[Spurs] Transferų naujienos ir gandai 2018/19

User avatar
suiluap
Posts in topic: 1
Posts: 83
Joined: 04 Aug 2018, 18:44

Nuostabus transferų langas, per kurį sugebėjom parduot didžiausią akademijos kylančią žvaigždę Reo Griffiths į Lyon. Prie visų Janssenų ir Llorente mažu būtų pasirodęs.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Tottenham Hotspur Supporter's Trust paleido savo transferų lango vertinimą, kuris yra absoliučiai spot on. Forumiečiai turbūt visko neskaitys, bet šiame pasisakyme atsispindi didžiosios dalies fanų savijauta - we are not mad, we are disappointed.
We do not believe in spending money or signing players for the sake of it. We recognise the achievement in keeping our squad together, for now at least, and in getting key players to agree new contracts. And we commend manager Mauricio Pochettino’s professionalism in his deadline day press conference. He has shown once again his ability to make the most of what he is given.

We have much to be proud of at Spurs. Nine of our players featured in the World Cup semi-finals. Over the last few years, a manager we revere has forged an exciting team that has challenged for top honours. And more fans than the Club cares to acknowledge recognise the challenges and achievements of running a sustainable business and building a top class stadium.

But fans come to watch the team. A team that will start the season with many of its key members still tired after the World Cup. And a squad that most rational observers would agree could benefit from more depth. It is not unreasonable to question if it was really the case that, alone among Europe’s top clubs, Spurs could find no player who would improve their squad while our rivals strengthened theirs.

Earlier this year, the Club objected to THST’s criticism of steep ticket price rises. It told us we could not expect players to be signed or wages to be competitive while we opposed those ticket price rises. Fans have paid the prices asked. And yet no signings have been made.

We know that gate receipts are no longer as fundamental as they once were for financing transfer fees or wages. But ticketing income at Spurs is now higher than it has ever been. We are curious as to what that money has been used for. We have been told the stadium build will not affect transfer spending.

We are told that we don’t have to sign players because we develop our youth. Yet four of our most promising prospects left the Club this summer. Of the current first team squad, just two regulars have come up through the ranks.

We love what has been developed, but for all the great football we’ve seen over the last few seasons, there are no trophies to show.

We have the highest paid Chairman in the Premier League. Our fans pay some of the highest prices in world football. Our support for our team and our admiration for what has been achieved remains strong. However, we believe fans are entitled to a full and credible explanation of what has happened this summer.

THST Board
9 August 2018
User avatar
ValeTH
Posts in topic: 5
Posts: 139
Joined: 08 Aug 2018, 19:25

Taigi ką turim?

GK: Lloris, Vorm, Gazzaniga. Turbūt daug kalbėt apie šią poziciją kalbėti nereikia, viskas aišku ir lieka, kaip ir praeitais metais. Lloris pastarasis sezonas nebuvo pats geriausias, bet WC jis vėl įrodė, kad yra top class vartininkas.
RB: Trippier, Aurier, KWP. Manau Aurier bus pirmuosius turus startinis, nes užtruks kol Trippier grįš į gerą formą po beprotiškai gero WC jam. KWP irgi karts nuo karto turėtų ten sužaist.
CB: Alderweireld, Vertonghen, Sanchez, CCV, Foyth, Dier. Alderweireld gali būti dar parduotas, bet šansų vis mažiau ir mažiau, o gal dabar jis persigalvos ir pasiliks. Dieris gali būti irgi ten sužais rimtesniame mače, kur reikės labiau patirties ir Foyth ar CCV netiks.
LB: Davies, Rose, KWP. Davies bus pagrindinis LB manau. Rose gali būt dar parduotas ir jei taip atsitiktų, tai KWP būtų Davieso coveris tuomet turbūt.
DM: Dier, Wanyama, Tashan Oakley-Boothe? Čia viskas aišku, tikėkimės bent vienas bus sveikas ir galės žaisti.
CM: Dembele, Sissoko, Winks. Amos? Skipp? Ko gero Sissoko jau galutinai bus transformuotas į CM poziciją. Čia šitoj pozicijoj būtų nepakenkęs dar vienas žmogus, bet gali būti, kad bus Amos ar Skipp įtraukti į pirmą komandą.
Atakuojantys saugai: Eriksen, Moura, Lamela, Son, Alli, N'koudou? Onomah? irgi reikėjo vieno pirkinio į šią poziciją, bet deja. Gali būti, kad N'koudou pasiliks komandoje, nes tikrai neblogai atrodė USA tour. Onomah irgi gal turės šansą pagaliau.
FC: Kane, Llorente, Janssen. Man tiktų, kad liktų kaip dabar yra, bet turbūt vienas skris. Janssenas man labiau patinka, bet turbūt jam bus out.

