AS Nancy Lorraine

alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

2018/2019 metų sezonas.

Jau sužaista 10 rungtynių. Statistika tokia – 1 pergalė, 1 lygiosios, 8 pralaimėjimai. Įvarčių santykis -13, su 2 įmuštais ir 15 prasileistų. Puolimas be konkurencijos prasčiausias lygoje, gynyba dalijasi 17`a vieta su Gazelec.

Pamačius tokius vaizdus, visi potencialūs savininkai turėjo išsilakstyti. Nei nebūtų už ką jų kaltinti ar smerkti. Net ir ištikimiausi sirgaliai jau persikreipusiais veidais eina į stadioną. Kai kurie visai nebeina. O dar kai kurie filosofuoja, jog gal geriau iškristi į National, nes iš ten geriau sekasi atsispirti, tada su fejerverkais iš karto tiesiai į Ligue 1, kaip kokie Strasbourg.. Roussier dar užsiminė apie kantrybę, jog dabar svarbiausia būti realistiškiems, bandyti išsilaikyti lygoje. Laukia daug darbo, apkarpymų, bandymų taupyti. Ryšio pabaiga.

Dabar apie tuos futbolistus. Sudėtyje yra 30 žaidėjų, kaip tik nesenai kaip laisvas agentas paimtas Wilfried Moimbe (LB, nors gali pasislinkti į saugus), kontraktas iki sezono pabaigos. Iš tų 30`ies, gan nemaža dalis yra visai niekur nepanaudojami. Nei neaišku ką jie veikia, nes ir už rezervus ne visada pamatysi. Jourdren patapo trečiu vartininku, Saint-Ruf grįžo po nuomos, dar nei karto neregistruotas rungtynėms, Badila – 0 minučių, Busin debiutavo tik savaitgalį prieš Lorient. Nepavyko jų nei parduoti, nei išnuomoti, gal reikėjo nutraukti sutartis apskritai? Algos kapsi, naudos jokios, net nėra vietos pastiprinimui. Rousselot taip ir minėjo, jog jis permoka už atlyginimus, o tam, jog kažkas atvyktų, turi bent keli žaidėjai išvykti.. Klausimas, kaip taip reikia save įsistumti į tokią padėti? Visai nenumatyti bent keletos žingsnių į priekį?

Iš to kas atvyko vasarą, lygį atitinka nebent Ernest Seka, nors ir jo pradžia buvo prasta, ilgokai užtruko kol grįžo į priimtiną formą. Nery nesigaudo poziciškai, Coulibaly prieš Lorient lygioje vietoje padovanojo kamuolį + uždirbo pendelį į savus vartus. Jau du įvarčiai ant individualių klaidų. Dar galutinių išvadų nedarau, bet daug optimizmo nesimato ir iš jo. Da Cruz apskritai galvojo baigti karjerą po triumfo su Reims, bet persigalvojo. Pirma mintis būna teisinga. Negalvojau, jog Sane įmuš šiame sezone, tačiau nustebino prieš tą patį Lorient, neblogai prasmūgiuodamas galva. Ar tai ką nors keičia? Kažin. Nenustebčiau, jeigu sausį grįžtų į Caen.

Gaila, jog Bassi nugazavo. Gal pernelyg susikrimto, jog vasarą nepavyko persikelti į Ligue 1/Serie A. Trūksta tų jo firminių smūgių iš už baudos aikštelės, trūksta šviežumo, trūksta energijos pliūpsnių. Turbūt vienintelis šviesulys yra šviežias akademijos produktas - Mons Bassouamina. 20`metis, gali žaisti tiek abiejuose kraštuose, tiek smaigalyje. Veržlus, greitas, drąsiai debiutavo ir varžovus gan smagiai paterorizuoja. Toks praeito sezono Bassi, tik tiek, jog įvartį įrideno taurėje, o lygoje nesiseka, tai štanga, tai dar kas.

Muratori, Clement, Da Cruz reikėjo baigti karjeras. Ndy Assembe, Jourdren, Saint-Ruf, Robic, Nguessan, Dale komandoje neturėtų būti. Bliamba, Dale nors ir yra davęs daug gero prieš keletą metų, bet iš Turkijos grįžo visai be formos. Nebepatraukia. Dar gaila Nguessan, kuris mėgsta žaisti į kaulą, priduoda jėgos aikštės viduryje, bet visai progresas sustojo ties perdavimų kokybe, aikštės matymas šlubuoja. Koura su Busin – nebetikiu. Turėtų, bus, atsigaus, kažkada, ateitis. Kaip nieko nėra, taip nieko nėra.

Pasilikčiau tik Chernik, Abergel, Seka, Diagne, Ba, Marchetti, Bassi, Bassouamina, visur kitur reikia naujokų. Tiesa, dar labai įdomus veidas yra 19`metis Aurelien Nguiamba. Žaidė jis už Prancūzijos jaunių rinktines visokiuose čempionatuose, gan vėlokai prisijungė prie komandos, o dar ir gavo traumą. Jeigu ne tokia neganda, nei neabejoju, jog būtų gavęs minučių atraminio saugo pozicijoje.

