[LFC] Premier League 23/24

Beelzebub
Posts in topic: 7
Posts: 47
Joined: 09 Aug 2018, 19:21

Puikios rungtynės, jeigu po keitimo būtų lakstęs Jota, o ne Gakpo, gal ir tris taškus būtų išbezdėję. Gali šita komanda lygą laimėt, tik plz, Jurgenai, vyniok visus į burbuliukų celofaną
zaliai_geltonas
Posts in topic: 7
Posts: 193
Joined: 06 Aug 2018, 23:09

Elliottas ir Macca tai :clap:
User avatar
Phect
Posts in topic: 106
Posts: 2920
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Eliottas ir Macca yra be abejones geriausi kamuolio nesejai komandoj.

Btw - neitiketinai abydna, kad abu macai su artimiausiais varzovais neapsiejo be kontraversiju su teiseju sprendimais. Odegaardo ranka, Doku spyris :|

Edit:

User avatar
Nespalvotas
Posts in topic: 7
Posts: 195
Joined: 08 Aug 2018, 21:14

Rungtynės tai TOP. Endo, Mac Allister ir beabėjo VVD tai monstrai. :bow-blue:

Beje, ką manote apie tą momentą kai Doku pakėlė koją prieš Mac Allisterį? Pražanga? Ar nelabai?
Kloppas po rungtynių apie šį momentą pasisakė:
Balompie
Posts in topic: 1
Posts: 839
Joined: 14 Aug 2018, 09:32
Location: Kaunas

Manyčiau, kad turėjo būti pražanga. Tikrai puikiai atrodė "Liverpool".
Romarijas
Posts in topic: 97
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Reiktų pasakyti kad tarp Endo ir Mac Allisterio labai gera chemija aikštėj. Puikiai vienas kitą papildo ir jaučia. Alexis skirtingai nei Jones ( čia aišku Jurgio nurodymai) pozičiškai žaidžia šiek tiek arčiau japono. Tai tas kompaktiškumas tiek atakuojant ir ginantis paslepia trūkumus ir išryškina pliusus.
Abiems pirmoji sezono pusė buvo ne iš lengvųjų dėl aklimatizacijos, o kitam dėl žaidimo ne savo pozicijoj, bet dabar abu žydi ir padeda komandai vis dar laikytis kovoj dėl titulo. :handgestures-thumbup:

Apskritai visą sezoną kam nors iškritus dėl traumos, praradus formą, ar dėl kitų priežasčių nežaidžint atsiranda tas/tie kurie paima komandos nešimo naštą. ;)
Romarijas
Posts in topic: 97
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Diazo nesugebėjimas užbaigt aišku varo į neviltį, bet tai toks pastebėjimas kad vakar turbūt pirmą kartą šį sezoną prieš top komandą jis priminė savo gerają versiją. Ne tik švaistė bet ir kūrė progas kitiems, buvo aštrus žaidime 1x1, 1x2, tempė kamuolį į priekį, ypatingai kai nebeliko Nunezo aikštelėj turbūt buvo tas kuris kėlė daugiausiai streso prie City vartų.
User avatar
KOP
Posts in topic: 24
Posts: 493
Joined: 06 Aug 2018, 20:45

Prie visko reikėtų paminėti ir Van Dijk - sakyčiau net pramušė savo pikinę 19/20 formą. Vien dėl šios priežasties sunku įvertinti Quansah išbėgimą prieš City, nes jausmas, kad šiai dienai, kad ir ką pastatysi šalia Van Dijk, gausi decent gynėją.
Romarijas
Posts in topic: 97
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

KOP wrote: 11 Mar 2024, 21:37 Prie visko reikėtų paminėti ir Van Dijk - sakyčiau net pramušė savo pikinę 19/20 formą. Vien dėl šios priežasties sunku įvertinti Quansah išbėgimą prieš City, nes jausmas, kad šiai dienai, kad ir ką pastatysi šalia Van Dijk, gausi decent gynėją.
Dėl kapitono viskas suprantama. Komandos vedlys, lyderis kuris spinduliuoja visiška ramybe ir pasitikėjimu ko pasekoj ir aplink kitus daro geresnius. Buvo kelios kliurkos šį sezoną, nu bet netgi Maldini su Nesta tokių neišvengdavo.
Bet visumoj daugelį mačų būna geriausiu arba arti to mačo žaidėju.

Pagerinęs poziciškumą, jaučia varžovus, nesigaudo jų ant judesių, kūno pozicijos pastatymas bus traukiamas į vadovėlius, dėl šito praktiškai jo beveik niekas neapeina. Kaip asmenybė aikštėj irgi atrodo brandesnis, čia gal kapitono pareigos pridėjo, nes nebetik per ,,pizdaką'' komandos draugus priverčia būti pasitempusius, bet kai reikia ramybės ir drąsos komandai priduoda.