Nu ir nesąmonių prirašiau. Preliminariai 30 žaidėjų, sumažėt iki kokių 25 gali.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

[tweet][/tweet]

Nelabai suprantu kam klubas dar su juo tamposi. Visi jau prieš metus žinojo, kad žaidėjas arba per žemo lygio, arba Anglijoje niekad nepritaps. Nebent tapo tokia paklausia preke, kad niekam Europoje jo nereikia.

Viena iš tų nuomų, kai viskas ko tikiesi, tai kad naujam klube sužais gerą sezoną ir jie jį nusipirks ant visajaus.
User avatar
rommedahl
Posts in topic: 5
Posts: 108
Joined: 09 Aug 2018, 11:06

Šiandien spaudoj pranešimai, kad Celticui iškritus iš ČL atrankos, mes galime žiemą bidinti už Kieraną Tierney, numanoma suma 10 milijonų svarų. Sunkiai tikisi, kad pavykų už tiek Tierney prigriebti, vis tik jis dabar laikomas geriausiu jaunuoju Škotijos talentu, tie 10 mln. skamba kaip visiški centai. Bet jei Rose out (kada nors vis tiek out), tai skamba kaip labai smagi alternatyva LB pozicijoj, make it happen :whistle:
User avatar
hippo
Posts in topic: 4
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

rommedahl wrote: 19 Aug 2018, 18:31 Šiandien spaudoj pranešimai, kad Celticui iškritus iš ČL atrankos, mes galime žiemą bidinti už Kieraną Tierney, numanoma suma 10 milijonų svarų. Sunkiai tikisi, kad pavykų už tiek Tierney prigriebti, vis tik jis dabar laikomas geriausiu jaunuoju Škotijos talentu, tie 10 mln. skamba kaip visiški centai. Bet jei Rose out (kada nors vis tiek out), tai skamba kaip labai smagi alternatyva LB pozicijoj, make it happen :whistle:
Nežinau kokioj čia spaudoj ir kokie pranešimai, bet Tierney už 10 milijonų nusipirkt yra maždaug tiek šansų, kiek Halės turguj arbūzą už 10 centų.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Janssen atlikta pėdos operacija ir jau galima neabejoti, kad jis čia liks bent iki žiemos. N'Koudou ir Carter-Vickers eis ant nuomų, teorinių šansų eiti lauk dar turi ir Onomah su Rose. Dėl Toby ir Dembele jau galima statyt pinigus, kad liks bent jau iki žiemos.

Image
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Kaip ir prognozuota, CCV metams keliauja į Swansea. Panašu kad čia bus Carroll, Yedlin ir co atvejis, kai klubas supranta, kad žaidėjas nepriaugs komandos lygio, bet yra nusiunčiamas kelioms nuomoms į EPL/EFL komandas ir galiausiai parduodamas už ~5mln. Spėju kad tas pats bus ir su Onomah, nors ir norisi kad jaunuoliui paeitų korta.

Image
User avatar
rommedahl
Posts in topic: 5
Posts: 108
Joined: 09 Aug 2018, 11:06

Pasirodo šiandien Sissoko ne tik buvo neregistruotas, bet ir iš kažkokio turkiško šaltinio buvo pasirodę informacijos, kad Fenerbahce įsigijo Sissoko, tiesa, kaip suprantu, vėliau pats klubas tuos gandus paneigė.
User avatar
rommedahl
Posts in topic: 5
Posts: 108
Joined: 09 Aug 2018, 11:06

Onomah neturės savo breakthrough sezono Spursuose, nes paskutinę transferų lango dieną išnuomotas Sheffield Wednesday :( . Visi kiti, atrodo, lieka.
User avatar
ValeTH
Posts in topic: 5
Posts: 139
Joined: 08 Aug 2018, 19:25

[
rommedahl wrote: 31 Aug 2018, 23:20 Onomah neturės savo breakthrough sezono Spursuose, nes paskutinę transferų lango dieną išnuomotas Sheffield Wednesday :( . Visi kiti, atrodo, lieka.
Ir greičiausiai niekad ir neturės. Įdomu, kurie jauniai gaus pirmų šansų šiais metais ir tuoj reikės vest suvestinė.

Tikiuosi N'Koudou turės savo breaktrough sezoną bent.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

"Everyone was saying everywhere that I absolutely wanted to leave Tottenham," Alderweireld said at a news conference ahead of Belgium's UEFA Nations League game against Iceland on Tuesday.

