Man tai ir yra baisesnis sudeties nesubalansavimas nei kad blogas treneris. Atakuojanciu zaideju trukumas komandoje atrodo isleido milijarda per metus o paziuri kas sedi ant suolo tai biski keistai atrodo. Ir siaip baisu kai iskrenta carney kur praita sezona turbut suzaide 100 minuciu o mes jau snekam kad nebebus kurybosenjoy wrote: ↑21 Aug 2023, 08:48 Čia tas kur su PSG turi 2 taškus?Manau reikia bent transferų lango pabaigos palaukt, kad atleidinėt būtų galima.
![]()
Viskas su tuo Pochettino gerai kol kas, prieš Liverpool buvo geros rungtynės, prieš West Ham pirmas kėlinys irgi labai geras. Pramuštas 11 m. baudinys ir Carney trauma išmušė komandą iš vėžių tiek psichologiškai, tiek taktiškai. Kas nėra visiškai netikėta matant, kokia jauna sudėtis.
Galima treneriui priekaištaut, kad staiga pradėjo vėl 5 gynėjais žaist, bet neturėjom DM, kad žaist 4 gynėjų linija - Caicedo dar ryškiai nepasiruošęs po trasnferų sagos, Lavia tuo labiau. Dabar dar ilgam netekom abiejų 10 numerių, tai su kūryba visiškas užpakalis nusimato.
[CFC] Premier League 23/24
Tai visų pirma Nkunku iškrito, o paskui ir turėjęs būt jo coveriu Carney. Tokių dalykų nepalanuosi. Plius vis dar iešomas vienas atakuojantis žaidėjas, Olise būtų idealiai tikęs ir patikęs.Jaunuolis wrote: ↑21 Aug 2023, 10:03 Man tai ir yra baisesnis sudeties nesubalansavimas nei kad blogas treneris. Atakuojanciu zaideju trukumas komandoje atrodo isleido milijarda per metus o paziuri kas sedi ant suolo tai biski keistai atrodo. Ir siaip baisu kai iskrenta carney kur praita sezona turbut suzaide 100 minuciu o mes jau snekam kad nebebus kurybos
-
- Posts in topic: 10
GG sezonas.
Nieko nesitikejau, bet čia Potterio stiliumi viskas ir toliau tęsiasi (Potteris bent pirmas kelias rungtynes laimėjo).
Taip, traumos, taip Chelsea dabar brangus Nottingamo variantas, bet nu cmooon tactical mastermind Pocetinai, kodėl vėl ant grėblio su 3-4-3 kuri ryškiai nepasiteisina ir kur neturi pakankamai žaidėjų dėl ko Enzo žaidžia AM/LF. Kodėl natūralus wingeris Madueke ant suolo? Kodėl ne Sterling - Jackson - Madueke ?
Jeigu namie Nottinghamu nenukalam, tai ką jau kalbėt kai pradesim žaist prieš MU, City, Arsenalą ir co?
Čia klausimai lieka du:
Ar Poch temps iki Sausio?
Ar Chelsea finišuos top10?
Nieko nesitikejau, bet čia Potterio stiliumi viskas ir toliau tęsiasi (Potteris bent pirmas kelias rungtynes laimėjo).
Taip, traumos, taip Chelsea dabar brangus Nottingamo variantas, bet nu cmooon tactical mastermind Pocetinai, kodėl vėl ant grėblio su 3-4-3 kuri ryškiai nepasiteisina ir kur neturi pakankamai žaidėjų dėl ko Enzo žaidžia AM/LF. Kodėl natūralus wingeris Madueke ant suolo? Kodėl ne Sterling - Jackson - Madueke ?
Jeigu namie Nottinghamu nenukalam, tai ką jau kalbėt kai pradesim žaist prieš MU, City, Arsenalą ir co?
Čia klausimai lieka du:
Ar Poch temps iki Sausio?
Ar Chelsea finišuos top10?
Esi tikriausiai vienintelis šitam visam forume kuris Enzo nereitina. Ir tai nera komplimentas.
-
Aš nesakau, kad jis blogas, bet ir nereikia jo overhypint. Aikštėje neparodo kol kas, kodėl Benfica už jį tiek nuplėšė.
-
Nepamirškime, kad De Zerbi profesionalioje aplinkoje sėdi. Potteris BHA irgi atrodė labai labai.
O tuo tarpu Početinas sako fanams kad jam p*, viskas čia yra super gerai, nepatinka - nebesirgkit, o Bournemouth yra rimtas priešininkas
okay.
Aš jau Mourinho norėčiau visai.
O tuo tarpu Početinas sako fanams kad jam p*, viskas čia yra super gerai, nepatinka - nebesirgkit, o Bournemouth yra rimtas priešininkas

Aš jau Mourinho norėčiau visai.
Kas puolėju žais kitose rungtynėse?
-
Kai Početinui Bournemouth yra rimtas varžovas, tai dėsninga, kad Aston Villa yra neįveikiamas.