[FCB] Transferai

hippo
Posts in topic: 9

Net sunku sugalvot kitą tokį transferą, iš kurio visos pusės taip laimėtų.
Ir Evertonui šioks toks win, keli milijonai į kasą. Ir EPL žiūrovams džiaugsmas kad vienu daiveriu mažiau ir nebereikės žiūrėt į extremely ugly mordą. Vienintelis Rashy pralošė.
Joske
Posts in topic: 43

Barcelona, atrodo, bando pirkti naują Raphinhą - jaunas, EPL gerai užsirekomendavęs ir turintis patirties, daug dirbantis, galintis žaisti per kelias pozicijas. Pažiūrėsim, ar pavyks su antru bandymu. Kažkaip neįkvepia, tiesą sakant.
hippo
Posts in topic: 9

Aš ne pats objektyviausias vertintojas, nes mane literaliai vimdo nuo to aparato, tai galbūt to pasėkoje nematau kunigo ant cukraus kalno. Bet vis tiek įkišiu savo du centus.

Visų pirma, tai tas jo apdainuotas universalumas yra mitas. Kaip ir dauguma wingerių šiais laikais, gali žaist abiejuose kraštuose, vienam geriau, kitam prasčiau, bet kaip CF EPLe buvo pravalas ir nemažai ten žaidė tik todėl, kad Newcastle tiesiog neturėjo normalaus puolėjo.
Apie kažkokį ypatingą darbštumą girdėt irgi biški keista. Nėra visai kiauras, pasigina ir paspaudžia kai PMS ir žvaigždžių ligos paūmėjimas nekankina, bet nėra kažkoks darbinis arklys.

Having said that, nesakau, kad bus blogas pirkinys. Nei aš žinau kokio profilio žaidėjo Barcai reikia, nei išmanau Primeros specifiką ir lygį. Gal ten jam tinkama terpė. Nors kam mokėt tiek valiutos už greitai bėgantį one trick pony, nelabai suprantu, bet dabar tokie laikai.
flasher1
Posts in topic: 2

Po senų gerų MSN laikų Barca vėl turės naują atakų trio

Image
KrabŽmogis
Posts in topic: 5

O tai Raphina kur dėsit?
Joske
Posts in topic: 43

Išleisime CAM ir bus GRAY
Post Reply