FK Kauno Žalgiris

Ar Marius Stankevičius išsilaikys Kauno Žalgirio trenerio poste iki sezono pabaigos?

Taip
5
26%
Ne
8
42%
Garastas geresnis už Stankevičių ir jo neturėjo atleisti
6
32%
 
Total votes: 19
User avatar
Jokustra
Posts in topic: 13
Posts: 30
Joined: 06 Nov 2022, 15:21

Klubas paskelbė, kad į Dariaus ir Girėno stadioną atvyks apie 1,2k sirgalių...
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 47
Posts: 4019
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Jokustra wrote: 01 Aug 2023, 15:51 Klubas paskelbė, kad į Dariaus ir Girėno stadioną atvyks apie 1,2k sirgalių...
Butu daugiau, bet tik tiek bilietu isskyre.
User avatar
Jokustra
Posts in topic: 13
Posts: 30
Joined: 06 Nov 2022, 15:21

https://twitter.com/PrzemoPoznanski/sta ... 8170011648 truputėlį papaišė lenkai prieš grajų :D
User avatar
Jokustra
Posts in topic: 13
Posts: 30
Joined: 06 Nov 2022, 15:21

Planuotai baigėsi Kauno Žalgirio žygis Europiniuose turnyruose pralaimėjimu 1-2 Poznanės "Lech". Bendras vaizdas aikštėj nebuvo labai jau blogas (aišku lenkai panašu, kad labiau mėgavosi žaidimu, nei stengėsi žaisti). Pirmajame kėlinyje Antonas fase išėjo 1v1 prieš vartininką ir truputėlį perlaikė kamuolį. Po kiek laiko Gratas Sirgėdas bandė mušt iš toli, bet šiek tiek pernelyg į dešinę smūgis ėjo... Antrajame kėlinyje kauniečiai jau pajungė didesnę pavara, bet vis ties baudos aišktele kojos susipindavo... Svarbiausia, kad mačo gale buvo įmuštas Karolio Uzėlos debiutinis Kaune įvartis. 1200 lenkų sirgalių skandavo garsiai, bet lietuviai atvykę palaikyti komandos irgi garsiai skandavo visiems puikiai žinomas skanduotes. Lenkų fanai po mačo laimingi išvažiavo namo ir nepridarė problemų Kaunui, bet gal net ir padėjo vietiniams restoranams pirkdami po bokalą alaus :obscene-drinkingcheers: . Smagu, kai susirenka 5,180 sirgalių ir visą laiką skanduoja savas skanduotes ir taip kuria atmosferą. Tikiuosi, kad ir kitais metais Kauno komanda žais Europoje LFF taurės arba rajono komandos nesekmių dėka :D
User avatar
Dipsiukas
Posts in topic: 59
Posts: 1279
Joined: 06 Jun 2019, 19:57

Very cool vienom Europinėm rungtynėm turėti tokį modernų stadioną. Lauksim iki susitikimo 2025 metais liepos mėnesį.
Timas27
Posts in topic: 2
Posts: 53
Joined: 11 Aug 2018, 16:01
Location: Jonava

Kauno Žalgiriečiai LFF taurės pusfinalyje.

Likę potencialūs varžovai pusfinalyje: Džiugas, pirmos lygos TransInvest ir Šiaulių/Riterių poros laimėtojas. Aišku Šiauliai ko gero favoritai, bet kaip sakant visos galimybės gerb. treneriui Stankevičiui dar išgelbėt tragišką sezoną ir Kaune kelt taurę, kas užmerkus akis į A lygos rezultatus būtų šioks toks pasiekimas.

P.s ant suolo iš Garasto surinkto legiono paskutiniuose dvejuose mačuose nesimatė jau ir Latouchouno, Fase, Spanou.
User avatar
Jokustra
Posts in topic: 13
Posts: 30
Joined: 06 Nov 2022, 15:21

Fase keliasi į Lenkijos aukščiausią lygą, Lodzės Łks. Instagrame Latouchounas panašu, kad chillina kažkur tai turbūt ir nebeloš daugiau. Spanou neaišku. Fase gerai, kad keliasi aukščiau, nes tikrai geras žaidėjas. Aišku Lff taurėje laukia Šiauliai pusfinalyje (netikiu, kad Riteriai laimės), tai reikia gerų žaidėjų ir reikia išlaikyt gerus žaidėjus...
User avatar
AlasPacino
Posts in topic: 7
Posts: 199
Joined: 25 Aug 2018, 12:51

