara spėju bus išpirktas bei Ligue 1 žais su granatiniais. Kalbama apie €1m sumą. Maiga tai gaila, bet pas mus turbūt tik rotacijos saugo vaidmenį galėtų atlikti, o Metz pagrindo žaidėjas.
Vagner labai sėkmingai įsiliejo į Nancy kolektyvą, tai bent jau pre-seasone tikrai judės už ASSE ir bandys įrodyti savo vertę Gasset.
Mahdi Camara irgi sėkmingai įsiliejo į Laval kolektyvą, su kuriais turi realių šansų papulti į Ligue 2. Manau dar vienas sezonas Ligue 2 prieš bandant savo laimę ASSE pagrindinėje komandoje būtų į naudą.
Alexis Guendouz pagrindinis Pau komandos vartininkas, kurie šiuo metu lošia National. Jam 23 metai, o klube nemažai jaunesnių ir nemažiau perspektyvių vartininkų. Matyt dar metus kažkur pasistažuos, o po to arba parduosim arba paleisim.
Rayan Souici pagrindis Entente SSG centro gynėjas, kurie šiuo metu lošia National, bet kris divizionu žemiau. Būtų įdomu bent pre-seasone jį po dviejų metų nuomos į National išvysti. Metų tik 20.
Aleksandros Katranis į Atromitos išnuomotas iki 19/20 sezono pabaigos.

ASSE nuomos pagrindais esantys žaidėjai:
Mažai tikėtina, kad įsigysim Ait-Bennasser su Vada. Salibur irgi tikrai sugrįš į EAG. Kolo kontraktą bandysime išpirkti, kaip ir rašo L'Equipe.

Besibaigiantys kontraktai:
Kol kas jokių kalbų, kad Subotič ar Polomat būtų pasiūlytos naujos sutartys. Tikiuosi, taip ir liks.

Esami žaidėjai:
Su nauju kontraktu aš beveik įsitikinęs, kad Saliba mes niekam neparduosime ateinančią vasarą. Nebent iš giedro dangaus nukris kosminis pasiūlymas. M'Vila turbūt tas žaidėjas, kurį labiausiai bijau prarasti. Atrodo savo pike pagal amžių ir yra tas susidomėjimas iš EPL. Tik pats sakė, kad norėtų Europoje sužaisti su ASSE. Manau daug kas būtent nuo šito ir priklausys. Diony visiškai iškrito iš pagrindinės sudėties antroje sezono pusėje. Aš kažkaip prarandu viltį dėl jo, tai labai norėtųsi bent pusę už jį mokėtos sumos atgauti vasara. Dar yra toks Tannane, kuris neaišku, ką veikia šiuo metu. Dominti jis galėtų nebent Artimųjų Rytų klubus.

X Faktorius:
Neal Maupay lošia kosminį sezoną už Brentfordą Championshipe su 24 įvarčiais. Neabejoju, kad gali norėti parduoti ir uždirbti iš jo pinigų klubas, o ir pačiam matyti norėsis kilti aukščiau. Kiek žinau, parduodant Maupay buvo neblogas procentas nuo kito pardavimo priklausantis ASSE įrašytas.

Jeigu pateksime į Europą, tai akivaizdžiai reikės gilesnės sudėties. Tie 8 žaidėjai, kuriuos prognozuoja L'Equipe, pakankamai logiškai susidėlioja.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Yahoo Sports rašo, kad sparčiai judame su Kolo išpirkimu iš Tigres. Čia labai geras žingsnis iš klubo pusės būtų. Universalus gynėjas, patikimai žaidė visą sezoną, gali įmušti įvartį, gali žaisti LB ir asistuoti, o svarbiausia, kad mažai tramuojasi.
Kalbant apie Saliba, tai jei bus offeris €30m, bus galima kalbėtis apie pardavimą su sąlyga, kad 19/20 sezoną praleis ASSE.
Kol kas jokių žinių apie naujus kontraktus Subotič ir Polomat. Serbą tikrai reikia paleisti, o Polomat pakankamai neblogą atkarpą žaidžia sezono pabaigoje. Pradedu dvejoti ar reikia jį paleisti.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Už panašiai pardavėm praėjusią vasarą. Jei ne nuolatinės traumos, galėtų geras žaidėjas išaugti. Kažkoks % nubyrės ir ASSE.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Anglų dienraščiai rašo, kad Saliba agentas įsimetė fotkę iš restorano Mančesteryje.
Suma visur nusistovėjusi £25m. Daugiausiai rašoma apie Arsenal ir MU susidomėjimą. Emery, kaip Guendouzi atveju, norėtų iškart bandyti Saliba integruoti į pirmą komandą bei galbūt startinę sudėtį. MU turbūt reikėtų kažką parduoti iš centro gynėjų. United, tikėtina, galėtų sau leisti dar sezonui Saliba palikti ASSE.
Pardavimo, be galimybės susigrąžinti dar sezonui, aš net nesvarstyčiau. Turbūt reikia pinigų sustiprinti pirmą komandą, nes laukia kovos Europoje.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Kol kas tik anglų dienraščiai rašė. Niekas iš patikimesnių prancūzų žurnalistų apie Saliba nerašė.

