[CFC] Premier League 18/19

Post Reply
enjoy
Posts in topic: 68
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Pažiūrėjus į nebepabėgančius Alonso ir Willian, biški kitaip atrodo.
User avatar
pntmstr
Posts in topic: 29
Posts: 487
Joined: 04 Aug 2018, 11:42

:arrow_up:
Irgi sunku nesutikt. Imo, jei rotuot, tai reikėjo savaitgalį
User avatar
pntmstr
Posts in topic: 29
Posts: 487
Joined: 04 Aug 2018, 11:42

Alonso mimikos po nevykusių smūgių pabaigoj, gerai apibūdiną visą šiandieninę šūdų šou
enjoy
Posts in topic: 68
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Nu ką, Europos lyga pareina. You sow it here first, kaip ir pernai su Conte :lol: Mūsų medžiai Sarri futbolui netinka, o anas užsispyręs diedas ir vistiek daro ir darys savo. Antras mėnuo, kaip kažkokį grupinį anonizmą rodo su tuo kamuolio spirdžiojimu be minties gilesnės. Šiandien vėl gal pora normalesnių kombinacijų ir buvo, visos jos turbūt po Cesc pasirodymo. Klubą valdo durna boba, kuri perka neaiškius pacukus po 60 mln. ateičiai, kai šiai dienai čiut ne visose srityse skylės šviečia. Ant suolo turėjom 4 gynėjus :handgestures-thumbup: Ir šiaip viskas šūdai ir myžalai, o seimas dar ir vagys. :cool:

Image
enjoy
Posts in topic: 68
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50



Kaip visada sudėtis nenuspėjama :handgestures-thumbup:
User avatar
pntmstr
Posts in topic: 29
Posts: 487
Joined: 04 Aug 2018, 11:42

Žiūrint į Hazardą straikerio pozicijoj, nesunku jo depresija užsikrėst
Scientist
Posts in topic: 65
Posts: 914
Joined: 11 Aug 2018, 01:03

Teko džiaugsmas ir garbė šitas rungtynes stadione pažiūrėt.
Tai atmetus visą smagumą ir experiencą, keletas dalykų iš pačio žaidimo šiaip dėmesį atkreipė labiau nei iki šiol. Nieko labai groundbreaking, labiau tiesiog dalykai, kurie dėmesį patraukė.

Jorginho svarba. Kažkaip visi akcentuoja tą jo metronomo rolę, bet per teliką dažnai ne taip visa tai krenta į akis kaip gyvai stebint. O labiausiai tai į akis krenta ir įspūdį padaro ne tai, kad jis kamuolį stumdo iš kairės į dešinę ir atgal, o jo judėjimas be kamuolio (na ir sugebėjimas pasuoti vienu lietimu bet kokį pasą gavus). Iš principo vien į jo žaidimą žiūrint viskas kaip ir savaime aišku pasidaro kaip nuo kontratakuojančios komandos beveik nepakeitus sudėties dabar kamuolį laikom po 60-70proc beveik visada.
Jis beveik visada atrodo available gauti perdavimą - ar kai reikia įžaist kamuolį nuo savo vartų ir išeiti iš presingo, ar kai patys puolame. Tik čia ir viena problema - beveik visada kai kokiam Willianui pritrūksta fantazijos puolime, yra variantas tiesiog grąžinti kamuolį Jorginho. O kadangi fantazijos pritrūksta beveik visada ir ne tik Willianui, o visiems, tai taip ir gaunasi, kad vien dėl to, kad Jorginho labai gerai daro savo darbą, stumdome kamuolį aplink baudos aikštelę ir aplink Jorginho ratuku. Kaip sako vienas forumo klasikas, 'nekuriame jokio chaoso' puolime.
Tai kai reikia šiknas gelbėti, sakyčiau vien dėl to jį verta iš aikštės išimti. Plius ir šiaip atrodo, kad jam jau gerokai reikia poilsio - matome kiek adaptacijos reikia Keita, Fabinho, Fredui etc., o Jorginho visą sezoną be poilsio varo.

O dėl chaoso puolime nebuvimo ir statiškumo - šitą ir Sarri šįkart visai piktai po rungtynių pakartojo - labai mažai įbėgimų į erdvę, per visas rungtynes tik vienas kitas pabandymas toks buvo. Šimtas metų dar iki kokio City palei šitą.

Alonso - nuomonė, kad jis kaip ir silpniausia komandos grandis, žinoma, nepasikeitė, tik pasimatė ir įdomesni niuansai - kaip jis kartais žaidžia labiau kaip trečias CB. O ir šiaip, visą sezoną truputį jausmas yra, kad žaidžiame gynyboje su 4 CB, tik vienas jų pastoviai puolime laksto, nors ir taip lėtas.

