Three lions on the shirt

Samir
Posts in topic: 3

The_Red_Army wrote: 31 Aug 2024, 12:09Kadangi uz jaunima gali zaisti kur nori, ir gali pakeisti sali jeigu uz nacionaline nedebiutavai. Tai bile daugiau tokiu butu uzsienyje, nes cia realiausia kas musu futbola gali isgelbeti.
Gali ir už nacionalinę debiutavęs vėliau už kitą rinktinę žaist. Yra tam tikrų apribojimų, bet dabar palengvintos tos perėjimo į kitą rinktinę taisyklės.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 19

Samir wrote: 01 Sep 2024, 22:17
The_Red_Army wrote: 31 Aug 2024, 12:09Kadangi uz jaunima gali zaisti kur nori, ir gali pakeisti sali jeigu uz nacionaline nedebiutavai. Tai bile daugiau tokiu butu uzsienyje, nes cia realiausia kas musu futbola gali isgelbeti.
Gali ir už nacionalinę debiutavęs vėliau už kitą rinktinę žaist. Yra tam tikrų apribojimų, bet dabar palengvintos tos perėjimo į kitą rinktinę taisyklės.
Nesidomejau paskutiniu metu ar palengvintos, bet anksciau uz dvi nacionalines galejai suzaisti, jeigu pries tai tik friendlies su nacionaline zaidei. Jeigu palengvintos tai tik dar geriau zaidejams.
Samir
Posts in topic: 3

The_Red_Army wrote: 01 Sep 2024, 23:19 Nesidomejau paskutiniu metu ar palengvintos, bet anksciau uz dvi nacionalines galejai suzaisti, jeigu pries tai tik friendlies su nacionaline zaidei. Jeigu palengvintos tai tik dar geriau zaidejams.
Dabar esminis kriterijus nebūt žaidus už rinktinę finaliniuose žemyno čempionato ir pasaulio čempionato etapuose. Ir paskui dar yra kažkokie ribojimai kiek kepurių competetive mačuose esi turėjęs ir kiek laiko turi būt nuo paskutinės competetive kepurės praėję.
Žo, jei išleis anglai kokį kartą atrankoj prieš San Mariną prasibėgiot, tai iš principo neužkirs kelio vėliau Žaliakalnyje susirinkusius sporto mėgėjus džiuginti.
hippo
Posts in topic: 30

Kaip tais žiūriu gal vėl reikės atsigręžt į rinktinių futbolą, tiksliau į 3 lajonz on ze širt.

Carsley buvo mini ikona kaip futbolistas, pora su Gravesenu sunkiai užmirštama, patiko ką darė su anglų U21, tai įdomu ką padarys su vyresniais.

Nors kartu ir norėtųsi, kad negautų nuolatinio darbo, nes buvau nužiūrėjęs kaip vieną geriausių variantų Evertonui ;)
hippo
Posts in topic: 30

:arrow_up: Pažiūrėjau vs Airiją, patiko. Tiesa, žiūrėjau pro bokalą ir keptą duoną, tai ne viską mačiau.
Ne tai, kad jau ten visai Brazilija'82, bet žaidė futbolą, o ne tą baisų Sautgeito smaukalą.
Ironiška, kad airius nukalė treneris airis ir abu golus mušė airiai (tik vienas respectful, o kitas cuntas).

Dabar įdomu kaip spręs atakuojančių žaidėjų sukišimo į aikštę problemą. Pvz Grealishas, kuris skaitau buvo MotM, idealiom sąlygom turbūt neitų į startą. Kaip teisingiau sutalpint Fodeną ir Bellinghamą, ar užteks sėklidžių pasodint Kane, kuris tampa inkaru, ir t.t.

Tik du dalykai nepatiko: Gordono snukį matant kiekvieną kartą supykina, o jis prie Carsley žaidimo labai tinka.
Ir kažkaip jaučiu kad Carsley galima išbraukt iš kandidatų į Evertono kėdę, nes gaus nuolatinį darbą.
The_Red_Army
trancendentine reiksme

Labai rimtai i gandus, kad Guardiola butu Anglijos treneriu neziuredavau, nors visad masciau, kad galiausiai jis dirbs su Brazilais arba Anglais. Bet dabar sekant visus gandus, kad Txiki palieka Man City, kad ji keis Hugo Viana, zinant Man City FFP nusizengimu kieki ir panasiai, kazkaip viskas neatrodo, kad butu labai jau netiketa. Guardiola'i kaip ir Klopp'ui irgi gali mintis i galva ateiti, kad gyvenime reikia ir pa'chillinti, lupti gera alga turint 10-12 kartu mazesni workload(kas yra rinktinese is esmes) ir pozicija vis tiek prestizine(nors as ir laikau rinktiniu futbolo pasenusiu, kuriam paskutiniu metu skiriu salyginai mazai demesio), aisku sitam sakiniui argumentas galetu buti, kad "prestizine" kaip keiti Southgate'a :madridista:

Nors Pep'as man anksciau visad lipdavo kaip future Brazilu treneris, bet zinant kokie plaukiantys yra Brazilai, tai Anglija siuo dienu yra aiskiai geresnis pasirinkimas.

Man City atveju Guardiola isejimo atveju, tiesiog Amorim'as ateitu kartu su Hugo Viana ir tiek, gal net cia ir Man City varke dar labiau uzdominuoti futbolo rinka(tureti plana B), nes su Portugalisku prieskoniu gali pri'sign'inti tik dar daugiau future talentu ne tik Man City, bet visam City Group'ui.
Furis
Site Admin
Posts in topic: 40

Tuchelis be penkių minučių anglų treneris

Spėjimas: geresnis treneris su šita rinktine rodys geresnį futbolą, bet galų gale nepasieks finalų kaip kad pasiekė Garethas :D
hjulito
Posts in topic: 1

Bayernas nužudo managerių meilę klubiniam futbolui, paskutiniai trys pasuko tiesiai į rinktines.
Dipsiukas
Posts in topic: 26

It's coming home.

The_Red_Army
trancendentine reiksme

Man atrodo hater’iu kieki tik dar pasikele 3 liutai :lol:
Post Reply