Už Fase yra gauta pinigų, o Spano yra traumuotas
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 47
Posts: 4019
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Fase man atrodo toks, kur galejai 1mln. gauti isspaudes is jo tiek potencialo kiek imanoma ir pasitikedamas net tada kai gal zaidimas nlb eina. Uzteko poros golus is uz box'o kad pas Lenkus atsidurtu, nors dabar suma jauciu max. 100k.euru zinant kiek buvo like iki kontrakto pabaigos.
Timas27
Posts in topic: 2
Posts: 53
Joined: 11 Aug 2018, 16:01
Location: Jonava

The_Red_Army wrote: 19 Aug 2023, 00:15 Fase man atrodo toks, kur galejai 1mln. gauti isspaudes is jo tiek potencialo kiek imanoma ir pasitikedamas net tada kai gal zaidimas nlb eina. Uzteko poros golus is uz box'o kad pas Lenkus atsidurtu, nors dabar suma jauciu max. 100k.euru zinant kiek buvo like iki kontrakto pabaigos.
Kad šiemet jis iš po traumų vis labai sunkiai įsivažiuodavo. Turbūt, kai tavo pagrindinis ginklas žaidimas greityje 1x1, tai tie nuolatiniai iškritimai turbūt nepadėdavo įgaut optimalios formos sprogstamosios jėgos atžvilgiu. Ir kaip Fase pagal pavarde "faso" nelabai paduodavo dažnu atveju net ir labai akivaizdžiose situacijose.

Kitas dalykas įdomu, kaip ten su Dolžnikovu. Nesuprantu, ar tai traumuotas, ar kas. Kai žaidžia ryškiai išsiskiria technika iš kitų.
Romarijas
Posts in topic: 2
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Na spėjam mėgins Žalgiris šįkart ne lietuvį trenerį imti?
User avatar
Dipsiukas
Posts in topic: 59
Posts: 1279
Joined: 06 Jun 2019, 19:57

Lemiamos rungtynės dėl vietos Europoje Kauno derbyje su lūžtančiom tribūnom. Rezultatyviausias komandos žaidėjas - centro gynėjas su DEŠIMT įvarčių. Ramoso stilium uždominavo A lygą, bet parodo ant kiek apgailėtini KŽ puolėjai, o tiksliau jų nebuvimas iš viso... Nu aišku Valskis yra...

Image

Sezonas eilinį kartą užbaigtas 5-6 pergalių serija po tragiško sezono starto ir poto duobės vasaros laikotarpiu, tik šį kartą su asistentu treneriuku, tai klausimas kyla, ar čia tas treneris iš viso įtakos turėdavo, ar tiesiog iš lempos sukrisdavo arba nesukrisdavo, nes pats žaidimo braižas tai tikrai kažkuo jau ten labai nepasikeitė.

Nei vienos Kauno komandos kitą sezono Europos turnyruose, užtat dabar Panevėžys galės išsinuomot Dariaus ir Girėno stadiką :handgestures-salute:
User avatar
Jokustra
Posts in topic: 13
Posts: 30
Joined: 06 Nov 2022, 15:21

https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-2156604
Jeigu tai tiesa, tai labai didelis džiaugsmas, nes susiklosčius geroms aplinkybėms būtų įmanoma turėt lietuvį, žaidžiantį Bundesliga 2. Ir dar Xabi Auzmendi islekia is klubo, o trenerio nevertinsiu, nepamatęs ką jis paims į komandą ir kaip klostysis žaidimas.
User avatar
hippo
Posts in topic: 12
Posts: 4306
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

Tai sveikinam gerb. @The_Red_Army su naujom pareigom. Gal pakomentuosi tokį pasirinkimą?
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 47
Posts: 4019
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

hippo wrote: 27 Feb 2024, 13:55 Tai sveikinam gerb. @The_Red_Army su naujom pareigom. Gal pakomentuosi tokį pasirinkimą?
As taip atvirai ir chronologiskai parasysiu.