Kol kas aišku tiek, kad su Kolo ir Tigres toliau vyksta diskusijos dėl išpirkimo. Daugiau judesio iš ASSE rinkoje negirdėti.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Būtų gerai, jei ta suma dar kažkiek ūgteltų.
Už Ronnael Pierre Gabriel transferą į Mainz nubyrėjo truputi kapeikų. Gali ir už Maupay nubyrėti. Dar yra visokie Maiga, Lacroix, Tannane ir t.t kur galima parinkti pinigų transferams.
User avatar
Luigi
Posts in topic: 41
Posts: 3199
Joined: 05 Aug 2018, 01:41

Arsenal have agreed a 5-year provisional contract with William Saliba, according to the respected
@DahbiaHattabi
. Now fee negotiations need to begin with St Étienne.
Sakyčiau per anksti Salibai dar į salyną lėkt. Metus ar du dar galėtų neskubėt ir įrodyt kažką Ligue1. O ir kainą klubui pakeltų.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Aš manau, kad jis neprapultų, jei po truputi integruotų į pirmą komandą ir nebandytų iškarto daryti startinio CB. Man tik du dalykai kažkiek keltų nerimą persikeliant į EPL - greitis ir žaidimas galva. Čia Ligue 1 greičio užtenka, jei dar pridedi protingą pozicijos užsiėmimą ir gerą darbą blokuojant varžovą kūnu, bet EPL visai kiti greičiai. Dėl oro dvikovų ir žaidimo galva per standartus, tai nors ir labai gerai sudėtas, bet dar neįvaldęs šito meno.
Anyway, tikiuosi pavyks sutarti, kad on loan dar sezonui grįš.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Labai gerai. Gausim kažkur €1m. Nebuvo jam ateities ASSE, o Bulgarijoje gan gerai judėjo.

Lonjon vakar truputi išsamiau išdėstė ASSE situaciją. Šiai dienai pinigų Konate, Oudin ar Bouanga nėra. Prioritetas dabar sukrapštyt pinigų Kolo išpirkimui (€5m). Saliba tikrai būtų parduotas už €30m ar daugiau su sąlyga, kad bus nuoma į ASSE papildomam sezonui.
Galima stebėtis, kur tos lėšos, kurias gavo už Selnaes bei M'Bengue, bet tai nuėjo paskolų už Khazri, Cabella amortizavimui + visiems mūsų salary increasam. Dėl to vėl fiksuojam pliusą finansinėse ataskaitose. Panašu, kad valdžia kol kas imti paskolų siejant grąžinimus su nauju TV dealu, nepasiruošusi.
Nors dauguma fanų verkia, kad vėl parduodam talentus ir taip niekad nepakilsim į ČL, bet aš kažkaip situaciją stengiuosi vertinti racionaliai. Saliba atrodo didelis talentas, bet tik antroje sezono dalyje atsiskleidė ir kol kas mažiau nei 20 rungtynių už pirmą komandą sužaidė. Parduotume dvigubai brangiau nei Zouma ar Aubameyang ir dar sezonui pasiliktume. Man atrodo tai yra geras deal'as ASSE ir šitoje vietoje reikia džiaugtis, kad akademijoje toks žaidėjas išaugo. Bent po vieną grajoką, kad ir už €10m, užsiaugintume ir parduotume kas vasara, tai neabejoju, kad per ateinančius 5 metus į trejetuką išoktume.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Manu Lonjon sakė, kad ASSE atstovai buvo susitikę su Bouanga atstovais. Su PEA draugeliu Gabono rinktinėje siejami esame ne pirmą vasarą. Praėjusį sezoną buvo rezultatyviausias Nimes žaidėjas. Į puolimą būtų rimta paspirtis, tik kad kainuotų nemažai.
Dar minėjo Manu, kad Aholou domina mus. Nebuvo jam iš lengvųjų paskutinis sezonas Monaco ir mokėjo už jį monegaskai normaliai visai, tai įsivaizduoju šitą dealą įvykstant nebent nuomos būdu.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius



Bandau suprast, kaip Arsenal gali sau leisti tokią sumą iš savo transferų biudžeto atriekti ir išnuomoti dar sezonui.
User avatar
QwR
Posts in topic: 4
Posts: 1576
Joined: 07 Aug 2018, 20:49

T-Wolves wrote: 25 Jun 2019, 16:39

Bandau suprast, kaip Arsenal gali sau leisti tokią sumą iš savo transferų biudžeto atriekti ir išnuomoti dar sezonui.
Manau, kad Arsenalo biudzetas sia vasara yra zymiai didesnis, nei reported 45m svaru. Arba dealas yra 30m per 3 metus ismokamas arba kazkas panasaus. Nemanau, kad galim leist viska vienu kartu sumoket.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Good luck. Išvyksta, kaip FA į Turkiją. Stebuklingai atsigavo į antrą sezono dalį, tai nebūčiau buvęs prieš, jei būtų likęs.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Bouhafsi davė interviu GFFN. Gan nemažai buvo kalbama apie Saliba:
“I have seen the comments from Arsenal & St Étienne fans and I don’t think they really know William Saliba. He is an U20 international defender and he is the only player in the French set-up who is in the age class two times higher than a player would typically be. He’s the first player to be in this situation since Kylian Mbappé. He is a player with incredible qualities. Everyone at St Étienne tells me he is a fantastic player, I don’t know him personally, but they say he has incredible qualities and is a very, very, very good player. Arsenal, Tottenham, Napoli and Juventus have been watching him so much because he is a player with enormous qualities, but he also needs playing time and the ability to grow more. And to succeed in having maturity and consistency.”

“Today, if you look at the transfers of De Ligt and other great defenders, €25m, €30m for Saliba is nothing, nothing at all. So, that is why Arsenal have very well understood that they should leave him at St Étienne for another year, or at least close the deal now, because if a player like Saliba is as good again in Ligue 1 this coming season, he will easily be worth €55m, €60m next summer. That’s why all the English clubs, and notably the two that are currently in the running, Arsenal & Tottenham, especially Arsenal who have an agreement with the player, know that this would be a great deal. Arsenal’s offer is €30m, but with bonuses, so €25m + €5m in bonuses, it is interesting (for St Étienne). There are other meetings that will follow, because Arsenal know that if they close a deal for the player, even if they loan him back for a year, they are signing a top, top central defender.”
"I want to say that the Arsenal fans need to understand the position that St Étienne are in. The position of St Étienne is to have a top defender for another year and the position of the player, who wants to have another year of progression in Ligue 1. He wants to be even better in Ligue 1 and play even more games, and it is possible that he would not be starting that much in England next season. Talks aren’t finished, discussions are ongoing between the two clubs, I could be wrong, maybe if Arsenal offer another €10m, then St Étienne might drop the loan back condition, things could evolve."

"What I want to say though, is that it is not necessarily a bad calculation to sign a player who is going to be fantastic for many years and loan him back for one season. And who is going to grow during that time in terms of his qualities, rather than immediately putting him in a fierce competition for places, immediately putting him under pressure. Sometimes it is better to lose 1 year to gain 5 or 6 years, rather than to gain 1 year and lose everything."
Vienintelis dalykas dėl kurio norėtųsi neparduoti Saliba, tai būtent rizika, jog ateinančią vasarą vertė bus dar didesnė nei šiemet. Kita vertus, parduok dabar, turėsi pinigų šios vasaros transferams, bus lengviau siekti aukštos pozicijos Ligue 1 ir gero performanso EL, o Saliba bus komandoje.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Good. Kuo daugiau susidomėjimo, tuo brangiau parduoti galėsim.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Maiga oficialiai persikelia į Metz. Granatiniai aktyvavo išpirką po nuomos. Suma €1m.
Gaila kažkiek. Maiga savo šansų už pirmą komanda turėjo ir buvo gan svarbus prie Garcia. Atėjus Gasset žaidimo laikas susitraukė, o praėjusį sezoną praleido Metz bei tapo svarbia dalimi komandos, kuri laimėjo Ligue 2. Pats sakė, kad norėtų toliau žaisti ten. Žaidėjas tos pozicijos, kur ieškosime turbūt ne vieno naujo. Matyt klubas nemato jame tokio potencialo, kad nebūtų galima paleisti. Viską įvertinus, sprendimas geras visoms trims pusėms.

Arsenal siūlo už Saliba €23m + €7m bonusais. ASSE nori visų €30m be bonusų. Vis labiau darosi akivaizdu, kad be nuomos atgal dar sezonui, nieko nebus. Tikiuosi sutarsim variantą be bonusų. Spurs oficialaus pasiūlymo dar nepateikė.

