[CFC] Žaidėjai

enjoy
Posts in topic: 140
Posts: 1457
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

James vėl out bent 3 mėnesiams. Ne kelio problemos, bet jau turbūt vistiek +/- pz karjerai į visą istoriją pažiūrėjus.
Chillwell panašiai iškritęs. Irgi 3 sezonas kai geriausiu atveju viena koja žaidžia.
Chalobah visą sezoną kažkokią mistinę traumą turi.
Fofana pirmą priešsezonio savaitę kelio raiščius nusitraukė.
Lavia ir Nkunku jau pusę sezono iškritę taip ir nedebiutavę.
Chukwuemeka nedidelė trauma jau ketvirtą mėnesį žaisti neleidžia.
Gusto, Ugochukwu ir Madueke irgi pastoviai kažkokias mini traumeles turi.
Broja ir Badiashile po ilgų traumų tik dabar į rikiuotę grįžta.

Kažin, kodėl taip neina? :madridista: :madridista: :madridista:

Sanchez vienam epizode traukia subines, kitam atiduoda kamuolį varžovų puolėjui į kojas arba spiria jį už šoninės linijos.

FB pozicijoj treneriukas, kuriam tai bene svarbiausia pozicija, turi tik CB Colwill ir Cucufuckinrella.

CM turim pastoviai žaidžiantį ir po visokių WC ir skraidymų per pusę pasaulio jau nuo kojų nuvarytą Enzo - tiek 6, tiek 8, tiek 10 pozicijoj. Caicedo, kuris neturėjo preseasono su komanda ir dar plaukioja. Gallagher turi širdį ir plaučius, bet neturėtų būt geriausias dėl Europos pozicijų kovoti norinčios komandos žaidėjas.

Sterlingas tik atsikėlęs ryte nusprendžia, ar sužaist šiandien. Mudryk tobulėja, bet su sprendimais ir žaidimo supratimu dar dirbt ir dirbt. Palmer vienintelis naujokas pateisinantis lūkesčius.

Jackson įrodė, kad per anksti pastatytas pirmu puolėju, o Broja niekad įspūdžio didelio nebuvo palikęs. Geri fiziniai duomenys ir tiek.

Sanchez, Cucurella, Disasi, Silva, Colwill, Enzo, Caicedo, Gallagher, Sterling, Palmer, Jackson yra mid-table startas - ten ir esam.
enjoy
Posts in topic: 140
Posts: 1457
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Lavia gruodį sužaidė pirmas 32 minutes ir dabar klubas patvirtino, kad šį sezoną nebežais. :madridista:
Nkunku spėjo sužaist 300+ minučių ir irgi didelis klausimas, ar dar pasirodys šį sezoną.
Fofana tikrai ne.
James dar irgi nebėgioja.
Ugochukwu kaip ir Lavia buvo parushintas grįžt po traumos. Preliminariai turėjo būt out 6 savaitėm po to, bet jo nėra jau 4 mėnuo.
Chalobah vietoj kelių savaičių nežaidė 6 mėnesius.
Chukwuemeka labai panašiai.

Kur dar nuolatinės didenės ar mažesnės Cucurella, Chilwell, Gusto, Colwill, Badiashile traumos. Wtf??

Klubas žino, kad su mediciniu personalu yra bėdų - ieškomas naujas Head of Performance Medicine, bet su po traumos grįžtančiais Mauricijus labai prastai tvarkosi. Gal kas pamena, ar ir Spurs taip būdavo? Chelsea fanai internetuose labai dažnai primena, jo frazę, kad anas treniruotėse žudo traumuotus žaidėjus, kad šie išlaikytų aukštą fizinę kondiciją.
enjoy
Posts in topic: 140
Posts: 1457
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Enzo pusę sezono žaidė su kirkšnies išvarža prieš kiekvienas varžybas susileisdamas nuskausminamuosius. Žaidė kuo toliau, tuo šūdiniau, aikštėj judėjo kaip 50-metis, kol galiausiai šiandien gulėsi po skalpeliu ir šį sezoną neberungtyniaus. Dar vienas genialus Početino ir medical staffo pasirodymas.
enjoy
Posts in topic: 140
Posts: 1457
Joined: 10 Aug 2018, 09:50


Kaip Silva atsisveikino, ir kaip Chelsea boy Mountas :madridista: :lol:
enjoy
Posts in topic: 140
Posts: 1457
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Žaidėjai po truputį pradeda rinktis į treniruotes, nuo pirmadienio laukiama daugumos už rinktinę nežaidžiančių žaidėjų.

