[CFC] Žaidėjai

Scientist
Posts in topic: 51
Posts: 914
Joined: 11 Aug 2018, 01:03

enjoy wrote: 13 Mar 2020, 08:34 Karjera ilgai netruks... Achilas, hamstringas, pirmas komandoj su corona, laukiam meteorito ant galvos :lol:
Čia jam matyt už tą transfer requestą į Bayerną kažkokia čigonė taip pribūrė. Bet jau galėtų ir atleist vaikiui :confusion-scratchheadblue:
pauleska
Posts in topic: 3
Posts: 1009
Joined: 06 Aug 2018, 15:16

With Chelsea, it's over," he said in an interview with Expediente Futebol.

"Everyone knows my contract ends in a few months.

"A renewal is difficult.

"Chelsea proposed two extra years and I wanted three.

"We're not talking anymore.

"There won't be a negotiation.
Willianas. Tegul sukasi gandų malūnas :happy-partydance:
Scientist
Posts in topic: 51
Posts: 914
Joined: 11 Aug 2018, 01:03

32 metų žaidėjas (beveik) nutraukė derybas su klubu, nes netiko 2 metų kontraktas.

Turbūt dar vienas įrodymas, kad pas jį kažkas su self-awarenessu ne iki galo gerai :?
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Kol CHO galimai prievartavo kažkokią barakudą, Giroud ir Willy metams pratęsė kontraktus. Kažkaip nedidina optimizmo prieš transferų langą tokie manevrai...
iSamsung
Posts in topic: 4
Posts: 159
Joined: 08 Jan 2019, 10:29

O aš nematau tame nieko pesimistisko. Turėti Giroud kaip 2-3 puolėja nėra blogai.
Willy kaip 2 - 3 irgi nėra blogiausias variantas.
Vat jeigu Pedrai pradės gaut kontraktus, tada reikės sunerimti..
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Willy kontaktas reiškia, kad Kepa ir toliau neturės normalios konkurencijos.
Giroud kontraktas reiškia, kad neturėsim Top klasės naujo puolėjo, ar bent pretenduojančio tokiu tapt. Abraham, kokį Osimhen ir Giroud vienoj komandoj sunku įsivaizduot. Vienintelė viltis, kad Marina tiesiog taip kelis limonus už Giroud iš kokio Intero tikisi ištraukt.
iSamsung
Posts in topic: 4
Posts: 159
Joined: 08 Jan 2019, 10:29

O kokios konkurencijos nori musu trapaus charakterio Kepai? Arba upgrade arba nieko.
Rinkoj prienamo/tinkamo nelabai kas yra, nebent gamblinti su Pope, kuris tikrai nores starto ir kaina nebus 5m, o ir naujo pirkimas reikstu Chelsea pripazinima kad Kepa flopas.

Koks top klases puolejas siai dienai realus?
Dembele. Bet ar jis top klases? Cia dar neaisku, zinant kaip EPLe adaptuojasi zaidejai is Ligue1.

Vietoj Giroud kita senuka pirkti? Makes no sense.

Todel vistiek neatrodo nieko blogo cia, vertinant ir tavo ideja apie Marinos bandyma kapeiku istraukt. :lol:
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Policija nutraukė tyrimą dėl CHO parujojimo, kažkokiai moteriškei nepavyko praturtėt. Bet vistiek vėl su traumą sezono restartą pasitinka.
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Chelsea rodo klasę - metams pratęsė besibaigiantį van Ginkel kontraktą. Kažkada nauju Lampardu turėjęs būt olandas dėl traumos nežaidė 2 metus. Jis jau treniruojasi ir nuo liepos turėtų grįžti sportuoti visu pajėgumu.
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Prie traumuotų Kante ir Kovacic prisijungė ir Gilmour, škotas greičiausiai krenta visam likusiam sezonui. Jorginho ar kas iš akademijos? :lol:
Scientist
Posts in topic: 51
Posts: 914
Joined: 11 Aug 2018, 01:03

Sad!

