Vilniaus Žalgiris

User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 33
Posts: 1945
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

Kazlauskas greičiausiai bus Žalgiryje.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 149
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Sveikauskas, tai tikrai per silpnas, U21 kontekste kartais suzaisdavo, bet dazniau atrodydavo silpnoji vieta. Apie Kazlauska labai tiksliai pasake Samir'as, charakteris durnas, bet va greitas turi galingumus ir gali imusti, kas labai svarbu A lygoj. Sirgedas kaip pure talent, tai realiai juo geresne komanda tuo geriau ir jis turetu atrodyti komandos kontekste, zaidimas KZ jam buvo gerai del stabiliu minuciu, bet tokio tipo zaidejas turetu zaisti ne komandoje, kuri gimdo futbola. Marazo atveju as gal kiek skeptiskas, tiksliau viskas su juom gerai, bet kazkaip sunku tiketi, kad Zalgiri jis stabiliu minuciu galetu gauti. Sadauskas tai priesingas variantas Sirgedui, jis biski medinis, ta prasme gynybinse dvikovose stiprus, statistiskai procentai pas ji grazus, bet pasas ir mental silpniausios vietos, kas tikrai nera idealu dominuojanciai komandai, Janusevskis ne toks geras tackle'intojas, bet gali palaikyti kamuoli ir normaliai, tiksliai pasuoti, bet jis amzinai kokias pievas padaro, kai varzovai musa ivartis, bent jau man tuo istriges, aisku neziuriu as kiekvienu A lygos rungtyniu, bet vis kai uztaikydavau Europoj ar pan, tai amzinai nesamoniu prisidarydavo....tad pliusas tik kad pagal sukirpima realesnis Zalgiriui, bet as nerizikuociau su CB is Lietuvos. Vorobjovas + Svedkauskas labai idomios kanditaturos, uzskaityciau.

Siaip visai idomu, jeigu nuskausmintu Trakus, nes yra keletas jaunu zaideju, kurie galetu eiti i Trakus, bet dabar tenais vietos uzimtos, o jeigu atsilaisvintu :whistle:
Matas
Posts in topic: 21
Posts: 53
Joined: 10 Aug 2018, 14:30

Gaila, bet Sirgėdas nuėjo į Sūduva, tai dabar turbūt akys nukryps į Vorobjovą.
Nežinau, man tai nekažką tas dirbtinis komandos lietuvinimas atrodo. Urbys netikiu, kad kažką komandai gali pridėti atėjęs iš septintos lygos komandos, kuri nuo visų nevaikiškai krovėsi paskutinį pusmetį. Matulevičius irgi Sūduvos suolo žaidėjas tebuvo, tad labai abejočiau ar daug naudos Žalgiriui duotų.

Sadauskas, Januševskis... Išvis nekalbėsiu :D
pauleska
Posts in topic: 16
Posts: 1009
Joined: 06 Aug 2018, 15:16

Labai smagu dėl Sirgėdo. Manau, kad geras sprendimas eit į Sūduvą, ne į Žalgirį - 4 garantuotos rungtynės Europoje, bus laiko pasirodyt. dar tik 24 metai, gal dar yra laiko po Sūduvos ir kažkur užsienyje užsikabint. Kontraktas tik metams, kas irgi žaidėjui gerai
User avatar
Samir
Posts in topic: 288
Posts: 897
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Kaip atakuojančiam saugui Sūduva su Offenbacheriu ir Verbicku klausimas ar tokia jau svajonių kryptis ir ar tos keturios rungtynės Europoje nevirs gerom vietom stebėt mačus Arvi arenoj ir pora turistinių išvykų į kur nors.
User avatar
Samir
Posts in topic: 288
Posts: 897
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Paskelbta, kad išeina dar vienas starto žaidėjas: Blagojevičius keliasi į Rygos FS (pas Dambrauską).
Matas
Posts in topic: 21
Posts: 53
Joined: 10 Aug 2018, 14:30

Šimkovičius irgi panašu, kad out:
"Man patinka ir miestas, ir klubas, mano sutartis galioja dar metus, bet panašu, kad žiemą teks iš čia išvykti", - cituojamas 31 metų "Žalgirio" žaidimo dirigentas.
Kvepia šūdinom nuotaikom sausį.
User avatar
Samir
Posts in topic: 288
Posts: 897
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Sausis dar kaip sausis, blogiau tai, kad net jei ir gerą pamainą išėjusiems suras, pusei komandos pasikeitus vėl pavasarį susižaidimo stoka bus ir dėl to galima nemažai taškų primerkti.
User avatar
Samir
Posts in topic: 288
Posts: 897
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Pirmu naujoku tapo 24 metų puolėjas iš Kroatijos Tomislav Kiš, paskutinį pusmetį žaidęs Kroatijos antrame divizione, o prieš tai kurį laiką rungtyniavęs Solihorsko Šachtiore Baltarusijos aukščiausioje lygoje.
Taip pat pranešta, kad pratęsti kontraktai su Slijngardu ir Mikoliūnu.
User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 33
Posts: 1945
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