Po veiksmų transferų lange beveik akivaizdu, kad žaisim 4-3-3. Klausimų dar labai nemažai, bet jei dėtume 1 prie 1, kaip žaidė Leicester, tai vaizdas atrodytų maždaug taip:
Image

O tie likę klausimai:
1. Kas bus su LB pozicija? Lyg ir dairomės dar vieno LB/LCB ale Calafioras ar Murillo. Tiek Chilwell, tiek Cucurella gali būti parduoti. Jei bus naujas - kažkurį jų parduot privalu.
2. Turim 6 CB, tai bent vieno jų turėtų nelikt. Ir toliau bus pardavinėjamas Chalobah, Gilchrist nuomojamas. Fofana jau atsigavo po tos ACL traumos, bet atsargos dėlei turbūt liksim su 5 vidurio gynėjais, nes Disasi be minuso ir tik po metų komandoj neparduosi.
3. KDH, Enzo, Caicedo ir Lavia bus pagrindiniai CM/DM. Jei bus parduodas Gallagher, spėju, kad komandoj liks Santos ir Chukwuemeka, kurie gaus daug minučių taurėse ir Konferencijų lygoje. Ugochukwu turėtų keliaut ant nuomos, Casadei arba parduotas, arba taip pat išnuomotas. Naujokas Kellyman balansuos tarp 1 ir U21 komandos.
4. RW pozicijoje permainų nebus, Angelo ir toliau bus nuomojamas, o Madueke bandys įsitvirtint komandoj, kol dar Estevao neatėjo. LW lyg ir dairomasi dar, bet tada kažką tektų su Sterlingu arba Mudryku daryt. Nei vieno turbūt neparduosi, nebent kur nors ukrainietį pavyktų išnuomot.
5. Nenustebčiau, jei naujo ST ir nebebūtų, rinkoj gerų ir įkandamų variantų nelabai yra. Nkunku krašte nėra labai tinkamas, nebent 8/10 numeriu vietoj KDH, tada kaip ir atsirastų vieta naujam puolėjui. Guiu pažadėta vieta arti pirmos komandos, tai turbūt liks kaip 3 puolėjas su keliais pasirodymais nuo suolo ir pagrindine už U21 žaidžiant.
enjoy
Posts in topic: 140
Posts: 1457
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Pasibaigus pasiruošimui sezonui galima jau ryškesnį vaizdą susidaryt, ko galima tikėtis ateinančiam sezone.

GK: Sanchez pradės kaip Nr. 1, Jorgensen bus taurių vartininkas. Jei Sanchez toliau pjaus įžaidinėdamas, tik laiko klausimas, kada danas jį nukonkuruos.

LB: Cucurella bus pagrindinis LB. Jį pavaduot n žaidėjų gali - Colwill, Badiashile, Veiga, Gusto. Jei ne James trauma ir suspendavimas pirmiems 3 turams, netgi sakyčiau Gusto gali startas čia šviestis. Chilwell net draugiškose beveik nežaidė, Maresca irgi sako, kad šiai dienai sunku jam rast vietos aikštėje. Jei vicekapitono neparduosim, tai nenustebčiau, jei Veiga būtų nuomojamas. Daug pasitikėjimo iš trenerio nesulaukė, nors šiandien man visai gerai žiūrėjos.

CB: Turim 5 CB, bet Disasi dėl išvaržos operacijos nežaidė nė minutės. Dėl jo ateities ir yra daugiausiai klaustukų, bet žinant James istoriją, gali tekt RB pozicijoj ir Fofaną pamatys. Kuris pats šiaip irgi stiklinis.

RB: Gusto už James pasiruošime visom prasmėm geriau atrodė. James 3 pirmus turus praleis dėl kortelės, be to kol kas nedidelių problemų su hamstringu vėl turi, tad startas sezono pirmuose turuose garantuotas Gusto.

