[EFC] Transferų naujienos ir gandai

User avatar
Tango
Posts in topic: 13
Posts: 134
Joined: 04 Aug 2018, 11:27

Aha, tiksliai. Reiškia, tas pats.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 77
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Graziai prasisuko paskutine diena Everton'as, Mina + Bernard :handgestures-thumbup:

Norisi tiketi ir Gomes'o atsigavimu, Valencia klube judejo gerai, o tie patraukimai i prieki ir individualus liniju lauzymas buvo :happy-partydance: Tada buvo daug gandu, kad Gomes'as eis i United ir Juventus, bet nuejo i FCB, kur profiliai nesutapo ir zlugo biski zaidejas. Tu gandu metu, nors buvau prisiziurejes geru jo rungtyniu uz VCF, bet nenorejau jo i Anglija, nes jo stilius man toks labiau Italiskas, nei Angliskas. Klaustukas nemazas su juom, bet norisi tiketi, kad Portugalu staff'as gali isspausti VCF formos zaideja.

Uzsimenant apie Portugalu staff'a galima pamineti Bruno Mendes pavarde:
Image
Sitas hipsteris turbut mazai kam zinomas, bet buvo vadas Benfica LAB labai daug metu, o Benfica LAB toks dalykas, kur zaidejus tiria, matuoja skersai isilgai, kur dideli pinigai skiriami ivairioms technologijoms susijusiomis su sportu. Tad visai idomus zmogus staff'e, kuris gali inesti inovaciju ir i pacia Everton struktura.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Pusiau rimti žmonės tvirtina, kad su Zouma popieriais viskas gerai ir šiandien turėtų būt patvirtintas.
Grobari
Posts in topic: 25
Posts: 167
Joined: 10 Aug 2018, 13:50

Tik priminsiu klausima kuris uzduodamas kiekvieno perejimu lango paskutine diena: kodel laukiama iki paskutines dienos???
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Grobari wrote: 10 Aug 2018, 13:59 Tik priminsiu klausima kuris uzduodamas kiekvieno perejimu lango paskutine diena: kodel laukiama iki paskutines dienos???
Welcome home.

Todėl, kad transferas yra sudėtingas procesas su daug popierių ir suinteresuotų pusių, kurios visos tempia antklodę į save, kol suskamba paskutinis skambutis ir visi pamato, kad tampytis nebėra laiko.

Konkrečiai su Mina tai plika akim matėsi, kad dėl visko jau sutarta, bet jis su agentu kaip naivios šešiolikmetės iki paskutinės minutės tikėjosi, kad atjos jaunikaitis ant balto žirgo iš Mančesterio ir hijackins dealą, todėl ir tempė gumą.
User avatar
Tango
Posts in topic: 13
Posts: 134
Joined: 04 Aug 2018, 11:27

Brač, išties kartais sunku būna su žaidėjais, kurių agentai yra jų tėčiai. Matyt nori riebesnių komisinių šeimai.
Grobari
Posts in topic: 25
Posts: 167
Joined: 10 Aug 2018, 13:50

hippo wrote: 10 Aug 2018, 14:09Todėl, kad transferas yra sudėtingas procesas su daug popierių ir suinteresuotų pusių, kurios visos tempia antklodę į save, kol suskamba paskutinis skambutis ir visi pamato, kad tampytis nebėra laiko.
Pasirodo batona lengviau maximoj nusipirkt, nei kad per du menesius nosi prakrapscius, paskutine diena driokstelt su 4 naujokais.

Nebutu mano nuotaikos tokios pesimistines, jei draugisku rungtyniu maratone vaizdas butu buves pakenciamas. Taciau vaizdas toks nebuvo. Tad to starto sestadieni ne taip ir laukiu. Galetu buti kita sestadieni. Ar bent sekmadieni. Arba pirmadieni.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Silva per spaudos konferenciją sakė, kad Zouma reikalas beveik išspręstas.

Ne tai kad aš būčiau Zouma gerbėjas, bet labai gera žinia. Nes mažiausiai kelias savaites, o gal ir kelis mėnesius turint tik 35 metų Jagielką ir Keane'ą, kurio fiziniai parametrai yra kaip 55 metų Jagielkos, ir su Silvos požiūriu į gynybą, tai vieno naujo CB tikrai neužtenka.

