[Spurs] Transferų naujienos ir gandai 2019/20

User avatar
KepenuBaseinas
Posts in topic: 2
Posts: 192
Joined: 08 Aug 2018, 19:43
Location: Klaipėda

Furis wrote: 29 May 2019, 13:46
KepenuBaseinas wrote: 29 May 2019, 13:14 Na ka Ben Pearce sako
Kur?
Juokauju. 😂 pries finala bandau stresa priesininku fanams sukelt...peace.
User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 5
Posts: 1945
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

KepenuBaseinas wrote: 29 May 2019, 14:07 Juokauju. 😂 pries finala bandau stresa priesininku fanams sukelt...peace.
Image
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 117
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Sezonas baigtas, transferų langas prasidėjo, galima parašyt galutinius analizus ir eiti vasaroti. Kad nereikėtų vertint žaidėjų individualiai bei po to atskirai rašyti kokių pirkinių reikės vasarą, pabandom abu dalykus suplakt į vieną reikalą.

-----------------------------------------------------------------------

Vartininkai. Lloris pagrindinis, čia nieko neprigalvosi. Bendra žaidimo kokybė kiek smigo, bet po kelių didelių kliurkų nemažai ir gelbėjo komandą, ypač prisimentant Aguero ir Aubameyang pendelius. Gazzaniga pakankamai užsirekomendavo kaip antras vartininkas, o Vormui baigias kontraktas ir eis lauk. Kas bus trečias vartininkas, skirtumo jau nėra.

Centro gynėjai. Vertonghen, Sanchez ir Foyth tikrai lieka. Sanchez apturėjo prastesnį nei 17/18 sezoną, bet nurašykim tai traumom. Foyth forma visiški amerikietiški kalneliai, nuo labai gerų iki tragiškų pasirodymų. Kadangi myli kamuolį, reikėtų nenustebti, jei kitąmet pamatysim daugiau eksperimentų RB ar net DM rolėse. Toby liko metai kontrakto bei turi 25mln išpirką. Pats jau sako, kad kitąmet save mato Londone, bet čia dar reiks palaukti, bet koks susidomėjęs klubas gali pakeist situaciją. Naujo kontrakto manau nebus, bet dar metus galim jį matyti, atžaidė labai gerai.

Fullbackai. Arguably silpniausia pozicija šį sezoną. Iš Trippier/Aurier/Rose/Davies, vienintelis Rose atrodo kaip tinkamo lygio žaidėjas, vakar buvęs bene geriausiu Spurs žaidėju. Trippier aptartas daug kartų, Aurier per du sezonus lygoje sužaidė ~21 pilnas rungtynes, Davies atrodo pasiekęs savo lubas, nors ir reikėtų jį laikyt patikimu. Rose atsigavo po traumų ir jau grįžta į tą puikią 16/17 formą. Walker-Peters man atrodo dar toli iki pagr komandos.

Centro saugai. Buvo didžiausia skylė, sezono eigoj pavyko gaisrą užgesinti, bet bėdos niekur nedingo. Winks ir Sissoko reikia paploti už pasiimtą krūvį, abu turi likti. Dier su Wanyama jau kita opera. Dier apturėjo prasčiausią savo sezoną, nebūdingai daug ir traumų gavo. Wanyama sukūdo, bet turi chronišką bėdą su kelėnu ir šiaip per paskutinius du metus beveik nežaidžia. Abiem šiem žaidėjam Tottenham turbūt yra karjeros lubos, bet turės smarkiai pagerint žaidimus, jei turi planų sugrįžt į startą.

Atakuojantys saugai. Dele Alli, Son ir Lucas Moura lieka. Eriksen lieka metai kontrakto ir čia bus pagrindinis gandų taikinys šią vasarą. Statistiką susirinko, bet sorry, jau kurį laiką į jį žiūrint neapleidžia jausmas, kad arba jis lošia prasčiau nei anksčiau, arba jo mintys jau kažkur kitur. Jo kampiniai ir FK jau yra apdainuoti memuose, o dabar dar vis daugiau mačų, kur jis pasiklysta ir neranda sau vietos. Lamela vis dar sveikas būna po pusę sezono, jam čia patinka, bet klausimas ar klubas toliau turi dėt vilčių į jį. GKN miręs reikalas.

Puolėjai. Kane lieka, Janssen miręs reikalas ir eina lauk. Fernando "my hips don't lie" Llorente kontraktas baigiasi vasarą, bet jau mačiau gandų, kad gali būt pratęstas dar metams. Čia kažkaip nei šilta, nei šalta - kalba eina apie žaidėją, kuris gaus 3-5 startus ir 10-12 mačo pabaigų. Jei trenerių komanda mano, kad anas dar gali bėgti, tai tegu lieka. Kane backupas vis tiek turės būti arba jaunas ir nepatyręs, arba senas ir patyręs.