DM: visad žaisdavo Lavia, jį keisdavo Caicedo. Nenustebčiau, jei sezono starte taip ir liktų, nes Caicedo pasiruošimas sezonui vėluoja. Lavia tuo tarpu atrodė puikiai ir turėtų būt labai svarbiu žaidėju. Buvo spėjimų, kad deep lying playmakeriu bus Enzo, bet čia jis nebuvo išbandytas.

CM: panašu, kad Enzo rado savo vietą aikštėje - LCM, kuris tiek padeda įžaist kamuolį nuo vartų, tiek pasijungia į atakas ilgiau turint kamuolį. Panašus vaidmuo laukia ir Hall. Netikėtai nemažai šansų Ugochukwu sulaukė, nors buvo neabejojama, kad siųsim ant nuomos.

AM: dažniausiai žaidė ir žais Nkunku. Kartais Hall, kuris turėtų coverint abi vidurio saugų pozicijas. Ne kartą čia ir Palmer bus galima pamatyt. Chukwuemeka jau kelios rungtynės minučių negavo, tad nenustebčiau, jei būtų išnuomotas ar net parduodas - turi 40 mln. išpirką.

LW: Pedro Neto turėtų iškart išstumt Mudryk ir Sterling. Nėra ten jo natūrali pozicija, bet ten už tuos du nabagus tikrai geriau atrodys. Iki pirmos traumos, aišku. Gaila, bet LW neteko Nkunku pamatyt, gal tai pasikeis su Palmer ir Neto komandoj.

RW: Madueke buvo vienas geriausių žaidėjų pasiruošime, bet nematau jo ilgai liekančio starte. Po Neto atėjimo atsirado kalbų ir dėl jo išėjimo, bet manau, kad portugalas daugiau kairėj žais. Su Palmeriu RW pozicijoj ir schemos skirsis, nes jis vistiek driftina į vidurį link kamuolio. Su Madueke Maresca gauna savo mėgstamą palei liniją žaidžiantį wingerį.

ST: Daugiausiai žaidė Guiu, o Jackson pasiruošime tik 45 minutes spėjo sužaist. Pirmas įspūdis apie ispaną labai teigiamas, tad greičiausiai su juo ir pradėsim, kol Jackson bus pasiruošęs bent 60 minučių atidirbt. Vėliau antru puolėju greičiausiai bus Omorodion, o Guiu arba bus nuomojamas, arba bus mėtomas tarp 1 ir U21 komandos. Nelogiškas, bet ir neatmestinas Osimhen atvykimas.

Visumoj šiaip daug po kelias pozicijas galinčių žaisti žaidėjų ir rotacijos galimybių, tiek startinį vienuoliktuką dėliojant, tiek žaidėjams keičiantis tarpusavyje rungtynių eigoje. Didžiausias klausimas lieka su puolėju ir su treneriu...
mar13
Posts in topic: 1
Posts: 6
Joined: 08 May 2019, 15:54

Nebus omorodion, panašu kad bus felix is atletiko,ir nori osimhen Chelsea
enjoy
Posts in topic: 140
Posts: 1457
Joined: 10 Aug 2018, 09:50


Iki 2033, t.y. 9! metų kontraktas. Sakyčiau, kad užprogramuota, kad nustos žaist, arba nusitrauks visus turimus raiščius kitose rungtynėse. O na bet tačiau, algos gaus 'tik' ~130k/w ir su tokiais pinigais bus tarp daugiausiai uždirbančių Enzo, Caicedo ir t.t. Kaip ir aiškiau, kodėl Gallagher ant prekystalio - jam 150k buvo per mažai.

Ką nauja valdžia gerai padarė, tai drastiškai apkarpė algas. Prie Romkos vidutinė alga buvo ~200k, dabar viso labo bazinė ~60k + dideli priedai už asmeninius ir klubo pasiekimus, kaip pvz. patekimas į CL ir t.t.
Jaunuolis
Posts in topic: 1
Posts: 17
Joined: 03 Aug 2021, 18:12

enjoy wrote: 14 Aug 2024, 11:13
Iki 2033, t.y. 9! metų kontraktas. Sakyčiau, kad užprogramuota, kad nustos žaist, arba nusitrauks visus turimus raiščius kitose rungtynėse. O na bet tačiau, algos gaus 'tik' ~130k/w ir su tokiais pinigais bus tarp daugiausiai uždirbančių Enzo, Caicedo ir t.t. Kaip ir aiškiau, kodėl Gallagher ant prekystalio - jam 150k buvo per mažai.