Buvo tiesą sakant nerimo kaip prisitaikys prie kritusios fizikos, bet per daug talento ir žaidimo suvokimo tikriausiai kad toks fenomenas nusirašytų per anksti. O susitvarkęs motyvaciją grįžo į įprastinį lygį.
User avatar
Phect
Posts in topic: 106
Posts: 2920
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Kaip imanoma ziuret i Fernandesa ir nenoret isdauzyt jam visu tu skapliu burnoj?

Dar saldesnis antras golas del to jo myzciojimo eilinio.
Romarijas
Posts in topic: 97
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

https://www.premierleague.com/news/3935 ... J3I3iDzyz8

:lol: aha.

Faktai, tai yra kas nutiko aikštėj tam momente šiaip jau visai netokie kaip tą situaciją interpretavo teisėjai ir ką čia šneka Webbas.

Doku lietė kamuolį? Taip, tik kai Mac Allisteris jį lietė pirmas, ir jį lietė jau tik po to kai sužaidė į kūną.
Iėjo į jo erdvę, :lol: kas čia per argumentas, kamuolys buvo ore, tai yra nieko nevaldomas ir visiškai dzin ar City žaidėjas buvo arčiau jo šiaip jau.

Vienintelį Oliverį pateisinu tokioj situacijoj. Didžiulių rungtynių pabaiga, nesi garantuotas sprendimu tai visiškai suprantama kad nesiryžti jei nesi tikras.

Nelėmė tas mačas sezono nugalėtojo kaip bebūtų pasibaigęs, nes dar yra ir Arsenalas, viešint kertinius teisėjų momentus irgi geras dalykas, nu bet gal darom tai objektyviai, ir nebijom prisiimt atsakomybės. :think:

Ar čia pas Romarijų neteisingas futbolo suvokimas. :think: :shifty:
User avatar
Phect
Posts in topic: 106
Posts: 2920
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Čia net nėra apie ką kalbėt. Tiek VAR tikriausiai užsimerkęs buvo epizodo pakartojimo metu, kai sakė „...they both come in high“, tiek Webbas su savo „Mac Allister is not really playing the ball either“.

Čia jau panašu į diskusijas su politiniais ideologiniais zombiais, kai rimtu veidu tiesiog realybė neigiama yra.

EDIT: Puikiai susumuota

Romarijas
Posts in topic: 97
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Iš pažiūros ir statistikos atrodytų dominuojantis pasirodymas prieš nepatogų varžovą. Vis tik įtampos ir nervų buvo užtektinai. Tą lėmė ir šlubuojantis užbaigimas, rungtynių gale ne vietoj pasverti rizikingi pasai ar priimti sprendimai ir aišku ponas su švilpuku. Tiesa tam epizode kur Diaz mušė iš milimetrinės nuošalės sprendimą gerą priėmė nestabdyti žaidimo, nu bet erzino visą mačą iš esmės.

Patiko Kloppo ėjimas rungtynių eigoj per Brightono įžaidinėjimą Virgilą kelti aukštyn taip agresyviai spaudžiant jų puolėją. Šitas numušė Brightono efektyvumą konstruojant atakas nuo vartų.

Atskiruose sezono dalyse saugų linija turėjo vis kitą vedantį žaidėją. Starte Szaboszlai vėliau Jones dabar Mac Allisteris, bet ką dabar rodo šitas pasakysiu yra aukščiau visų. kažkas panašaus kaip Thiago 21/22 antroj pusėj. Meistriškas, tik dar pavojingesnis vartams. :handgestures-thumbup: Kaip diena ir naktis nuo jo žaidimo atramoj.
Romarijas
Posts in topic: 97
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Ai dar visų rungtynių iki Salah įvarčio klausimas ne jau neišnaudosim Brightono neįgalumo kairėj jų gynybos pusėj. Kur Salah su Bradley keisdami pozicijas ir atidarydami erdves kūrė šansus po Mac Allisterio ar kitų perdavimų. Vis tik meistriška kombinacija atpirko tą frustraciją po progų švaistymo.
User avatar
Phect
Posts in topic: 106
Posts: 2920
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Macca kaip Macca, pagyru jam po maco tikrai netruko is visu bet koks geras yra Bradley?? As vis dar negaliu atsistebet. Kiek kamuoliu perimtu, kokie isbegimai geri, paskutiniam trecdaly irgi netrumpina…

