Aš kadangi vis dar gyvenu MTV eroj, tai klipų nežadu užmiršt, o šitas jo, patvirtina, kad nereikia užmiršt.
Muzika
Vakar vėl neblogą išleido. Tik čia gal klausimas, ką darot kai kokie patinkantys muzikantai pasirodo kiek keisto moralinio kompaso? Fontainų pasisakymai dėl Palestinos nei kiek nenustebino, vis dėl to, airiai yra didžiausi antisemitai po Irano ir trečio reicho. Bet va pasirodo jų manageris ir tokius š postina, o po to dar kelia nuotraukas kur su grupės nariais apsikabinę bariuke. Nors iš pačių jų nieko tokio negirdėjau, bet vis tiek paliko labai blogas skonis.
Šiaip įdomu, ar 8dw būtų nucanceliavę, jei kas būtų pasidalinę.
Kad nebūtų ot, pasidalinsiu kitu šviežiu masterpysu.
Šiaip įdomu, ar 8dw būtų nucanceliavę, jei kas būtų pasidalinę.
Kad nebūtų ot, pasidalinsiu kitu šviežiu masterpysu.
O.
Man tai pasidaro nebepatinkantys. Nu nes kad ir kaip nemėgtum kansel kalče, čia panašiai kaip pirkt Krabo lazdeles. Šiaip ar taip remi tokius dalbajobus vaikščiodamas į jų koncertus ir klausydamas įrašus (jei ne iš eMule įsirašinėji).
Aišku visada iškyla klausimas, ties kur ribą brėžt. Man tie jų palestininiai reikalai labai nekliuvo, įrašiau į "dar vieni durneliai" sąrašą ir vsio. Bet su šitais šūdais tai jau tegul eina na
Nu čia toks tikrai nemalonus vartymasis gaunasi, vien dėl to, kad paskutinis albumas buvo išskirtinio gerumo. Tai nukenselint kaip kokių Noir Desir dar gal nesiryžtu, bet visai įdomu pabandyt paknist soc. medijas ar jie patys (ne manageris) yra ką pasisakę ir kuria linkme. Bet jo dėl pinigų davimo, LP pirkimais, ar koncertais, tai kaip ir vsio jasna jau (spotify cento dalių neskaičiuoju).hippo wrote: ↑21 Aug 2024, 11:38O.
Man tai pasidaro nebepatinkantys. Nu nes kad ir kaip nemėgtum kansel kalče, čia panašiai kaip pirkt Krabo lazdeles. Šiaip ar taip remi tokius dalbajobus vaikščiodamas į jų koncertus ir klausydamas įrašus (jei ne iš eMule įsirašinėji).
Aišku visada iškyla klausimas, ties kur ribą brėžt. Man tie jų palestininiai reikalai labai nekliuvo, įrašiau į "dar vieni durneliai" sąrašą ir vsio. Bet su šitais šūdais tai jau tegul eina na
Labai daug dūmų pasklido iš brolių Gallagherių, na ir kaip tik šiemet yra visokių simbolinių datų, pvz praėjo 15 metų nuo Oasis išsiskirstymo, Definitely Maybe albumui 30 metų. Liamas, beje, šiemet jau išsibandė kaip publika eina į Definitely Maybe 30-mečio progos koncus, o ėjo sold out'ais (teko ir pačiam su girtais airiais traukti žodžius apie tai kokia neįdomi sodininkystė), Noeliui po brangiai kainavusių skyrybų turbūt irgi būtų neprošal pasipildyti kišenes. O dar visokie pletkai apie užsakytus Wembley'ius, Etihadus.
Kadangi jau definitely, o ne maybe, tai ta proga apklausėlė.Tommy wrote: ↑26 Aug 2024, 17:32 Labai daug dūmų pasklido iš brolių Gallagherių, na ir kaip tik šiemet yra visokių simbolinių datų, pvz praėjo 15 metų nuo Oasis išsiskirstymo, Definitely Maybe albumui 30 metų. Liamas, beje, šiemet jau išsibandė kaip publika eina į Definitely Maybe 30-mečio progos koncus, o ėjo sold out'ais (teko ir pačiam su girtais airiais traukti žodžius apie tai kokia neįdomi sodininkystė), Noeliui po brangiai kainavusių skyrybų turbūt irgi būtų neprošal pasipildyti kišenes. O dar visokie pletkai apie užsakytus Wembley'ius, Etihadus.
Oasis man primena Anglijos futbolo rinktinę. Overrated/overhyped/overhated/just for bantz.
Bet paauglystės nostalgijos, pirmos cigaretės, panos ir gitaros, kur viskas susiję su britpopu irgi kažkaip negali nurašyt.
Ryšium su apklausa pagalvojau, kad kai vyko jų kultūriniai karai su Blur, kaip ne plebėjas visada buvau pastarųjų pusėj, nes jie įdomesni, įvairesni, o Coxonas kaip gitaristas deda Noelį į tamsų pavėsį. Bet po 30 metų Oasis turbūt galutinai laimėjo. Neįsivaizduoju tokio haipo dėl Blur, kai ne tik 30-mečiai, bet ir pacukai šturmuoja bilietų kasas, nekalbant apie anų laikų paauglius.
Bet paauglystės nostalgijos, pirmos cigaretės, panos ir gitaros, kur viskas susiję su britpopu irgi kažkaip negali nurašyt.