Dar ką įdomesnio sakė gerb. treneris - Besičiau pardavimas Boro sugriuvo paskutinėm minutėm, nes greedy bastards nesusitarė dėl asmeninių sąlygų.

Ir šiek tiek gal nustebino, kai pasakė, kad Bernardas yra Rooney pamaina. Kaip ir būtų galima suprast, kad brazilas daug laiko praleis vidury.
User avatar
aBil
Posts in topic: 10
Posts: 1201
Joined: 03 Aug 2018, 17:42
Location: Edinburgh

Ofišel:

User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Tai galima suvesti negalutinį balansą.

OUT:

Funes Mori – į Villareal (9 mln + bonusai)
Rooney – į DC United. (nemokamai)
Robles – baigėsi kontraktas.
Klaassen - į Werder (12+3)
Williams – nuoma į Stoke
Mirallas – nuoma į Fiorentina

Taip pat panuomotas ir jaunimas:

Onyekuru – į Galatasaray, Robinson ir Connolly – į Wiganą.

Dar pora išnuomotų veikėjų, kurie jau ir į jaunimo kategoriją nebetelpa. Šiaip mediena, kuri po nuomos nebesugrįš, panašiai kaip Williamsas su Mirallasu:
Tarashaj į Grasshoppers, Garbutt į Oxfordą.

IN:

Richarlison iš Watfordo (35+bonusai).
Digne iš Barcelonos (18).
Mina iš Barcelonos (27.2+1.35).
Bernard nemokamai.
Gomes išnuomotas iš Barcelonos.
Zouma išnuomotas iš Chelsea.

Ir dar jaunoji Virginia iš Arsenalo.
Grobari
Posts in topic: 25
Posts: 167
Joined: 10 Aug 2018, 13:50

Pratesiant negalutine suvestine, tai Vlasic keliauja i Maskvos centrini armijos kluba.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Tai kaip mes vertinam langą?

Atliekas prašlavė taip, kad nesitikėjau ir čia gal dar ne viskas, yra laiko į žemyną išsiųst arba bent į Championshipą išnuomot.

Apie pirkinius nuo didelių epitetų susilaikysiu, kad po to nereikėtų teisintis temoj “kai egzpertai suklysta”, bet bent jau pagal pozicijas viskas atrodo gerai.
O vertinant kiekvieno kokybę atskirai, atrodo įvairiai. Kai kuriuos sunku vertint, nes jų nemačiau arba beveik nemačiau.

Digne. Turiu dėl jo daug abejonių, kurių T-Wolves irgi neišsklaidė. Kažkoks nepanašus jis man į 21 amžiaus fullbacką ir ne tokį Baineso įpėdinį įsivaizduoju. Tikiuosi, kad bent ginsis gerai.

Mina. Iš pradžių nelabai jo norėjau, bet kuo daugiau researchinau, tuo labiau pradėjo patikt. Turiu viltį, kad bus labiau gerai, negu blogai.

Zouma. Labai gerai turbūt nebus, bet apgreidas palyginus su tuo kas buvo. Įdomiai atrodys su Mina tokia briedžių porelė, jei žais kartu. Teoriškai turėtų visai tikt vienas prie kito, nes nėra vienodo stiliaus.

Gomes. Sunkiausia kažką protingo pasakyt. Žiūrint video, patiko ta savybė kurią Red Army minėjo, kad gali su kamuoliu prasinešt per pusę aikštės. Nebuvo čia tokio vidurio saugo nuo jauno Barkley laikų. Šiaip pagal viską turėtų būt flopas, bet kamuolys žalias.

Bernard. Velnes žino ar pirmo būtinumo prekė, bet turbūt labiausiai exciting naujokas, ypač kai taip netikėtai išlindo. Rizika išlieka net ir paėmus nemokamai, nes jei sufailintų, tai būtų grybas su labai didele alga (pažįstama situacija Evertonui).

Richarlison. Brangiausias pirkinys nedrąsiai spėju duos daugiausiai naudos iš visų ir bus panašesnis į tą Richarlisoną kuris buvo praeito sezono pradžioj o ne pabaigoj. Ir taip sakau tikrai ne dėl tų dviejų golų pirmose rungtynėse. Labai patinka jo energetika ir darbas ginantis.