Btw pastoviai lojantiems ant TAA punditams reiketu sita maca parodyt kaip pavyzdi jog cia ne zaidejo o sistemos “problema” tos paliekamos erdves (nors Bradley solidesnis 1v1 uz Trenta atrodo). Kad ir koki gera maca suzaide, bet del Kloppo instrukciju nemazai laisvu plotu toj pusej buvo, kurias Adingra ant tranzicijos isnaudojo (aisku ir svilpe tas retardas kiekviena vejo gusi).
User avatar
Phect
Posts in topic: 106
Posts: 2920
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Dar vienas pointas, kad title run-in, liko 9 rungtynes o starta laiko Quansah, Bradley, Kelleher. Gomez. Kai tuo tarpu varzovai prarade 1 kertini zaideja subyra. Nors vis dar netikiu, kad pavyks persvara issaugot (Spursai ir United dar kalendoriuj), bet ka si sezona (kad ir kaip jis pasibaigtu) Kloppas padare su tokiu traumu kiekiu tai yra ne maziau istabu nei laimeta PL ar CL.
Romarijas
Posts in topic: 97
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Phect wrote: 01 Apr 2024, 12:03 Macca kaip Macca, pagyru jam po maco tikrai netruko is visu bet koks geras yra Bradley?? As vis dar negaliu atsistebet. Kiek kamuoliu perimtu, kokie isbegimai geri, paskutiniam trecdaly irgi netrumpina…

Jei sveikatos problemos nepaves Bradley bus vienas geriausių savo pozicijos žaidėjų lygoj kokį dešimtmetį į priekį. Savo žaidime tiek daug gali pasiūlyti, jog drąsiai gali teigti kad čia ne tik laikinas formos pagavimas ar idealiai jam tinkantis treneris.

Vakar kaip ir minėta, nors ir turėjo vargo pirmą pusvalandį su Andingra gynyboj, bet atakos fazėj tiek eidamas kraštu, tiek lįsdamas į half space tiek pavojaus kėlė Brightono gynybai kartu su Salah, kad atrodė tik laiko klausimas kada iš tos zonos mušim įvartį.

Ir iš čia jo gerumas pasireiškia dar tuo, kad jis atakuojant dėl savo gebėjimų įžaidinėti ir geros fizikos( greičio) gali keistis pozicijom praktiškai su bet kuo.
Pridėjus ramybę kuria spinduliuoja ir žaidimo suvokimą gaunam talentą kuris ne tik sutaupė klubui milijonus, bet galimai nulems Trento pozicijos pakeitimą su visam. :think:

Boltone League 1 žaidė wingbacku, ir ten buvo išrinktas sezono žaidėju klube. Boltono fanai visiškai jį ten liaupsino. Kas dar kelia antakius kad jis nuo priešsezoninio turo buvo traumuotas beveik 4 mėnesius, ir gavęs progą iškart užlošė.
Romarijas
Posts in topic: 97
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Phect wrote: 01 Apr 2024, 12:12 Dar vienas pointas, kad title run-in, liko 9 rungtynes o starta laiko Quansah, Bradley, Kelleher. Gomez. Kai tuo tarpu varzovai prarade 1 kertini zaideja subyra. Nors vis dar netikiu, kad pavyks persvara issaugot (Spursai ir United dar kalendoriuj), bet ka si sezona (kad ir kaip jis pasibaigtu) Kloppas padare su tokiu traumu kiekiu tai yra ne maziau istabu nei laimeta PL ar CL.
Taip. Tik paminėtų žaidėjų iššovimas, ar Gomezo atveju grįžimas į kažkada žaistą lygį yra tas faktorius dėl kurio kovojam dėl titulo. Aišku reikėjo tokio kuris jais dar ir pasitikėtų.
Dar vieną aspektą paminėčiau kad atkarpom vis atsirasdavo žaidėjas kuris patempė komandą kai nebuvo lyderių Salah ir Trento. Čia po naujų Jota su Mac Allisteriu ar tas pats Bradley su Kelehheriu kurie nepaliko vienam kapitonui visko nešti ant savo pečių.

O bet norint imti lygą sakau reikės dviejų dalykų, pilnos sudėties, šitas galėtų tapti x faktorium nes prie itin intensyvaus tvarkaraščio rotacijos ir šviežių jėgų itin reikės, o Kloppas ant to reikalo žaisti tankiu grafiku ir rotuoti žaidėjus mano akim stipresnis yra stipresnis tiek už Pepą ar Artetą.
Ir kitas dalykas, tai nebeužteks lygių kaip prieš United ir panašiai. Old Traffordas ar Goodisonas pasiteisinimų kaip nepalankiom aikštėm būti nebegalės.

Nuo balandžio 18d. iki 27d. aptursim keturis mačus išvykoj. :lol:
Jei išsivartysim Kloppą ant rankų turėsim išnešt.
User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 5
Posts: 1955
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

Anthony Taylor will take charge of Liverpool's trip to Manchester United on Sunday. VAR is John Brooks.
:madridista:
User avatar
Phect
Posts in topic: 106
Posts: 2920
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

reyu wrote: 02 Apr 2024, 14:08
Anthony Taylor will take charge of Liverpool's trip to Manchester United on Sunday. VAR is John Brooks.
:madridista:
Jau net nebeseku, tiesą sakant, nes visos tos pavardė yra vienodai blogos. Gal koks Craig Pawson sąlyginai OK nebent.
Tayloras, beje, daugiausiai kortelių už time wasting dalina.
Post Reply