Na ir Kovacic - afigienas futbolistas, labai gerai valdo kamuolį, bet sunku įžiūrėti ką jis prideda šitai komandai. Ypač kai žaidžiame ne prieš lygiaverčius varžovus, o tokius kaip Newcastle. Nėra nei pavojingas varžovų vartams, nei geras playmakeris. Jei neturėtume Kante, ko gero idealiai tiktų į jo vietą, bet kadangi turime, tai net nesu tikras, kad verta jį vasarą išpirkinėti už kosminę sumą. Aišku, kai Barkley įleido į jo vietą reikalai nei kiek nepasitaisė, nes jis visgi jau porą mėnesių atrodo, kad tiesiog nepatempia lygio. Tai kadangi Loftus Cheekas trapios sveikatos dėka kažkaip tos trečio CM vietos vis neuždominuoja (nors ir atrodo jai sutvertas), pirkinys į ją atrodo visai reikalingas.

O Luizas visas rungtynes sužaidė kaip garbanotas Fabregas, geraja prasme. Daugiau akivaizdžių pastebėjimų neturiu. Tik kad šiaip smagu buvo.
enjoy
Posts in topic: 68
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Sveikinu dėl tokio pasibuvimo :handgestures-thumbup:

O dėl Alonso, Kovacic, Jorginho ir, aišku, Willian, jau esu beveik viską tą patį čia rašęs, o jeigu ne rašęs, tai garsiai pagalvojęs.

Alonso sezoną pradėjo gerai, bet ir tai visas tas gerumas turbūt tik pusė jo gerumo - tai smūgiai į štangas. Jau geri keli mėnesiai kaip atrodo visai nudusęs, o žinant, kad ir taip greičio jam trūksta - visai baisu. Azpi puolime geriau atrodo nei ispanas.

Dėl Kovacic irgi visiškai pritariu. Puikiai tiktų į Kante vietą, bet kaip iš atakuojančio saugo - naudos ryškiai per mažai. Barella čia irgi nepadėtų. Dedu viltis į Lampardą ir Mountą.

Jorginho prieš presinguojančias komandas yra super, bet prieš autobusus daug labiau Fabregas tiko. Beveik tą patį po rungtynių ir Sarri pasakė, todėl labai laukia Paredes.

Willianui linkiu daugiau iš toli spardyt, nes koją tam turi, fantazijos gal ir užtektų, bet kai bėgi į kamuolį žiūrėdamas, o ne į aikštę, nelabai lieka vietos pasireikšti. Vasarą linkiu dar geresnio bido iš Barcelonos.
Scientist
Posts in topic: 65
Posts: 914
Joined: 11 Aug 2018, 01:03

https://www.tifofootball.com/features/c ... -midfield/

Tifo football panašios nuomonės dėl Kovaciciaus. Paredes kaip ir stipriai geresnę akį turi perdavimams, bet irgi klausimas ar jis toje rolėje tinkamas. Galimai teks šitą problemą spręsti vasarą, o iki tol tikėtis, kad RLC dar atsigaus ir įsivažiuos.
Kažkas tokio kaip Mountas būtų idealu, tik kad visgi daug klausimų dėl jo lygio. Kitąmet jis dar geriausiu atveju atsarginis galėtų būti.
enjoy
Posts in topic: 68
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Kovacic poziciją turi RLC užimt ir viskas bus gerai, atsargoj Baker/Mount. Tik jo nuolatinės problemos su nugara jau pradeda rimtai neramint. Paredes atakuojančiu saugu nebent tik iš reikalo žais.

Dėl kroato jau esu rašęs, kad man jis puikiai Kante vietoj žiūrėtųsi, prieš bottom komandas dar naudingesnis ten turbūt būtų. Jei kaina normali, pasilikčiau jį ir toliau, nereiktų su Barellom gamblinti.
enjoy
Posts in topic: 68
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Subinėn tokį Sarriballą. Eilinį kartą nulis fantazijos, ne progresas, o nuolatinis regresas nuo sezono pradžios. Kai treneris su nuliu improvizacijos ir fantazijos, tai labai nesunku išmokt prieš jį per tiek rungtynių žaist.

Dar kai visi trys žaidėjai virš 180 cm ir bent kažkiek su galva pažaidžia, tai ir per standartus apsišikimas visiškas. Sėkmės gaudant United su tokiu futbolu :handgestures-thumbup:
User avatar
fun43
Posts in topic: 2
Posts: 1238
Joined: 04 Aug 2018, 17:13
Location: Vilnius
Contact:

Ir kam taip tyčiotis iš Kante? Image
enjoy
Posts in topic: 68
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

80 minutę atsilieki 2-0, vistiek nėra kiaušinių ir smegenų pabandyt kažką kito ne i tą patį neveikiantį 4-3-3? Fk off Sarri, laukiu nesulaukiu Lampardo. O dabar reiktų Gudjohnsen iki sezono galo paimt, United tai veikia :confusion-scratchheadblue:
enjoy
Posts in topic: 68
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Jo.... Ar yra labiau nuspėjama komanda EPL negu šita Chelsea? Visada ta pati sistema, ta pati taktika, ta pati sudėtis, tie patys keitimai tom pačiom minutėm.