Tholot kaip treneris nėra labai prastas, turi Europos Lygos patirties, su šveicarų Sion netgi buvo išėjęs į atkrintamąsias. Tiesa, blogiau už dabartinius rezultatus jau nebegali būti, tad veikiausiai reikėtų atsisveikinti ir žiūrėtis pamainos, ypač kai pats irgi atrodo išsikvėpęs ir išbandęs kone viską.. Kodėl „veikiausiai“? Nes su tokia sudėtimi didelių prošvaisčių nesimato. Lens panašiai grybą pjovė praeitam sezone, bet kad ir kaip ten buvo, turėjo jie žmonių galinčių viską apversti aukštyn kojomis, nebuvo tas potencialas toks beviltiškas, kaip rezultatai bandė sufleruoti. Šiais metais jie iš viso skraido padangėmis, buvo tikra atgaiva stebėti jų žaidimą, kai atvyko į Marcel Picot. Aišku, paprasta, elementarus išpildymas, Nancy tebuvo lengvas grobis. Kontrastas toks, jog mūsų žaidėjai lakstė su prikabintais bent keliais mazuto vagonais, o Lens bėgiojo plastiškai, minkštai, it gazelės. Bėda yra ne treneryje, o aukščiau. Pagrindinė priežastis tokio dekadanso – pernelyg ilgai užsibuvęs Rousselot, kurio metodai, futbolo supratimas jau gerokai atgyvenę. Nancy klubas patapo šeimos klubu, kur bet kada gali grįžti visi buvę žaidėjai, neberandantys kur daugiau žaisti. Čionai jie iš karto gauna pagrindinį vaidmenį, geras sąlygas. Lygiai tas pats su generalinio direktoriais pozicija, su skautingu, rekrutinimu. Fischeris nesusidoroja su tokio pobūdžio pareigybėmis, tačiau glaudžiai susijęs su Nancy, geras Rousselot draugas, todėl niekas niekada nesikeičia, nepaisant rezultatų. Kalti netgi buvo palikę fanai, kurie bandė boikotuoti rungtynes, su plakatais reikalavo Fischerio ir kitų pasitraukimo. Rousselot tai pavadino klubo išdavyste ir kad tokie sirgaliai nėra tikri sirgaliai. Roussier irgi nieko neturėtų pakeisti, nes už jo nugaros vis dar stovės Rousselot. Reik manyti, bet koks pasiūlymas keisti žmones valdyme, bus sutiktas neigiamai.

Labiausiai beviltiška atrodo tai, jog Nancy biudžetas yra top 5 visoje lygoje. Tuo tarpu komandos, kurių biudžetas keturis kartus mažesnis, kurios nei neturi kur jaunimo ugdyti ir apskritai susidaro įspūdis, jog žaidėjai ten žaidžia už užplikomos sriubos pakelį, be didesnių problemų apžaidžia mus tiek namie, tiek išvykoje.. Ir susiranda jie papigiai žaidėjų iš egzotiškiausių pasaulio vietų, kurie ir asistus atlieka, ir įvarčių gūsiais paštampuoja, vėliau parduoda į Ligue 1.. O čia kaip sausra, taip sausra. Dar kas erzina, jog kai kurie klubo atstovai, lyg iš kokio įpročio mini anomalijas, jog Nancy visai nepriklauso toks lygis, jog čia tik laiko klausimas, jog prasta atkarpa, viskas savaime išsispręs.. Trūksta realios situacijos suvokimo. Niekas neišsispręs, nes nėra kokybės. Treneris nors ir pasikarti gali su akcijine virve iš Senukų, tačiau kas išpildys tokį elementą kaip perdavimai? smūgiai? Schematiškai žaidėjai išsidėsto, vis tik profai, aikštėje nėra visiško chaoso, bet kaip reikia atlikti kelis perdavimus iš eilės ar smūgiuoti į vartus, kamuolys iš karto skrenda link Jupiterio. Vo teip.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Roussier per mėnesį ketina padaryti pilną klubo auditą. Kaip patarėjas į talką pasikviestas Alain Perrin. Motyvas toks, jog reikia žmogaus iš išorės, kuris galėtų į viską pažvelgti kiek kitomis akimis. Sveikintinas žingsnis, Monseigneur Roussier. Šiaip, Perrin nėra visiškai svetimas žmogus, pats senais laikais žaidė už Nancy, o vėliau prisidėjo ir prie trenerių štabo, kaip vienas iš Wengero mokinių. Tiesa, Wenger su Platini irgi truputį pakalbėjo apie dabartinę situaciją.. Palingavo galvomis, pagūžčiojo pečiais. Teko konstatuoti, jog liūdna..

Lenglet nesenai buvo įsileidęs estrepublicain žurnalistus pas save į namus Barselonoje, pasipasakojo apie įspūdžius, patirtis, teigė, jog toliau stebi kiekvienas Nancy rungtynes, o vakar dar ir užsuko pasilabinti su Gabriel, Rousselot ir kitais. Šaunuolis, tikra akademijos pažiba.

Dėl Tholot neaišku, buvo pasirodę pranešimų, jog po mačo su Lorient jis yra suspenduotas, ieškoma alternatyva.. Jeigu ir ieškoma, tai gan vangiai, nes Tholot toliau veda užsiėmimus. Chateauroux kaip tik nesenai atleido Jean-Luc Vasseur, o Gazelec išsiskyrė su Albert Cartier. Pastarąjį gal visai paimčiau.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Image
Image 21:00 val.Image

AS Nancy Lorraine - Grenoble Foot 38

11 turas. Penktadienis, 2018 m. spalio 19 d.
Stadionas: Marcel Picot
Ligue 2


Nancy: Chernik, Ndy Assembe, Coulibaly, Seka, Diagne, Muratori, Néry, Abergel, Da Cruz, N'Guessan, Nguiamba, Marchetti, Bassi, Clément, Bassouamina, Maboulou, Koura, Sané, Busin.

