[CFC] Transferų naujienos ir gandai

enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Pats langas beprecendentis, išleidom rekordinę sumą, bet iš pardavimų gauta 264, tai minusas tik 200 mln. Pridėjus Livramento ir būsimus Hall pinigus, situacija dar geresnė.

Patį langą irgi organas žino, kaip vertinti. Geri pinigai turbūt tik už Mount ir Havertz gauti, so so už Kovacic. Pulisic, RLC, CHO ir Ziyech paleisti pigiai arba labai pigiai. Tiesa, yra ten visur dar daug visokių bonusų ir sell on, nu bet čia kaip pasiseks. Dar krūva dykai išėjo ar šiaip su minusu. Kepos ir Lukaku klausimai grįš kitą vasarą.

Su atėjimais tikrai geras biznis turbūt tik su Jackson kol kas atrodo. Kiti atėjimai arba labai brangūs, arba brangūs ir velniai žino, kam reikalingi. Nkunku ir Gusto gerai, bet ne šios vasaros jie darbas.

Žiūrint paskutinius du langus, tai pakeista praktiškai visa komanda, atlyginimų eilutė kokiu trečdaliu sumažinta ir atjauninta. Esam ryškiai jauniausia komanda lygoj (23,1 m), toliau Burnley 24,3 m. ir Arsenal 25,2 m.

Jei žiūrėt ir lygint tiesiogines pamainas, tai net ne visur šiai dienai upgrade atrodo 12 lygos komandai:
Sanchez - Kepa,
Petrovic - Mendy,
Gusto - Azpi,
Badiashile - Sarr,
Colwill - Koulibaly,
Disasi - Chalobah,
Enzo - Jorginho,
Caicedo - Kante,
Lavia - Kovacic,
Ugochukwu - Zakaria,
Chukwuemeka - RLC,
Mudryk - Pulisic,
Madueke - Ziyech,
Palmer - Felix,
Nkunku - Mount,
Jackson - Havertz,
Washington - Auba.

Bet ant popieriaus daug sveikesnė ir geriau subalansuota komanda atrodom. Dėl jaunystės tikrai struglinsim šį sezoną, bet lubos labai aukštai.
User avatar
MariusN
Posts in topic: 2
Posts: 124
Joined: 10 Aug 2022, 14:08
Location: Vilnius

Atrodo, kad svarbiausia pats procesas pirkt-parduot, atleist-idarbint. Visiskai neispudinga sudetis, po tokiu dideliu perversmu..
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Kaip Pochettino sakė, jis sutinka dabar aukotis, bet tuo pačiu tikisi, kad bus čia ir po kelių sezonų, kai šita komanda subręs pergalėms.

Image

Startas, be kelių klaustukų man labai patinka ir nelabai ką prikiši ar patobulinsi. Tie klaustukai tai GK ir trečias atakuojantis saugas šalia Nkunku ir Sterling, bet kad bent vienas iš Mudryk, Chukwuemekos, Palmer ir Madueke išaus - šansai labai dideli. Dar nedidelės dvėjonės ties Jackson kabo, ar ir toliau puikiai žais, ar žais ne tik puikiai, bet ir įvarčius pradės mušt.

Bet jei vėl/toliau traumos pjaus, tai gali vėl labai blogai būt, nes suolas labai jaunas ir nepatikrintas. O traumas mes mėgstam, jau dabar 9/10 žaidėjų yra traumuoti arba unfit.
User avatar
reyu
mes que un club
Posts in topic: 7
Posts: 1984
Joined: 06 Aug 2018, 08:17

enjoy wrote: 20 Jun 2023, 14:23
T-Wolves wrote: 20 Jun 2023, 13:50 Tai tau atrodo ok ir ne kiek ne fishy, kad PIF, kurie ownina tuos 4 Saudo Arabijos klubus didžiausius, tuo pačiu yra vienas iš Clearlake Capital investuotojų, kurie yra vieni iš didžiausių Chelsea savininkų, susipirks visą deadwoodą iš mėlynųjų ne rinkos sąlygomis?
Dafiga ten tų investuotojų. Koks ten jų tas procentas gal kažkur teko matyt?

Kante už dyką išeina. Už Lukaku, Mendy, Ziyech, Koulibaly ir Auba arabai pasiūlė 100 mln. svarų. Čia labai išpūsta kaina? Lukaku nesutiko, tai dabar atskirai ant prekystalio visi. Už Koulibaly siūlo ~25 mln., Auba - 6 mln. Tai čia tiek ir iš Europos klubų prašo, kad bent ant nulio išeitų amortizaciją nurašyt.

