[EFC] Transferų naujienos ir gandai

Romarijas
Posts in topic: 8
Posts: 829
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

hippo wrote: 06 Jul 2023, 21:29

Ir šiaip kai prasideda konkurencija su kitais EPL klubais, tai iškyla prisiminimai iš praeitos žiemos, kai Evertonas pralošė visas konkurencines kovas Nottinghamui, Southamptonui, Bornmutui ir kitiems Anglijos grandams.





Jei sakysim Evertonas prie šitos valdžios prarado savo aurą ir turėtą patrauklumą, kurį turėjo prieš kitus vidurinės lentynos klubus, na bent tarp vietinių futbolininkų tai tikrai. Ir nebesugebi išsikovoti transferų prieš konkurentus dėl tam tikrų priežasčių, ar tai būtų dėl šios dienos klubo pajėgumo, ar dėl finansinių aspektų, tai turi pasidaryti išvadas. Bet kad net šito jie turbūt nelabai suvokia.
Tai ką tokiu atveju darai

Kaip bebūtų Evertonas vis dar EPL lygos klubas, ir vis dar gali išnaudoti tokį privalumą. Tik tokiu atveju transferų rinkoj tu turi suktis greitai, ir tokių šalių rinkose kaip Belgija ar Austrija, kur žaidėjai ar klubai gavę pasiūlymus ilgai nesvarstys, net jei tai šiandieninis Evertonas. O žaidėjų ten yra labai perspektyvių ir alkanų, ir kainos jų net pinigo neturinčiam EPL klubui įkandamos.

Iki transferų lango uždarymo dar toli, bet iš esmės atrodo kad klubo laukia dar bent minimum vieni metai kančios, o vilčių baigtis šitai agonijai apskritai minimaliai.
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Primečiau, kad šiais finansiniais metais buvo/bus parduoti
Gordon - 45 mln
Kean - 27
Simms - 6+2
ISS - 4
Nkounkou - 1.7
Price - 0.5
+2.5 mln už Stoneso CL
+ nusimetė top earnerio Minos alga, neskaičiuojant visų Townsendų.

Skaičius traukiu iš ausies, tingiu tikrint, neįvertinu bonusų, kurių gal niekada nebus, bet maždaug kažkas tokio.
Susidaro beveik 90 milijonų pliuso, o pirkinių nebuvo visai.
Su tiek protingi žmonės galėtų visai gerai prasisukt, ypač jei kaip kolega minėjo :arrow_up: atkreiptų dėmesį į pigesnes ir mažiau išžvalgytas lygas. Bet raktinis žodis čia yra "protingi".

Įjungus naivų optimizmą, būtų galima prisimint, kad neseniai pasamdė kažkokį atseit rimtą skautų viršininką iš Brightono, o Thelwellas dar nelabai turėjo progų parodyt ką moka. Be to kai kurie pirkiniai buvo visai logiški.
Išjungus naivų optimizmą, prisimenam kad jau prie Thelwello parėjo tokie beprasmiški transferai kaip Dele ir Maupay ir belaukiant kol ištiksės brangių malkų kontraktai į komandą ir toliau atkeliauja čiut čiut pigesnės malkos.
User avatar
flasher1
Posts in topic: 207
Posts: 788
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Sunkiai įsivaizduoju Daišo komandoje jaunus belgus ar austrus. Va 2m ūgio woodai ir weghorstai jam kaip tik į kpmandą.
Beje, Simso konkurentas Cannonas, kartu su Warringtonu, buvo promotinti į pagrindinę komandą, nors realiai tai tubūt nereiškia nieko.
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Simmsas oficelei parduotas, o dabar brace yourselves.
100% patikimas ITK, dirbantis prie daktarėlių komandos ir iš anksto pranešantis apie rezervuotus medicininius patikrinimus, išmetė užuominą, kad šio savaitgalio pacientas yra Ashley Young :lol:
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

hippo wrote: 23 Jun 2023, 11:37
hippo wrote: 01 Jun 2023, 10:57 Su RB galvosūkis. Atrodo galėtų būt Pattersonas pagrindinis, o dar sezonui kontraktą pratęsęs Colemanas ant šucherio. Bet Pattersono ne tik Daišas nemėgsta už tai kad jaunas, bet jaunuolis dar ir pasirodė pagamintas iš stiklo, tik pasveiksta ir vėl sulūžta. Teoriškai kažkas iš Godfrey/Holgate galėtų pacoverint bet vėlgi tik teoriškai. Praktiškai abu beviltiški kelmai. O naują pirkt didelė prabanga.
Kaip žinia sezono gale Garneriui teko pažaist RB, kur jis neprapuolė. O vakar jį Lee Carsley išleido toj pačioj pozicijoj už U21 rinktinę. Sako, kad atrodė gerai.
Tai kadangi pinigų nebus, čia turbūt nusimato variantas C.
Visą čempionatą atžaidė RB.
Beje, Branthwaite beveik nežaidė. Iš pradžių biški nustebau, bet turbūt be reikalo, nes jo poziciją užima Colwillas.
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Žinios iš depresijos maišelio:
The Bobble ir Atletiko Boylandas sako, kad Samuels-Smitho pardavimas buvo ne tas atvejis, kai vaikas sužvaigždėja, pradeda reikalaut kosminių pinigų arba užsimano keltis į top klubą. Klubas pats jį išstūmė dėl kelių milijonų.