Suspenduoti: Ba
Traumuoti: Jourdren, Badila, Robic, Dalé, Moimbé
Palikti už paraiškos: Saint-Ruf, Mabella, Dembélé, Fischer

Jaučiu didžiausias pliusas, jog traumas išsilaižė Abergel. Iš pastarųjų metų pirkinių, bene geriausias žaidėjas. Gali žaisti tiek atraminiu, tiek dešiniojo krašto gynėju. Pastoviai jo marškinėliai suprakaitavę, nenuilstantis kovotojas, nors dažnai ir paliekamas kovoti vienas, kaip su kokiais vėjo malūnais. Tvirtas psichologiškai, nes aš tai jaučiu nustočiau tiek stengtis, jeigu žinau, kad vis tiek po kažkiek laiko bus padaryta kliurka gynyboje ir visos pastangos prilygs 0 taškų. Da Cruz su Nguiamba kurį laiką irgi nežaidė. Visus tris susumavus – gaunasi nebloga paspirtis aikštės viduryje. Da Cruz "viso labo" tereikia pagerinti formą, o Nguiamba dar nėra debiutavęs vyrų futbole, bet iš jo tikrai nemažai tikiuosi. Gal netgi daugiau nei iš Ba.

Alain Perrin per spaudos konferenciją pakartojo, jog kaip trenerio karjerą tikrai baigė ir neturi jokio noro jos gaivinti. Žmogus tenori atsipalaiduoti, keliauti po pasaulį. Sutiko pagelbėti Nancy ateinančius tris mėnesius tik iš pagarbos Rousselot bei pačiam klubui. O pareigos tokios – padės Roussier atlikti auditą, pasidalins savo sukaupta patirtimi, patars Tholot dėl bet kokių iškilusių klausimų. Per tris mėnesiu vargu ar ką spės nuveikti. Kažkas daroma, vardan darymo, stumiamas laikas iki pardavimo. Jau rašiau, jog Rousselot buvo suspendavęs Tholot po eilinio fiasko prieš Lorient, tačiau Roussier su Perrin išreiškė kitokią poziciją. Reiškias, ne treneryje bėda, reikia gerokai paredaguoti sudėtį, todėl Tholot nusipelno dar šiek tiek papildomo laiko. Tebūnie, bet man rodos, kad iki sausio nelabai ištemps.

Grenoble: Camara, Salles, Vandenabeele, Bengriba, Dady Ngoy, Spano Rahou, Mombris, Gibaud, Sanusi, Mchangama, Tirard, Benet, Coulibaly, Deletraz, Sotoca, El Jadeyaoui, Elogo, Chergui.

Suspenduoti: -
Traumuoti: Maubleu, Belvito, Boussaha, Abou Demba
Palikti už paraiškos: Boyer, Dieng, Taravel, Maanane

Pagrindinis vartininkas Brice Maubleu susitraumavo, todėl kažkam iš rezervų reikės debiutuoti. Realiausias variantas, jog tai bus Camara. Abou Demba netektis gynybos krašte irgi turėtų pasijausti. Nicolas Belvito (Belvita sausainiai) su Lakdar Boussaha šiam sezone kol kas yra tušti, tai gal nieko nebus.

Kaip pridera, Grenoble atrodo neblogai, esti 6`oje vietoje, sukiojasi aplink prizinį fondą. Pagrindinis snaiperis yra 30`metis Malek Chergui, o kamuoliais pamaitina tiek aikštės viduryje, tiek krašte galintis lošti Youssouf M`Changama. Kaip treneris darbuojasi gerai pažįstamas Philippe Hinschberger. Berods Grenoble yra jau septintas jo treniruojamas Ligue 2 klubas. Pagal viską, nebeturėtų jie dramatiškai ridinėtis per dar žemesnius divizionus, pagrindas kažkoks tai pastatytas, belieka teliuškuoti apie lentelės vidurį, bandant po truputį progresuoti sulig kiekvienu sezonu.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Jau atrodo prieš rungtynes mini apžvalgą padariau, įkėliau emblemas, parašiau datą, laiką, bet vis tiek jie sugebėjo pralaimėt. Nežinau daugiau ko griebtis, iš savo pusės viską atlikau. Katastrofiškai beviltiškas vaizdelis nebuvo, pavyko netgi įmušti trečią sezono įvartį. Prie Maboulou ir Sane prisijungė Diagne. Negana to, visai ir taškas švietėsi, bet Bassouamina raudona kortelė ilgam paliko žaisti mažumoje, tai anksčiau ar vėliau gynyba prasileido.

Tholot "papildomas laikas" gali baigtis penktadienį, o jeigu ne rytoj, tai tada kitą penktadienį. Roussier nurodė prieš Valenciennes ir Clermont iškovoti 6 taškus, kitaip - aurevoir. Nežinau kas turi nutikti, jog taip iš niekur sau paimtų dvi pergales. Visai nerealistiška. Jeigu jau taip, buvo galima pakeisti trenerį per rinktinių pertrauką, nes dabar tik dar keletu rungtynių viskas bus užvilkinta. Kaip jau įpratau sakyti - tebūnie.. Tebūnie, vis tiek žemiau nebėra kur. :obscene-hanged:
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Su Valenciennes sužaista viens viens. Tai reiškia, jog Tholot atleistas, o į jo vietą pareina Alain Perrin. :handgestures-salute: Prisikalbėjo jis su tuo "daugiau tikrai niekad nebetreniruosiu".. Dar teks, teks, bent jau iki sausio mėnesio. Perrin įvardintas kaip laikinas vyriausiasis treneris. Rousselot įkalbėjo jį atvykti kaip patarėju, o Roussier įkalbino pasidarbuot kaip treneriu. Belieka tikėtis, jog ligi šiol sukaupta patirtis, leis jam išspausti 3 taškus. Jau taip norėtųsi antros pergalės.

