[United] Trenerių štabas

Kuris asmuo taps kitu atleistu MU treneriu?

1. Erik ten Hag
4
13%
2. Mauricio Pochettino
9
29%
3. Zinedine Zidane
2
6%
4. Steve Bruce
3
10%
5. Michael 'tęsim OGS good vibesus' Carrick
9
29%
6. Brendan Rodgers
4
13%
7. Kitas
0
No votes
 
Total votes: 31
User avatar
Keturlapis_Dobilas
Posts in topic: 5
Posts: 2092
Joined: 17 Dec 2018, 00:28

Tai va tame ir esmė, kad vienas rungtynes pasirinkai, bet turbūt esi susipažinęs, kad šį sezoną Ajaxo įvarčių skirtumas Eredivisie – 74:9. Šiaip pastaruoju metu Ajaxas kritęs į duobelę, per pastaruosius 4 mačus 6 įvarčius praleido ir net sunku pasakyti kodėl.

Gal įtakos turi tai, kad tikrai svarbus komandai žaidėjas Gravenberchas pastaruoju metu demonstruoja šūdiną formą, nes žino, kad vasarą teps slides, nes daug kas jo norės, kaip laisvojo agento. Gal įtakos turi tai, kad komandai sausį reikėjo įsigyti bent vieną atakuojantį žaidėją (Bergwijn) ir trūksta rotacijos, juolab Overmarso situacija daug ką sušiko. Traumų nėra, tad viskas slypi giliau.

Faktas tai, kad Erikas ten Hagas yra vienas iš geriausių, jei ne geriausias šio amžiaus Ajax treneris ir tas mačas su RKC nieko neįrodo. Čia viskas yra tik laikina.
Last edited by Keturlapis_Dobilas on 09 Mar 2022, 21:57, edited 1 time in total.
User avatar
evizu
Posts in topic: 23
Posts: 499
Joined: 30 Sep 2018, 12:29
Location: Valencia/Copenhagen

Kad Ten Haag su chebra gerai projekta nuvairavo tai nera klausimu. Labiau klausimas ar jis ir jo mentalitetas tiktu musu nieko neparodanciom zviozdom
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 18
Posts: 4241
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

evizu wrote: 09 Mar 2022, 21:27 Kad Ten Haag su chebra gerai projekta nuvairavo tai nera klausimu. Labiau klausimas ar jis ir jo mentalitetas tiktu musu nieko neparodanciom zviozdom
United kontekste turbūt svarbus filosofinis klausimas: ar taikyt trenerį prie zviozdų, ar leisti treneriui formuot savo komandą. Nei Ten Hag, nei Pochettino neturi tokio svorio, kad galėtų atėję sakyti "man nebereikia Ronaldo ir Maguire", tai dar klausimas kas apskritai United būtų tinkamas treneris. Zidane gal ir išsiderėtų komandos performavimą, kiti treneriai tai vargiai.

Sakyčiau Pochettino apsimokėtų imt tik tuo atveju, jei jis sugebėtų privilioti Kane.
kokos
Posts in topic: 6
Posts: 415
Joined: 05 Aug 2018, 10:34

ManU vistiek prieis tašką, kai rebuildas bus neišvengiamas. Rezultatai privers.
User avatar
Tommy
Site Admin
Posts in topic: 85
Posts: 2306
Joined: 03 Aug 2018, 15:19
Location: Vilnius

kokos wrote: 10 Mar 2022, 12:03 ManU vistiek prieis tašką, kai rebuildas bus neišvengiamas. Rezultatai privers.
Jeigu valdžia ir toliau po Woodwardo važiuos su mentalitetu, jog rezultatai didelės įtakos finansams neturi (bent jau kol patenki į ČL), vadinasi ilgai reiks laukti to rebuildo.
kokos
Posts in topic: 6
Posts: 415
Joined: 05 Aug 2018, 10:34

Tommy wrote: 10 Mar 2022, 12:39
kokos wrote: 10 Mar 2022, 12:03 ManU vistiek prieis tašką, kai rebuildas bus neišvengiamas. Rezultatai privers.
Jeigu valdžia ir toliau po Woodwardo važiuos su mentalitetu, jog rezultatai didelės įtakos finansams neturi (bent jau kol patenki į ČL), vadinasi ilgai reiks laukti to rebuildo.
Nesinori tikėti, kad taip valdoma komanda gali laikytis CL vietose.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 99
Posts: 4035
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Na as tikrai neziuriu tik linijiniu mastymu.

