[CFC] Transferų naujienos ir gandai 18/19

User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 6
Posts: 1945
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

petrofanas wrote: 07 Aug 2018, 22:46
T-Wolves wrote: 07 Aug 2018, 21:28
petrofanas wrote: 07 Aug 2018, 20:47 80mln uz vidutinioka, cia jau baisiau negu 75mln uz Aliausa... ir kas linksmiausia kad realu jog tai vyksta :lol:
Vidutinioką? Šitas vaikinas netoli perėjimo į Real buvo, antras GK Ispanijos rinktinėje. Chelsea čia galbūt 10 metų į priekį vartininko problemą išsprendė. Puikūs refleksai pas Kepa. Sutvirtės, kaip De Gea, ir pamirš visi ilgainiui tuos €80m.
IMO netempia jis nei Oblako nei DDG nei Larisos lvl tai tikrai o kaina kostmosas ir cia post fakt, i Real vos neatejo uz 20mln reiskias nebuvo jau toks high rated ypac jeigu uz tokia menka suma jo nepaeme (nekalbu jog Zidano nuopelnas dalinai tai buvo) vartininkas kaip geram klubui bet tikrai nera geriausias ir tarp top5 geriausiu kuriuos butu galima vertint tokiu bunch of cash tikrai nepatenka, kas liecia rinktine tai cia jau trenerio sprendimas kodel renkamas buvo antruoju, man asmeniskai tiek Asenjo tiek Adan niekuo nenusileidzia Kepai o Sergio gal net man ir geriau ziuretus tad cia subtilus reikalas ka renkasi pats treneris, Liovas nepaeme Leroy, pasirinko Nueri kuris buvo be formos nes po traumos ir nedemonstravo gero zaidimo nors galejo imt Stegena, su visa pagarba nevertinu zaideju pagal kvietima i rinktine. :handgestures-salute:
Pirmiausia tai tas 20 mln. buvo jo buy-out clause. Niekas ten nieko nederino dėl šios sumos, nes ji buvo nustatyta. Oficiali versija dėl ko Real atsisakė Kepa buvo tai, kad per medicynkę jie pamatė traumos (visiškai neseniai buvo įvykusi) gijimo komplikacijas. Neoficiali versija yra tokia, kad Zizou nenorėjo kelti jokių minčių Keylorui, nes vis dar buvo on track su back-to-back-to-back ČL. In the end, tai buvo teisingas sprendimas.

23 metų vartininką gauti su tokia klase yra retas atvejis. Matant kaip kainos kyla net vartininkų fronte, tai Chelsea rizika nėra tokia jau didelė kaip galima pagalvoti iš pradžių.

Asenjo ir Adan nėra Kepa kalibro. Jie yra decent vartininkai, bet ne pasaulinio lygio. Kepa, kaip ir minėjo T-Wolves, gali būti iš DDG kategorijos kai tiesiog nusprendžia vienas atnešti taškus. Tam pačiam Perezui nerealų įspūdį paliko jo performanas prieš Real kai atliko 9 save'us.

Kad jis dar nėra Courtois ir Oblak kategorijos irgi aišku. Su Allisson mes jo irgi negalim lyginti, bet rinkoje laimi tas kas moka dirbti. Chelsea šitą langą buvo gerai apsišikę, bet dabar grėbliojasi kaip gali.
User avatar
Ezzy
Posts in topic: 4
Posts: 510
Joined: 04 Aug 2018, 11:36
Location: Kaunas

Athletic patvirtino, kad Chelsea aktyvavo Kepa išpirka. Įdomu kaip mergaitei dabar pasiseks Madride, nes ten faksai stringa ir panašiai.
User avatar
aBil
Posts in topic: 9
Posts: 1201
Joined: 03 Aug 2018, 17:42
Location: Edinburgh

Ezzy wrote: 08 Aug 2018, 13:33 Athletic patvirtino, kad Chelsea aktyvavo Kepa išpirka. Įdomu kaip mergaitei dabar pasiseks Madride, nes ten faksai stringa ir panašiai.


Panašu, kad tuoj mergaitė galės imt tašes ir važiuoti.
User avatar
QwR
Posts in topic: 6
Posts: 1576
Joined: 07 Aug 2018, 20:49

"Mergaite" gali tases krautis iki pat rugpjucio galo, bet va Kepa tai be tasiu tikriausia vare :D
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 9
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Nu pavydu dėl Kovačičiaus. Įdomu ar bus galimybė jį išpirkti, ar viskas nuo Realo priklausys.

Tiesa, matant kaip Jorginho atrodė vs City tai gali ir Kovačičiui prireikti laiko adaptuotis. Ant popieriaus vidurys žvėriškas, bet vienas iš La Ligos, kitas iš Serie A, tai Kantei daug šūdo srėbt gali tekti.
User avatar
Tango
Posts in topic: 3
Posts: 134
Joined: 04 Aug 2018, 11:27

Furis wrote: 08 Aug 2018, 22:23 Nu pavydu dėl Kovačičiaus. Įdomu ar bus galimybė jį išpirkti, ar viskas nuo Realo priklausys.