-----------------------------------------------------------------------

Iš viso to maždaug išeina toks wishlistas:

Ką privaloma parduoti: Janssen, GKN, Trippier. Pastarajį gal ne kiek privaloma, kiek kad jis kažkokiu būdu turi gerą pardavimo kainą.

Kas dėl vienokių ar kitokių priežasčių bus/gali būti ant prekystalio: Toby, Aurier, Davies, Dier, Wanyama, Lamela, Eriksen. Ilgokas sąrašas

Kokių pozicijų žaidėjų verkiant reikia jau dabar: dešinio gynėjo, centro saugo (gal net dviejų). Jei Eriksen eina lauk, verkiant reikia playmakerio. Jeigu parduodamas Toby ar Lamela, reikės atitinkamų žaidėjų į tas pozicijas.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 117
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Žmonės sako, kad Trippier po finalo ėjo pas fanus, dėkojo jiems, verkė ir kai kurie tai suprato kaip atsisveikinimą. Panašiai pakalbėjo ir su Sky - lošiau šiemet labai blogai, tą suprantu, einu atostogų ir tada kalbėsiuos su treneriu. Jo pavardė spaudoje minima šalia italų klubų (Napoli, Juventus), kas man yra lengvas kosmosas, bet papločiau jei taip įvyktų.

High-level sąrašiukas pavardžių, kurios šmėžuoja tuose pačiuose sakiniuose su Tottenham Hotspur:

Giovani Lo Celso (rimčiausi gandai iš BBC)
Tanguy Ndombele (daug gandų, bet pagrinde iš Prancūzijos)
Steven Bergwijn (PSV wingeris, gandai iš Skysports)

Maxi Gomez (Vigo Celta), Dani Ceballos, Wan-Bissaka, Sessegnon, Clarke (Leeds), Tielemans, Grealish, Andre Gomes - visos šitos pavardės labai skystuose ganduose.
User avatar
Keturlapis_Dobilas
Posts in topic: 82
Posts: 2092
Joined: 17 Dec 2018, 00:28

Baigėm domėtis Andre Gomesu, o Grealishas dar Villoj liks, pats neseniai pranešė. Kad N'Dombele bus tai tikiu, o dėl kitų pažiūrėsim.
User avatar
Phect
Posts in topic: 12
Posts: 2888
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Tas žaidėjų polinkis kiekvieną kartą į NT duty grįžus kakarynę vietinei spaudai atidaryt yra toks vėžinis dalykas, prie kurio, ko gero, niekad nepriprasiu.

Image
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 117
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

“I feel I am at a point in my career, where I might would like to try something new. But then again I got the upmost respect everything that happened at Tottenham, and it wouldn’t be negative to stay.”

“I hope a decision will be made during the summer, that is the plan”

“If I have to go, I’ll hopefully feel that it is a step up the ladder. And Tottenham have progressed well during the last few years, so there might not be many clubs to choose from”

“Real Madrid is a step up the ladder, but that requires an interest from the club in question. It isn’t something up to oneself to decide. It requires a phone call from Madrid to Tottenham stating that they want me, and as far as I know, this hasn’t happened yet.”

Asked about staying at Spurs:

“That depends on the opportunities presented to me. If something arises, which I find more interesting than Tottenham. If that doesn’t happen, I will sign a new contract with spurs. I am still happy to be here, and they want to keep me, so I’ve only gotten positive vibes from the club”
Toks keistas pareiškimas - dažniausiai žaidėjai su metų kontraktu sako arba išeinu dabar, arba po metų, o čia arba išeinu, arba pratęsiu kontraktą, no middle ground. Turbūt paskaičiavo viską, kad būnant 27 metų sprendimą reik priimti čia ir dabar, nes naujas 4-5 metų kontraktas baigsis Eriksenui būnant 31-32.

Tai kaip ir nieko naujo, Eriksen likimas buvo ant didelio klaustuko, tokiu ir lieka. Pakartosiu savo nepopuliarią nuomonę, bet Spurs jį praradę patirtų daug mažesnę žalą, nei daugelis galvoja. Šitai sakau ne dėl to, kad abejoju jo kokybe, bet remiuosi jo žaidimu per paskutinius 10-15 mėnesių.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 117
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03



Spurs ITK sako, kad klubas nelauks Erikseno/Realo sprendimo ir ant Lo Celso mes pajėgas iš anksto. Iš karto po ČL finalo buvo rašoma, kad Pochettino noras yra ne kiek taškytis pinigais, kiek žaidėjus gauti kuo greičiau.