Su Kolo kol kas susitarimo nėra. Nepavyksta suderinti algos. Vakar išlindo dar viena problema, kad tiek Kolo, tiek kito mūsų taikinio, su kuriuo irgi kontrakto detales derinam, Bouanga, agentas yra artimas Wantier bičiulis. Wantier vienas pagrindinių skautų ir pretendentas į sporto direktoriaus poziciją. Minėti žaidėjai su agentu nori garantijų, kad Wantier klube liks dirbt ir toliau bei gaus tas sporto direktoriaus pareigas.
Nuoširdžiai, tai pradeda užknist tie pageidavimai. M'Vila su Gasset ir Printant, dabar šiti du. Nevalia tokios galios žaidėjams atiduoti, kaip spręsti, kas kokias pareigas turi užimti.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Lonjon ir RMC sutartinai skelbia, kad pirmasis mūsų naujokas bus Dennis Bouanga. Aubameyang draugelį Gabono rinktinėje mes sekame jau ne pirmą sezoną ir panašu, kad pagaliau jis prisijungs prie žaliųjų. Kas mane stebina, tai pakankamai nedidelė transfero suma - €4.5m įskaitant bonusus. Bouanga 25 metai, kreivė žaidimo su sezonu vis kyla. Pasirašytų 4 metų sutartį. Belieka suderinti atsiskaitymo detales ir praeiti medicininę. Įdomu ir tai, kad Nimes reikia sandorį užclosint šiandien, nes pardavus po liepos 1d, puse transfero sumos keliaus į Lorient kišenę.

Kitas įdomesnis gandas, kuris pagrinde atkeliauja iš šaltinių Katalonijoje, tai jog iš Barcelona perkame Bordeaux praėjusį sezoną žaidusį, 23 metų RB Sergi Palencia. Nors Mundo Deportivo rašė, kad kaina €10m, bet šiandien Radio Catalan 1 skelbia gerokai mažesnę ir logiškesnę sumą - €3m. Šiaip iš pirmo žvilgsnio, tai RB neatrodo, kaip ta pozicija, kur reikėtų naujoko. Turime Debuchy, KMP, naujoką Sissoko ir ten galinčius žaisti Saliba su Fofana. Tačiau jei pasižiūrėsim iš kitos pusės, tai Debuchy jau 34 ir traumų vis daugėja. KMP grįš neaišku tiksliai kada ir ta trauma raiščių neaišku, kaip atsilieps. Jis ir šiaip, kaip wing-back'as geriau atrodo. Sissoko aplamai nelošęs tokiam lygyje, o Fofana su Saliba yra centro gynėjai. Palencia neturėjo kažkokio nuostabaus sezono, atliko 3 rez. perdavimus, bet labai sunku vertinti, kai visas Bordeaux in shambless buvo. Kaina proto ribose.

Kas dėl Saliba, tai:


Kol kas mane labiausiai neramina, tai mažai info apie Kolo transferą. Kaina, kurią turime sumokėti, kaip ir aiški - €5m. Manau problema bus Kolo norima alga, o ne sutarti su Tigres. Šiaip labai svarbus žaidėjas ir matant mūsų situaciją su LB poziciją, būtų shame neišpirkti jo. Yra gandų, kad mus domina Nice priklausantys Boscagli ir Romain Perraud, bet čia ne Kolo patikimumo ir lygio grajokai.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 264
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Šiandien komanda sugrįžo po atostogų, o Printant su Romeyer sudalyvavo spaudos konferencijoje. Romeyer sakė, kad su kitais treneriais net nekalbėjo ir Printant buvo nr. 1 kandidatas. Printant pakalbėjo, kad yra pasiruošęs šiam iššūkiui ir pratęsti Gasset darbus. Taip pat sakė, kad žaidėjai ruoštųsi maksimaliam rungtynių skaičiui, nes planuoja gerai pasirodyti visuose turnyruose.
Įdomiausia dalis buvo transferai. Tai puikios naujienos, kad Printant patvirtino, jog jo nr. 1 prašymas buvo išpirkti Kolo ir kad tai įvyks. Toliau sakė, kad tikisi, jog Bouanga ant dienų taps ASSE žaidėju. Paminėjo, kad Palencia tarp taikinių. Sakė, kad klubas taikosi į 5/6 žaidėjus sustiprinti komandą.
Laukiam oficialių patvirtinimų dėl Kolo ir Bouanga. Būtų geras tonas užduotas likusiam transferų langui.
Post Reply