"That's not true. This summer, I quickly understood Tottenham wanted to keep me. So, I had to battle to get my place back in the team. To be in the first team again is a victory for me."
¯\_(ツ)_/¯
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Atrodo kad bus triggerintas Toby kontrakto pratęsimas ir minėta 25mln išpirka ateina į pasaulį. Kaip suprantu, galios visą ateinančią vasarą minus dvi paskutinės lango savaitės.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Keista į šitą temą užsukti, bet kelias pavardes galima paminėti.

Sander Berge, 20 metų norvegas iš Genk. Didžiulis (1.90+) vidurio saugas, kaip suprantu lošiantis ball-winning midfielder rolėje. Minima kaina 22mln svarų, tik kartu rašom apie jo nuomą atgal iki sezono galo. Prastas šaltinis, tai daug šansų nėra.

Jarrod Bowen, 22 metų wingeris iš Hull City, kuris šiemet atrodo yra komandos lyderis. Adkins sako kad Hull nenori jo parduoti, bet panašu kad ne viena EPL komanda norės jį įsigyti. Apie susidomėjimą rašo BBC, bet kai wingeris siejamas su Spurs, rimtai žiūrėti dar nereikia.

Dar yra gandų apie Max Aarons, RB iš Norwicho, bet jis siejamas su puse EPL komandų. Jeigu kam keistai atrodo Spursų dėmesys į Championshipą, tai komandoj yra bėda su home-grown žaidėjais, dėl ko ČL nebuvo galima registruoti Foyth. Panašu kad bent vienas anglas žiemą/vasarą tikrai bus perkamas.

Nu ir visur minima, kad veiksmas žiemą priklausys nuo to, ar pavyks prastumti Llorente, Janssen ir GKN.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Galima pradėti atsisveikinimo kalbas - atrodo jau valandų ar dienų klausimas, kada Dembele oficialiai persikels į Kiniją.
Tottenham midfielder Mousa Dembele is on the brink of completing an £11m move to Chinese Super League club Beijing Guoan.

The Belgium international, 31, is out of contract in the summer and has not played for Spurs since injuring his ankle against Wolves in November.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

"I'm very happy to stay another year," Alderweireld said. "It was (a clause) in my contract and I'm happy Spurs gave me the confidence to stay another year.

"I'm only focused on things on the pitch. People can see every time I play that I give 100 per cent for this club - this is what I keep doing every time I play.

"This is my fourth season and I'm very happy. I'm doing everything to help the team."
¯\_(ツ)_/¯
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Kaip kuriama intriga spaudoje:
Exclusive: Gareth Southgate added to Man Utd's shortlist as fears grow Mauricio Pochettino will stay at Spurs
Manchester United are considering an approach to Gareth Southgate, the England manager, as they become increasingly concerned that Mauricio Pochettino will stay at Tottenham Hotspur this summer.
Telegraphai ir kiti jau galėtų nebesikuklinti ir rėžti tiesiai šviesiai: United vadovai priblokšti: treneris, turintis dar 4 metų kontraktą, nespjovė į viską ir nepabėgo į United. :crying-green:
User avatar
Keturlapis_Dobilas
Posts in topic: 4
Posts: 2092
Joined: 17 Dec 2018, 00:28

Anglų spauda yra fucking disgrace. Tieš šituo klausimu. Sakyčiau, kad Sky Sports yra pagrindiniai tap'inimo veikėjai, bet žiūriu, kad apskritai visa spauda susitarę spausti Pochettino.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 29
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Keturlapis_Dobilas wrote: 13 Jan 2019, 16:35Sakyčiau, kad Sky Sports yra pagrindiniai tap'inimo veikėjai
[tweet][/tweet]

:madridista:
User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 2
Posts: 1945
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

Ryšium su fakteliais Komanda temoje, ateinu agentauti.

Matant kokia situacija su traumomis ir galimu Dembele išvykimu - nereikia būti dideliu skautu, kad suprasti kuriose vietose jum privalu stiprintis. Premier League temoje esu rašęs apie Philip Billing. Man jis paliko tokį įspūdį, kad matau ten medžiagos.
Philip Billing has the highest duel success rate of any midfielder in the Premier League to win at least 50 this season.

• 273 contested
• 171 won
• 62.64% success
Nežinau kokie šansai paiimti iš Huddersfieldo vieną pagrindinių jų žaidėjų, tokioje sezono stadijoje. Turbūt reikės splishity splash. Geras dalykas tas, kad pas jį kontraktas tik iki 2021 vasaros (skaičiuoju su klubo metų pliusu, be jo tik iki 2020). Dar kartą primenu, kad jam tik 22 metai ir jau yra įrodęs kažkiek savo vertės EPL. Greičiausiai turėtų resell value in any case.

Ilgai nesižaidžiant, siūlau [mention]Furis[/mention] skambinti Levy ir rodyti fachtus. Sėkmingo transfero atveju norėsiu savo keletos procentų. :angelic-cyan:
Locked