[LFC] Straipsniai, komentarai, pasisakymai spaudoje

User avatar
KOP
Posts in topic: 3
Posts: 494
Joined: 06 Aug 2018, 20:45

Phect wrote: 20 Jun 2023, 22:39 :madridista:
According to figures from The Athletic, Liverpool ranks 19th in the Premier League for net owner funding over the last five years at *minus* £37m.
Šitas kiek senesnis, bet FSG patternas daug maž vienodas visur ⬇️
Liverpool and Boston Red Sox owner John Henry was booed as he spoke in front of baseball fans for the first time in almost three years on Friday night. Henry and his Fenway Sports Group have been heavily scrutinised for their lack of investment in their sports teams, including the Red Sox.
Romarijas
Posts in topic: 2
Posts: 821
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

https://www.thisisanfield.com/2023/07/l ... ir-legacy/

Na kuriuos išteisinsim, o kuriems jokios atgailos ir išpažintys nepadės? Priežastys ir situacijos įvairios kodėl ir kaip pasirinko išeiti, kaip ir padariniai klubui ir pačių žaidėjų karjeroms.
Alonso ( kurio tam saraše galėtų ir nebūti), Masherano ir Torreso išėjimai lėmė kad keletą metų klubas trynėsi vidutiniokų gretose.
Coutinho pardavimas atvirkščiai padėjo klubui kilti į kitą lygį.

Tokio Oweno ,, žygdarbių'' net laikas neužgydys. Nušvilpinėjimas buvo net per legendų/labdarų mačus, kol galiausiai net nebekviečiamas paskutiniu metu. :lol:. Sterlingas irgi į tą pačią kategoriją, karo stovis iš fanų pusės visiems laikams.

Asmeniškai tai Mascherano iki šiol nevirškinu. Jau vien už tai kad žaizdamas už Barcą vis dar pasiteisinimus bėrė, o ir lįsdamas fanams į užpakalį savo pergales prieš United fanams skyrė. :confusion-shrug:
Post Reply