Ką nauja valdžia gerai padarė, tai drastiškai apkarpė algas. Prie Romkos vidutinė alga buvo ~200k, dabar viso labo bazinė ~60k + dideli priedai už asmeninius ir klubo pasiekimus, kaip pvz. patekimas į CL ir t.t.
Del to visi pirkiniai nieko neirode buna
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 6
Posts: 4391
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

enjoy wrote: 14 Aug 2024, 11:13 Ką nauja valdžia gerai padarė, tai drastiškai apkarpė algas. Prie Romkos vidutinė alga buvo ~200k, dabar viso labo bazinė ~60k + dideli priedai už asmeninius ir klubo pasiekimus, kaip pvz. patekimas į CL ir t.t.
Vakar mačiau šituos skaičius, pasirodė kaip visiškai pigus PR triukas apgauti pensininkams. Nei skaičiai logiški, nei jų palyginimas logiškas, bile gera antraštė
enjoy
Posts in topic: 140
Posts: 1457
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Furis wrote: 14 Aug 2024, 13:35 Vakar mačiau šituos skaičius, pasirodė kaip visiškai pigus PR triukas apgauti pensininkams. Nei skaičiai logiški, nei jų palyginimas logiškas, bile gera antraštė
Jei padalinsi ant tų visų 60 žaidėjų, tai gal ir logiški :lol: Šiaip, kaip ir minėjau, tai čia bazinė alga + bonusai. Pvz. visi 2023 ir vėliau kontraktus pasirašę ir pratęsę kontrakte turi -30% nuo algos, jei klubas nežaidžia CL. Iš nenormalių algų likęs Sterlingas ir Lukaku su Kepa, kurių algas pernai kiti klubai mokėjo.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 6
Posts: 4391
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

enjoy wrote: 14 Aug 2024, 19:31
Furis wrote: 14 Aug 2024, 13:35 Vakar mačiau šituos skaičius, pasirodė kaip visiškai pigus PR triukas apgauti pensininkams. Nei skaičiai logiški, nei jų palyginimas logiškas, bile gera antraštė
Jei padalinsi ant tų visų 60 žaidėjų, tai gal ir logiški :lol: Šiaip, kaip ir minėjau, tai čia bazinė alga + bonusai. Pvz. visi 2023 ir vėliau kontraktus pasirašę ir pratęsę kontrakte turi -30% nuo algos, jei klubas nežaidžia CL. Iš nenormalių algų likęs Sterlingas ir Lukaku su Kepa, kurių algas pernai kiti klubai mokėjo.
Čia priklauso kas yra ta normali alga, nes turbūt ir Fofana ir James sėdi ant didelių kapšų.

Anyway, pointas tame ir buvo, kad tas average nebeturi prasmės, kai imtyje 45+ žaidėjai. O ir tas 200k on average iš šiknos trauktas, tokio vidurkio turbūt niekas nėra turėjęs Anglijoje?
ramzis
Posts in topic: 12
Posts: 2002
Joined: 05 Aug 2018, 00:21

palaukim oficialių popierių, kurie nemeluoja

ten pakelsit bendrą klubo payrollo eilutę ir matysit

jei ir bus kažkoks impactas pas Chelsea žemyn, tai tikiuosi tik iš to, kad pasidarė "no ČL - žemesnės algos visiems"

pasimato tie dalykai ir pas United, kai nėra ČL. Pvz yra ČL - payrollas antras-trečias lygoj po Sičio-Chelsea, nėra ČL - jau žiūrėk ketvirtas lygoj
ramzis
Posts in topic: 12
Posts: 2002
Joined: 05 Aug 2018, 00:21

o kad bazinė alga Chelsea 60 k. pas first teamerius, tai tik naivuolis gali patikėt
enjoy
Posts in topic: 140
Posts: 1457
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Kitais, lengviau pamatuojamais, skaičiais kalbant:
ramzis
Posts in topic: 12
Posts: 2002
Joined: 05 Aug 2018, 00:21

enjoy wrote: 16 Aug 2024, 20:14 Kitais, lengviau pamatuojamais, skaičiais kalbant:
400+ mln. payrollo - čia jau čempioniškas payrollas po bonusų išmokėjimo, kas rodo, ant kiek reikalai buvo nusivažiavę šituo klausimu.