Visą šitą nesamonę Ronaldo su savo pėrėjimu užsuko, o arabai pamatę, kiek dėmesio tas sulaukė nusprendė pažaist milijardais. Ar čia tie šimtai milijonų Ronaldo ir Benzemai irgi slapta plano dalis, kaip padėt Chelsea balasto atsikratyt? :lol:

Čia Chelsea tiesiog pasisekė, kad turėjo ką pasiūlyt, kai atsirado paklausa. Visokie Jorge Mendes bajeriai man daug labiau shady.
Chelsea executives hosted representatives from Saudi state airline Riyadh Air and pitched a potential front-of-shirt sponsorship deal as the club continue talks with a number of companies to grow their commercial revenue.

Riyadh Air, which already sponsors Atletico Madrid, is owned by Saudi Arabia’s Public Investment Fund (PIF), the majority owner of Newcastle United. The Crown Scholes Mohammed bin Salman announced the formation of the new airline in March, which has still not flown a plane and does not plan to do so until 2025.


:lol:
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50


Turim naują Kenedy :handgestures-thumbup:
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50


Vietoj Silvos ir Chalobah, kurį visaip bandom prastumt. Nemanau, kad upgrade tiek Trevoh, tiek tam pačiam Disasi, o dar Fofana turim...
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Kaip žinia, nei Osimhen, nei Šeško nebus, tai sekantis taikinyje atsarginis Villos vartininkas J. Duran. :lol: Jį dar sausį bandėm Broja paleidę imti, domėjomės ir prieš persikeliant į Aston Villą.
Villa už sau netinkantį puolėją tikisi gauti 30-40 mln. eurų. Absoliučiai nesuprantamas transferas imti tokį trečią puolėją, kai savo sarašuose turim Deivid, Fofana ir Broja, kurid šiai dienai turbūt panašaus lygio ir naudos žaidėjai. Na nebent Chelsea skautai čia dar vieną Palmerį įžvelgia.

Pagrindinis taikinys išlieka Olise, kuris su Madueke turėtų užimti RW poziciją. Turi jis tą release clause, bet jin kažkokia sudėtinga ir paslaptinga, galimai tik CL klubams aktyvi, bet oficialiai kreipėmės į CP ir esam nusiteikę optimistiškai. Atrodytų kaip ir nereikalingas transferas, nes turim Palmer, Madueke, Angelo ir kitais metais atvyksiantį Estevao, bet Palmer turbūt 8/10 numeriu žais, abu brazilai dar bent porą metų čia ryškaus vaidmens neturės, tad lieka tik Madueke, kuris nors ir turėjo blykstelėjimų dar ne faktas, kad taps tikrai geru žaidėju. Turbūt čia iš tų atvejų, kad žaidėjas per geras paleist ir kažką pakeliui sugalvosim.
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Sutarta su Villa dėl Maatsen pardavimo, jeigu pavyks sutart su žaidėju, tai gausim ~40 mln. eurų. Pridėjus 30 mln. + už Hall žiūrėk jau ir Cucurella atsiperka. :madridista: Mainais finansinių machinacijų tikslais turbūt dar kažkokį jaunuolį iš Villos akademijos paimsim.

Turim leidimą tartis su Olise, galim ir sutinkam mokėt jo release clause, tai dabar pačiam žaidėjui belieka apsispręst, ko nori, nes ir Krištolo Rūmai dėjo ant stalo naują pasiūlymą su nauju RC 2025 metams.

Darosi akivaizdu, kad ieškomas 2-3 puolėjas, o ne tvirtas starto žaidėjas. Kol dėl Duran susitart nepavyksta, Atletico atmetė 40 mln. eurų pasiūlymą už kažkokį Samu Omorodion. Tarp kandidatų minimi ir Solanke bei Guirassy. Aš tai jį ir imčiau negalvojęs, kad ir jau metuose pagal klubo politiką, bet kainuoja centus, o po metų-dviejų žiūrint kaip progresuoja Jackson, Deivid ir kiti - vėl būtų galima prie šito klausimo grįžti.
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 10
Posts: 4360
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

Olise į Bayern :handgestures-salute:
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Antrą vasarą vidurinį pirštą parodo :lol: Šiaip LW turim Palmer, Madueke, Angelo, Hutchinson ir kitais metais Estevao su Paez, kurie laikomi pasaulinio lygio talentais. Faktas, kad šiai dienai būtų ženkliai komandos lygį pakėlęs, bet ateityje būtų daug galvos skausmo, ką su tais visais kairiakojais wingeriais daryt. Gerai, kad nors ne į lygos rivalsus eina. :whistle:

RW arba atakuojantis saugas labiau reikalingas, tik neramu, kad kandidatuose nebūtų tokio downgrade, kur nuo Osimhen ir Šeško perėjom prie Duran ir Omorodion.
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50