Negerai, kad vos ne viską supirko paskutinę dieną. Kai kurie traumuoti, kai kurie su pilvais, pasiruošę žaist tik Richarlisonas ir Digne. Ypač vidurio gynėjams reikia susižaist, o kai abu naujokai jauni ir vienas EPL nelošęs, tai bent jau sezono pradžioj cirkų turbūt matysim daug.
Ir nors visų skylių per vieną langą neužkimši, bet jei jau tiek visko pripirko, tai būčiau norėjęs gero ir sugebančio atlikt ilgesnį perdavimą DM.

Viską sudėjus kol kas transferų politiką vertinu teigiamai, bet neatmetu galimybės, kad po poros mėnesių sakysiu “kokių čia šiukšlių pripirkot?“
Grobari
Posts in topic: 25
Posts: 167
Joined: 10 Aug 2018, 13:50

Po Walsho apsilankymo Liverpulyje, dabar kuri laika matyt visi langai atrodys itartini. Ismoke pasiruost blogiausiam imanomui scenarijui, pirktus zaidejus jau mintyse delioju kaip ateity pavyks prastumti.
Tad daugiausiai klaustuku zinoma ties Digne. Ne jo norejosi kaip Baineso coverio, taciau teks su tuo susitaikyti. Dauguma gylesniu izvalgu praleisiu, bet pasidalinsiu viena, kad kaip rungtynese pries Wolves, tai atrodo visai kaip variantas bent kol kas ji leisti nuo atsarginiu, kai reikia saugoti rezultata. Pasistazavimas Barselonoje turetu leisti jam saziningai atstoveti LM pozicijoj.;
Bernard, jei spauda labai nemeluoja, per metus uzdirbs kazkur 6mln. x 4 metai. 24mln. Net jei nepasiseks su jo pirkimu, vis vien nebus blogiausias istorijoj. (Aciu Walshui dar karta, kad paruose mane taip mastyti);
Is Gomeso as nesitikiu stebuklu, nesitikiu, kad perbegs puse aikstes ar pan, man pakaktu, jei nukonkuruotu Schneiderlina.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Grobari wrote: 13 Aug 2018, 14:11 Is Gomeso as nesitikiu stebuklu, nesitikiu, kad perbegs puse aikstes ar pan, man pakaktu, jei nukonkuruotu Schneiderlina.
Aišku mažai žinau apie Gomesą, bet kažkaip neįsivaizduoju, kad jis keistų Schneiderliną. Ne tos pozicijos žaidėjas.

Ta proga galiu pasidalint savo kuklaus skautingo rezultatais apie Gomesą. Susidariau subjektyvią nuomonę, kad jis yra box-to-box saugas ir pagal tai, kaip dabar Silva dėlioja žaidėjus, užimtų Gueye vietą. DM iš jo būtų skystas. Nemoka tacklint ir labai jau plaukioja. Greičiu ir fizine jėga gal kažką ir kompensuotų, bet nedaug. O vat žaisdamas šalia/virš DM, galėtų būti labai naudingas tranzicijoj.

Aišku galima įsiklausyt į tai ką sakė Silva. Kad jis nori turėt protingą, patikimą ir pasuojantį DM, žaidžiantį giliausiai, bet jei neturėtų, tai žaistų be 6 numerio ir du vidurio saugai žaistų vienodai giliai. Tik netikiu, kad Gomesas ir Gana būtų gera pora tokiu atveju. Gal jei pamatyčiau, patikėčiau, bet kol kas netikiu.