Eredivise rungtynes is esmes nieko neparodo, ten Ajax lygos standartais turi 9/10, 10/10 zaidejus ir zaidzia pries 5/10-8,5/10 zaidejus. Situacija tokia, kad jie gali ir viena koja persisauti ir vis tiek turetu daugiau sansu laimet.

Daugiau parodo CL rungtynes ir as puikiai pamenu ir ka jie padare su Real zaisdami savo stiliumi. Bet cia reikia paminet, kad kai zaidi silpnesnej lygoj ir daznai laimi, tai sintesinasi dopaminas pas zaidejus, jie labiai savimi pasitiki ir etc. is esmes vystosi nugaletoju mentalitetas, kur trenerio pareiga ziuret, kad per daug nosies zaidejai neuzriestu ir nepagalvoju kad kepurem kitus uzmetys. Viskas kitaip nei EPL.

Visgi man smugiai vs RKC nepatiko del situ priezasciu:
1. 10+ smugiu buvo atlikti is esmes statistikai, dar reikejo testi ataka.
2. Ajax turi tiek kokybes kad kartais kisa labai rizikingus, avantiurskus pasus, kartais jie praeina, o jeigu nepraeina tai daznai suveikia counterpressing’as, bet nera jokios garantijos kad tas veiktu EPL.
3. Gynyba atrode labai ne kazka, RKC imuse 2, nors gera diena ir 4-ris butu imuse.
4. Haller nesunkiai link-up’ina, bet jo konkurentai ne EPL top gynejai.

As taip ziuriu, kad su Ter Hag nebutu jokiu garantiju lygoje, o jeigu tarkim po avantiurisku pasu pries koki West Ham atsivesi kelias kontras tenais Bowen, Antonio, Soucek, Fornals ir co. tau gali ir 3 bankes imust. Tada jau rubinej bus dvejones ar teisingas toks kelias, o dvejones i gera neveda. Jeigu turi zaidejus, kurie visi "zaidikai" futbola, tai jie "pasitikes procesu", bet taip sudetinga.

Ta prasme nors Ter Hag atejimas butu labai idomus, bet kazkaip manau kad vis tiek butume silpnesne Man City versija, kurie zenkliai daugiau rizikuoja, kas butu atractive(ir fanams patikti), ir silpnesne Lpool versija, ir silpnesne Chelsea versija, visgi pirmais metais butu gerai buti iskart po ju, nes dar turim Arsenal ir Spurs, vieni is ju mano nuomone siemet ims CL spot'a.

Ter Hag galetu zaist su tokia komanda: DDG, Telles/Shaw, Varane, Lindelof, Naujas RB, Naujas DM, Sancho, Bruno, VDB, Naujas RW, Rashford.

Arba Rashford kairej, Sancho desinej ir naujas puolejas. Puolejo bet kokiu atveju reikia, kaip ir naujo RW geriausia kairiakojo. Dar vienas CB praverstu.

Jeigu mes galvojam imti treneri ir neleist jam Maguire, Ronaldo nuimt, tai gal grizkim i realybe, nes tada geriau isvis neimt trenerio ir pataupyt pinigus. Ralf'o dabar main target yra isest Ronaldo is klubo(ir ta turbut labai neblogai jis daro) ir nusodinti Maguire, kad suprastu jog nera nekeiciamas. Aisku tam sveikas Varane labai padetu. Su Maguire dar galima zaisti, normaliom salygom darant tinkamus dalykus bottom komandos su juo galima uzdauzyt galva po kampiniu ir praleist maziau nei imust.