Tiesa, matant kaip Jorginho atrodė vs City tai gali ir Kovačičiui prireikti laiko adaptuotis. Ant popieriaus vidurys žvėriškas, bet vienas iš La Ligos, kitas iš Serie A, tai Kantei daug šūdo srėbt gali tekti.
Panašu, kad metų nuoma be išpirkimo.
User avatar
pntmstr
Posts in topic: 21
Posts: 487
Joined: 04 Aug 2018, 11:42

Pastumdėliška nuoma be išpirkimo, tai visiškai meh. Dar didesnis liūdesys apima prisiminus, kad klubo legendos pasodinimą ant suolo ir pardavimą Arsenalui teisinai tuo, kad turėsim geresnį žaidėją bent dešimtčiai metų, o po kelių sezonų anas ramiai pamojuoja mum lytiniu organu prieš veidus. Kartais geriau neprisimint
RaMa
Posts in topic: 1
Posts: 529
Joined: 07 Aug 2018, 16:33

Perezas moka suktis su Chelsea. Prastūmė Morata už 70m, Kovačičius kad tas neinkštų metus be išpirkos ir ramus paskui būtų, Courtois už 35. :)
User avatar
Ervinaso
Posts in topic: 1
Posts: 1
Joined: 09 Aug 2018, 00:36

Apie Fekirą gandų irgi pilna, kad dairosi, ką manot? Man kažkaip vistiek norisi tokio tikro nr9 kaip Drogba ar Costa, kur sugeba žaist agresyviai ir užbaigt atakas, o dažnai ir patys sukuria
User avatar
velnes
chaliavčikas galimai prie komunizmo
Posts in topic: 7
Posts: 2094
Joined: 03 Aug 2018, 17:00

Ervinaso wrote: 09 Aug 2018, 01:27 Apie Fekirą gandų irgi pilna, kad dairosi, ką manot? Man kažkaip vistiek norisi tokio tikro nr9 kaip Drogba ar Costa, kur sugeba žaist agresyviai ir užbaigt atakas, o dažnai ir patys sukuria
Giroud turit. Išvis, Sarri tokius naudodavo kada nors? Aš, retai žiūrėdamas, Sarrio Napoli puolimą įsivaizduoju pilną judėjimo, pozicijų kaitaliojimosi ir įbėginėjimo iš giliau t.y. ką Mertens ir darydavo. Čia tas klasikinis nr.9 ne į temą gautųsi.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 2
Posts: 4002
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Jorginho+Kante+Kovacic labai smagus saugu trio, ir playmaker'is ir Ball-winning midfielder ir box-to-box gerai su kamuoliu gebantis elgtis ir kuris gali kokybiskai patraukti i prieki. Nuoma butu su ispirkimu butu geras long-term'as.
User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 6
Posts: 1945
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

Kas Kepa dealą daro dar labiau pateptu tai kontrakto trukmė. 7 metai, Karlai. Nuo 23 iki 30 metų. Čia jau į žaidimą įsijungia ir taip Tango mėgstama amortizacija. Padaužius per visą laikotarpį gaunasi čiut daugiau nei 10 limonų per metus.

Kaip ir minėjau, Chelsea atrodė chaose lango pradžioje, bet kažkur along the lines viršutinis managementas priėmė sąlyginai reasonable call'us.

Suma summarum, didžiausias laimėjimas vistiek išliks Edenas. Nuoširdžiai nemaniau, kad išlaikysit po Ronaldo išvykimo. Net tie teiginiai apie tai, kad "mes su Thibaut priimsime sprendimą kartu" neišsipildė. Arisitokratų gerbėjams siūlau ieškotis patalynės su Hazardo veidu, nes tuoj taps klab ledžend.
User avatar
KepenuBaseinas
Posts in topic: 1
Posts: 192
Joined: 08 Aug 2018, 19:43
Location: Klaipėda

Plojimai Chelsea klubui. Jau maniau, kad nei Hazard, nei vartininko nebeliks, o jie "pokšt" - belga i madrida, Kepa pas save, kroatą, kurio nori 80 procentų didelių komandų - ant nuomos paeme. Ir viskas per paskutines dienas, yra ko pasimokyti kitai Londono komandai. Manau jei prie Sarri schemu greitai pripras ir per pirmaji mokymosi, adaptacini menesi neisbarstys labai daug tasku - tai Londonas vel bus melynas.
User avatar
Centron
Posts in topic: 1
Posts: 205
Joined: 04 Aug 2018, 11:43

velnes wrote: 09 Aug 2018, 03:50
Giroud turit. Išvis, Sarri tokius naudodavo kada nors? Aš, retai žiūrėdamas, Sarrio Napoli puolimą įsivaizduoju pilną judėjimo, pozicijų kaitaliojimosi ir įbėginėjimo iš giliau t.y. ką Mertens ir darydavo. Čia tas klasikinis nr.9 ne į temą gautųsi.
Sarri visad nr9 naudodavo. Prie jo Higuainas sužaidė record breaking sezoną prieš išeidamas į Juventus. Apie Empoli laikus net nekalbu, ten jei neklystu jis apskritai diamondą leisdavo.

