Ligue 1

Kuris į Ligue 1 atvykęs veteranas atrodys geriausiai?

Alexis Sanchez
10
43%
Moussa Sissoko
2
9%
Aaron Ramsey
5
22%
Kasper Schmeichel
6
26%
Maxime Gonalons
0
No votes
 
Total votes: 23
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 570
Posts: 4485
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Kažkaip dar vyliausi, kad Brest pasės, bet ką jie čia išdarinėja pastaruoju metu, tikrai verta pagarbos. Šiaip komanda surinkta tokia, kad jie gal net ir galėtų išsilaikyt branduolį kitam sezonui, nes labai sunku surast kažkokį itin seksualų variantą pas juos, tiesiog puikiai sustyguota komanda.
User avatar
Luigi
Posts in topic: 568
Posts: 3214
Joined: 05 Aug 2018, 01:41

Irgi galvojau, kad bretonai pasės, bet hui tau. Ir tenka pritart dėl žaidėjų. Geriausi būtų Lees-Melou, kuriam jau tricokas ir bandė laimę ant EPL, bet nepaėjo. Vartininkas Bizot turi gerą sezoną, bet turi 33 sezonus ant paso ir vargu kas į jį kėsinsis. Del Castillo yra vėlyvas boomeris ir pamenu kai paliko Lyoną sakė, kad jo svajonė būtų kažkada sugrįšt, bet with all respect, nematyčiau jam tikrai vietos Lyone. Teisiog geras ten, kur dabar yra. Kenny Lana atsigavo, bet vėlgi jam 32 metai, niekas į jį nesikėsins. Ir šiaip visa komanda tokia gerokai pagyvenusi. Vienintelis kas man šauna į galvą, tai LB Bradley Locko, kuris gal ir nerenka gerų statsų, bet dėl savo energijos, stabilumo ir jauno amžiaus mažų ką gali sudominti
User avatar
Luigi
Posts in topic: 568
Posts: 3214
Joined: 05 Aug 2018, 01:41

Bretanės derbis🤯 wow, čia dar kiečiau nei su Lyonu. Mačas visiškas kosmosas.

Paskutiniai 3 iš 4 Bresto mačai atrodo taip:
vs Metz 4-3
vs Lyon 3-4
vs Rennes 5-4

Ir čia mes apie komandą, kuri turėjo geriausią lygos gynybą ir ne tokį jau stiprų puolimą
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 570
Posts: 4485
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Likus trims turams iki sezono pabaigos, PSG užsitikrino 12-ąjį istorijoje Ligue 1 titulą. Trys iš eilės. Jeigu imti, kaip atskaitos tašką, Monaco 16/17 titulą, tai kas tris sezonus kažkas kitas nei PSG laimi titulą. Laukiam siurprizo 24/25.

Toliau jau įdomiau. Monaco pralaimėjimas Lyon vis dar palaiko intrigą dėl visų trijų ČL pozicijų, bet labai sunku ten nematyti monegaskų. Jiems liko pakankamai palankus tvarkaraštis, o nuo Nice skiria +7 taškai. Toliau visiškai šalia Brest ir Lille. Brest pirmą kartą savo istorijoje žais Europoje, kas yra visiškas kosmosas. Labai abejotina ar jie Europą galės žaisti savo stadione, greičiau ne. Jiems taip pat liko gana neblogas tvarkaraštis ir galimybė užsitikrinti tiesioginį kelialapį į ČL grupes, nes aš labai abejoju ar jie įveiktų atranką. Lille liko pora komplikuotų rungtynių prieš Lyon ir Nice. Pliusas - abi namuose. +4 taškai nuo Nice ir visiškai įmanomas scenarijus, kad dėl 4 vietos kovos Lille-Nice paskutiniame ture. Proper club -4 nuo Lille ir dar laukia PSG. Aišku, sostinės komanda nebus labai motyvuota ir reikės tikėtis, kad kuo toliau eis Europoje.
Image

Toliau dėl Europos paskutinių pozicijų irgi karšta. Abu Olympique vakar iškovojo svarbias pergales namuose ir priartėjo prie Lens. Rennes baisiai apsipazorino prieš Brest ir jų nepatekimas į Europą būtų didžiulė sensacija. Lens pliusas saugant 6 vietą yra dar dvi rungtynės namie. OM ir OL liko tik po vienerias rungtynes namuose. Lygiai tokia pat ir Rennes situacija. Tik tiek, kad čia reikalus dar gali sujaukt OM žaidžiantis Europoje ir Lyon, žaisiantis CdF finale prieš PSG. Jeigu abi komandos tuos turnyrus laimėtų, tai tada jau reiktų žiūrėti, kurią poziciją lygoje sezono pabaigoje užims. Jei už septintuko, tai potencialiai tiek 6, tiek 7 vietos į Europą per lygą nekeliautų.
Image

Dėl išlikimo taip pat nežinomųjų nemažai. Nantes kažkiek atitrūkę, bet jų dar laukia Brest, Lille ir Monaco. Clermont iškovojo netikėtą pergalę prieš Reims. Lorient pastaruoju metu tragiški. Metz turi Mikautadze, kuris juos tempia. Le Havre turėjo gana pavyzdinę pirmą sezono dalį, bet lemiamu metu išsikvėpė. Lyginant tvarkaraščius pas visas yra akistatų su dėl Europos besikaunančiomis komandomis, o sezono pabaigoje laukia ir Lorient-Clermont.
Image
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 570
Posts: 4485
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Kokybiškas pokalbis:
Post Reply