Jorginho - tragedija, nulis naudos puolime; Kovatic tragedija. Willian ir Alonso šūdų krūvos. Alonso su savo risnojimu ir Ivanovičiui nusileistų. Kaip norėtųsi, kad Sarri atsimerktų, bet 200%, kad kitose rungtynėse geriausiu atveju Barkley vietoj Kovacic nuo rungtynių pradžios eis. Šitą sezoną jam išgelbėti tik jaunystės eleksyrą atradęs ir 10 kg numetęs Higuain.

Nu ir gal Marina nustos šūdą su transferais daryt. Moses, Cahill, Morata, Michy, Zappacosta, Drinkwater - nei pakarti, nei paleisti. Paredes arčiau Paryžiaus jau, nei Londono. Turbūt kaip visada iš to taupymo permokės paskutinėm dienom ir pagaliau gausim saugą kažkokį, bet iki to laiko yra ką prarast. :handgestures-thumbup:
User avatar
pntmstr
Posts in topic: 29
Posts: 487
Joined: 04 Aug 2018, 11:42

Manageris ir stilius pasikeitė, pridėjom pora rimtų žaidėjų, o aikštėj tokio pat lygio agonija kaip ir pernai ir dar Hazardą toliau kankinam toj netikro 9 numerio pozicijoj. Pozityvo kol kas mažai
User avatar
QwR
Posts in topic: 5
Posts: 1576
Joined: 07 Aug 2018, 20:49

Trukt uz vadziu, vel is pradziu.
Sarri blame'ina komanda, tuoj komanda eilini kart nustos zaist, ir bye bye Sarri :)
Scientist
Posts in topic: 65
Posts: 914
Joined: 11 Aug 2018, 01:03

O man tai atrodo absurdiška ir vėl kaltinti trenerį ir kai eilinį kartą visi Chelsea fanai jaučiasi didesni ekspertai nei naujai paskirtas vienas geriausių Europos trenerių.
Turėjom Mourinho - komanda subyrėjo/kaltas treneris, turėjom Conte - komanda mala šūdą/kaltas treneris, Sarri - tie patys žaidėjai žaidžia dėję skersą / kaltas treneris?

Treneriai keičiasi, o tos pačios tendencijos aikštėje - tai ar man vienam atrodo, kad jei visi geriausi Europos treneriai šitam kolektyvui ir klubui netinka, tai maybe, just maybe, ne treneris kaltas ir nėra tie treneriai tokie akli, kad viską matytų blogiau nei forumiečiai ?

Kad Alonso, Willianas, deja net ir Dave, nėra pakankamai geri žaisti starte ar kad Kovacicius laksto tik dėl skaičiaus tai jau net atsibodo rašyti.
Galima pakartoti nebent, kad klubo valdyba neturi nei supratimo apie futbolą, nei supratimo apie savo nesupratimą nepasamdydami DoF ir niekada iki galo necommittindami trenerio vizijai. Mourinho laimėjo PL - kitą vasarą gavo vieną naują žaidėją, Conte laimėjo PL - gavo pamainas dviem parduotiem žaidėjam ir krūvą lavonų, kurių pats nenorėjo. Sarri dar nieko nelaimėjo, tai kol kas gavo tik Jorginho, o kai garsiai kartoja, kad jam reikia pamainos jam, nes jis jau vos kvapą gaudo ir klubas pardavė Fabregą, tai visa spauda rašo, kad 'klubas abejoja' ar verta pirkti dar vieną saugą. Nes Marina, žinoma, supranta futbolą geriau nei treneris.

Bet noriu pagaliau paliesti vieną visada patogiai praleidžiamą aspektą.

