Žaidimai

Šarūnas
Posts in topic: 8
Posts: 254
Joined: 07 Nov 2019, 14:08

Savo likimo kalvis dabar Hikaru. Aišku su juodais laimėt prieš Nepo, kuris varo be pralaimėjimų bus labai sunku, bet pastaruosius kelis mačus parodė klasę ir žiauriai gerą pasiruošimą plius gerai kontroliavo laiką, neperskubėjo, tai čia visko gali būti. Ir paskutiniam su baltais pries Gukesh. Tai kaip sakant viskas jo rankose ir gali pagaliu gražinti WC amerikai.
Šarūnas
Posts in topic: 8
Posts: 254
Joined: 07 Nov 2019, 14:08

Nakamura - Gukesh baigiasi lygiom ir Caruana - Nepo poros nugalėtojas būtų išėjęs į tie-breakerį su Gukesh. Vienu metu lyg ir Fabiano buvo +7, bet paleido pergalę dėl laiko spaudimo. Buvo sunku žiūrėt kaip abudu žaidėjai sutaria dėl lygių.

Pirmą kartą sekiau šitą turnyrą ir tikrai nenuvylė.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 31
Posts: 4216
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Joo, Fabiano čia galbūt paskutinis šansas buvo imt Candidates ir laimėti pasaulio čempiono titulą. Neveltui sako I feel like an idiot. Sunku žiūrėt tą konferenciją, visiškai nusivylęs savimi

Gaila ir Hikaru, padarė viską kad laimėtų, bet irgi galvoju ar dar kada bandys. Dar nėra jie pensininkai, bet laukt du metus, Candidates sunkus turnyras, pasaulio čempiono kova dar sunkesnė. Hikaru motyvacija kitur, tai tikrai abejoju ar dar bandys.

Gukesh gali pradėt savo dinastiją kaip pasaulio čempionas, kai challengeriu tapo vos 17kos. Bet Ding dar gal nereikia nurašyti, dabar labai prastai varo, bet iki turnyro dar daug laiko.
Post Reply