[Spurs] Transferų naujienos ir gandai 2023/2024

User avatar
hippo
Posts in topic: 9
Posts: 4305
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Furis wrote: 12 Jan 2024, 09:32
Nu bet tada nei vieno klubo transferų neišeitų vertint bent metus, kol žaidėjas neparodys rezultatų :confusion-scratchheadblue: atima visa eksaitmentą iš transfer muppetų. Aš kaip visada vertinu kažką duotuoju momentu, nes po pusmečio ar metų sakyt pasiteisino/nepasiteisino tai visi gudrūs. Kodėl manau kad gerai:
  • Werner paimtas kaip patikrintas variantas, teoriškai tinkantis treneriuko taktikoms, ir visa tai padaryta finansiškai saugiuose rėmuose. Plius, reikėjo žaidėjo į ataką, kuris pakamšytų skylę čia ir dabar, kai išvykęs Son ir su ilgom traumom sėdi Perisič/Solomon. Dabar atakoj yra Kulusevski-Richarlison-Johnson ir Gil ant suolo, kuris ryškiai nepatempia PL lygio. Greitai sutvarkytas transferas su aiškiu žaidėju ir viskas padaryta per vieną sausio savaitę - puikus dealas. Kad atakuotojas nepateisino savo kainos žaisdamas už Chelsea maikes jau irgi yra tam tikras folkloras
  • Dragusin paimtas kaip ilgalaikis gynėjas +- užbaigiant CB linijos perstatymą. Gaus laiko jau dabar, dar daugiau laiko kitąmet (assuminant kad bus kažkuri Europa). Čia jau reikėjo ne skylę kamšyt, o žėt į ateitį, už ką ir sumokėta nemažai pinigų (25+5 eurais). Jei Bayernas dėjo už jį offerį ir siūlė dar daugiau pinigų nei Spurs, kažką tas irgi rodo.
Eksaitmentą tai suprantu (dėl rumuno, dėl Wernerio nesuprantu, nors kaip gerb. @Phect sako, įdėtas į aiškius rėmus jis galimai gali būti naudingas). Čia toks labiau kabinėjimasis iš mano pusės dėl žodžio "puikiai".

Tokius transferus kaip Dragusin užskaitau. Nes jei net nebus puikiai, daug šansų, kad bent minuso nebus. Panašiai buvau patenkintas Onanos pirkimu, nors neturėjau supratimo kas jis toks. Visada smagu gaut žaidėją su aukštom lubom ir stebėt ar jis iki tų lubų pakils.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Reguilon iki sezono galo ant nuomos keliauja į Brentford. Kaip suprantu čia puikus dealas visoms pusėms, nes jų key žaidėjas Rico Henry out iki sezono galo ir Reguilon ten keliaus tiesiai į startą. Jo kontraktas iki 2025, tai gal pavyks bent kažkokius klubus sudomint, nes paskutinės nuomos į Atletico ir United nenusisekė

Tanganga atšauktas iš nuomos Augsburge ir ko gero keliaus į Milwall (nuoma)

Alfie Devine, vienas iš kelių Spurs top talentų, kyla laipteliais ir iš Port Vale (League One) keliasi į Plymouth (Championship). Ten prisijungs prie Ashley Phillips, jauno Spurs CB, kurį iš Blackburno nupirko šią vasarą
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Apie Spurs rašantis Dan Kilpatrick rašo:
Richarlison and Johnson were targeted for the same reason that Spurs hold a long-standing interest in Chelsea’s Conor Gallagher; Levy knows where there is value in the hyperinflated English market, and it is in suitable players at rival clubs which need to sell to balance the books.

The likes of Newcastle and Villa may argue that PSR only benefits the established top clubs, stifling ambition and entrenching the cartel of the so-called “big six”.

Levy, however, can point out that Tottenham have not always been among England’s established elite this century. Instead, Spurs have worked their way to this place in the food chain by years of prudent expenditure.

Rival fans will gleefully point out that there is no trophy for winning the financial fair play league, although if there was, Spurs would probably be favourites every season.