Vakar buvo pirmas kartas kai nuoširdžiai supratau, kad noriu, kad Hazardas būtų parduotas.
Supposedly geriausias lygos žaidėjas, kuris: performina kas antro sezono kas antrame mače, viešai pripažįsta, kad jam aikštėje svarbiausia 'tiesiog mėgautis futbolu', o ne laimėti ir mušti įvarčius, kas mėnesį pakartoja, kad svajoja žaisti Reale ir nepratęsia sutarties, pastatytas ne į savo poziciją atrodo kaip kankinamas ir nerodo jokio susidomėjimo rungtynėm, gynyboje yra useless net kai būna geros nuotaikos ir savo pozicijoje, bet for some reason kiekvieną kartą kai jis nusprendžia nustoti žaisti yra atleidžiamas treneris.
Dar priminsiu, kad pagrindinė Conte atleidimo priežastis buvo ta, kad 'klubas bijojo prarasti Hazardą'. Suveikė kaip matome - tiesiog trykšta lojalumu klubui ir noru pasirašyti naują kontraktą. Ir dar priminsiu, kad kad 'Mourinho sezone' jis žaisti pradėjo pavasarį. Nesakau, kad tyčia, bet gal irgi laikas vadinti dalykus tikrais vardais ir ne tik viską nurašyti ant trenerio - Hazardas yra talentingas žaidėjas ir nemotyvuotas tinginys, kuris žaidžia pagal tai kokios nuotaikos tą dieną yra. Ir kurio šitas požiūris dažnai persiduoda ir jo mažiau talentingiem komandos draugam.
Jei tik vasarą gausime gerą bidą manau reikia parduoti ir nesižvalgyti. Tokio talentingo žaidėjo negausime, bet jeigu Sarriballą be Hazardo galima žaisti Neapolyje su Insigne ir Mertensu, tai manau, kad nepražūsime ir mes.
Komandą aplink vieną žaidėją galima lipdyti kai jis yra Messi ar Ronaldo, bet ne kai jis kiekvieną sezoną netikėtai vis pasiima atostogų

O Sarri vien už vakarykštį interviu aš pratęsčiau kontraktą dar porai metų ir duočiau visišką mandatą vasarą pertvarkyti komandą ir išsivalyti nuo visų primadonų ir vidutinybių (kai kuriuos jau prieš dvi savaites vos atsidarius langui reikėjo išprašyti).
enjoy
Posts in topic: 68
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

O tai ne trenerio darbas tuos slunkius motyvuot? Jei nepavyksta, tai keisti juos kitais žaidėjais? Kad ir kaip šūdinai tie visur minimi Alonso ir Willian bežaistų, vistiek eina ir eis į startą. Jorginho nuo kojų irgi pats nuvarė visur ir visada jį leisdamas į startą, Dave - tas pats.

Viskas su ta kalba būtų labai gražu, jeigu kitose rungtynėse kažkas pasikeistų, bet kirba nuojauta, kad pasiputojo ir darys tą patį. Labai džiaugčiausi klydęs.

Be Hazardo mes išvis prie ir Wolves ir Watford būtųme, ne jo bėdos, kad nemoka ir negali puolėju žaist. Ypač kai tokia pagalba kairėje ir taktika aukštais kamuoliais jį maitint.
iSamsung
Posts in topic: 2
Posts: 159
Joined: 08 Jan 2019, 10:29

As irgi nemanau kad cia Sarri kalte. Pilnai norisi su Scientist sutikti. Conte prikele Juve ir is realiai vidutinioku padare top top kluba kuriam italijoj nelabai vis dar yra lygiu. Italijos rinktinej irgi blogai neatrode. Su Chelsea pirma sezona laimejo PL be intrigos praktiskai, ir kai gavo lavonu kruva nes transferuose minimaliai zodzio turejo, tada magiskai pasidare blogas treneris ir buvo atleistas.
O kad mourinho 1-2 season treneris, tas jau kazkaip nestebina.

As nesupykciau net laidot si sezona ir pradet ispardavinet lavonus. Williana i barca, pedro i fullhama, drinkwateri i villa, mosesa i milana ir t.t. :D pabaigiam su jaunimu bent top6 ir vasara darom pilna rebuilda sarri ballui :>
User avatar
Samir
Posts in topic: 8
Posts: 897
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Aš sutinku su Scientistu, kad problema yra ne treneris, o chaotiškas komandos komplektavimas. Iš čia gaunasi tai, kad starte žaidžia tokie, kurie tam "nėra pakankamai geri" - ne visai taip, jie yra pakankamai geri, nes geresnių komanda neturi. Nebent ką nors vilioja perspektyva vietoje Alonso matyti Emersoną. Šalia to, du geriausi mūsų žaidėjai yra pastatyti ne į savo pozicijas ir su visa meile Kante, žiūrėt kaip jis bando žaist jungdamasis į puolimą yra dažnai juokinga (ir kartais graudu).

Kita vertus, nesutinku su rantinimu Hazardo atžvilgiu. Besimėgaudamas futbolu ir norėdamas į Realą jis vistiek per mylią geriausias komandos žaidėjas. Dėmesio iš varžovų jis irgi gauna daugiausia - gal labiau čia ir yra priežastis to, kad toli gražu ne visada fejerverkus rodo, o ne tariamas motyvacijos trūkumas.
Post Reply