Tholot paskutinius du mačus tiesiog nenuskilo, nes galimybių laimėti buvo apsčiai. Jeigu prieš Grenoble raudona kortelė sujaukė kortas, tai prieš Valenciennes sudrebintas skersinis, neskirtas vienas šimtaprocentis pendelis, Busin nepramušė 1vs1 prieš Perquis, o Sane nepataikė į pustuščius vartus. Aišku, visumoje, ne šitos smulkmenos jam kainavo darbą, bet bent jau pastarojoje atkarpoje padarė viską tvarkingai, patys žaidėjai irgi rodė norą ir kovojo. Yra kaip yra, o yra 5 taškai. -7 nuo neliečiamumo, -5 nuo atkrintamųjų.

Image
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Perrin irgi prisvilo. 0-1 prieš Clermont, eilinį kartą visi palydėti švilpimu, nors greitai nebebus nei kam švilpti, nes Marcel Picot baigia visai ištuštėti. Kaip asistentas išlieka Pedretti, o "naujuoju" štabo nariu tapo Paul Fischer, kuris eina ir generalinio direktoriaus pareigas. Provokuoja fanus ryškiai.

Ok, Perrin išbandė Marchetti kairiojo krašto gynėjo pozicijoje, atsižvelgiant į tai, jog tiek Muratori, tiek Badila traumuoti. Abergel vėl ištremtas į RB, o vidurio saugų grandį sudarė Da Cruz - Clement - Nguessan. Vienas fiziškai gali patraukti, bet neturi techninių galimybių, o kiti, jeigu turi kažkiek kokybės, tai fiziškai nepatraukia. Lėtai, nuspėjamai. Dembele, Busin, Maboulou kaip ir atkirsti buvo nuo veiksmo. Visiškai jokių prošvaisčių. Prie Tholot atsirasdavo vienas, kitas įvartis, kažkokios užuomazgos puolime, tačiau dabar vėl - kaip į sieną. Vienintelis pozityvas, jog gynyba nebebuvo visiškai kiaura. Apart įvarčio ir štangos, Clermont labai kažko nesukūrė. Aišku, nuo to jiems nei šilta, nei šalta, vis tiek tris taškus pavyko paimti. Nei nereikėjo jaudintis ar čia kažkas išlygins, ar ne.

Ką dar nuveikė Perrin.. Už paraiškos paliko Sane su Nery, nors abudu sveiki. Nieko prieš, bet Nery ir Moimbe neintegravimas kainuoja Abergel - Marchetti porą aikštės viduryje. Taip radikaliai gal nereikėtų.. Kitą vertus, saugai gynyboje geriau sužaidė nei patys gynėjai. Nežinau kiek galimybių turi Nery sugrįžti į pagr. komandą, jeigu iškrenta du tos pačios pozicijos žaidėjai, o Perrin bando eksperimentuoti ir atitraukti Marchetti.

Mathias Fischer žaidybinio laiko nesulaukė, todėl iki sezono pabaigos išsiųstas stažuoti į National, kur atstovaus USL Dunkerque.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Abipusiu susitarimu nutraukta sutartis su Geoffrey Jourdren. Tai vienas iš tų mįslingų pastarojo meto transferų. Nicolas Saint-Ruf situacija panaši, tačiau apie nutraukimą neužsimenama. Sužaista 0 rungtynių ir nėra net jokių idėjų integruoti į komandą. Jeigu tikisi sausio mėnesį kažkam parduoti, tai ganėtinai naiviai elgiasi.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Po 45 min. išvykoje prieš Brest buvo turima vieno įvarčio persvarą. Ir tai ne golas po standarto/iš pendelio, o iš žaidimo, sukurpiant logišką ataką. Negana to, pasižymėjo Anthony Robic, kurio kreivė pastaraisiais metais smigo sulig klubo kreive + nuolatinės traumos. Šakis, buvau apakęs. Užtat antroje pusėje Brest sutvarkė reikalus ir laimėjo 2-1. Jau buvau sunerimęs, jog pavyks paimti tris taškus.. ar bent tašką. Kolektyviškai laikytis lyg ir pavyko, bet vėl viską kainavo individualios klaidos. Net ir Chernik suklydo, antrą įvartį prasileisdamas pro pažastį. Kitą vertus, kai du žmonės dengia vieną ir po kampinio vis tiek šitaip patogiai leidžiama prasmūgiuoti galva, tai Chernik ta klaida tik ledkalnio viršūnė..

Toliau nuotaikingai puškuojam iškritimo grafiku.

Į rinktines išvyko Chernik, Seka, Da Cruz, Maboulou, tad Perrin treniruotėms pasikvietė šūsnį jaunimo iš akademijos. GK – Hugo Constant, gynėjus – Samir Bouzar, John Da ir Christopher Wooh. Saugus – Brandon Ndezi, Madyen El Jaouhari + puolėją Sofiane Khayat. Galės pasipraktikuoti, bent kažkas naudingo vyks.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Image
Image 21:00 val.Image

AS Nancy Lorraine - Red Star FC

15 turas. Penktadienis, 2018 m. lapkričio 23 d.
Stadionas: Marcel Picot
Ligue 2


Nancy: Chernik, Ndy Assembe, Diagne, Seka, Saint-Ruf, Wooh, Moimbé-Tahrat, Néry, Da Cruz, Marchetti, N'Guessan, Abergel, Haag, Bassi, Koura, Dembélé, Maboulou, Bassouamina.