Supporters of many other clubs would love to be in Spurs’ position today, however — clear of the threat of sanctions and looking to spend ambitiously — suggesting Levy’s model is paying off.
Nelendant į saldumą ar kokie Spurs faini ar nefaini, įdomu kaip tai įtakos ateities transferus. Richarlison ir Johnson pirkti ne už centus, o už labai didelius pinigus, bet pointas turbūt tame, kad jei ne potencialios sankcijos Evertonui/Forest, tie klubai net nebūtų sutikę pardavinėt Tottenhamui neužsimetę dar extra 20-30mln. Tai bus įdomu pamatyt, ar Spurs bent bandys derėtis su Chelsea, nes ten komplikacija ne tik dėl finansų, bet ir žaidėjo norų (Chelsea fanas, kapitonas, direct rivals, etc).

Man kas biški keista, kad jei jau žinom tikslius išlaidų limitus (15/105mln svarų minuso per 3 metus), kodėl nėra įdomių trackerių kurie sakytų, kad Spurs teoriškai gali išleist tiek, Liverpool tiek, United tiek? Ar viskas dėl to, kad 2024 sausį daug klubų dar nėra išleidę finansų už 22/23 sezoną?
User avatar
Phect
Posts in topic: 11
Posts: 2920
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Furis wrote: 18 Jan 2024, 14:06Man kas biški keista, kad jei jau žinom tikslius išlaidų limitus (15/105mln svarų minuso per 3 metus), kodėl nėra įdomių trackerių kurie sakytų, kad Spurs teoriškai gali išleist tiek, Liverpool tiek, United tiek? Ar viskas dėl to, kad 2024 sausį daug klubų dar nėra išleidę finansų už 22/23 sezoną?
Kaip jau berods rašė @ramzis yra du skirtingi dalykai - finansinės ataskaitos buhalterinės apskaitos vedimą reglamentuojančių teisės aktų, verslo apskaitos standartų prasme ir finansinės ataskaitos pagal PL/UEFA reikalavimus. PSR/FFP yra daug niuansų, kokie kaštai įtraukiami į sąnaudas, o kokie - yra leidžiami ir į sąnaudas netraukiami (t. y. minuso negeneruoja).

Dar daugiau iš ataskaitų tu niekuomet nematysi tikrųjų atskirų assetų (žaidėjų) pardavimo ar įsigijimo verčių, todėl pvz. X ar Y žaidėją pardavus (kurio kontraktas dar nesibaigė ir kurio kaina yra amortizuojama pamečiui), net nebūtų galimybės paskaičiuoti, kiek sąnaudų nuo ateities laikotarpių nusimeta ar kokia suma pajamų iš to pardavimo ateina. O tokių duomenų neturint, nėra galimybės paskaičiuot ir turimo išlaidų "rezervo".
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Belgai, Romano ir Spurs tier1 sako, kad vyksta derybs su Brugge dėl 18mečio Antonio Nusa. Minima įspūdinga 30mln EUR suma

Įspūdinga pavadinau dėl viso konteksto: 18inis iš Belgijos, nedarantis kažkokių omg statsų, o dar ir iki sezono galo liktų Brugge gretose. Tai reik suprast kad Spurs čia mato labai didelį talentą, jeigu jau eina į tokius kompromisus. Ko gero dar švieži Sarr/Udogie atsiminimai ir tikimasi jot ant tos pačios bangos.

Jaunuolis priekyje universalus, bet pagrinde lošia puolimo kairėj pusėj ir Spurs kontekste ateitų kaip Son pakaitalas ilguoju laikotarpiu
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Perisič iškeliauja :cry:

Toks profas buvo ir tokia bjauri pabaiga. Tikiuosi pasveiks pilnai ir gimtinėje dar pasiautės :handgestures-salute:
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Tai su Antonio Nusa derybos tęsis šią savaitę ir viskas ten labai rimta. Labai patikęs faktas, kad pats jaunuolis niekur nenori keltis sezono viduryje, nes ten bus efektyviau nei suolas/naujas klimatas naujam klube. Galimai rodo smegenų tūrį

