[AFC] Transferų naujienos ir gandai 22/23

User avatar
Maverick
Posts in topic: 67
Posts: 999
Joined: 10 Aug 2018, 09:42
Location: Kaunas

Sklinda gandai, kad bandysim sausio mėnesį įsigyti - Ivan Toney. Turbūt pagrindiniai konkurentai vėl bus Chelsea.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 11
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Maverick wrote: 25 Sep 2023, 19:05 Sklinda gandai, kad bandysim sausio mėnesį įsigyti - Ivan Toney. Turbūt pagrindiniai konkurentai vėl bus Chelsea.
Toney būtų rimtas pastiprinimas. Prieš du metus ar pan buvau rašęs, kad jei Kane bus parduotas, tai reikia imt Toney. Čia po mačo Spurs vs Brentford, kur Toney kaip alfa patinas ėmė viską į savo rankas ir ėjo spręst rungtynių vienas pats. Puikus jis puolėjas, sakyčiau vienas iš tų tikrai underrated variantų.

O čia dar gi ką tik apsiskelbė, kad yra Arsenalo fanas. Nors jei žėt į karjerą, tai daug geriau jam eit į Chelsea, kur tikro gero puolėjo ten visi lauktų kaip išganytojo. Arsenale Jesuso su tokia alga lengvai ant suolo nepasodinsi, tektų rotuotis ir laukt brazilo traumų
User avatar
hippo
Posts in topic: 10
Posts: 4305
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Nestatyčiau pinigų už sausį.
Brentfordas už žieminį transferą mokės užsisakyt kosminę kainą, ypač jei padėtis lentelėj bus liūdna, kas yra labai realu. + iš paties Toney būtų biški cuntiška palikt klubą tokiu metu. Jis turi labai gerus santykius su Franku, klubo vadovybe ir fanais. Tie santykiai dar pagerėjo po viso supporto, kurį gavo iš klubo po savo nesąmonių, tai jei nėra visiška padla, vargu ar pats labai pušins išėjimą jau žiemą.
Post Reply