Suspenduoti: Coulibaly, Robic
Traumuoti: Badila, Muratori, Ba, Busin, Dalé, Sané
Palikti už paraiškos: Mabella, Nguiamba, Clement

Praeitą savaitgalį Coupe de France teko žaisti su FC Annecy. Išvykoje pasiektas teigiamas rezultatas 0-1. Aišku, tokio dalyko niekas netransliavo, bet iš to ką teko skaityti – vaizdas drumzlinas. Busin jau antrą minutę išvedė į priekį ir tai daugmaž buvo rungtynių įdomiausias momentas. Annecy visą antrą kėlinį žaidė mažumoje, tačiau padidinti persvaros nepavyko. Pergalė pasiekta, kažkas naujo.. Nors ir prieš mėgėjų komandą, nors ir nelengvai.

Šiandien jau rimčiau.

Rousselot padarė visokiausių akcijų, kad kaip nors pritraukti žiūrovų į stadioną. Atsižvelgus į tai, jog žaidžiama su tiesioginiu oponentu dėl išlikimo bei į tai, jog bilietai dalinami pusvelčiui, šįvakar turėtų susirinkti bent 13 tūkst. sirgalių. Red Star vienu laipteliu aukščiau, tad pergalė prilygtų visiems 6 taškams.

Nuostolių pilna. Busin įmušė pergalingą įvartį į Annecy vartus, vėliau susitraumavo, nežais apie dvi savaites. Užtat pirmą kartą Ligue 2 registruojami Wooh su Haag. Wooh CB, o Giovanni Haag puolėjas, nors gali ir į kraštą būti pastumtas, kaip dabar įprasta. Netgi Saint-Ruf gali savo progos sulaukti. Perrin naudoja absoliučiai viską ką tik beturi.

Red Star: Rénot, Douchez, Sy, Derrien, Fontaine, Satli, Mendy, Lefebvre, Teuma, Mfulu, Lapoussin, Bourgaud, Chantôme, Vidal, Sao, Donisa, Diallo, Camara.

Suspenduoti: Diakité, Tomas
Traumuoti: Ferreira, Seidou, Faucher
Palikti už paraiškos: Baradji, Berthier, Mhirsi, Dada, Charruau

Po raudonos kortelės grįžta Chantome. Samba Diakite laikiau geru talentu, nes būdamas jauno amžiau gan užtikrintai kontroliuodavo aikštės vidurį, dar ir visokių suktukų padarydavo. QPR irgi tuo buvo susižavėję, bet Premier Lyga viską sustatė į savo vietas.. Nuo to laiko, Diakite nelabai ir beatsigavo. Red Star su savo gynyba atsilieka tik nuo Valenciennes. Bliamba, net Nancy geriau ginasi. Nujaučiu pergalę 3:0. Vienas vartininkui tarp kojų, kitas po skersiniu, trečias nuo virpsto. Allez Nancy!!!
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Net nežinau kaip reaguoti į tą pergalę prieš Red Star.. Pernelyg pasidžiaugsiu, iš karto šiandien bus 0-3. Tai gal taip neutraliai, nieko ten pernelyg neįvyko, tiesiog paimti 3 taškai po kiek tais mėnesių pertraukos, prieš komandą, kuri lentelėje yra vienu laipteliu aukščiau. Vienintelį ir pergalingą įvartį įmušė Moimbe.. Bet užtat kas per smūgis.

[youtube][/youtube]

Tas ir juokingiausia, jog pagaliau pramušti Red Star, prireikė tokio kosmoso.. Dembele su Maboulou buvo du kartus vienas prieš vieną išėję prieš Douchez – nieko. Koura iš keletos metrų prasmūgiuoja – štanga, nors vartininikas prisispaudęs dengia savo artimąjį kraštą, visa kairė yra laisva, n metrų laisvo ploto, bet kažkaip vis tiek nepataikoma. Ta prasme, bėdos identiškos, bėdos, kurios niekur nedings iki pat sausio, tiktais tiek, jog sugebėta išspausti tuos 3 taškelius. Ir tai dar, Red Star visą antrą kėlinį žaidė mažumoje. Giovanni Haag gavo pasilakstyti porą minučių. Jėga. Kuo daugiau jaunimo, kuo daugiau jaunimo por favor. Perrin savotiškus viražus atlieka šiuo reikalu. Šiandien vakare išvyka į Orleans. To paties Haag jau nebesivežta, tačiau pirmą kartą į sudėtį įtraukti gynėjas Samir Bouzar (kiek pamenu, už rezervus CB pastoviai žaidžia) ir puolėjas Vinni Triboulet. Bouzar tai dar dar, bet Triboulet praktiškai iš niekur išniro. Faktas, jog puolime reikia atsakymo, nes niekas pilnai savo funkcijų neatlieka. Nei Dale, nei Maboulou, nei Dembele, nei tuo labiau Sane.