Kad ir kas bus naujas treneris jis turi gauti svaru lapa daryt komanda, kitaip tai ejimas treniruoti United ir darytis antireklama.

Viso sito posto esme, kad siaip Pochas atrodo saugesnis variantas, mates lyga, spaudimas kuri Ter Hag gauna Ajax'e nera net panasus kas taves lauktu United, konkurencija irgi, tas pats kaip Ralf'o atveju buvo su Hoffenheim ir Red Bull ir dabar United, aisku jis spaudimo jaucia zenkliai maziau, nes yra interim treneris.

O mano norimas Luis Enrique manau nerealus variantas, nebent ruosiames ir kita sezona komandos valymui paskirti, nes Pasaulio cempiontas ziema.

Favoritu siai dienai laikau Ter Hag, todel apie ji ir rasiau ir domejausi minimaliai Ajax zaidimu. Plius savo laiku Bayern B treniravo, tad connection su Ralf'u turetu rasti, o jo nuomone bent jau iki vasaros bus gerbiama cia United.
User avatar
Tommy
Site Admin
Posts in topic: 85
Posts: 2306
Joined: 03 Aug 2018, 15:19
Location: Vilnius

Šiom dienom krūva įvairiausių šaltinių pasipylė su ten Hago pavarde, pirmadienį olandas atseit ir darbo pokalbį su United turėjo, kuriame visus sužavėjo bei 'praėjo anglų kalbos testą'. Kadangi horoskopai vis labiau link bald fraud 2 krypsta, galima ir labiau pasidomėti būsimu treneriu. Gan išsamus threadas apie ten Hago taktinius principus:


From goal-kicks, ten Hag’s Ajax build from a deep position with the keeper plus two CBs. This offers a conventional build-up structure – a solid foundation to work with. The CBs are typically comfortable with the ball and can regularly make simple progressive passes.
The degree of tactical complexity that the centrebacks must be aware of is rare – centrebacks do not usually move ahead of play in this regard, as they’re typically the most important constituents of rest defence.
Kaži kokio dydžio išvalymo gynyboje reiktų, kad pradėti kokybiškai atakas konstruoti nuo vartininko. Čia teoriškai net DDG tampa nebelabai reikalingas. Ką jau kalbėti apie kokį AWB.

Nu bet tipo Delight'as yra sakęs, jog nors ten Hago štabas labai daug dėmesio taktinei pusei skiria, bet sugeba aiškiai, suprantamai paduoti visą tą informaciją ir nemažai dirba prie įgyvendinimo. Tik aš jau įsivaizduoju kaip olandui sekasi taktinę pusę šlifuoti su United gintarinėmis ledi.
User avatar
evizu
Posts in topic: 23
Posts: 499
Joined: 30 Sep 2018, 12:29
Location: Valencia/Copenhagen

Sexy ideja bet Ten Haag filosofija lengviau uzmaut ant ajaxo sistemos nei musu zviozdu.

Turim nebloga proga rebuildint squada vasara, potencialiai netenkam iki 5 puoleju su kuriais pradejom sezona(abu senukai, greenwood, rashford,martial), problematiskam Pogbos periodui irgi bus galima padeti taska. Nelabai tikiu kad su Ten Haag kanors pasiektume short term, bet mieliau rinkciaus long term strategija nei kazkoki bandyma su viena sikna ant abieju kedziu atsisesti.

P.S pagooglinau ar Ten Haag yra plikas del to kad gime ryzhas. Lyg ir viskas ok
User avatar
yodawg
Posts in topic: 29
Posts: 700
Joined: 15 Sep 2018, 15:41

Neva Ten Hag asistentų sąraše RVN, RVP ir Stam, aka, United DNA - Dutch Boogaloo.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 99
Posts: 4035
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Kazkaip kuo toliau tuo maziau tikiu Ter Haag'u... o tie RVN, RVP, Stam ir etc. nieko man gero cia nesako. Ok gerbs juos zaidejai kaip ex futbolininkus, bet tik tiek.
ramzis
Posts in topic: 76
Posts: 1975
Joined: 05 Aug 2018, 00:21