Čia tai tikrai graudi padėtis, tokioj Evertonas dar nebuvo. Parduot savo talentingiausią augintinį už kapeikas ir imt į jo vietą 38 metų jaunuolį už dyka yra labai gero ilgalaikio plano pavyzdys. Ir čia ne išimtis iš taisyklės. Pardavė Simmsą ir dabar bando už pigiau nupirkt 32 metų Rodrigo.

Dyche turbūt irgi patenkintas, atsikratęs pacukų, visi laimingi.
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

ITK ir vėl neapgavo.



Nors šitas transferas sukėlė tarp fanų meldtdowną, bet in isolation yra visai geras dalykas. Tiksliau būtų geras dalykas, jei jis ateitų kaip Mykolenko konkurentas. Reikalingas žaidėjas į poziciją už dyka ir su nedidele alga vienam sezonui, pernai už Villa sužaidė 29 rungtynes (23 starte), pasodino ant suolo Digne ir Cashą, Villos fanai jį giria ir nesupranta kodėl nebuvo pratęstas kontraktas. + universalas, dar kokias 5 pozicijas gali pacoverint.

Bet kadangi čia Evertonas, tai labai realu, kad taps pagrindiniu wingeriu. Be to prie neigiamos reakcijos prisideda tai, kad visi laukė kažkokio padoraus atakuojančio žaidėjo, o gavo 38 metų nemokamą journeymaną.
User avatar
Gunner
Posts in topic: 13
Posts: 640
Joined: 05 Aug 2018, 10:05

Iskrisit kita sezona
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Kaip tais norisi nors trumpam kažkiek prasklaidyt liūdesį.
Pusiau rimti šaltiniai raportuoja apie Gnonto už maždaug 19 milijonų. Būtų visai exciting pirkinys.
Po visos sagos greičiausiai nueis į kokį Inter, bet kol nenuėjo, pasidžiaukim. Jugi givename tik vieną kartą.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 40
Posts: 4245
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Nu man irgi šviečiasi, kad Goodisono fanai turės daryt stebuklus, kad išlaikytų klubą lygoje. Pavieniai dalykai stadiono fanams nedaro didelės įtakos, bet kai tai jau tęsiasi kelis metus, plius blogumai boarde, plius ex Burnley žaidėjai, plius Dyche, plius Ashley Young, plius DCL traumos, plius pinigų trūkumas, tai ta sniego gniūžtė tuoj pasidarys dideliu nesustabdomu kamuoliu
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Furis wrote: 11 Jul 2023, 13:53 Nu man irgi šviečiasi, kad Goodisono fanai turės daryt stebuklus, kad išlaikytų klubą lygoje. Pavieniai dalykai stadiono fanams nedaro didelės įtakos, bet kai tai jau tęsiasi kelis metus, plius blogumai boarde, plius ex Burnley žaidėjai, plius Dyche, plius Ashley Young, plius DCL traumos, plius pinigų trūkumas, tai ta sniego gniūžtė tuoj pasidarys dideliu nesustabdomu kamuoliu
Aš kaip visada noriu įnešti šviesos ir pozityvo, nes jugi givename tik vieną kartą.
Čia reikėtų atkreipti dėmesį į tokį aspektą kaip gražiausias pasauly stadionas, kuris turėtų atsidaryt jau ant 2024/25 sezono. Tai reiškia, kad tada nebereikės už jo statybas mokėt ir įplaukų padaugės, o nenormalios išlaidos jau dabar aptvarkytos. Tai daba šitie glušai teoriškai turi kažkaip išsilaikyt ant vandens dar vieną sezoną, atseit paskutinį, o tam ir ateinančios MSP investicijos turėtų padėt.

Aišku, kad jau trečią sezoną žaist rusišką ruletę vis tikintis, kad gal vėl pasiseks, yra nepateisinamai kvaila, bet jei naujas boardas nebus dar blogesnis, galimai gal šitas marazmas tikrai baigsis. O vieną sezoną nors ir sunkiai, bet atsilaikyt įmanoma. Lutonas iš anksto pasmerktas, Sheffield United turi finansinių problemų, Bournemouth visada bus dėl išlikimo kovojantys nabagai, Burnley neaiškūs, Wolves su blogiausiu lygos puolimu atrodo irgi turi reikalų su finansais. Gal dar koks siurprizas išlįs, kaip praeitą sezoną Leicester.