Pergalė išvykoje prieš 8`oje vietoje esančius Orleans būtų fantastika, nors pernelyg į medį gal nereikėtų varyti. Taškas irgi užskaitomas, svarbu ant nulio nesėdėti. Po praeito turo iki atkrintamųjų vietos atotrūkis iš karto nukirptas nuo -8 iki -5. Red Star turėtų pasikrauti nuo Troyes, tad lygiųjų atveju pagal taškus būtų lygu su 19`a vieta.

Su pagrindine komanda treniruojasi veteranas Landry N`Guemo. Tiesa, Perrin atmetė galimybę siūlyti jam kontraktą, nes saugų ir taip per akis turi. Atskleidė, jog sausio mėnesį visos pajėgos bus metamos į puolimo stiprinimą ir gal dar kokiam gynėjui.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Čiut į kelnes neprileidau.. Tribaulet debiutas vyrų futbole - goal!!! Malaly - goal!!!. Akademija tempia į priekį. Nedaug trūko iki sausų vartų, bet Orleans ne mažumoje žaidė, tai suprantama. Dvi pergalės iš eilės ir saugi zona jau ranka pasiekiama.
User avatar
Luigi
Posts in topic: 3
Posts: 3199
Joined: 05 Aug 2018, 01:41

alibaba, per kur tu žiūrai Ligue 2 mačus?
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Luigi wrote: 01 Dec 2018, 00:23 alibaba, per kur tu žiūrai Ligue 2 mačus?
Geras klausimas. 4k arba HD pagauti nepavyksta, tai tenka tenkintis padrikais linkais, dažnai itin kreivos kokybės. Pastovaus saito kaip ir neturiu/nežinau. Užmetu akį į reddit live streams https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ dar buvo toks livetv ru, dabar berods vadinasi livetv sx. sport live lt irgi vienas iš variantų. Aišku, livescore geriausias, kaip football manager, stebi skaičius.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Šiais metais veiksmo nebebus. Vakar turėjo vykti derbis su Metz, bet pastarieji paprašė jį nukelti, kadangi nebūtų galėję užtikrinti pakankamo saugumo. Kaip žinia, didžioji dalis policijos dabar mobilizuojama kitiems tikslams.. O kad jau gan menka apsauga tebūtų apjuosusi stadioną, Nancy ir Metz fanai galimai pasinaudotų tokia proga pasitapšnoti.

Apie rezultatus. 17`am ture išvykoje 1-1 su Ajaccio. Po pergalių prieš Red Star ir Orleans, šita būtų buvusi ne ką prastesnė, ištirpdant atsilikimą nuo 18`os pozicijos iki pat minimumo, bet.. Išlindo sena vizitinė kortelė t.y. prasileisti įvartį per pridėtinį laiką. Po keturių dienų taurėje 0-2 išvykoje įveiktas Saint-Louis-Neuweg. Po savaitės prisistatė grėsmingasis Troyes. Šiaip nieko baisaus nenutiko, paimtas dar vienas taškelis, identišku rezultatu 1-1. Kas dar jungia visas šias tris rungtynes, tai Malaly Dembele. 3 mačai – 3 įvarčiai. Pastaruoju metu tapo kone pagrindiniu snaiperiu, primindamas kodėl jam pernai buvo duotas profesionalus kontraktas. Sane, Mabella, Koura jau visiškai nukonkuruoti.

Susumavus su Coupe de France pasirodymais, nepralaimima jau 6 rungtynių iš eilės. 4 pergalės bei 2 lygiosios. Ligue 2 – 2 pergalės, 2 lygiosios. Taškai po truputį kapsi ir kas svarbiausia – sulaukta žiemos pertrauka!

Alain Perrin stebina gerąja prasme (pagal viską, panašu, jog lieka iki sezono pabaigos). Kažkaip maniau, jog jis bus gan konservatyvus, vėl bandys atgaivinti Clement ir žais per veteranus.. O gavosi taip, jog pradėjo plūsti jaunimas iš akademijos. Clement su Da Cruz ne tik laikas aikštėje sumažėjo, bet jie net ir ant suolo nebepatenka. Estrepublicain paviešino žaidėjų sąrašą su kuriais sausio mėnesį turėtų būti atsisveikinta:

Danilson Da Cruz
Vincent Marchetti
Jeremy Clement
Anthony Koura
Pape Sane
Yann Mabella

Pagrindinis pastiprinimas turėtų būti į puolimą, Perrin norėtų bent dviejų žaidėjų į šią grandį. Vieno puolėjo smaigalyje ir vieno atakuojančio krašto saugo. Žiūrimi variantai iš Ligue 1, ko gero abu būtų nuomos pagrindu. Akcentuojama greita adaptacija, įsipaišymas į komandą, todėl prioritetas prancūzai.

Gynyba kiek netikėtai apsišlifavo. Vienais pagrindinių to veiksnių tapo stebuklingas Saint-Ruf renesansas, Coulibaly prisitaikymas prie Ligue 2 lygio bei Moimbe traumų išsilaižymas. Kas liečia vidurio saugus, net ir išvykus Da Cruz, Clement, Marchetti, aikštės viduryje vis viena lieka Ba, Nguessan, Abergel + Giovanni Haag, kuris intensyviai taikosi užsidirbti pro kontraktą. Dar kalbant apie akademiją, tai Vinni Triboulet pelnytai gavo sutartį iki 2022 metų.

Image

Cool man :cool:

Sekančios rungtynės sausio 5 d. Coupe de France prieš Le Puy Foot 43 Auvergne. Šiaip su burtais sekasi, ištraukiamos itin egzotiškos komandos, bėda tik ta, jog absoliučiai viską tenka žaisti išvykose, tai galima pamatyti ne ką mažiau egzotiškų stadionų.

