[EFC] Premier League

User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

That's the first time Southampton have failed to record a shot in the first half of a home Premier League game in over two years.
User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

It is what it is, kaip sakė klasikas. Pirma pergalė išvykoj per 8 mėnesius, Silvos kėdė kuriam laikui išgelbėta.

Į rungtynes su šventaisiais grybais nesikoncentruosiu, bet kalbant apie biški ilgesnį laikotarpį dar kartą pasidžiaugsiu Holgate'u. Pažiūrėsim kaip atrodys prieš rimtesnę opoziciją, nes kol kas darbo mažai turi, bet kiek turi, tiek padaro gerai. Ir puolime produktyviai dalyvauja (golas ir 2 assistai per 4 rungtynes). Nesitikėjau. Būtų smagu, jei tai pasirodytų ne laikinas saulės spindulėlis, nes Keane su Mina visai nelimpa į porą.

Taip pat pagrindinėj sudėty įsitvirtino Sidibe. Dėl šito tai nežinau ar džiaugtis, nes nesu tikras ar jis geresnis už Colemaną, bet tai buvo neišvengiama, kaip esu vanginęs anksčiau. Daug labiau silviškas žaidėjas už kapitoną. Tokio assisto kaip šiandien Colemanas nepadarytų to be fair.
User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Silva įjungė savo vidinį Mourinho:
"No, no. How do you know it is significant for me?" he responded. "I will tell you. Sometimes you get a little bit confused and I have to remind you of some things.

"Last 20 games from Everton playing against Southampton away? Everton won just three games. Maybe you don't know. Just three games at Southampton. Just three games in 20.

"Maybe for you it is just a win but for Everton it is a little bit more. I am really happy to see and to feel how our fans went home again. Not pressure.

"I have to tell you we did, as a team, something to learn. Some things we didn't do well in all the games. With the three points at Brighton, because they were in our hands, this moment we would be sixth in the table. Sixth in the table.

"You have to be fair with these players."
:happy-cheerleadersmileygirl:

Išjungus Mourinho, reikėtų pastebėt, kad prie to mini atsigavimo prisidėjo traumos ir savo šanso kantriai laukęs jaunimas Davieso ir Holgate'o pavidale. Dėl Holgate tikrai nekaltinu Silvos, turint po 30 milijonų kainavusius Anglijos ir Kolumbijos internacionalus, būtų keista be rimtos priežasties leist į aikštę per kelis metus nieko neįrodžiusį jaunuolį. Sunkiau suprast kodėl Daviesą taip ilgai ignoravo, bet apie tai jau daug esu čia priverkęs.

Beje, apie Holgate. Kadangi kaip žinia CB darbas reikalauja daugiausiai smegenų, fizinės jėgos ir masės, pacukai labai retai šitoj pozicijoj vaidina svarbią rolę. Pabandžiau prisimint kiek yra Holgate amžiaus (ar kokiais metais jaunesnių) vidurio gynėjų, kurie EPL būtų svarbūs žaidėjai, ir suskaičiavau tiek:

Gomez (klausimas dėl jo svarbos, nes nežaidžia šiuo metu šiaip ar taip)
Turkas iš Lesterio
Tomori (ko gero Rudigeriui pasveikus nebebus toks svarbus)
Sanchez

Kas čia dar. Ake jau biški vyresnis, bet įsitvirtino starte būdamas vaikas. Ir viskas turbūt.
User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Prieš galutinai nuteisiant Silvą:
Everton are badly underperforming both xG and xGA - the Blues have basically been second unluckiest/incompetent on both sides of the pitch, scoring and conceding. The Toffees have scored 13 times against an xG of 17.76 (underperforming by 4.76 goals, second only to Watford), while conceding 18 times against an xGA of 13.09 (underperforming by 4.91 goals, second only to Southampton, likely because of their 9-0 walloping by Leicester).
Had those goals gone Everton’s way on either end of the pitch, we’d be sitting at 20.18 points and fifth in the table. Basically, everything that could go against Everton on either end of the pitch, has done so.
Only the current top four have had more shots than Everton so far this season.
The Blues are also fourth in the league for “big chances missed” (18).
Iš karto pasakau, kad net jei pasaulis būtų idealus, viskas vyktų pagal xG dėsnius, o teisėjai nebūtų debilai, žaidimas vis tiek netenkina, o Silva neįrodo, kad yra vertas šitos kėdės. Bet faktas, kad Evertonas šiuo metu yra nelaimingiausia EPL komanda, o rožiniam pasauly dabar sėdėtų kokioj 5 vietoj, žaidėjų konfidensas būtų visai kitoks ir niekas nekalbėtų apie trenerio atleidimą bent iki sezono galo.
Putting into perspective taip sakant.
User avatar
Phect
Posts in topic: 26
Posts: 2888
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Dar į šitą fachtų mišrainę reiktų įmaišyt ir fachtelį, kad pagal šiuo metu sužaistus mačus, Evertonas yra ta komanda, kuri kol kas turėjo patį lengviausią tvarkaraštį iš visų lygos komandų (t. y. žaidė su silpniausiais varžovais (kas gal ir yra vertinimo dalykas)) ir sekantis 10 mačų maratonas veikiausiai parodys tikrąjį Silvos (in)kompetencijos veidą.