Šiaip domėjimasis Lo Celso Tottenhamui toks nebūdingai koncentruotas ir tikslus - spaudoje praktiškai jokios kitos pavardės į #10 rolę, tik jis. Man pačiam įdomiausia yra tai, kad jei jis ateis, Spurs žaidimo stilius atakuojant turėtų gan smarkiai keistis. Kiek skaitau, tai Lo Celso daug labiau direct žaidėjas, mėgsta mušti golus, mėgsta atbėgt giliai į baudos aikštelę, mėgsta driblinguot, t.y. visi pagr. atributai kitokie nei Erikseno.
User avatar
Keturlapis_Dobilas
Posts in topic: 82
Posts: 2092
Joined: 17 Dec 2018, 00:28

Vakar pasirodė gandai ir apie Bruno Fernandes, kuris labai panašus variantas į Lo Celso ir galbūt būtų atsarginis variantas, nors aš ir abu juos paiimčiau. Konkurencijos reikia, o abu tikrai yra quality žaidėjai.
enjoy
Posts in topic: 3
Posts: 1385
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Ir dar Ndombele turbūt? :lol:
User avatar
KOP
Posts in topic: 3
Posts: 481
Joined: 06 Aug 2018, 20:45

Aš gal kažką praleidau? Iš kur pas Spursų fanus tiek pozityvo ir tokie dideli lūkesčiai transferiuose atsirado?
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 117
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03



Pasak EPL, Llorente irgi buvo releasintas, bet žurnalistai sako, kad dar ne.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 117
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Rose:
“I don’t know what the future holds now. I’m looking forward to a break. If I’m back at Tottenham next season, great, if I’m not – great. I’ll just have to wait and see,” he told Sky Sports News.

“It’s not about regular first-team football. I know my age and I know how the club’s run in terms of if you get to a certain age they might look to ship you on.

“It has been no secret that my name has been mentioned quite a few times in terms of players moving on and I’ll be just sitting tight over the next few weeks and just seeing what happens. Either way I’m prepared for whatever happens.
¯\_(ツ)_/¯

Gal geriau reik nurašyt faktui, kad Danny nėra labai protingas bičas, ypač atsimenant ankstesnius leptelėjimus.

Spurs jo pardavinėti dabar nėra jokios prasmės, nes paskutinį pusmetį parodė, kad iš visų 4 full-backų vienintelis yra tinkamo lygio starteris. O pačiam Rose Tottenhamas duotuoju momentu yra karjeros lubos, nebent United skaitysi kaip laiptelį aukštyn.
User avatar
Phect
Posts in topic: 12
Posts: 2888
Joined: 03 Aug 2018, 15:25
Location: Vilnius
Contact:

Furis wrote: 10 Jun 2019, 10:59Gal geriau reik nurašyt faktui, kad Danny nėra labai protingas bičas, ypač atsimenant ankstesnius leptelėjimus.
Aš nurašyčiau faktui, kad futbolas jam yra labai atsibodęs ir įgrisęs darbas, ką labai atvirai yra išsakęs ankstesniuose interviu.
Ambicijų daug neturi, tiesiog grindina 9-5 ir laukia pensijos. Ir kokioje treniruočių bazėje tą reiks daryt, nelabai jam, ko gero, ir svarbu.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 117
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Tottenham are getting closer to signing 22-year-old Lyon midfielder Tanguy Ndombele, according to Sky in Italy.
I'm ready to get hurt
User avatar
Zebras
Posts in topic: 1
Posts: 1830
Joined: 04 Aug 2018, 20:01

Furis wrote: 12 Jun 2019, 21:29
Tottenham are getting closer to signing 22-year-old Lyon midfielder Tanguy Ndombele, according to Sky in Italy.
I'm ready to get hurt
Lyon have rejected a €45m plus bonuses offer from Tottenham for Tanguy Ndombele. [Di Marzio]
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 13
Posts: 4450
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Mendy transferas yra neblogas lakmuso popierėlis. Jeigu krašto gynėją Aulas parduoda ~€50m, tai Ndombele tikrai nuo €55m ir į viršų bus.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 117
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

T-Wolves wrote: 13 Jun 2019, 08:55 Mendy transferas yra neblogas lakmuso popierėlis. Jeigu krašto gynėją Aulas parduoda ~€50m, tai Ndombele tikrai nuo €55m ir į viršų bus.
Tikiesi žmogus, kad čia tik pirmoji suma derybų pradžiai, bet nori nenori ateina jausmas, kad bus kaip su šituo:

Image
User avatar
Luigi
Posts in topic: 3
Posts: 3199
Joined: 05 Aug 2018, 01:41

Zebras wrote: 13 Jun 2019, 08:09
Furis wrote: 12 Jun 2019, 21:29
Tottenham are getting closer to signing 22-year-old Lyon midfielder Tanguy Ndombele, according to Sky in Italy.
I'm ready to get hurt
Lyon have rejected a €45m plus bonuses offer from Tottenham for Tanguy Ndombele. [Di Marzio]
Juventus SD Fabio Paratici was in Paris yesterday to meet with Lyon representatives to discuss possible deals for Tanguy Ndombele & Amine Gouiri, according to
@DiMarzio
.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 117
Posts: 4178
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Turbūt BS, bet privertė nusišypsoti:



O šiaip tai ką, kalbos apie naujus pirkinius visiškai nutilo. Lo Celso lošia Copa America, tai naujienų apie jį tikėtis neverta dar ilgai.

Po vakar tai ir Ceballos laukčiau išskėstom rankom.
Locked