100/400 = 25 proc., tai ko gero didžiuma ateina iš to, kad nebus žaidžiama ČL. Kas lygu - failinom, bet už tad sančai mažiau algos gaus. Tai vadinama Pyro pergale.

Insideriai leakina - darosi PR iš Pyro pergalės, atpažįstama irgi jau iš vieno Manchesterio klubo ir jo sutaupytų pinigų.

Užtenka pažiūrėt į patikimesnius šaltinius ir ten matosi, kad Chelsea yra 10+ žaidėjų su didesnėm nei 100 k. algom, 5 su 200 k. ir daugiau


Dar galima paskaičiuot. Jei jau tas sumažintas metinis payrollas 300 mln., tai:
Metuose - 52 savaitės, kas duoda apie 5,8 mln. savaitinį payrollą.
Paprastumo dėlei, sakykim, kad ne žaidėjai suvalgo 2,2, kas būtų apie 38 proc. - per daug, bet nu dėl paprastesnės matematikos.
Lieka 3,6 mln. žaidėjams, arba 60 žaidėjų x 60 k. Kokia komanda vidurkius skaičiuoja ant 60 galvų - nebent Chelsea embracinus visus memus
Todas Pytersonas
Posts in topic: 3
Posts: 132
Joined: 02 Sep 2022, 10:28

Su Jackson pratęsta sutartis iki 2033. :lol:

Gal Chelsea kazka zino ko niekas kitas nežino? Kosmosas
enjoy
Posts in topic: 140
Posts: 1457
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Ateinančio sezono sudėtis:

Kiekvienoj pozicijoj turim bent po du stiprius* vardus.

ST pozicija kelia daugiausiai klausimų, nes Jackson tikrai nepažais visą sezoną po du kartus į savaitę. Kas rotuos su juo dėl pirmo puolėjo pozicijos dar anksti pasakyt, bet galima ten tiek Nkunku, tiek Felix, tiek tą patį Palmer įsivaizduot. Guiu dar biški šito lygio netempia.
LW gali žaist Neto, Mudryk, Felix, Sancho, Nkunku.
RW gali žaisti Neto, Palmer, Madueke, Sancho, Nkunku.
AM pagrinde žais Palmer, toliau Nkunku, Felix, Chukwuemeka, Enzo, Hall.
CM/DM kūdžiau, ypač jei Lavia toliau nepaleis traumos.
LB dar ir Colwill su Badiashile pagal poreikį gali būt.
RB šiuo metu abu traumuoti, tai ten jau ir Disasi teko pažaist.
GK dėl pagrindinio vartininko vaidmens konkuruos du 20+ mln. kainuojantys vartininkai, kitą vasarą dar du tokie patys pasijungs, plius Kepa ir Slonina.

Komanda ryškiai jauniausia lygoje, sudėties gylio geresnio tikrai neturi niekas, bet daug nerimo dėl chroniškų kai kurių žaidėjų traumų, kiek pro šoną šaudys Jackson, kokias Sancho ir Felix versijas gavom ir kiek teisingos Marescos tiesos.
Todas Pytersonas
Posts in topic: 3
Posts: 132
Joined: 02 Sep 2022, 10:28

Enzo giria Sancho darbo etiką treniruotėse ir apskritai iš jo interviu tai apie Sancho tik meškiukai ir širdelės, ale top lad, rodo iniciatyva, įsitraukinėja aktyviai į klubo kultūra, puikus pasirodymas prieš Bournemouth ir t.t.
Tai kas ten MU dėjosi :think: Čia Sancho taip mindset'ą pakeitė, ar vis tik gal Erikėlis sunkaus charakterio?
Post Reply