Furis wrote: ↑Yesterday, 14:39
Big klabs aprašyti, o kaip sekėsi vidutinio dydžio gerai valdomiems klubams? Kokios kolegų įžvalgos apie Brighton/Bournemouth/Brentford? Ką manom apie Leeds/Nottingham etc?
Čia tikiuosi Nottinghamas ne prie gerai valdomų klubų priskirtas?
Aš tai skaitau, kad kaip visada verta butą užstatyt už Brentfordą, nes jie prie bet kokio trenerio varys gerai. Be to šį kartą ir transferų langas jiem buvo kaip niekad geras, nes neprarado nė vieno svarbaus žaidėjo, o pasipildė Sangare, kuris man atrodo žiauriai geras. Nenustebsiu jei jau šį seoną padegs lygą ir kaip minimum pasidvigubins kainą. Tiesa, pagal sveiko proto dėsnius tas jų Igoris neturėtų pakartot tokio fantastiško sezono, bet jo golus yra kam perimt.
Bournemouth ir Brightonas irgi jau net savotiškai nuobodūs klubai, nes visada išsiparduoda, bet gerai apsiperka ir nenumiršta. Tik dabar toks kabliukas, kad vyšniukai neteko Iraolos, į ką negalima numot ranka. Iš žaidėjų prarado tik Senesi, tai kaip jiem, dar visai gerai.
Tuo tarpu Braitono nuostoliai rimtesni, van Hecke, Baleba, Welbeckas tai kaip ne kaip 3 raktiniai žaidėjai per visą aikštės plotą. o ką ten nusipirko tai tu vėjo paklausk, bet kai žinai, kad pirkt moka, tai su kažkuo turbūt vis tiek pataikys.
Nottinghamas netikėtai nelauktai per šį langą išėjo į pliusą, prarado Andersoną, nepanašu, kad kažką gero nusipirko, tai pagal logiką turėtų būt blogai, bet turbūt stato ant Glasnerio sugebėjimų.
Leedsas ant popieriaus sustiprėjo nusipirkę rimtesnį vartininką ir Wilsoną, bet ar čia dėl to pradės žvaigždes nuo dangaus skint tai abejoju.
Visi nurašinėja Sunderlandą, ir logikos tame yra, turint galvoj antro sezono sindromą ir Europą. Bet aš tai kažkodėl jais ir Le Bris tikiu. Fofana koks bebūtų pimpačkiukas su visa savo dalbajobų agentūra, bet jei visiškai atsigaus po traumų, tai blecha kokių fejerverkų gali užkurt.
Nu ir atkreipčiau dėmesį į naujokus. Visi turbūt pasimokė iš senesnių yo-yo laikų ir paėmė pavyzdį iš Sunderlando. Bendras naujokų net spend kur tais 425m ir visi kažkur lentelės viršuj pagal tai. Tingiu tikrint, bet įtariu, kad čia daugiau nei bet kurios kitos Europos lygos bendros grynos išlaidos. Tai skaitau ryšium su tuo kokiem Palace, Fulhamui ir Evertonui (ir pusiau rimtai sakant, Totenhamui) gali kilt viena kita problema su išlikimu lygoj.