Su investuotojais ta pati melodija.. Tarp Šopeno „Laidotuvių Maršas“ ir Beethoveno „Mėnesienos Sonata“.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Taikiklyje jau yra Nantes puolėjas Santy Ngom. Tiesa, išsinuomoti jį dar norėtų Sochaux, Le Havre bei Lorient. Sakyčiau, visiškai akivaizdu, jog mes esam favoritai. :cool: Nors gali visi likti nieko nepešę, nes patys Nantes neskuba priimti sprendimo ir žiūri kaip susiklostys situacija su Emiliano Sala, tuomet pasiliktų Ngom kaip atsarginį puolėją.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Image
T-Wolves wrote: 06 Jan 2019, 18:52Seka Nordin pėdomis. Vagner praėjusį sezoną kelis kartus gan sėkmingai buvo pasirodęs už pagrindinę komandą, bet šį sezoną savo šanso nesulaukė. Už rezervinę komandą buvo įmušęs 5 įvarčius per 12 rungtynių. Tuoj 23 metai, tai nėra visai jaunas. Manau šitas spell'as Nancy parodys, kokios jo galimybė žengti į ASSE pirmą komandą.
Nuoma iki sezono pabaigos, apie galimybę išpirkti neužsimenama. Su Nordin jie yra geri draugeliai, tai Nordin pilnai rekomendavo jam jungtis prie Nancy. :handgestures-thumbup: Perrin labiausiai iš Vagner (Vagner José Dias Gonçalves) tikisi energijos, greičio, daugmaž to, ko ir trūksta įvairesniam puolimui. Bus naudojamas abiejuose kraštuose.

Coupe de France išvykoje 0-1 nugalėti Le Puy Foot 43 Auvergne futbo.. entuziastai. Nors, turi jie CB Romain Elie bei GK Franck Lhostis, kurie yra matę profesionalaus futbolo. Elie vienu metu netgi testavosi pas Nancy, bet įspūdžio nepaliko. Šiaip ar taip, pergalingą įvartį pirmam kėlinyje įmušė Moimbe. Kaip krašto gynėjas, pastaruoju metu gan dažnokai pasižymi, savotiškas Cetout atitikmuo. Lyginant su Muratori, Badila, Nery - geriausias variantas.

Anthony Koura agonija pasibaigė, išvyksta į antrą Šveicarijos lygą, FC Lausanne-Sport. Rousselot kelis metus atgal varžėsi su OM ir dar bent keliomis Ligue 1 komandomis dėl Koura parašo, algą užkėlė iki vienos didžiausių komandoje, garantavo vietą starte. Per nepilnus tris sezonus įmušti 3 įvarčiai ir atlikti keli rez. perdavimai. Lausanne savo ruožtu liktais yra perimti amerikiečių verslininkų, bandys grįžti į aukščiausią lygą. Liuks, nes po Koura išvykimo, atsilaisvins alga bent dviem žaidėjams.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Nancy 1:2 Paris FC

Trukt už vadžių - vėl iš pradžių. Prasidėjo lyg ir gerai, Marchetti labai jau nebūdingai, netikėtai atidarė savo įvarčių sąskaitą, o ir pats įvartis krito pačioje rungtynių pradžioje. Matyt net paryžiečiai buvo apšalę, užtruko kokias 20 min. kol išlygino. O vėliau kaip įprasta, pritrūko jėgų, koncentracijos, netoli 80 min. prasileistas ir antras.. Vis ne 90`a. Tie labiausiai kerta per... makufeli.

Red Star savo ruožtu sugalvojo paimti 3 taškus prieš Lens.. Būna ir taip. Tai reiškia, jog vėl grįžtam į absoliučiai paskutinę vietą. -3 nuo Red Star, -5 nuo Beziers. Rytoj išvyka į Camera Lens ir man tokia nuojauta, jog jie nenusiteikę antrą kartą pralaimėti silpniausiems iš silpniausių, dar nuplauks Ligue 1 atkrintamosios.

Naujas CB
Image

Abdelhamid El Kaoutari gavo kontraktą iki sezono pabaigos. Su Montpellier buvo tapęs Ligue 1 čempionu, vėliau iškeliavo į Palermo, nuomos pagrindais ne vieną kartą grįžo į tą pačią Prancūziją, galiausiai atsidūrė tėvynėje Maroke, o pastaruoju metu apskritai buvo be darbo. Dar tik palyginus 28 metai, bet kreivė greitai nusileido. Nancy aišku reikia rizikuoti ir galbūt toks variantas sueis, ypač netylant gandams, jog Diagne gali patraukti svetur.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Lens 2:1 Nancy

Nėra ką rašyti, kone identiška mačui su Paris FC. Bassi pirmam kėlinyje realizavo 11 m. baudinį, o tuomet jau Bencharki dublis ir labanakt.

Image

Santy Ngom nuoma iki sezono pabaigos iš Cleveland Cavaliers. 182 cm CF, 25 metai. Yra žaidęs Bulgarijoje, Levski Sofia, -žemesniuose Prancūzijos divizionuose, vėliau į jį kiek netikėtai dėmesį atkreipė Ranieri ir pasiėmė į Nantes. Pasikeitus treneriui, žaidimo laikas sumažėjo iki apvalaus nulio. Vienintelė praktika - Nantes rezervai. Netgi pardavus Sala, kanarėlės Ngom išsaugoti nepanoro. Tai faktas, jog Ligue 1 lygio jis netraukia, dar klausimas ir dėl Ligue 2. Gal bus geriau už Sane, gal panašiai gausis, o blogiau jau nelabai galėtų būti.

