[ASSE] Ligue 1 18/19

User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

FT 2-0
Khazri :bow-blue: :bow-blue: Puikus antrasis įvartis ir galima pasveikinti tuniesitį tapus rezultatyviausiu visų laikų žaidėjų iš Tuniso Ligue 1 su 40 įvarčių. Prieš Khazri įmušant antrą, Ruffier patraukė nevaikišką monegaskų šūvį. Vėliau dar Falcao turėjo puikią progą įmušti ir padaryti 2-1, bet pataikė į virpstą. Toliau sekė bent 3 geri šansai mums patiems įmušti, bet toks jausmas, kad vienintelis gerą finishingą komandoje turintis žaidėjas yra Khazri. Tiek prieš TFC, tiek šiandien, galėjom įmušti daugiau.
Kalbant apie individualius pasirodymus, tai Ruffier vėl aukščiausia klasė. Pora puikių smūgių patraukė. Gynyboje Perrin, deja, bet atrodė silpniausiai.. Skaudu žiūrėti į kapitono prastėjantį žaidimą. Silva turėjo problemų pora kartų 1vs1 ir gavo traumą. Šikna, nes dešinėje liko tik jaunuolis Panos, gavęs šiandien debiutą ir sužaidęs užtikrintai. Subotič su Kolo geras rungtynes turėjo. M'Vila užtikrintai, ypač pirmame kėlinyje dominuojančiai reguliavo žaidimą. Selnaes su assistu ir šį sezoną kažkaip aukščiau pradėjo žaisti, kas leidžia iš jo nuostabių pasų daugiau naudos puolime išgauti. Cabella buvo labai pastebimas, bet vis pritrūkdavo ar tikslesnio perdavimo ar geresnio smūgio. Vis labiau primena praėjusio sezono Cabella. Salibur paskutiniam atakos trečdalyje nelabai pastebimas buvo. Diony daug dirbo ir nuolat grįždavo spausti bei atėmė ne kartą kamuolį aikštės viduryje, bet Benaglio vartai buvo užkeikti. Bent pora gerų šansų turėjo išeiti su įvarčiu. Po keitimo pasirodę Panos su KMP neišmušė komandos iš ritmo, o štai Nordin vis drąsiau ir solidžiau atrodo.
Varžovai šiandien nebuvo blogesni. Jardim turėjo gerą rungtynių planą, bet nelabai jis ką gali padaryti, kai nerealizuojami šansai, o gynyboje daromos klaidos. Tik į pabaigą matėsi, kad jau nelabai tiki savo šansais Monaco. Sakyčiau gynyba mūsų verčia susirūpinti ir ačiū dievui, kad turim geriausią Ligue 1 varatarių. Puolime susikuriam šansų ir turim kokybės, bet reikia geriau realizuoti progas visiems, išskyrus Khazri. Pastarasis irgi aikštę paliko dėl traumos, tikiuosi nieko rimto. Toliau laukia Galtier & Bamba. Bus įdomu. 2 vieta baby :dance:
User avatar
hippo
Posts in topic: 1
Posts: 4271
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

T-Wolves wrote: 28 Sep 2018, 15:40 Neapsikentęs prasto žaidimo, Jardim Monake paliko Jemerson ir Tielemans, kurių žaidimas visiškai netenkino.
Kadangi labai noriu pasirodyt protingas, tai prisiminiau diskusiją iš ano forumo, kai klausiau vyrų, ko jūs taip haipinat tą Tielemansą, jei galit pasiremt tik statistika iš Belgijos čempionato ir pora Streamable vaizdelių. Nu tai vot dabar, praėjus daugiau kaip metams, matom kas buvo teisus. :snooty:
User avatar
Luigi
Posts in topic: 18
Posts: 3199
Joined: 05 Aug 2018, 01:41

Aš ant Tielemens stūmiau Monaco temoj visą praeitą sezoną. Kiek pamenu @Red_Army buvo tas, kuris bandė įrodyt belgo gerumą. Nu dar palaukim, gal dar vis adaptuojasi ir susipažysta su lyga ir naujais žaidėjais.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Bičui dar tik 21 metai, o už belgus WC atrodė visai neblogai. Nenurašyčiau dar, kad ir underperformina.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

JLG mintys apie rungtynes:
How do you feel about this new-found success?
I had said that we were progressing in the game and we played a very good match, which confirms my impression. I like the quality of our performance. We dominated in the first half, even if Monaco had a few openings in their favour. We had decided to play offensively instead of defensively. That created a bit of a crazy match, with openings for both teams. That’s what we like in Football. Despite their openings, we finished the match without conceding a single goal, (Stéphane) Ruffier was again phenomenal.