Stebėkite kaip protingas sprendimas iš Žalgirio palaipsniui tampa nemokėjimu išnaudoti talento. Čia maždaug taip [mention]The_Red_Army[/mention] naratyvas keisis su metais :lol:

Matas Vareika papildo vilniečius.
User avatar
Phect
Posts in topic: 3
Posts: 2888
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

reyu wrote: 27 Dec 2018, 13:34 Stebėkite kaip protingas sprendimas iš Žalgirio palaipsniui tampa nemokėjimu išnaudoti talento. Čia maždaug taip @The_Red_Army naratyvas keisis su metais :lol:

Matas Vareika papildo vilniečius.
Mldc Matas yra, teisingą klubą širdy turi. :madridista:
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 149
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

reyu wrote: 27 Dec 2018, 13:34 Stebėkite kaip protingas sprendimas iš Žalgirio palaipsniui tampa nemokėjimu išnaudoti talento. Čia maždaug taip @The_Red_Army naratyvas keisis su metais :lol:

Matas Vareika papildo vilniečius.
Mane zavi reyu gebejimas skaityti mano mintis beda, kad gebejimas labai prastas ir 80% ka reyu galvoja, nesutampa su tuo ka as galvoju :lol:

All in all kas liecia Vareika, tai nupirktas bene idomiausias krasto saugas is visu jaunu zaideju, velyvesnio brendimo, todel yra tikimybe, kad persilauzes jis gali sprogti ir suzydeti visomis graziausiomis spalvomis. Tarkim siu metu Pabaltyji, gana ryskiai padejo visus U19 rinktinej, nors ten buvo ir Marazas, ir Utkus ir pan. Vingilio rinktinej jam nebuvo lengva, nes Vingilys pirma gynybos salininkas, tai net i starta jo nestatydavo, bet uz U21 debiutavo draugiskose + muse vs Stumbra draugiskose ir Kipre vienose draugiskose, neblogai, kai tau tik 18 metu :whistle:

Jeigu reiketu ji sulyginti su kokiu PRO zaideju, tai sulyginciau su Morales is Levante, lyg ir ziuri i abu ir buna keli actions labai geri, keli prasti, kartais wow, kartais siaip sau, bet kur golai ten Morales ir itaka komanda nenugincyjama, tai Vareika labai panasus :whistle: + Gebejimas provokuoti prazangas liuks, jaunimo rinktines isnaudojant Utku nemazai standartu primusdavo, o juos uzdirbavo dazniausiai Vareika.

Manau labai gera vieta cia atsiskleisti Vareikai, kaip velyvesnio brendimo, tai reikia prie vyru futbolo adaptacijos, o cia gaus galimybe treniruotis su pirma komanda, tada stabilios minutes uz antra komanda :handgestures-thumbup: step by step turetu ir pagr. komandoje minuciu gauti, plius jaunam zaidejui i nauda, kad ir VZ sioks toks sukmetis kaip savivaldybe nureze 200k.euru :whistle: Ziuriu optimistiskai, nors buciau spejes, kad zais uz KZ kita sezona :whistle: bet mano nuomone VZ daug geriau :handgestures-thumbup: Galetu tik staff'a surinkti normalu B komandos...kad rungtynes nebutu tik del match fitness'o
User avatar
Samir
Posts in topic: 288
Posts: 897
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Interviu su Šemberu:
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n753 ... njbTT6UtLM
Galima suprasti, kad Šimkovičius ir Tomičius lieka, Antalį ir Manzorro norima išlaikyti, bet neaišku, ar pavyks.
Sausį bus draugiškos rungtynės su Rygos RFS ir dar kažkuom.
Daugiau daugmaž bla bla bla.

Iš gandų operos, tai Baravykas galimai kelsis į Jagellonia, o vietoj jo galimai grįš Vaitkūnas.
User avatar
KrabŽmogis
Posts in topic: 1
Posts: 195
Joined: 10 Aug 2018, 13:04

Jagellionia tai kažkokį fetišą turi Lietuvos futbolistams.
Matas
Posts in topic: 21
Posts: 53
Joined: 10 Aug 2018, 14:30