https://twitter.com/ChelseaFC/status/12 ... 3142912000
enjoy wrote: 09 Jul 2020, 22:12 Prie traumuotų Kante ir Kovacic prisijungė ir Gilmour, škotas greičiausiai krenta visam likusiam sezonui. Jorginho ar kas iš akademijos? :lol:
Kovacicius va jau pasveiko
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Kažkaip paliegęs jaunimas mūsų. James sezono pradžioj ilgai dėl traumų nežaidė. RLC ir CHO raiščius pernai nusitraukė, Abraham, Pulisic ir Tomori po naujų irgi ilgam iškritę buvo. Dabar Billy. Kažką ne taip vyrai per treniruotes daro :roll:
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

https://www.youtube.com/watch?v=oylcYA6J5QU
Jeigu Youtuberiai perkanda Chelsea silpnybes kaip koks Arteta Pepą, tai ką norėt dėl EPL trenerių ir skautų štabo...
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Galvoju sezono pabaigos proga mini apžvalgėlę parašysiu, kaip vertinu šio sezono personažus, bet mini nesigavo :whistle: :lol:

Vartininkai:
Kepa - tragedija. Visi matė ir girdėjo, kokia šūdina jo statistika. Dažniausiai tas šūdinumas ne tik statistikoj, bet ir realybėj atsispindėjo. Kokios tos tragedijos priežastys, galima tik spėliot, nes praeitą sezoną tikrai visai gerai pakeitė Courtois. Visų pirma pradėčiau nuo vartininkų trenerio, nes Hilario pats buvo visiškas grybas, tai galimai kažką tokio transliuoja ir savo auklėtiniams. Pamaina būtina, greičiausiai jos ir sulauksim. Patį Kepą dabar turbūt reiktų nuomot, kur galėtų atsigaut psichologiškai ir po metų bent kažkiek pinigų būtų galima atgaut. Jeigu Top vartininko negausim, o gamblinsim ant kokio Rajkovic, pasilikčiau ir Kepą.

Willy - būtų puikus gero vartininko atsarginis, bet tokio neturim. Pats pasitikėjimo irgi tikrai nekelia, bet pratęsė kontraktą dar metams, tad komandoje bus ir kitą sezoną. Klausimas tik antru ar trečiu vartininku.

Krašto gynėjai:
Alonso - ir vėl įrodinėja, kad gali būt ir labai naudingas, ir labai žalingas. Tinka tik LWB, arba kai reikės tik gintis, ir bus minimalūs šansai prasileist greitą ataką. Apie besidominčius klubus nieko negirdėt, tad greičiausiai liks kaip atsarginis LB. Gal ir gerai, nes kaip jau rašiau - būna rungtynių, kur jį galima panaudot.

Emerson - vienas labiausiai nuvylusių žaidėjų. Ant popieriaus puikus full-backas, bet panašu, kad žaidimo IQ trūksta. Sezoną pradėjo kaip pagrindinis kairio krašto gynėjas, o užbaigė trečias po Azpilicueta. Greičiausiai bus parduotas atgal į Italiją.

Dave - Mr. Reliable. Vėl buvo statomas visur kur reikia, vėl beveik visada būdavo bent jau neblogas. Sezoną baigė pirmas pagal sužaistas minutes ir antras pagal rezultatyvius perdavimus (lol). Kitą sezoną greičiausiai dar bus pagrindinis RB, bet po truputį turėtų užleist vietą James.

James - debiutinį sezoną kiek temdė traumos ir keli tikrai silpni pasirodymai, bet perspektyvos didžiulės. Reta greičio, jėgos ir technikos kombinacija. Ne toks geras ginantis kaip AWB, ir toli gražu ne toks pavojingas puolant kaip TAA, bet dėl RB pozicijos turėtų neskaudėt galvos dar daug metų. O ir akademijoj yra keli įdomūs egzemplioriai, kurie po poros sezonų galėtų pakeisti kapitoną.

Vidurio gynėjai:
Rudiger - o vaikyti. Turėjo būt patirtis ir blaivus protas tarp jaunų gynėjų, bet turėjo blogiausią sezoną iš visų komandos CB. Aikštėje ir už jos elgiasi kaip kapitonas, bet žaidybinėse situacijose - klaida po klaidos. Jei tik kas pirktų - parduočiau pirmą iš visų keturių. Pliusai - atrodo, kad gerai vokiečius į komanda vilioja :lol:

Zouma - tikrai ne stebuklas, bet geriau nieko neturim. Greitis, jėga ir žaidimas antram aukšte - šitoj komandoj nepamainomi. Jei tik būtų galima rast upgrade`ą niekas jo čia įsikibęs nelaikytų, bet tikrai ne pirmas sąraše turėtų būt.