Nemažai pranešimų, jog neužilgo turėtų prisijungti 31 metų krašto saugas Ousmane Cissokho. Atstovauja Orleans, per 16 rungtynių turi 1 įvartį ir 5 rez. perdavimus. Palyginus, vienas iš svarbesnių jų žaidėjų, kontraktas turėtų baigtis vasarą, tačiau jį nutraukti norima jau dabar. Abi pusės turėtų pasiekti susitarimą, o tuomet jau kaip laisvas agentas ateitų į Nancy.

Kadangi išvyko tik Koura, o naujokai vis kaupiasi, bus galima greitai tris komandas sudaryti.. Tik kad iš viso to būrio žaidėjų, vienas kitas aukštesnio lygio.

Tobias Badila baigia profesionalo karjerą. :( Vos 25 metai. Dar praeitą sezoną sužaidė 30 rungtynių, buvo naudojamas kaip LB, CB. Nors poziciškai ne visada susiorientuodavo, tačiau turėjo smagią kairę kojelę, kaip krašto gynėjas įmušė ne vieną įvartį, gan kokybiškai atlikdavo standartus. Priežastis - Reino liga, problemos su kraujotaka. Badila dar bandė treniruotis, tačiau atsirado komplikacijų, elementariai kūnas nebegalėjo deramai atsistatyti po fizinių krūvių, todėl apie profesionalų sportą teko pamiršti.

Šiandien namie Coupe de France rungtynės prieš Guingamp. Jau bus registruojamas Ngom, o traumuotą Chernik vartuose pakeis Ndy Assembe.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Nancy 1:2 Guingamp

Nesuprantu kas su tuo rezultatu yra šiais metais. Pastoviai 1:2. Ngom debiutavo įvarčiu, dailiai susistabdė kamuolį po Seka skersavimo, tada ramiai nukreipė į kampą. Jau pasivijo Sane. Vagner irgi gyvybės prideda kraštuose. Norisi tikėti, jog komanda yra čiut čiut sustiprėjusi. Šiaip vaizdas nebuvo blogas, netgi Perrin po rungtynių sakė, kad visumoje yra gan patenkintas. Varžovas iš Ligue 1, pavyko juos gerokai panervinti, priversti žaisti pratęsimą. Gers yr. Ta taurė kaip taurė, vienintelis lūkestis - išlikti profesionaliame lygmenyje. :handgestures-fingerscrossed:

Penktadienį namie mačas su Auxerre. Grįžta Pablo Correa, kurio vadovaujama kariauna per paskutinius tris mačus įmušė 11 įvarčių ir išlaikė vartus sausus. Bus įdomu. Šiaip, dar kas įdomu, jog prieš pat žiemos pertrauką jie nunešė Grenobli 4:0, tada palaukė, jog identiškai suvalgytų Gazelec + dar 3 golus atseikėjo Orleans. Kai iš automato duoda. Žinant mūsų gynybą, Perrin vietoje išstatyčiau 5 gynėjus.. O dar antradienį lauks nukeltas derbis su Metz. Mano skaičiavimais pirmi taškai šiemet turėtų būti paimti kažkada vasario mėnesį.
alibaba
Posts in topic: 27
Posts: 46
Joined: 05 Oct 2018, 23:36

Nancy 1:0 Auxerre

Kai tikiesi paimti taškus - pastoviai pralaimi, kai tikiesi būti bent jau nesutriuškintas - laimi. :doh: Visai buvau pamiršęs tas senas tiesas... Vinni Triboulet antras įvartis Ligue 2. Geras, kolektyvinis golas, prie kurio tiesiogiai prisidėjo trys žmonės. Vagner, Ngom sužaidė vienu lietimu taip išvesdami Triboulet prieš Westberga. Dar reikėjo paprakaituoti su finishingu, nes kampas nebuvo labai dėkingas, bet praėjo. Dar verta paminėti, jog Auxerre pirmam kėlinyje nepataikė į pustuščius vartus. Apart to, pavyko neutralizuoti jų siautėjantį puolimą, realizuoti savo progą ir voila. Lentelė pasiupdeitino 3 taškais. Red Star savo rungtynes pralaimėjo, tai vėl kylama į 19`ą vietą, -3 nuo atkrintamųjų. Beziers išvykoje žais su Paris FC, reik manyt, kad tas -3 ir išliks.

Image

Denis-Will Poha išsinuomotas iš Rennes iki sezono pabaigos. Žaidžia vidurio saugu, gali apsiimti kurti/griauti, nors atraminio pozicija kaip suprantu yra antrinė ir iš bėdos. 21 metai, ūgis 173 cm, žaidė už įvairaus amžiaus Prancūzijos rinktines, už Rennes pasireikšti gavo tik du mačus, tai verkiant reikia praktikos. Jau žadėjau žiotis kam Perrin visai neišnaudoja Nguiamba, kuris ganėtinai panašaus profilio, bet prisiminiau, kad vis tik Nguiamba daugiau gynybinio plano, o tokių vidurio saugų pakanka.

Cissokho kažin ar beatvyks, pasirodo Red Star jį mato kaip gelbėjimosi ratą, siūlo kone visą transferų biudžetą.. Nieko tokio, nes vietoje jo bus Sylvain Marveaux. :cool:
Post Reply