Image
User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

:arrow_up: Aš gerb. kolegai jau esu į tai atsakęs.
Phect wrote: 13 Jun 2019, 13:18 Rest in pepperoni.

Image
hippo wrote: 13 Jun 2019, 17:37 Praeitą pavasarį buvo panaši atkarpa. Baigėsi tuo, kad atbeldė Chelsea, Arsenalą ir United beigi sužaidė lygiom su Liverpooliu.
O tarpuose atsikrovė nuo Newcastle ir Fulhamo :happy-cheerleadersmileygirl:
Jau ir sau nusibodau tą kartodamas, bet byg klabai Evertonui yra mažiausia problema. Silvos planas A tik prieš juos ir veikia. Geležinis spaudimas ir intensity yra mirtini ginklai prieš komandas, turinčias kamuolį ir įžaidinėjančias jį nuo gynybos. Tik kaip sake klasikas,
hippo wrote: 13 Jun 2019, 17:37 Problema ta, kad 13-15 EPL komandų prieš Evertoną taip nežaidžia
Nereikia to priimt visiškai literaliai, nes pvz prieš Liverpoolį laimės tik kai ant medžių pradės augti bulkutės su marmaliadu, o iš City 6 taškų per sezoną irgi neims, bet tendencija labai aiški. Ir šį sezoną, nors pralošė City, bet nelabai pelnytai, žaidė laisvai, smagiai ir progų prikūrė daug daugiau negu prieš kokį Sheffield United.

Tiesa dabar atsiranda dar ir tokia problema, kad daug kurie byg klabai nebežaidžia kaip byg klabai, nes gal jau ir nebėra byg. Su Spursais tas pasimatė. Rungtynės buvo “tai gal ponas paimsit possessioną, o mes žaisim ant kontrų? Gal ne, geriau jūs paimkit. Tik po jūsų. Nu, ką jūs, ponas”. Su Arsenalu ir United gali būt tas pats.
O bet vis tiek Silvai savo kompetenciją reikia įrodinėt ne prieš juos, o prieš Braitonus, Norvičus ir Aston Villas.
User avatar
Phect
Posts in topic: 26
Posts: 2888
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Yra tiesos, nesumeluosiu sakydamas, jog pagalvojau apie tokį paaiškimą komentarą rašydamas.
User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Image

Jei merks taškus, tai bent jau dėl startinės sudėties nekaltinsiu Silvos.
Kaip tik pagalvojau, kad tokiose rungtynėse reikėtų Tosuną mest į startą. Ypač kai Bernardas traumuotas, žaidėjas su šiokiais tokiais playmakerio sugebėjimais reikalingas, o greitis ir spaudimas prieš Norwich vis tiek turbūt nebus reikalingi.
User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Namie. Prieš blogiausią lygos komandą, kurios savininkai nekelia jai jokių tikslų ir sako, kad relegation would be ok :madridista:

Ką dar reikia padaryt, kad būtum atleistas?
User avatar
Keturlapis_Dobilas
Posts in topic: 46
Posts: 2092
Joined: 17 Dec 2018, 00:28

Kas didesnis kvailys: Silva ar Emery?
User avatar
flasher1
Posts in topic: 198
Posts: 773
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Sakyčiau, kad šiandien buvo paskutinis vinis į Silvos karstą.
User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

flasher1 wrote: 23 Nov 2019, 23:00 Sakyčiau, kad šiandien buvo paskutinis vinis į Silvos karstą.
Arba priešpriešpriešpriešpriešpaskutinė.
Kas vakar tikrai įvyko, tai dauguma fanų nuo jo nusisuko. Stadione "sacked in the morning", twitteriuose ir forumuose 90% už išmetimą, ko niekada nebuvo.

Šiaip iš manęs gal keistai nuskambės, nes visada buvau prieš Silvą, pradedant nuo to, kad niekada nesupratau nachren reikėjo samdyt strategą, kuris "vos neišgebėjo" Hullo nuo iškritimo (su Maguire'u ir Robertsonu sudėty, beje. Madingi žaidėjai dabar žinot, net sena tapkė Walshas juos kažkodėl prisiminė.) Ir norėjau, kad jį jau praeitą sezoną būtų išmetę. Dėl to kitose platformose gaudavau daug dislaikų už savo negatyvumą.