You just finished a perfect week with three straight wins.
Everything’s going well. Seven days ago, we were in fourteenth place and we had just lost 4-0 against Paris. Everyone was alarmed. I asked for time. I knew that, when the main players had gotten back in shape, it would be better. As I said last week, there’s a good atmosphere among the players. The players who rested in Toulouse were excellent. The only downside of our evening was Gabriel Silva’s injury, which seems important to me, and Wahbi Khazri’s small muscular problem. That’s due to the frequent matches and to a bit of stress, I think.

What does this temporary 2nd place ranking inspire in you?
It’s maybe only for one night but the ranking pleases us. At the end of the day, we’ll be in the top five, which is a good ranking. We speak often of solidarity, of determination, of generosity and this evening, we’ve shown all of that. In front of such an audience, that’s the bare minimum for us. But we added game quality, openings to score and goals and that’s what I like in this job.
Nuo to laiko, kai Gasset treniruoja ASSE:
1. PSG - 70pts
2. Marseille - 55pts
3. Lyon - 54pts
4. Saint-Etienne - 50pts
5. Monaco - 48pts

Įsimintiniausi rungtynių epizodai:
Pirmoji rungtynių proga:

Cabella pataiko į skersinį:

Ruffier save'as nr. 1

Briliantis Selnaes perdavimas ir Khazri pirmas įvartis:

Falcao pramazas:

Ruffier save'as nr. 2:

Khazri antras įvartis:

Cabella šansas:
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Ruffier savaitės komandoje. Šiaip įdomios tos savaitės komandos. Khazri su dubliu vietos neatsirado, o įvarčio neįmušęs Mbappe yra. Tas pats Reynet, kai pasižiūrėjau highlight'us, absoliučiai monstriškas rungtynes apturėjo, tik tiek, kad pendelį praleido, o Ruffier clean-sheet'ą padarė:


Selnaes per 2 rungtynes 3 assistus padarė ir kyla individualioje įskaitoje į Top 5


Esam 5 vyriausia komanda pagal startinius 11-us šį sezoną ir vyriausia Ligue 1. Nors virš 30 metų turi Ruffier, Perrin ir Debuchy, bet branduolys mūsų susidaro iš 27-29 amžiaus žaidėjų. Tik Selnaes ir Diony jaunesni.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Image LOSC Lille - AS Saint-Etienne Image

Stadionas: Stade Pierre Mauroy
Teisėjas: Jérôme Miguelgorry
Data: šeštadienis; spalio 6d; 18:00 LT laiku.
9 turas


Važiuojam į šiaurę ir susitiksim su Galtier Lille. Po PSG, dogai yra labiausiai hot komanda lygoje, kurią į priekį veda 10 iš 14 komandos įvarčių pelnę Nicolas Pepe ir Jonathan Bamba. Praėjusį savaitgalį savo greičiais sudraskė jie OM gynybą. Šiaip Lille startinis XI atrodo labai gerai subalansuotas ir čia reikia duoti daug kredito Galtier, kuris išlaikė Lille lygoje ir per vasara, kiek atnaujinęs komandą, vėl padarė konkurencinga. Toks geras patirties ir jaunimo derinys. Tik panašiai, kaip ASSE, suolas nėra itin gilus. Nebus šiandien pas juos Rui Fonte ir Jeremy Pied.
Įdomu ir tuo pačiu ganėtinai neramu, kaip seksis mūsų centro gynėjams sugaudyti itin greitus Lille puolėjus. Gali būti labai ilgas ir sunkus vakaras. Nebus šiandien traumuotų Silva ir Debuchy, tad į gynybos dešinę leisti nelabai kas ir belieka. L'Equipe spėja, kad žaisim 3-4-3. Saliba prisijungs prie Perrin ir Subotič, o wing-back'ais žais KMP su Kolo. Puolimo trejetą sudarys Cabella, Khazri ir Salibur. Gal pas mus puolime greičiai ir ne tie, bet kokybės pakankamai pralaužti Lille gynybą.
Paskutinį kartą įveikėm Lille namie 5-1, bet tada tai buvo visai kita komanda. Bus sunku žiūrėti į Bamba su Lille marškinėliais. Turėtų būti labai įdomios rungtynės šiandien. Allez Les Verts :dance:

Registruotų žaidėjų sąrašas:
Vartininkai: 1. Théo VERMOT; 16. Stéphane RUFFIER; 30. Jessy MOULIN.
Gynėjai: 4. William SALIBA; 5. Timothée KOLODZIEJCZAK; 24. Loïc PERRIN; 28. Neven SUBOTIC; Mickaël PANOS.
Saugai: 6. Yann M'VILA; 7. Rémy CABELLA; 10. Wahbi KHAZRI; 17. Ole SELNAES; 25. Assane DIOUSSE.
Puolėjai: 9 .Loïs DIONY; 18. Arnaud NORDIN; 19. Yannis SALIBUR; 21. Romain HAMOUMA; 22. Kévin MONNET-PAQUET; 27. Robert BERIC.

Prognozuojamos startinės sudėtys:
LOSC: Maignan - Celik, Fonte, Soumaoro, Ballo-Toure - Xeka, Mendes - Pepe, Ikone, Bamba - Remy.
ASSE: Ruffier - Perrin, Saliba, Subotič - KMP, Selnaes, M'Vila, Kolo - Salibur, Khazri, Cabella.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Kaip ir prognozuota 3-4-3:


Dogai irgi be netikėtumų:
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

HT 1-1
Visgi nežaidžiam mes jokiu 3-4-3. Tradicinis 4-2-3-1 su Saliba ir Kolo full-back'ais, KMP lošia kairiu wingeriu. Lille atrodo geriau ir išsiveržė į priekį pirmieji, kai palikom Bamba per daug erdvės ir šis dūrė iš toli. Dogai atrodė kaip komanda, kuri greičiau padarys 2-0 nei 1-1, bet geras M'Vila perdavimas iš gilumos surado Khazri, šis įsiveržė į baudos aikštelę ir ten buvo nugriautas. Cabella ramiai pasiuntė 11m. baudinių karalių Mike Maignan į kitą pusę. Po įvarčio vėl atidavėm kamuolio kontrolę ir iniciatyvą Lille bei kompaktiškai gynėmės. Remy buvo išbėgęs 1vs1, bet Ruffier susitvarkė. Patys puolam labai retai ir nesėkmingai. Bent jau su Pepe neblogai tvarkomės.
Antrame kėlinyje norėtųsi daugiau drąsos iš ASSE einant į priekį.
User avatar
Luigi
Posts in topic: 18
Posts: 3199
Joined: 05 Aug 2018, 01:41

Kokį žaidėją paleidot už dyką :snooty: Bamba-Pepe duetas biški outstanding šiai dienai.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

FT 3-1
Pelnytas pralaimėjimas. Nesusitvarkėm su Bamba ir Pepe, o patys visiškai tragiškai atakavom. Bamba parodė, kodėl turėjom jį išlaikyti.
Individualiai negalima pagirti nei vieno žaidėjo. Labai prastas pasirodymas ir nemažai klausimų prieš rinktinių pertrauka. Turim daug rūpesčių gynyboje.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Khazri nominuotas tapti geriausiu rugsėjo Ligue 1 žaidėju. Per rugsėji 3 įvarčiai.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Image AS Saint-Etienne - Stade Rennais FC Image

Stadionas: Stade Geoffroy-Guichard
Teisėjas: Clément Turpin
Data: sekmadienis; spalio 21d; 18:00 LT laiku.
10 turas


Po rinktinių pertraukos namie priimsim Rennes. Pastariesiems sezonas kol kas tikrai ne toks, kokio tikėtasi. Tik prieš rinktinių pertrauką buvo iškovota pirmoji pergalė nuo 4 turo prieš negyvą Monaco. 11 vieta kol kas, o ambicijos tikrai rimtesnės. Visgi varžovas neparankus ASSE ir retai, kada sužaidžiam geras rungtynes prieš juos. Lamouchi turės optimalią sudėtį ir tikėtina, kad Ben Arfa jau bus kur kas geriau apsipratęs su komanda nei prieš rinktinių pertrauką. Saugų ir puolimo grandys ten labai aukšto meistriškumo, bet gynyboje problemų yra. Trūksta left-back'o, tad ten žaidžia Bensebaini, kuris šiaip yra CB. Aukštesnio lygio right-back'o taip pat nėra.
Paskutinės rungtynės su Lille paliko slogų įspūdį. Skaudu buvo žiūrėti, kaip daužo mus akademijos auklėtinis išėjęs nemokamai. Gynyba visą sezoną kelia nerimo, o Perrin smigimas verčia ir ašarą vieną kitą nubraukti. Nenustebčiau, jei sezono eigoje kapitonas užleistų savo vietą starte. Nebus šiandien traumuotų Silva ir Hamouma. Suspenduotas turbūt geriausioje formoje karjeroje esantis Selnaes. Jo perdavimai tikrai will be missed. Gera naujiena, kad šiandien žaisti galės Debuchy. Įdomu, kad pirmą kartą šį sezoną registruotas Polomat. Na ir daug jaunimo: Bajič, Saliba, Camara, Nordin, Gueye.
Neturiu gero jausmo prieš rungtynes. Būtų gerai reboundinti namie su pergale, bet Rennes visada buvo itin neparankus varžovas. Allez Les Verts :dance:

Registruotų žaidėjų sąrašas:
Vartininkai: 16. Stéphane RUFFIER; 30. Jessy MOULIN; 50. Stefan BAJIC
Gynėjai: 3. Pierre-Yves POLOMAT; 4. William SALIBA; 5. Timothée KOLODZIEJCZAK; 24. Loïc PERRIN; 26. Mathieu DEBUCHY; 28. Neven SUBOTIC
Saugai: 6. Yann M'VILA; 7. Rémy CABELLA; 8. Mahdi CAMARA; 10. Wahbi KHAZRI; 25. Assane DIOUSSE
Puolėjai: 9. Loïs DIONY; 13. Makhtar GUEYE; 18. Arnaud NORDIN; 19. Yannis SALIBUR; 22. Kévin MONNET-PAQUET; 27. Robert BERIC.

Prognozuojamos startinės sudėtys:
ASSE: Ruffier - Debuchy, Perrin, Subotič, Kolo - Diousse, M'Vila - Salibur, Cabella, KMP - Khazri.
SRFC: Koubek - Traore, Gelin, Da Silva, Bensebaini - Bourigeaud, Andre, Grenier, Del Castillo - Ben Arfa, Sarr.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Berič gauna pirmą startą nuo praėjusio sezono paskutinių rungtynių su Lille. Davai Robertuk, reikia įvarčio.

Rennes kažką panašaus į 5 gynėjus leidžia:
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

FT 1-1
Dėsningas rezultatas. Išsiveržėm labai anksti, po to kai Grenier nukalė Khazri baudos aikštelėje ir Turpin parodė į 11m. žymą. Tunisietis užtikrintai pasiuntė Diallo į kitą pusę. Po šito atidavėm Rennes iniciatyvą ir po neblogos kombinacijos Sarr įsiveržė į baudos aikštelę bei labai tiksliai iš gan aštraus kampo nuginklavo Ruffier. Kėlinio pabaigoje Khazri turėjo idealią progą, bet Diallo ir virpstas išgelbėjo Rennes. Antrame kėlinyje iškart į aikštę žengė Saliba bei Diony, tačiau progų įmušti beveik nesusikūrėm. Tuo tarpu Rennes turėjo idealią progą išsiveržti į priekį, kai Ben Arfa neįmušė 11m. baudinio.
Prastos rungtynės iš ASSE. Gynyboje Sarr ir Ben Arfa 1vs1 darė problemų mūsų gynybai, tačiau dar blogiau buvo puolime. Žaidėjai atrodo geri, bet per daug netikslumų, prastų sprendimų, trūksta pagalbos iš krašto gynėjų ir gaunasi, kad nuolat per jėgą bandom pralaužti gynybą. Labai nuvilia Cabella ir laikas būtų jam rungtynes nuo suolo pradėti. M'Vila irgi neprimena kol kas praėjusio sezono savęs. Berič, Diony turėjo po kėlinį, bet nieko neparodė. Diousse labai avantiūriškai žaidė kartais. Salibur per daug ant savęs bandė imtis. Iš Kolo ir Debuchy daugiau tikiuosi jungiantis į puolimą.
Su tokiais žaidėjais turime žaisti geriau. Kol kas kai kurie žaidėjai ne kokios formos, kai kurie dėl amžiaus, kito nežinau dėl ko. Vėl susidūrėm su problema, kad neturime mušančio puolėjo. Gal laikas mūsų jaunajam Gueye į startą?

