Premier League 2025/26
- Nespalvotas
- Posts in topic: 3
Jau viskas, net ryto laukt neprireikė. Sacked.
Antras variantas taip gana tiksliai įvardintas.
Galvojau, kad gal kokį rekordą pamušė, bet pasirodo Big Samas Leedse 9 dienom trumpiau prabuvo.
Kas juokingiausia, tai kad dabar atseid Dyche pagrindinis variantas to steady the ship

Kaip manot, kompensacija kaip standartiniu PL atveju, ar dviejų graikų susitarimu tas storesnis apsidraudė ir paleido beveik už dyką?
Du su biški metų PL'e, įnešė kažkiek naujų spalvų. Tas tikras grynas Angeball truko lygiai 10 mačų už Tottenhamo maikes, bet vis tiek buvo kažkas, ką atsiminsiu labiau nei Contės ar Mourinho futbolą.
Įdomu ar dar turės noro grįžt į ~Celtic lygį, ar būdamas 60ties ir po dviejų kompensacijų jau jam pakaks.
Du su biški metų PL'e, įnešė kažkiek naujų spalvų. Tas tikras grynas Angeball truko lygiai 10 mačų už Tottenhamo maikes, bet vis tiek buvo kažkas, ką atsiminsiu labiau nei Contės ar Mourinho futbolą.
Įdomu ar dar turės noro grįžt į ~Celtic lygį, ar būdamas 60ties ir po dviejų kompensacijų jau jam pakaks.

Tai ko nesakai tiesiai, o per aplinkui? Tu pasidaręs labai, labai liūdnu veikėju. Gaila
Taip, aš manau, kad Mourinho EPL niekada nebepamatysim. Tai yra mano nuomonė. Galiu dėl to lažintis iš 100 EUR į bet kokį Ukrainos fondą.
"Tik primenu, kad buvo veikėjų..", vaje vaje
Čia reikėtų suprasti kaip pasiūlymą lažintis? Jeigu taip, tuomet atrodo, jog typinimo greitis pralenkė autoriaus minties aštrumą...Furis wrote: ↑Yesterday, 11:21 Tai ko nesakai tiesiai, o per aplinkui? Tu pasidaręs labai, labai liūdnu veikėju. Gaila
Taip, aš manau, kad Mourinho EPL niekada nebepamatysim. Tai yra mano nuomonė. Galiu dėl to lažintis iš 100 EUR į bet kokį Ukrainos fondą.
Labai realu, kad jis nedirbs niekad EPL. Odds against that heavily. Realiausia, kad po Benficos gaus Portugalijos rinktinės vairą ir tiek žinių.
Futbole labai daug kas priklauso nuo timing. Bet kad Mourinho negalėtų gauti darbo EPL sukritus palankioms aplinkybėms (jis be darbo, o klubas viduryje sezono atleidžia trenerį), tai čia jau yra delusional hateriuko turinys

Aš noriu, nes esu romantikas, mėgstu Mourinho ir manau, kad jis yra geresnis treneris negu 60% dabar EPL esančiųjų, bet siūlau įdomiau užtwinstint. Ukrainai pervedinėti bepigu, tai yra per geras parašiutas pralaimėtų lažybų atveju + norisi tikėtis, kad Juozulis gyvens ilgiau nei Ukrainai reikės 100eurų ant atsistatymo.Furis wrote: ↑Yesterday, 11:21Tai ko nesakai tiesiai, o per aplinkui? Tu pasidaręs labai, labai liūdnu veikėju. Gaila
Siūlau :
Ką manai?
Aš nueisiu dar toliau, nei Furis - Dyche akcijos EPLe yra paklausesnės, nei Mourinho. Todėl keistas tas palyginimas, kad va net Dyche darbą EPL gavo, tai Maurui čia rožių žiedlapių takas turėtų būti nutiestas. Nematys Mourinho daugiau EPLo savo karjeroje.
Turint omenyje Forestą ir Marinakį, tai net kažkiek gaila, kad Jose taip greit grįžo į treniravimą, nes matant Dyche, Mancini pavardes, neabejoju būtų buvęs svarstomas ir the Special One.
Berods Jorge Mendes agentas Jose, o Mendes gana nemažai deal’ų prasuko su Forest.
Berods Jorge Mendes agentas Jose, o Mendes gana nemažai deal’ų prasuko su Forest.
Da fak? Sunku net pakomentuot šitą įžvalgą.
Grįžtant prie minties, kad Dyche yra laimės kūdikis, tai šitas Miškas jam yra tobulas variantas. Komanda žymiai geresnė, negu rodo lentelė, o turint tokius gynėjus ir dar puolėjus pajungus į gynybą, tai net Žutautas už vairo pririnktų pakankamai lygiųjų 0-0 išlikimui lygoj. O jei dar netyčia pakils kažkur netoli lentelės vidurio, tai vėl prasidės dainos, kaip Dyche išgelbėjo klubą nuo bbž ko, o @ramzis grįš į forumą ir praneš, kad Notingeme laikas atidaryt Royal Dyche pubą.
Aišku, net jei ir išsipildys toks pats geriausias scenarijus, tai jis vis tiek greitai ir neišvengiamai užpis fanus ir Marinakį su savo antifutbolu, bus išspirtas, o įvairūs Suttonai brauks ašarą, kaip nesąžiningai pasaulis elgiasi su Šonu, kol pats Šonas skaičiuos milijonus ir dalinsis įžvalgom Talksporto radijoj su legendariniu Alanu Brazilu.