Kai kalbat apie Sarri tariamą preferenciją žaisti be nr9 tai prisiminkit vieną - Mertenso atsidūrimas centro puolėjo pozicijoj per 16-17 metų sezoną buvo ne kažkoks ilgai galvotas tactical masterstroke, o visiškos krizės pasekmė po sunkios Miliko traumos, nes Napoli depthas puolėjo pozicijoj buvo tragiškas ir Sarri realiai neturėjo jokio kito varianto. Šitas reikalas veikė todėl, iki tol tokią in-and-out rolę komandoj turėjęs (nes vis tik su Insigne teko konkuruot) Mertensas pasiekė visiškai wow formą ir iš niekur tapo pretendentu į rezultatyviausius lygos žaidėjus, be to, šitam žaidimo stiliui idealu buvo turėti tokį krašto puolėją kaip Callejonas, kuris daro idealius runus iš krašto ant tolimos štangos. Iš akies kartais pasirodydavo, kad po kombinacijos Insigne skersas -> Callejono įkirtimas ant tolimos štangos Sarrio Napoli muša absurdišką kiekį įvarčių.

Pagal dabartinius turimus žaidėjus nematau, kaip Chelsea galėtų suformuot atakuojantį trejetą, kuris savo esme būtų panašus į Insigne-Mertens-Callejon. Tai trumpai tariant, jei Chelsea laiko Giroud ir Morata kaip nepakankamai gerus, tuomet reikia naujo puolėjo.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 9
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Iš gandų atrodo, kad lauk eis ir Drinkwateris, ir Bakayoko. Centre tuomet suskaičiuoju Kante, Jorginho, Fabregas ir Kovačič. Gal ta proga jau ir RLC gaus šansų?
User avatar
aBil
Posts in topic: 9
Posts: 1201
Joined: 03 Aug 2018, 17:42
Location: Edinburgh

Furis wrote: 09 Aug 2018, 10:35 Iš gandų atrodo, kad lauk eis ir Drinkwateris, ir Bakayoko. Centre tuomet suskaičiuoju Kante, Jorginho, Fabregas ir Kovačič. Gal ta proga jau ir RLC gaus šansų?
Hm, tai jau Bakayoko palaidos po vieno sezono. O Drinkwater tai pirko jie kartais ne dėl to, kad homegrown žaidėjų skaičių pasididintų? Dabar nebėra tos problemos?
User avatar
Tango
Posts in topic: 3
Posts: 134
Joined: 04 Aug 2018, 11:27

reyu wrote: 09 Aug 2018, 08:42 Kas Kepa dealą daro dar labiau pateptu tai kontrakto trukmė. 7 metai, Karlai. Nuo 23 iki 30 metų. Čia jau į žaidimą įsijungia ir taip Tango mėgstama amortizacija. Padaužius per visą laikotarpį gaunasi čiut daugiau nei 10 limonų per metus.
Indeed. Amortizacijos tikrai nereikia niekada pamiršti. Ypač, kai nukali strategiškai svarbios vienetinės pozicijos žaidėją, kuris yra jaunas, žiauriai perspektyvus ir kainavo vagoną pinigų. Smart move, Blues, smart move.
User avatar
QwR
Posts in topic: 6
Posts: 1576
Joined: 07 Aug 2018, 20:49

Kazkaip del Kovacic'iaus nesu toks hyped. Reale buvo suolo sildytojas.

2015/16 kai atvyko i real suzaide 1370 minuciu. [UCL+LaLiga]
2016/17 -1800 minuciu.
2017/18 -1200 minuciu.

Realiai wild card . Vienas dalykas is jo statistikos issiskiria tai 90%+ Pass Completion kiekviena sezona, bet aisku dazniausia buvo zaidziama pries silpnas komandas arba paskutines 20minuciu rungtyniu gale. Bus idomu sekt, kaip seksis. Nes inter'o laikais tikrai buvo young and upcoming playeris.
User avatar
velnes
chaliavčikas galimai prie komunizmo
Posts in topic: 7
Posts: 2094
Joined: 03 Aug 2018, 17:00

Nu man tai Kovačičiaus lygis plika akim matomas. Konkuruot su Modričium ir Kroosu nėra taip lengva, tai tas suolo šildytojo argumentas netinkamas IMO, kai žaidėjas yra su Modričiaus skillsetu ir pasavimo įgudžiais. Gali nebent adaptacija sutrugdyt kažkiek.
User avatar
QwR
Posts in topic: 6
Posts: 1576
Joined: 07 Aug 2018, 20:49

Nu as neseku la ligos, tai "plyka akim nematau jo lygio". Pasiziurejus i statistika jis praktikos turi labai mazai pastaruosius tris metus. O tik treniruojantis zaidimo lygi sunku islaikyt. Tam paciam WC ji nukonkuruodavo Badelj, Brozovic, nekalbant apie rakiticiu su modric.
Post Reply