Christensen - labiausiai nuvylęs žaidėjas. Nestabilumas tapo stabiliu jo žaidimo elementu. Dar jaunas, bet netikiu, kad ištaisys didžiausius savo trūkumus - fizinį ir psichologinį silpnumą ir žaidimą antram aukšte. Būtų nuostabus gynėjas kokioj Vokietijoj, kur puolėjai ne tokie augaloti ir žaidimas ne toks fizinis. Jau matau, kaip po poros gerų metų BMG jį už daug milijonų perka Man City. :lol: Aš visgi su tais pačiais BMG pamainyčiau ant Elvedi ar Ginter.

Tomori - vienu metu poroj su Zouma atrodė labai puikiai, net į rinktinę kvietimą gavo. Sezonui įsibėgėjus kaip ir visi mūsų gynėjai pradėjo daryt klaidas lygioj vietoj. Prisėdo ant suolo, o nuo sausio beveik visą laiką prabuvo traumuotas. Pagrindinis jo trūkumas - silpnas žaidimas galva ir patirties trūkumas. Patirties įgis, bet ūgio stoką turės kolega kompensuot. Kad tai įmanoma, pavyzdžių turim ir patys. Buvo kalbų, kad kitą sezoną bus skolinamas, bet aš nemanau, kad turėsim pinigų naujam CB nepardavę kažko iš Rudiger, Zouma ir Christensen. Nu ir gerai, nes Tomori laikau perspektyviausiu. O naujas gynėjas tikrai būtinas.
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Vidurio saugai:
Kovacic - vienas pagrindinių kandidatų laimėt sezono POTY. Beveik visada būdavo vienu geriausiu žaidėju aikštėje. Dėl žaidimo braižo dažniausiai rungtynių gale padusdavo, įvarčių mušt irgi neišmoko. Bet jei būtų toks geras visose srityse - sėdėtų sau Madride iki šiol. Toks pats svarbus vaidmuo turėtų laukt ir kitą sezoną, tik gal kūrybos mažiau reikės.

Jorginho - nuostabus žaidėjas, puikus charakteris ir profesionalumas. Ir labai gaila, kad jis netinka tam, ką Lampardas bando čia padaryt. Ne vienos rungtynės buvo, kur jo trūkumai įvarčius ir taškus kainavo. Jei tik Sarri norės, parduočiau jį atgal į Italiją ir jo vieton pirkčiau tikrą atraminį - Rice būtų idealu. Jei parduot nepavyks, kitą sezoną turėtų atlikt tik atsarginio vaidmenį.

Kante - kai tik žaidė, buvo kaip visada puikus. Bėda kad jis šiemet daugiau nežaidė nei žaidė. Duok Dieve jam sveikatos arba stipraus coverio (to paties Rice).

Barkley - sezono pradžioj aikštėj ir už jos ribų buvo neigiamas, bet po restarto buvo vienas svarbiausių žaidėjų. Jei tik bus galimybė, parduočiau ar panaudočiau įsigyjant kažką kitą negalvojęs (visos viltys į Moyes ir West Ham). Pirmo įvarčio lygoj reikėjo laukt iki liepos mėnesio, o sprendimai paskutiniajam aikštės trečdalyje visada versdavo už galvos imtis. Jei neprastumsim, bus gilus atsarginis.

RLC - šis sezonas buvo reabilitacinis, o kitas turbūt lemiamas jo karjerai Chelsea. Kai jau atrodė, kad tampa kertiniu komandos žaidėju, nusitraukė achilą. Paskui komplikacijos ir karantinas. Kitą sezoną su pilnu pasiruošimu laukiu jo kaip naujo pirkinio. Jei traumos jo nesupjovė - laukiu fejerverkų, kad ir turės rimtų konkurentų.

Mount - nuostabus debiutinis sezonas. Natūralu, kad būdamas tokio amžiaus turėjo ir prastesnių etapų, bet aš rinkčiau jį sezono žaidėju (būtų Kovacic, jei ne tiek daug praleistų rungtynių). Būdamas vos 21-erių pagal minutes nusileido tik Kepai ir kapitonui. Žaidė ir 8, ir 10 numeriu, taip pat abiejuose atakos kraštuose. Greičiausiai ir kitą sezoną liks kertiniu Lampardo žaidėju.