Liepos 7 diena uzsibaigia mano etapas Huddersfield'e po poros savaiciu tai istransliuoju, kai judiriniai reikalai issisprendzia ir pasiulymais nepradeda lyti, tai sau ramiai uzsibaigiu UEFA PRO licencija cia Lietuvoje, pasiulymu toliau kaip ir nera ir pradedu kalbetis su KZ, bet viskas aprimsta. Vienas UEFA PRO absolventas(Portugalas) norejo mane matyti Pogon'e kaip Treneri-Analitika, bet jis pats asistentas, jie ten turejo banguota sezona ir i nieka tai nesikristalizavo. Metu gale Gruodzio 28 diena islenda galimybe vaziuoti uz gera alga i VIta FC (Congo DR), pasidomiu salimi ir etc. ten irgi eina kitas UEFA PRO absolventas(Marokietis, ex Fulham, Oly futbolininkas), toks mldc zmogus, kuris spread'ina harmonija prie visko ko prisiliecia, net pasidomiu, kad Kongo DR sostines pagrindine gatve vadinasi Birzelio 30d. bulvaras, o as gimes ta diena. Arba kad is Kongo i Kongo DR skrenda lenktuvas, nors tarp oro uostu 14 kilometru ar kazkas panasaus. Dar kad tai pati nesaugiausia salis pasauly ir pan, aj sakau dar ne laikas tokioms avantiuroms. Susiplanuoju kelione i Madrid'a, kur pavyko ir Real Madrid pirmos komandos ir U19 treniruotes paziureti, kas siaip beveik neimanoma(pirmos komandos atveju). Ateina pora pasiulymu iki manes valandos skirtumu, vienas is KZ, kitas is buvusio kolegos(future top5 lygos head coach) kuris dabar asistentu dirba Championship'e, eiti vasara su juom kaip analitiku Belgijos 2 lygoj, o gal Belgijos 1 lygoj, pradedam kalbetis su KZ ir kartu darau video meeting'us su galimai busimu staff'u, bet KZ pasiulymas yra dabar, o del vasaros niekas neaisku, nes kolega asistentas ir i EPL gali patekti ir jeigu tik noretu galetu eiti su vienu zinomu treneriu i CL lygio klubus ar top3 rinktine toliau kaip asistentas, futbole viskas grebliu ant vandens rasyta. Buvo nemaza dilema ir galiausiai nusprendziau, kad pradedu dirbti dabar, isnaudoju pozicijos benefits namai/flexibility, galimybe augti KZ organizacijoj ir prisideti prie Kauno/LT futbolo, ypac kad ideju turiu, aisku, viskas atsiremia i pinigus. O tu draugu uzsieny, kurie man ateity galetu kazka pasiulyti bus/yra bent keli, bet jau galesiu spresti ne is bedarbio pozicijos. Aisku, jau pasakiau, kad cia vasara niekur neinu. Toliau bus matyti, laikas parodys, kamuolys apvalus. Jeigu bus viskas gerai ir galimybes tobuleti bei su laiku prisideti prie pirmos komandos gerbuvio, tai manau ilgam galiu KZ uzsibuti.

Buvo momentas kai budamas dilemoj paskaiciavau, kad ilgai ex treneris Oly neuzsibus ir ten nenuejau turedamas galimybe, bet po to taip gavosi, kad dauguma is Oly nuejo i WBA ir susirase kontraktus iki 2025, o po to iki 2027 metu, tai gyvenime niekad nezinai kaip bus, kad ir kaip gerai jaustum kitu klubu momentus. Ar budamas WBA dabar buciau labai happy irgi klausimas, nes ex-treneris prastas ant man management'o, jo staff'as visad byra. Tiesa, pas ji ziniu daugiau nei pas visokius Ten Hag'us ir projekcija gera, tai top5 lyga su laiku bus jo CV. Is kitu zmoniu girdejau, kad yra Las Palmas sarase, jeigu Pimienta iseina i FCB, kas imanoma zinant momenta FCB.
klounz
Posts in topic: 1
Posts: 457
Joined: 10 Aug 2018, 13:16

kas gero šitame dugniniame klube? sunku turbūt, kai krepšininkas vadovauja :)
User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 6
Posts: 1955
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

klounz wrote: 07 Apr 2024, 21:31 kas gero šitame dugniniame klube? sunku turbūt, kai krepšininkas vadovauja :)
Vakar tai absoliučiai lijo progomis ir nuo įvarčio turbūt tik Broniaus Vaitiekūno užkastos pupos prie vartų apgynė Panevėžį. Bet yra tokių keistų sprendimų. Nesu tikras ar Dangubičius 10 numeriu yra išeitis, priekyje paliekant Kučį. Dėl šito užmanymo Sirgėdas visada turi labiau iš krašto žaisti, o žaidimas vienas prieš vieną nėra jo stiprybė. Nu ir idėja, kad gelbėsime rungtynes su Noslin ir, galiausiai, Kloniūnu puolimo smaigalyje, irgi tokia įdomesnė.

Turbūt, kad reikia mokytis iš praėjusio sezono klaidų, kai buvo delsta su Mariu Stankevičiu. Juolab, kad sudėtis ir atlyginimų eilutė surinkta tikrai ne paskutinėje vietoje sėdėti.
Romarijas
Posts in topic: 2
Posts: 818
Joined: 10 Aug 2018, 11:18

Tai su tuom ir švedas paleistas. :roll:
Kas toliau? Duos Mačiuliui, tas pavarys gaus ilgalaikę?
Ar vis gi trauks iš lentynos kokį rekomenduotiną ispaną.? :lol:
User avatar
Dipsiukas
Posts in topic: 59
Posts: 1279
Joined: 06 Jun 2019, 19:57

Susigrąžins Garastą su kuriuo buvo 2-oj vietoj.
Post Reply