Muzika

Kas geriau varė, Oasis ar Blur?

Oasis
6
30%
Blur
6
30%
Kąąą?
8
40%

Total votes: 20
yodawg
Posts in topic: 20

Dar vienu jaunuoliu pasidalinsiu čia. Įdomus tas Gen Z songwritingas, negaliu pasakyt, kad visada pavyksta relatinti, bet gitaros tai :romance-hearteyes:
yodawg
Posts in topic: 20

šaunuolė anūkėlė
hippo
Posts in topic: 49

Vis sunkiau man už naujos muzikos užsikabint, bet English Teacher vieni iš tų nedaugelio, kurie limpa prie ausies. Ir This Could Be Texas klausosi kaip albumas, nereikia atsirinkt 1-2 gabalus, o kitus mest į šiukšlyną.
Jinx
Posts in topic: 4

Under-lithu-rated
Phect
Posts in topic: 16

Tarp visų postmalaunų ir gansanrausų išlindo notificationas, kad Dropkick Murphys Vilniuje spalio mėnesį :pray: mačiau gyvai Berlyne 2017-ais, buvo žiauriai gerai. Automatiškai laukiamiausias metų event'as.
hippo

Ozzy mirė nepraėjus nė 3 savaitėm nuo išėjimo į pensiją :(
velnes
chaliavčikas galimai prie komunizmo
Posts in topic: 7

velnes wrote: 31 Aug 2024, 19:25 Kultūrinių Blurr ir Oasis karų laikais nebuvau gimęs ir apie beef'ą sužinojau tik kai pradėjau klausyt Oasis, o tai buvo kažkada 2010-2011 ankstyvojoj paauglystėj. Kažkaip pradžioj atrodė, kad tikrai susitaikys bratanai, poto jau nebeatrodė ir tada pasidarė.
Tai ta proga, šiandien 10:40 pasijungiau ticketmaster.co.uk ir iki 15h sedėjau eilėj į websaitą. Poto patekęs į websaitą sedėjau eilėj į Edinburgo koncą. Tada praėjus tai eilei nuo 16h kovojau su bugais, keičiau passwordą, įrodinėjau, kad nesu botas ir kai jau buvau bepasiduodąs nukoviau du bilietus į koncą Edinburge. Momentas kai nuskaitė pinigus buvo gana jautrus.

O šiaip tai po tokio išprievartavimo, kur 7h reikia laukt bilieto iš kurių 2h dar ir aktyviai prie pc sedėt, jaučiuosi pilkiausia avis kokia egzistuoja.
Nuėjau, buvo momentų, kai ašarėlė spraudėsi pro akis.
Drįstu sakyti, kad vienas geresnių koncų kokiuose esu buvęs dėl pure vibes mieste ir stadione.

Paliečiant futbolą, Edinburgh yra turbūt didžiausias nelietuviškas miestas pasaulyje kuriame su vietiniais galima išsamiai aptart Lietuvos futbolą ir bankų sistemą.
hippo

velnes wrote: 31 Aug 2024, 19:25 Kultūrinių Blurr ir Oasis karų laikais nebuvau gimęs ir apie beef'ą sužinojau tik kai pradėjau klausyt Oasis, o tai buvo kažkada 2010-2011 ankstyvojoj paauglystėj. Kažkaip pradžioj atrodė, kad tikrai susitaikys bratanai, poto jau nebeatrodė ir tada pasidarė.
Tai ta proga, šiandien 10:40 pasijungiau ticketmaster.co.uk ir iki 15h sedėjau eilėj į websaitą. Poto patekęs į websaitą sedėjau eilėj į Edinburgo koncą. Tada praėjus tai eilei nuo 16h kovojau su bugais, keičiau passwordą, įrodinėjau, kad nesu botas ir kai jau buvau bepasiduodąs nukoviau du bilietus į koncą Edinburge. Momentas kai nuskaitė pinigus buvo gana jautrus.

O šiaip tai po tokio išprievartavimo, kur 7h reikia laukt bilieto iš kurių 2h dar ir aktyviai prie pc sedėt, jaučiuosi pilkiausia avis kokia egzistuoja.
Aš iš anksto žinodamas kad nieko nebus, ant bajerio pabandžiau nusipirkt bilietą į Black Sabbath atsisveikinimą Birmingeme. Tai praėjęs ilgą ir sudėtingą atranką į pardavimų saitą, atsidūriau 87 tūkstančiai 5 šimtai kažkeliasdešimtas eilėj ir galutinai suvokiau kas yra tikros roko žvaigždės.

Aišku biški ne fair palyginimas turo su vienu koncertu, bet tamstos patirtis prieš šitą atrodo kaip nusipirkt bilietą į Aido Maniko pasirodymą Butrimonių kultūros namuose.

Šiaip Oasis prieš Black Sabbath ir yra Aidas Manikas, kai pagalvoji.
Post Reply