Khazri įvartis:

Ben Arfa reidas ir puikus Ruffier save'as

Sarr išlyginamasis įvartis:

Khazri auksinis šansas:

Cabella šansas:

Ideali Bensebaini proga:

Ben Arfa reidas ir pramuštas baudinys:

User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Image Nimes Olympique AS Saint-Etienne Image

Stadionas: Stade des Costieres
Teisėjas: François Letexier
Data: penktadienis; spalio 26d; 21:45 LT laiku.
11 turas


Po blankių rungtynių prieš Rennes keliaujame į pietus ir žaisime prieš naujokus Nimes. Pastarieji stipriai pradėjo sezoną dviem pergalėm, bet nuo to laiko nelaimėjo nė karto ir paskutines keturias rungtynes nemuša įvarčio. Pakilimas į aukštesnį lygį nesigavo toks sklandus. Įvarčių visai nemuša rezultatyviausias praėjusio sezono Ligue 2 žaidėjas Umut Bozok. Trūksta ir praėjusio sezono lyderių, Valdivia ir Alioui, indėlio dėl traumų. Dėl traumų rungtynes šiandien praleis Moustapha Diallo ir Herve Lybohy.
Po rungtynių su Rennes Gasset kalbėjo apie tai, kad Khazri bus statomas atakos priekyje. Nei vienas iš mūsų tikrų puolėjų kol kas nežiba, o Diony ir krašte gali sužaisti. Khazri žaidimas priekyje leistų Cabella statyti Nr. 10. Pastarasis atrodo labai prastai, bet nepanašu, kad Gasset jį pasodins ant suolo. Salibur geresnio žaidimo taip pat trūksta. Aplamai per daug lėtai viskas vyksta puolime. Daugiau aštrumo ir greičio tranzicijose. Subotič buvo pakeistas praėjusį savaitgalį dėl traumos, tačiau šiandien registruotas. Dėl traumų tikrai nebus Hamouma ir Silva. Turbūt svarbiausia naujiena, kad po suspendavimo grįžta Selnaes. Norvegas dabar geriausioje formoje karjeroje ir yra geriausias mūsų centro saugas.
Skaičiau, kad sold-out'as šiandien. Tokios serijos, kaip Nimes dabar turi, negali tęstis amžinai, bet tikiuosi šiandien dar nesibaigs. Allez Les Verts :dance:
JLG:
"This trip has a special flavour and the players need to know what sort of atmosphere they'll be playing in. Nîmes rivalled PSG and they beat Marseille, and that's not nothing. It will be tough. Nîmes is football territory and I'm happy to see them back in Ligue 1. There are cities and stadiums that smell of football and that's the case with Nîmes.
I've got the impression we're slumbering still. Everybody needs to put more effort in, especially when we don't have the ball. We need to be more aggressive and defend higher up the pitch.
Rémy played a poor game against Rennes. He knows that. Rémy's a lad you have to love and the fans aren't wrong in giving him adulation. He can irritate sometimes, but he always wants to contribute something. Yannis is a cyclical player and what I expect from him is a bit more when it comes to dribbles, shooting from range and free-kicks."
Registruotų žaidėjų sąrašas:
Vartininkai: 16.Stéphane RUFFIER; 30.Jessy MOULIN; 50.Stefan BAJIC.
Gynėjai: 3.Pierre-Yves POLOMAT; 4.William SALIBA; 5.Timothée KOLODZIEJCZAK; 24.Loïc PERRIN; 26.Mathieu DEBUCHY; 28.Neven SUBOTIC.
Saugai: 6.Yann M'VILA; 7.Rémy CABELLA; 8.Mahdi CAMARA; 10.Wahbi KHAZRI; 17.Ole SELNAES; 25.Assane DIOUSSE.
Puolėjai: 9.Loïs DIONY; 18.Arnaud NORDIN; 19.Yannis SALIBUR; 22.Kévin MONNET-PAQUET; 27.Robert BERIC.

Prognozuojamos startinės sudėtys:
NO: Bernardoni - Alakouch, Landre, Briancon, Maouassa - Savanier, Valls - Bobichon, Bouanga - Guillaume, Thioub.
ASSE: Ruffier - Debuchy, Saliba, Perrin, Kolo - Selnaes, M'Vila - Salibur, Cabella, Diony - Khazri.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Salibur lieka ant suolo. Šansas Nordin. Subotič pakankamai sveikas startuoti.