Variantas aišku yra Gana statyt tikru DM, bet variantas irgi nelabai. Tas jo terjero stiliaus bėgiojimas paskui kamuolį brangiai kainuotų.
Scientist
Posts in topic: 11
Posts: 914
Joined: 11 Aug 2018, 01:03

hippo wrote: 13 Aug 2018, 11:46Zouma. Labai gerai turbūt nebus, bet apgreidas palyginus su tuo kas buvo. Įdomiai atrodys su Mina tokia briedžių porelė, jei žais kartu. Teoriškai turėtų visai tikt vienas prie kito, nes nėra vienodo stiliaus.
O tai prognozuoji, kad Keane ant suolo sės ir du briedžiai į startą eis?
Silva su Watfordu 3-5-2 žaidė pernai - nėra kalbų, kad ir Evertone kažką panašaus darys?
User avatar
flasher1
Posts in topic: 205
Posts: 773
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Tai, kad Keane po pirmojo sezono Evertone nebepatenka į rinktinę, daug pasako apie jo dabartinę būseną ir perėjimą į aukštesnį (pinigų prasme) lygį.
Grobari
Posts in topic: 25
Posts: 167
Joined: 10 Aug 2018, 13:50

Apie 17/18 Gomeso sezona neverta daug kalbeti, Valverde propoguojamas 442 visiskai jam nelipo, ir buvo naudojamas tik skylem apkamsyt. Prie Enrique, statistika man neleis sumeluoti, nemaza dali praleido zaisdamas DM ir jei nebutu reikeje konkuruoti su Busquetsu, tokiu rungtyniu butu buve dar zenkliai daugiau.
Tas jo tackelinimas visur paisomas kaip didelis minusas, bet cia atsimenu Maldini zodzius “IF I have to make a tackle then I have already made a mistake.”.
Last edited by Grobari on 13 Aug 2018, 17:01, edited 1 time in total.
Grobari
Posts in topic: 25
Posts: 167
Joined: 10 Aug 2018, 13:50

Scientist wrote: 13 Aug 2018, 16:11
hippo wrote: 13 Aug 2018, 11:46Zouma. Labai gerai turbūt nebus, bet apgreidas palyginus su tuo kas buvo. Įdomiai atrodys su Mina tokia briedžių porelė, jei žais kartu. Teoriškai turėtų visai tikt vienas prie kito, nes nėra vienodo stiliaus.
O tai prognozuoji, kad Keane ant suolo sės ir du briedžiai į startą eis?
Silva su Watfordu 3-5-2 žaidė pernai - nėra kalbų, kad ir Evertone kažką panašaus darys?
Dar aname forume su Hippo sia tema buvom paliete. Bet Silva atejes nutilde visas diskusijas pasakydamas, kad jo favoritine schema yra 4231. Draugisku rungtyniu serijoj nei sykio nebuvo islipta is sios schemos. Bet gal nauji pirkiniai bei nauji issukiai pades pakeisti jo nuomone. Bent as to tikiuosi.
User avatar
hippo
Posts in topic: 668
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Grobari wrote: 13 Aug 2018, 16:57 Tas jo tackelinimas visur paisomas kaip didelis minusas, bet cia atsimenu Maldini zodzius “IF I have to make a tackle then I have already made a mistake.”.
Tai tas viskas labai taip, bet tam reikia turėt Maldini smegenis ir žaidimo supratimą.
Scientist wrote: 13 Aug 2018, 16:11 O tai prognozuoji, kad Keane ant suolo sės ir du briedžiai į startą eis?
Nežinau po teisybei.
Keane apturėjo prastą sezoną. Net žaisdamas kompaktiškoj Samo gynyboj, biški varė į neviltį savo sraigės greičiais ir manevringumu. Pagalvojus, kas būtų žaidžiant aukštesne linija, mane lengvai supykindavo. Priešsezonis tas baimes tik sustiprino. O bet netikėtai pirmas tikras rungtynes sužaidė visai padoriai. Gal su greitesniu naparniku kaip Mina ir galėtų būt panašus į žmogų, tuo labiau, kad Zouma irgi ne stebuklas.
Grobari
Posts in topic: 25
Posts: 167
Joined: 10 Aug 2018, 13:50

Nesu mates Gomeso tiek daug, jog negaleciau pripazinti klydes, bet man portugalo plaukiojimas plaukia is to, kad, butent, jis nera box-to-box, o labiau savas jauciasi aikstes gilumoje. Taip pat nenoriu tiketi, kad yra Gueye coveris, nes cia savo minuciu laukia Davies.

Tiesa, internete yra labai geros medziagos koks potencialus grybas yra portugalas:

[youtube][/youtube]

Zeuriai jis cia susimovineja. Viska gerai parodo trenerio ir zaideju reakcijos.
Post Reply