Gilmour - puikus karjeros startas, paskui biški karčios realybės ir tada trauma, dėl kurios grįš tik kokį lapkritį. Šiaip tikrai įdomus ir Lampardui patinkantis žaidėjas. Atrodo ir galvą ant pečių turi, tad laukia šviesi ateitis.
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Puolėjai:
Willian - statistiškai geriausias jo sezonas Chelsea, bet atėjo laikas atsisveikinti. Nors galėtų būt dar labai naudingas, bet tikrai nevertas 3 metų kontrakto. Puolime ne toks geras, kaip rodo skaičiai, nes didelė dalis tų įvarčių ir rezultatyvių perdavimų yra po standartinių situacijų. Bet šiaip reikia pagirt darbą aikštėje, net ir žinodamas, kad čia neliks arė iki galo.

Pedro - šį sezoną atliko tik epizodinį vaidmenį, o čemodanai jau Romoj. Puikus profesionalas ir ačiū jam tuos metus Londone. Kai pirkom jį iš Barcelonos, tokio rezultato nesitikėjau.

CHO - ne toks sezonas, kurio visi tikėjosi, bet vistiek sugebėjo lygoj atlikti 5 rezultatyvius perdavimus. Kartais imdavosi per daug individualių veiksmų, bet tai kažkiek suprantama po visų tų jo nesėkmių. Turėjo bėdų ne tik su traumom, bet ir teisėsauga. Tikimės, kad visa tai jau praeityje ir kitą sezoną bus stiprus Pulisic ir Ziyech dubleris.

Pulisic - vienas didžiausių sezono šviesulių. Sezoną pradėjo sunkiai, bet įsibėgėjo ir tapo jauniausiu Chelsea hatricką pelniusiu žaidėju, o pagal įvarčius tik Abrahamui nusileido. Po karantino grįžo tiesiai iš sporto salės, ir akivaizdžiai sutvirtėjęs išvis siautė. Neramina tik nuolatinės jo traumos.

Abraham - sezono pradžia nutildė net ir didžiausius jo kritikus, tame tarpe ir mane. Visgi rezultatyviausias komandos žaidėjas antroje sezono pusėje parodė, kad dar per anksti būt pagrindiniu puolėju dėl titulų siekiančioje kovoti komandoje. Kaip tokio ūgio puolėjas - silpnas antram aukšte, silpnas ir pirmam aukšte, o technikos trūkumas trukdo ir kombinuoti su kitais puolančiais žaidėjais. Linkiu jam suprast, kad poacheriai - nykstanti puolėjų rūšis ir mokytis iš Giroud, kol dar turi tokią galimybę.

Giroud - bravo veteranui. Pirmoj sezono pusėj Lampardas jo nematė, gal ir ne be reikalo. Žiemą jau beveik parduotas buvo, o sezoną pabaigė ryškiai pagrindiniu puolėju. Aš buvau tarp tų, kurie kasėsi galvą dėl jo pratęsto kontrakto, bet valgau savo žodžius. O na bet tačiau dėl kito sezono vėl laukia nežinomybė, rugsėjį jam jau 34, ateina Werner, dar ir Abraham yra. Gali pasirodyt per didelė prabanga tris tokius puolėjus turėt. Ir jei tik jis pats to norės - leisčiau jam keltis į kokią Italiją kelis metus pasispardyt. Kaip padėką už į CL ištrauktus užpakalius.

Michy - pats kaltas, kad nepasinaudojo nuostabiu šansu įsitvirtinti komandoj. Turbūt visų pirma darbu treniruotėse o ir protelio pas jį ne per daugiausiai. Neabejotinai bus pardavinėjamas.
User avatar
velnes
chaliavčikas galimai prie komunizmo
Posts in topic: 11
Posts: 2094
Joined: 03 Aug 2018, 17:00

Kaip galima nenorėt Giroud nuo suolo? Idealus atsarginis puolėjas, kai starte Werneris, o kita alternatyva Abrahamas.
enjoy
Posts in topic: 132
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

velnes wrote: 04 Aug 2020, 01:45 Kaip galima nenorėt Giroud nuo suolo? Idealus atsarginis puolėjas, kai starte Werneris, o kita alternatyva Abrahamas.
Tai kad Chelsea, Lampard ir fanai to nori, net neabejoju. Klausimas ar jis pats vėl norės ant suolo sėsti, ypač kai parodė, kad dar daug parako turi.
User avatar
hippo
Posts in topic: 7
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Svarbiausia ne ko jis pats norės, o ką boba pasakys.
Post Reply