User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

FT 1-1
Tos pačios bėdos, kaip ir su Rennes. Išsiveržėm labai anksti, kai Cabella įmušė įvartį galva 35s po Debuchy perdavimo, bet leidom varžovam perimti iniciatyvą ir galiausiai perlaužti rungtynes. Nenusipelnėm laimėti, o Nimes tikrai nenusipelnė pralaimėti. Dėsningas rezultatas.
Kažkas negerai. Nimes atakos buvo aštresnės ir geresnės, galėjo įmušti dar anksčiau, o mes patys vangiai atrodėm puolime, o gynyboje nuolatos varžovai rasdavo spragų. Įvartis tokia kolektyvinė M'Vila, Selnaes, Subotič ir Perrin klaida. Kai pagrindinė gynybinė ašis taip klysta, sunku tikėtis gero rezultato. Antrame kėlinyje išvis nežaidėm, kol neišlygino krokodilai. Bandėm kontratakuoti, bet nieko nepešėm. Ruffier kiek gailėjo, tiek traukė, tad jam priekaištų nerandu, o daugiau sunku kažką išskirti pozityviai.

Cabella įvartis:

Khazri smūgis ir Briancon traukia nuo linijos:

Savanier šūvis iš toli nr. 1:

Savanier šūvis iš toli nr. 2:

Pavojinga Bouanga proga:

Thioub šansas:

Cabella smūgis:

Alioui lygina:

Cabella bando permesti Bernardoni:

Paskutinis puikus rungtynių šansas ir Salibur smūgis..
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Image AS Saint-Etienne - Angers SCO Image

Stadionas: Stade Geoffroy-Guichard
Teisėjas: Thomas Leonard
Data: sekmadienis; lapkričio 4d; 18:00 LT laiku.
12 turas


Atvažiuoja Angers, kuriems sezonas kol kas šiaip sau. Po tokio nukraujavimo vasara kažko panašaus ir buvo galima tikėtis.Pagrindinis tikslas turėtų būti išsilaikyti Ligue 1, kas manau šiai patyrusiai komandai turėtų pavykti. Nebus šiandien keletos svarbių žaidėjų: rezultatyviausio žaidėjo gynėjo Traore, kuris suspenduotas, traumuoti Pajot, Mangani ir Manzala. Savaitės viduryje Angers žaidė taurėje ir po baudinių pralaimėjo Guingamp.
Savaitės viduryje nežaidėm, tad būsim šviežesni nei varžovai. Pagaliau turim visiškai sveiką komandą, nes registruotas Silva. Brazilas turbūt dar nežais starte, tad matysime tradicinį back-four. Iš esmės klaustukas tik dėl krašto puolėjų pozicijų. Ten į dvi vietas konkuruoja Nordin, KMP, Salibur ir Hamouma.
Pats laikas būtų iškovoti tris taškus. Allez Les Verts :dance:
JLG:
"We need to find more consistency. We have an inconsistent team: in terms of our results where we are capable of winning three games on the trot and then not win any of the next three; in terms of our play, where we can dominate for three quarters of an hour and then switch off; and in terms of the players, where one out of two are good in one game, and then it's the other way round in the next."
Registruotų žaidėjų sąrašas:
Vartininkai: 1. Théo VERMOT; 16. Stéphane RUFFIER; 30. Jessy MOULIN.
Gynėjai: 4. William SALIBA; 5. Timothée KOLODZIEJCZAK; 11. Gabriel SILVA; 24. Loïc PERRIN; 26. Mathieu DEBUCHY; 28. Neven SUBOTIC.
Saugai: 6. Yann M'VILA; 7. Rémy CABELLA; 10. Wahbi KHAZRI; 17. Ole SELNAES; 25. Assane DIOUSSE.
Puolėjai: 9. Loïs DIONY; 18. Arnaud NORDIN; 19. Yannis SALIBUR; 21. Romain HAMOUMA; 22. Kévin MONNET-PAQUET; 27. Robert BERIC.

Prognozuojamos startinės sudėtys:
Saint-Etienne: Ruffier; Debuchy, Perrin, Subotic, Kolodziejczak; Selnaes, M’vila; Salibur, Cabella, Monnet-Paquet; Khazri
Angers: Butelle; Manceau, Pavlovic, Thomas, Bamba; N’Doye, Santamaria, Capelle; Reine-Adélaïde, Bahoken, Tait
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 149
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius


Diony greičiausiai žais kairėje, o smaigalyje matysime Khazri. Nordin startuoja vietoje labiau patyrusių Salibur, KMP ir Hamouma.

Locked