Klubas atmetė 20-30mln arabų bidą už Emerson Royal. Puiku. Šitas linksmas brazilas patapo labai svarbiu squad žaidėju, šiai dienai coverinančiu tris pozicijas. O jei kitąmet bus Europa, tai dar ir žaidimo laiko gaus daugiau.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Antonio Nusa nebus. Sako kad jaunuolis pasirinko Brentford dėl žaidimo laiko. Spurs ITK sako, kad tarp Spurs ir Brugge buvo tik 1 meetas ir po jo dirbo tik agentas, bet ne klubai. Tai nžn kur tiesa, bet šitas talentas keliauja į Brentford už 30mln, nors atvyks tik vasarą. Labai rizikinga investicija jiems, bet tikiuosi kad korta paeis
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

[Ornstein] Bayern and Tottenham are among the sides to have made their admiration for Aston Villa midfielder Jacob Ramsey (21) clear.
:handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:
Suitors believe offers above £50million (€58m) will at least be contemplated by Villa who need to raise funds before the end of June to stay compliant with profit.
:angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot: :angry-tappingfoot:
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Furis wrote: 28 Jan 2024, 16:39 Antonio Nusa nebus. Sako kad jaunuolis pasirinko Brentford dėl žaidimo laiko. Spurs ITK sako, kad tarp Spurs ir Brugge buvo tik 1 meetas ir po jo dirbo tik agentas, bet ne klubai. Tai nžn kur tiesa, bet šitas talentas keliauja į Brentford už 30mln, nors atvyks tik vasarą. Labai rizikinga investicija jiems, bet tikiuosi kad korta paeis
Žiauru. 18kinis šiemet žaidė CL, atrodė kad kitąmet siautės PL, o dabar po tokių naujienų daugeliui klubų gali atšokt noras domėtis jo paslaugomis.

enjoy
Posts in topic: 1
Posts: 1389
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Chelsea trina rankom, ant tokių gyvenam :handgestures-thumbup:
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Langas užsidarė.

Atvyko:

Dragusin už 25+5
Timo Werner ant nuomos
Tas kažkoks švedų talentas, kurį atseit pavyko paimt iš Barcos panosės už 10 + bonusai.

Išvyko:
Reguilon -> Brentford (nuoma)
Djed Spence -> Genoa (nuoma)
Ashley Phillips -> Plymouth (nuoma)
Japhet Tanganga -> Milwall (nuoma)
Alejo Veliz -> Sevilla (deadline day nuoma)
Ivan Perisič nuoma į Hajduk, į Spurs nebegrįš
Eric Dier nuoma į Bayern, į Spurs nebegrįš
Lloris ant visajaus

Spurs buhalteriai džiaugiasi, kad ateityje nefigūruosiančių žaidėjų (Dier, Lloris, Perisič) kiekis mažėja. Ateinančiai vasarai liko turbūt paskutinis paketas - Ndombele, Lo Celso, Gil, Sessegnon, o priklausomai nuo susitarimo/trenerio/situacijos gali išvykti Hojbjerg ir/arba Skipp.

Komanda per 2-3 metus atsinaujino iš pagrindų ir pagrindinė bazė jau yra. Taip greit užmetus akį atrodo, kad vasarą Spurs bus labai tylūs/kuklūs ir fokusuosis į squadą, o ne key žaidėjų pirkimą. Į galvą ateina atsarginio GK, atsarginio LB pirkiniai ir.. kaip ir viskas. Atsarginiai saugai centre ir atakuotojai jau priklausys nuo išvykimų
ramzis
Posts in topic: 2
Posts: 1973
Joined: 05 Aug 2018, 00:21

Phect wrote: 18 Jan 2024, 14:33
Furis wrote: 18 Jan 2024, 14:06Man kas biški keista, kad jei jau žinom tikslius išlaidų limitus (15/105mln svarų minuso per 3 metus), kodėl nėra įdomių trackerių kurie sakytų, kad Spurs teoriškai gali išleist tiek, Liverpool tiek, United tiek? Ar viskas dėl to, kad 2024 sausį daug klubų dar nėra išleidę finansų už 22/23 sezoną?
Kaip jau berods rašė @ramzis yra du skirtingi dalykai - finansinės ataskaitos buhalterinės apskaitos vedimą reglamentuojančių teisės aktų, verslo apskaitos standartų prasme ir finansinės ataskaitos pagal PL/UEFA reikalavimus. PSR/FFP yra daug niuansų, kokie kaštai įtraukiami į sąnaudas, o kokie - yra leidžiami ir į sąnaudas netraukiami (t. y. minuso negeneruoja).
vėlyvas į vakarėlį, bet aye, finansinėse ataskaitose pateikti agreguoti ir daugumoj "nuasmeninti" duomenys pagal GAAP'o reikalavimus, kuriems dar vėliau reikia adjustmentus padaryt pagal PSR/FFP reikalavimus