Bet. Pažiūrėjus į tvarkaraštį (žr. keliais postais aukščiau, o prieš Liverpoolį dar laukia Lesteris) kyla tokios mintys:

1. Nelabai faina naują trenerį mest į tokią ugnį ir tikėtis kažkokio moralinio boosto.
2. Kažkaip kvaila būtų pralošus visoms promotintoms komandoms ir kitoms padugnėms, išmest Silvą prieš pat susirėmimus su top komandom, žinant kad čia yra jo duona.
Tingiu ieškot statistikų, bet faktas kad prieš Sičius ir Čelsius ne tik žaidimas būna daug geresnis negu prieš Norvičius ir Niukaslus, bet ir taškų daugiau prirenka. O jei šį kartą ir nepririnks, tai žr pirmą punktą.

O čia keletas unikalių gerb. trenerio pasiekimų:
Everton manager Marco Silva has lost all four of his Premier League home games against sides starting the day bottom of the table - 2-0 v Sunderland in May 2017 (with Hull), 2-1 v Swansea in December 2017 (with Watford), 3-1 v West Ham in September 2018 (with Everton) and 2-0 v Norwich City today (with Everton).

Everton have lost five of their past six Premier League games versus newly promoted teams (W1)].
User avatar
flasher1
Posts in topic: 198
Posts: 773
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Žodžiu, reikia leisti jam sužaisti su rimtomis komandomis ir po to iškart atleisti, nesvarbu kokie rezultatai...

Man atrodo, kad po tokių šūdinų perfomansų ir su top komandomis gali nieko pozityvaus nebepavykti.
User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

flasher1 wrote: 24 Nov 2019, 16:37 Žodžiu, reikia leisti jam sužaisti su rimtomis komandomis ir po to iškart atleisti, nesvarbu kokie rezultatai...

Man atrodo, kad po tokių šūdinų perfomansų ir su top komandomis gali nieko pozityvaus nebepavykti.
Bet jei rezultatai bus neblogi, tai neatleis. O tada neišvengiamai seks blogi rezultatai prieš nabagus ir stūmtraukis tęsis.

P.S. Čia toks neblogas:
Marco Silva has been sacked......unfortunately VAR has ruled it out.
User avatar
Keturlapis_Dobilas
Posts in topic: 46
Posts: 2092
Joined: 17 Dec 2018, 00:28

Sky Sports sako, kad Silva iki rungtynių prieš Leicesteri turėtų pakeisti.... Moyesy arba Howe :happy-partydance: Nežinau ar čia eilinis Sky Sports BS, bet skamba juokingai Moyes dalis :D

Šiaip tikėjaus, kad Benitez bus.
User avatar
Phect
Posts in topic: 26
Posts: 2888
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Keturlapis_Dobilas wrote: 25 Nov 2019, 14:24Šiaip tikėjaus, kad Benitez bus.
Gal tikrai neatmestinas variantas? [mention]hippo[/mention], ką manai? :madridista:
User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Phect wrote: 25 Nov 2019, 14:51
Keturlapis_Dobilas wrote: 25 Nov 2019, 14:24Šiaip tikėjaus, kad Benitez bus.
Gal tikrai neatmestinas variantas? hippo, ką manai? :madridista:
Visiškai pritariu. Jaunas, modernus, su EPL patirtim ir titulais ir svarbiausia su abipuse simpatija klubui ir fanams. Jei pradžioj kažkas ir nepavyktų, neabejotinai turėtų visų supporterių besąlygišką palaikymą. Be to jei ir nedeliverintų rezultatų, tai patrauklus akiai atakuojantis futbolas garantuotas. What could possibly go wrong?
User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

hippo wrote: 15 Oct 2019, 13:05 Lavonas dar vaikšto, bet vis tiek neišvengiamai reikės įpėdinio.
Rašiau prieš 6 savaites, lavonas tebevaikšto, kažkokių naujų idėjų irgi nelabai turiu.

Jei yra galimybė (o ar yra, neturiu supratimo), užsimerkęs imčiau Marcelino. Jei ne, tai net nežinau. Situacijoj kažkuo primenančioj relegationą imt kažkokį hispsterišką nouneimą, apie kuriuos buvo mano anas postas (Mendilibar, Hutter, etc), nemanau kad valdžia išdrįstų.
Tokiu atveju lieka patyręs gaisrininkas su ūsais ir aprūdijusiu šalmu interim manager pozicijai. Iš šitos kategorijos man vienintelis priimtinas variantas yra Moyesas. Jei tik sutiktų su kontraktu iki sezono galo.

Ties čia mano fantazija ir baigiasi. Jei gerb. kolegos turit pasiūlymų, tai dėkit ant stalo.
Tik prašymas Benitezo nesiūlyti, nes daug kartų pakartotas bajeris tampa nebelabai juokingas.
User avatar
aBil
Posts in topic: 8
Posts: 1201
Joined: 03 Aug 2018, 17:42
Location: Edinburgh

Drym tym:

User avatar
hippo
Posts in topic: 852
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Boardas paposėdžiavo ir leido Silvai vadovauti rungtynėms su Lesteriu.
Faktiškai tai reiškia, kad vadovaus ir derbiui, nes nemestų naujo trenerio į tokią mėsmalę vidury savaitės.
Post Reply