Be to dar reikėtų sulaukt transferų lango pabaigos. Kai pirmas naujokas yra 38 year old Young, kyla natūrali isterija, bet tai nebūtinai reiškia, kad jis bus marquee signing.
Ženklai blogi, bet kaip ten iš tikrųjų niekas nežino. Jei sakykim bent pusę to ką pardavė išleistų naujiem žaidėjam ir tą padarytų protingai, ant 2-3 reikalingų pozicijų, sudėtis atrodytų visai kitaip.
rokiszb
Posts in topic: 4
Posts: 120
Joined: 13 Aug 2018, 16:49

Dar toks kaip ir sviesuliukas butu, jog taip smarkiai Caicedo, Rice ir kitus vidurio saugus perkantys / norintys pirkti klubai nepristoja prie Onanos. Tai kaip ir geriausias komandos zaidejas turetu pasilikt.
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Tuo tarpu variantas B į puolėjo vietą Rodrigo keliauja pas šeichus.
Baisu, kad viskas nesibaigtų fucking Weghorstu.
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Dar kuo išsiskiria šitas klubas, tai nemokėjimu net pranešt apie transferus. Ashley Old jau prieš kelias dienas medicinkę praėjo, bet oficialiai vis dar tylu. Ar bijo fanams nepopuliarią žinią pranešt, ar fotografas per brangiai užsiprašė, ar per apžiūrą paaiškėjo, kad Ešliui pasireiškia sąnarių artritas ir senatvinė demencija, ar Spursai hijackino dealą, tu vėjo paklausk.

Tuo tarpu tier 1 šaltiniai sako, kad Evertonas pirmauja derybose dėl Elangos.
Šiaip pirkinys būtų į temą ir labai Daišiškas - daug darbštumo ir charakterio, nedaug talento. Aš labiau norėčiau Gnonto, bet manęs turbūt niekas neklaus. Gal ir pinigai groja, ar dar kažkas. Tai viskas būtų kaip ir ok, tik užknisa Thelvello scoutingo sugebėjimai. Iškiškit iš Anglijos nosį, jopšichmat. Tą patį Gnonto Leedsas už nepilnus 4 milijonus nusipirko.
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Ant tų žodžių

Image

Prisimenu, kaip 2007 Moyesas norėjo jį nupirkt, bet pinigų neturėjo. Tai kantriai palaukėm, kol pinigų nebereikia :handgestures-thumbup:

Nors ir beveik neturiu bendraminčių, bet man šitas transferas visai ok, jei tik čia ne Gray arba Iwobi pakaitalas.
Jei 37 metų žaidėjas varo geresnės už Evertoną komandos starte ir vaizdo negadina, reiškia kažką daro gerai.
Tiesa su tokio amžiaus sportinykais yra tokia rizika, kad atrodo dar tik vakar gerai varė, o šiandien staiga nusmigo. Bet tokia ir rizika, kai 1 metų kontraktas ir nedidelė alga.

Aišku, kai pagalvoji, kad pardavė 17-metį, kad į jo vietą už dyka paimtų 38 metų jaunuolį, geros emocijos kažkur dingsta.

Ir fun fact: Youngas žaidė kartu su Dyche už Watfordą :D
User avatar
Dipsiukas
Posts in topic: 6
Posts: 1297
Joined: 06 Jun 2019, 19:57

Youngas pateisina savo pavardę - gerai išsilaikęs net ir praėjus 16 metų. 2007 taip pat atrodė (P.S. nesumaišyti su rasistiniu užgauliojimu).
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Bando ir Danjuma imt ant nuomos :D
Iš futbolo pusės logiška, bet aš tai valdžios vietoj neatsilaikyčiau prieš pagundą sutart dėl sąlygų, suorganizuot fotosesiją ir kai liktų tik padėt paskutinį parašą, pasakyt fuck off, persigalvojom.
User avatar
flasher1
Posts in topic: 207
Posts: 788
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

hippo wrote: 14 Jul 2023, 10:44 Bando ir Danjuma imt ant nuomos :D
Iš futbolo pusės logiška, bet aš tai valdžios vietoj neatsilaikyčiau prieš pagundą sutart dėl sąlygų, suorganizuot fotosesiją ir kai liktų tik padėt paskutinį parašą, pasakyt fuck off, persigalvojom.
Taip, su galimų žaidėjų pasirinkimu pas Evertono skautus tai visiškas liudesys.
Šarūnas
Posts in topic: 1
Posts: 258
Joined: 07 Nov 2019, 14:08

Per netyciuka Jonny Evans pristatet ? :D
User avatar
hippo
Posts in topic: 673
Posts: 4339
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Jei pakeliui vėl nenuvairuos į kairę, tai here we go.



Dar kažkas gali ant dienų pasirodyt, ne tai Gnonto, ne tai ne Gnonto.
Post Reply