Tokį perskaičiavimą padaryt nežinant tikslios situacijos sunku, tai outsideriai ką gali padaryt, tai viso labo "educated guess' ir pasvarstymus, ką koks Swiss Ramble ir padaro.
Ir čia jau kvalifikuotas, o dauguma žurnalistų tai daugiausia spėlioja ("loss is bad, mckay") ar nusikopijuoja nuo to paties SR ar K. Maguire'o


Insideriai be abejo trackina nuolat, bet niekas su protu:

- savo darbdavio duomenų neleakins, jei tai klubo darbuotojas;
- kliento duomenų neleakins, jei tai koks 3RD party tikrintojas ar advisorius.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Iš kraujuojančio Evertono paimtas Richarlison, anie gavo baudą
Iš kraujuojančio Forest paimtas Johnson, anie gavo baudą

Laikas Gallagheriui? :romance-hearteyes: :madridista: :confusion-seeingstars: :happy-partydance: :handgestures-salute: :angry-tappingfoot: :confusion-scratchheadblue: :confusion-shrug:
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Kad nebūtų liūdna ir nyku:

Timo Werner laimingas Tottenhame, sutiktų persikelt ant visajaus čia ir dabar. Spurs dar galvos, nėra ko perskubėt. Bet sakyčiau kad išpirka bus, nebent vasarą pasirodytų koks nors kitas super bargain rinkoje. Jaunuolis per 446min turi 2+2 ir vasarą kainuotų 17mln EUR

Į temą, tai tier1 rašo apie Albert Gudmundsson susidomėjimą. Jaunuolis sukalė hattricką prieš Izraelį, tai gal ir nenuostabu kad apie jį rašoma čia ir dabar, bet jungčių yra ir daugiau. Genoa gretose varo kaip reikalas, turi 12+4 (lyga ir taurė). Gali žaist per 3-4 puolimo pozicijas, o būtų perkamas iš klubo, iš kurio jau paimtas Dragusin. Spurs pastaruoju metu ekskliuzyviškai shopinasi iš Serie A - nuo Paratici atėjimo iš ten paimti Romero, Kulusevski, Bentancur, Udogie, Vicario, Dragusin. Kai korta eina, talento ten per akis, o kainos prieinamos, tai kodėl ir toliau to nedaryti
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 114
Posts: 4206
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Geras Ange pokalbis su žurnalistu. Ne tai kad čia pasako kažką naujo, bet patinka pats principas ir aiškumas. Kai buvo Pochettino, klubas buvo užsuktam cikle kur yra CL -> yra extra pinigų -> jie neinvestuojami arba investuojami blogai -> klubas neprogresuoja. Big Ange atrodo kad turi aiškią viziją, kuriai reikia ir pinigų, bet ne tik jų. Visi pamena, kokia tragedija patapo paskutinė didelė investicija prie Pochettino (Ndombele, Lo Celso, Sessegnon, Clarke) ir kiek laiko užtrunka mėžt visą tą šūdą.

Dėl ko rašau į transferų temą, tai kad paskutinių 2-3 metų transferai rodo, kad už pirkinius atsakingi žmonės/procesai yra daug geresni ir dėl to galima tikėtis natūralaus progreso tiek be CL, tiek su CL. Treneriuks gal kiek romantiškai, bet šiaip tai tiksliai pasakė, kad jei žaidėjai nori CL ir dėl to dairysis į Spurs (patekimo atveju), jam tokių grajokų nereikia. Jo, cheesy, bet atitinka dabartinę klubo kryptį.

Post Reply