Tommy wrote: 23 Mar 2022, 12:50Kaži kokio dydžio išvalymo gynyboje reiktų, kad pradėti kokybiškai atakas konstruoti nuo vartininko. Čia teoriškai net DDG tampa nebelabai reikalingas. Ką jau kalbėti apie kokį AWB.
Daugumai pagrindinių United gynėjų žaidimas su kamuoliu ne problema, tai man asmeniškai visai ne čia akcentas dėl šito klausimo

Akcentas dėl DDG, kuris uber elitinis shot stopperis, bet visur kitur trūksta. Dar ir su didžiausiu kontraktu klube neskaitant Ronaldo one offinio

Jokiais būdais negalima dabartinėm sąlygom pratęst jo, nelogiška pirkt už tokią kainą tokią komplektaciją
User avatar
KOP
Posts in topic: 4
Posts: 495
Joined: 06 Aug 2018, 20:45

van Gaal dalina tėviškus patarimus bendrataučiui:

Louis van Gaal on Erik ten Hag being linked to Manchester United: "Ten Hag is a great manager and that's always good for Manchester United. But Manchester United is a commercial club. It's better for him to go to a actual football club."
pauleska
Posts in topic: 1
Posts: 1015
Joined: 06 Aug 2018, 15:16

Labai būtų įdomu, kad anot LVG šiais laikais yra nr commercial club
User avatar
Tommy
Site Admin
Posts in topic: 85
Posts: 2306
Joined: 03 Aug 2018, 15:19
Location: Vilnius

KOP wrote: 28 Mar 2022, 17:21 van Gaal dalina tėviškus patarimus bendrataučiui:

Louis van Gaal on Erik ten Hag being linked to Manchester United: "Ten Hag is a great manager and that's always good for Manchester United. But Manchester United is a commercial club. It's better for him to go to a actual football club."
Butthurt
//
Kai reiks vėl United DNA diegti ir pirkti britus, kandidatas jau yra:
User avatar
velnes
chaliavčikas galimai prie komunizmo
Posts in topic: 32
Posts: 2097
Joined: 03 Aug 2018, 17:00

Tommy wrote: 28 Mar 2022, 17:46
KOP wrote: 28 Mar 2022, 17:21 van Gaal dalina tėviškus patarimus bendrataučiui:

Louis van Gaal on Erik ten Hag being linked to Manchester United: "Ten Hag is a great manager and that's always good for Manchester United. But Manchester United is a commercial club. It's better for him to go to a actual football club."
Butthurt
//
Kai reiks vėl United DNA diegti ir pirkti britus, kandidatas jau yra:
Aš už.
ramzis
Posts in topic: 76
Posts: 1975
Joined: 05 Aug 2018, 00:21

LvG tai tikrai butthurt už prametimą paėmus FA Cup ir pralošus 4vt ant GD, vis pavaro ant „komercijos vadovo“ Woodwardo, ne futbolo žmonių valdomo klubo ir pan. Čia irgi iš tos pačios serijos buvo, dėdulei neatlėgsta sėdimoji

Pykt kaip ir nėra ko, patys komplimentų Edo laikas nedalinam, bet LvG galėtų kas pasakyt, kad gyvent būnant bitteriu nesveika :lol:
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 99
Posts: 4035
Joined: 04 Aug 2018, 17:33



Zmones sako RooneyBall :lol:

Ravel Morrison key part suvaidino ir imuse ivarti.
User avatar
Tommy
Site Admin
Posts in topic: 85
Posts: 2306
Joined: 03 Aug 2018, 15:19
Location: Vilnius

Vilties žiburys:
User avatar
Tommy
Site Admin
Posts in topic: 85
Posts: 2306
Joined: 03 Aug 2018, 15:19
Location: Vilnius



Done deal praktiškai.

Nėra netikėta, bet vis tiek kažkoks siurrealus jausmas. Net jei nieko gero nesigaus, vis tiek pagarba valdžiai bent už pabandymą eiti įdomesniu keliu nei vėl imti kokį nukaršusį variantą.
Post Reply