Zalgirio perziurioj Raudonius, Olberkis ir Medelinskas. Ka jaunimo rinktiniu zinovai apie juos galetu papasakot? [mention]The_Red_Army[/mention]
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 149
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Matas wrote: 10 Jan 2019, 11:52 Zalgirio perziurioj Raudonius, Olberkis ir Medelinskas. Ka jaunimo rinktiniu zinovai apie juos galetu papasakot? [mention]The_Red_Army[/mention]
Raudonius, tai vienareiksmiskai geriausias Centro gynejas 2000-tuju ir apskritai is jaunu. U21 rinktinej turejo keleta pasirodymu ir nustelbe ir savo tiesioginius konkurentus, vs Suomija ir vs Lenkija buvo bene vienintelis variantas centro gynejuose, kuris build-up'ino is pirmos zonos ir antra, kur kiti dauze kamuolius belekur tik toliaus nuo saves(Tarkim koks Sadauskas aisku geresnis siam momentui, bet nemoka pasuoti, tai nzn ka veiktu komandoj pirmu numeriu zaidziancioj, Raudonius daug priimtinesnio stiliaus zaidejas Zalgiriui). Vakar tarkim paskelbe, kad Armalas eina i Benfica, tai Raudonius kaip zaidejas man aiskiai geresnis, Armalas nebent patrauklesnis del to, kad aukstesnis, turi geresne stats oro dvikovu ir siaip jie matomai tikisi kazko, kad kaip saugas nuleistas i CB bus geras ant build-up'o, kas logiska, nes gali pasuoti. Zodziu turi jis savo privalumu, bet gynyboj labai daug jo klaidu atgaminu, stats puikus, kur praleistas ivartis, ten Armalo zmogus tarkim vs Latvija U19, aisku buvo ir geru rungtyniu vs Rusija U18 laimetose, kaip ten viskas buvo Stumbre nesekiau. Raudonius NFA lyderis, U21 paimtas nepasimete ir buvo vienas geriausiu CB :handgestures-thumbup: Biski supyniau, nes abu 2000-tuju.

Apie Medelinska(98) ir Olberki(97) sunku man kazka pasakyti. Olberkis zaide Jelgavoj, vienoj silpniausiu komandu, CB ir kartais RB pozicijose. Medelinskas Olandijoje ir Belgijoje siek tiek minuciu gavo, labai silpni metai tos rinktines jo budavo, tai ten buvo bent jau zmogus, kuris kamuoli papsuodavo arba galedavo buti pavojingas ant standartu. Olberkis biski apsaudytas uz U21, Medelinskas buvo isleistas vs Danijos U21, kur buvo pralaimeta 0-6 isvykoj ir daugiau pasireiksti berods negavo.

Pozityvas, kad perziuroje 3 gynejai, kurie bent jau turi minimalius skill'us pasuoti, kad fiziskai ju duomenis geri, greiciai neblogi, bet dideliu analiziu nereiketu daryti. Raudoniu paimciau kaip prospect'a, o Olberki ir Medelinska svartyciau priklausomai nuo perziuros, kaip nezinau ju gerai, CB pozicija visgi nera lempa ir ten jaunu zaideju apskritai mazai zaidzia A lygoje.

Vertinu cia LT standartais. Galima siaip visus pasilikti ir tureti gera aplinka tobulejimui pirmoje lygoje, konkurencija Zalgiris B viduje, tik nzn ar Zalgiris savo finansus noretu skirstyti taip :whistle:
User avatar
Samir
Posts in topic: 288
Posts: 897
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Manzorro kraustosi į Kazachstaną, Pavlodaro Irtyš komandą.
User avatar
Samir
Posts in topic: 288
Posts: 897
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Vietoj Mamadou bus Mevlanu:
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n7542.html
Vidurio gynėjas, 24 metai, patirtis Makedonijoje ir Rumunijos antroje lygoje, paskutinius metus žaidė Shkendijoje (Makedonijos čempionai ir taurės laimėtojai). Iš 18 rungtynių lygoje šiame sezone žaidė 9 ir tik 4 starte, tai matosi ne visai pagrindinis žaidėjas ten buvo.
User avatar
Samir
Posts in topic: 288
Posts: 897
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Dar vienas naujokas: Cristian Portilla.
http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n7544.html
30 metų, atakuojantis saugas, ispanas. Karjeros pradžioje sužaidė kelias rungtynes La Ligoje už Santandero Racingą ir Gijono Sportingą, vėliau pakeitė nemažai komandų, paskutinius pora metų žaidė JAV ir Kanadoje. Prieš 7 metus Salonikų Aris buvo komandos draugai su Česnauskiu, kas matyt padarė įtakos šito transfero atsiradimui.
Matas
Posts in topic: 21
Posts: 53
Joined: 10 Aug 2018, 14:30

Atvažiuoja atraminis saugas iš Ispanijos - Victor Perez. 50 rungtynių La ligoje, 150 Segundoje. Paskutiniu metu trynėsi Lenkijoje ir Indijoje, bet panašu, kad karjera užsienyje dėl vienokių ar kitokių priežasčių kol kas nesiklosto.
Nors pateiktas kaip skambus papildymas, bet su ditirambais neskubėčiau.
Post Reply