Ryšium su apklausa pagalvojau, kad kai vyko jų kultūriniai karai su Blur, kaip ne plebėjas visada buvau pastarųjų pusėj, nes jie įdomesni, įvairesni, o Coxonas kaip gitaristas deda Noelį į tamsų pavėsį. Bet po 30 metų Oasis turbūt galutinai laimėjo. Neįsivaizduoju tokio haipo dėl Blur, kai ne tik 30-mečiai, bet ir pacukai šturmuoja bilietų kasas, nekalbant apie anų laikų paauglius.
Čia nuo Blur nusikopijuotas tas reunion... Aš gal biški su Oasis katalogu nelabai gerai susipažinęs, bet man čia toks biški Led zeppelin vs ACDC lyginimas atrodo.hippo wrote: ↑28 Aug 2024, 14:31 Oasis man primena Anglijos futbolo rinktinę. Overrated/overhyped/overhated/just for bantz.
Beje, The Smile dar vieną albumą iškepė. Tomas Jorkas atrodo fitter and happier than ever.
Spotify irgi sako, jog Oasis su savo 22mln mėnesinių klausytojų deda į pavėsį Blur su 11mln.
Na o ir šiaip niekad gyvenime neteko prie laužo, buitiniame alkolizme ar kur nors minioje garsiai dainuoti nieko iš Blur repertuaro. Kai tuo tarpu Wonderwall turbūt visi kam per 30 galėtų galėtų sudainuoti net alzheimeriu susirgę.
Na o ir šiaip niekad gyvenime neteko prie laužo, buitiniame alkolizme ar kur nors minioje garsiai dainuoti nieko iš Blur repertuaro. Kai tuo tarpu Wonderwall turbūt visi kam per 30 galėtų galėtų sudainuoti net alzheimeriu susirgę.
WoohooTommy wrote: ↑28 Aug 2024, 15:11 Spotify irgi sako, jog Oasis su savo 22mln mėnesinių klausytojų deda į pavėsį Blur su 11mln.
Turbūt iš pagarbos Blur'ams nieks šitos nedainuojayodawg wrote: ↑28 Aug 2024, 15:18WoohooTommy wrote: ↑28 Aug 2024, 15:11 Spotify irgi sako, jog Oasis su savo 22mln mėnesinių klausytojų deda į pavėsį Blur su 11mln.
Tai iš esmės taip ir yra. Bet čia pagal svorį ir populiarumą ta konkurencija buvo. Kiekvienas singlas ir albumas kovojo čartuose dėl pirmos vietos, medija pūtė burbulą apie battle of britpop, šiaurė prieš pietus, darbo klasė prieš buržujus.
Kultūrinių Blurr ir Oasis karų laikais nebuvau gimęs ir apie beef'ą sužinojau tik kai pradėjau klausyt Oasis, o tai buvo kažkada 2010-2011 ankstyvojoj paauglystėj. Kažkaip pradžioj atrodė, kad tikrai susitaikys bratanai, poto jau nebeatrodė ir tada pasidarė.
Tai ta proga, šiandien 10:40 pasijungiau ticketmaster.co.uk ir iki 15h sedėjau eilėj į websaitą. Poto patekęs į websaitą sedėjau eilėj į Edinburgo koncą. Tada praėjus tai eilei nuo 16h kovojau su bugais, keičiau passwordą, įrodinėjau, kad nesu botas ir kai jau buvau bepasiduodąs nukoviau du bilietus į koncą Edinburge. Momentas kai nuskaitė pinigus buvo gana jautrus.
O šiaip tai po tokio išprievartavimo, kur 7h reikia laukt bilieto iš kurių 2h dar ir aktyviai prie pc sedėt, jaučiuosi pilkiausia avis kokia egzistuoja.
Tai ta proga, šiandien 10:40 pasijungiau ticketmaster.co.uk ir iki 15h sedėjau eilėj į websaitą. Poto patekęs į websaitą sedėjau eilėj į Edinburgo koncą. Tada praėjus tai eilei nuo 16h kovojau su bugais, keičiau passwordą, įrodinėjau, kad nesu botas ir kai jau buvau bepasiduodąs nukoviau du bilietus į koncą Edinburge. Momentas kai nuskaitė pinigus buvo gana jautrus.
O šiaip tai po tokio išprievartavimo, kur 7h reikia laukt bilieto iš kurių 2h dar ir aktyviai prie pc sedėt, jaučiuosi pilkiausia avis kokia egzistuoja.
Bandžiau patekti į kurį nors Wembley vyksiantį koncą, tai po 6-7h laukimo gavau rinktis bilietus su dynamic pricing, kas reiškia, kad pvz stovima vieta kainavo 378 svarus sėdimos irgi plius minus panašiai. Kad ir kiek jaunystės buvo praleista su Oasis, bet finansinės ribos nostalgijai irgi egzistuoja.velnes wrote: ↑31 Aug 2024, 19:25 Kultūrinių Blurr ir Oasis karų laikais nebuvau gimęs ir apie beef'ą sužinojau tik kai pradėjau klausyt Oasis, o tai buvo kažkada 2010-2011 ankstyvojoj paauglystėj. Kažkaip pradžioj atrodė, kad tikrai susitaikys bratanai, poto jau nebeatrodė ir tada pasidarė.