Tipo didžiausias Villos talentas, bet vistiek akivaizdu, kas čia daroma ir dar už didelius pinigus. Panašaus statuso ir panašių pinigų ir Chukwuemeka transferas buvo, bet vistiek labai smirda.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 7
Posts: 4596
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

enjoy wrote: 22 Jun 2024, 10:02 Antrą vasarą vidurinį pirštą parodo :lol: Šiaip LW turim Palmer, Madueke, Angelo, Hutchinson ir kitais metais Estevao su Paez, kurie laikomi pasaulinio lygio talentais. Faktas, kad šiai dienai būtų ženkliai komandos lygį pakėlęs, bet ateityje būtų daug galvos skausmo, ką su tais visais kairiakojais wingeriais daryt. Gerai, kad nors ne į lygos rivalsus eina. :whistle:

RW arba atakuojantis saugas labiau reikalingas, tik neramu, kad kandidatuose nebūtų tokio downgrade, kur nuo Osimhen ir Šeško perėjom prie Duran ir Omorodion
Tai gal atvirkščiai. Tavo paminėti ir Olise yra RW, o reikia turbūt LW.
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

T-Wolves wrote: 22 Jun 2024, 19:56 Tai gal atvirkščiai. Tavo paminėti ir Olise yra RW, o reikia turbūt LW.
:oops:

Grįžtant prie puolėjų temos, vakar pagaliau normalesnis kandidatas išlindo - Jonathan David. Paskutiniai metai kontrakto Lille belikę, tai kaina galimai visai protinga būtų. Šiaip norėtųsi kitokio tipo puolėjo, kuris antram aukšte būtų geras, bet tikrai geriau nei Villos ar Atletico atsarginiai. Dar jaunas, bet jau n metų žaidžia aukščiausiame lygyje ir nors mano akimis netapo aukščiausio lygio puolėju, bet Jacksonui labai neblogą konkurenciją sudarytų.
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Toliau kažkokiais šūdais transferų rinkoj užsiiminėjam, kuriuos geriausiu atveju judėjimu į šoną, o ne į priekį galima pavadint:

Mokam 6 mln. eurų išpirką už dar vieną 18-metį - Marc Guiu, puolėjas iš Barcelonos.

Kitas 18-metis Omari Kellyman už 19 mln. svarų iš Aston Villa jau praėjo medicininę patikrą ir turėtų būt oficialiai paskelbtas dar šią savaitę.

Netoli susitarimo ir dėl 19-mečio vidurio gynėjo Aaron Anselmino iš Boca Juniors, kaina 20-25 mln. dolerių ir nuoma į Strasbourg.

Vakar pasirodė pranešimų, kad Leicesterio užklausėm dėl Kiernan Dewsbury-Hall, kuris jau viena koja Brightone buvo. Šiandien Romano rašo, kad medicinė atšaukta, susitarimas arti sugriuvimo ir laukiama, ką darys Chelsea. Mes tipo mainais siūlom D. Fofana ir/ar Casadei + pinigų. Šitas transferas idiotiškiausiai atrodo, kai į tą poziciją turim Enzo, Lavia, Caicedo, Gallagher, Santos, Chukwuemeka, tą patį Casadei ir netrukus Kellyman. Visi jie apart paskutinių dviejų pacukų už Kiernan jau dabar geresni. Championshipo trenerio ir Brightono DoF ėjimai, ne kitaip. :madridista:
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50


Kvepia Drinkwateriu, bet tikiuos Kante...
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Parduoti dar du U21 žaidėjai. Omari Hutchinson kuris prieš porą metų dykai iš Arsenalo akademijos atėjo už 25 mln. eurų į Ipswich. 25% sell-on clause ir matching rights. Tikrai labai geras RW, kuris gali tapt aukščiausios klasės wingeriu, bet pas mus šita pozicija perpildyta.

6 mln. už M. Golding iš Leicester. Irgi labai talentingas CM, bet kuriam čia irgi be šansų prasimušt. Suma amortizuos pirmus metus KDH transfero, bet kai pažiūri, kad tokios pat lentynos Kellyman kainavo 22 mln...

Oficialiai komandą paliko ir Ziyech - dykai, bet su galimybe gaut kelis milijonus per visokius addonus. Priminsiu, kad Kepa ir Hazard dėl Real laimėtos CL atnešė dar ~15 mln. eurų.

Po Hall, Maatsen, Golding ir Hutchinson pardavimų gavom virš 100 mln. eurų gryno pliuso, o ant prekystalio dar Broja, Chalobah ir Gallagher. Lukaku ir Kepos irgi tikimasi atsikratyt, vien jie kainuoja 30 mln/metus amortizacijos mokesčių + didelės algos.
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Toliau darom Brightoniškus ėjimus. Už ~15 mln. eurų imamas kažkoks Renato Veiga iš Baselio. 20-metis 190 cm LB/LCB/DM, kuris prieš pernai Baselyje pakeitė į Italiją grįžusi Calafiori. Profilis panašus, tad akivaizdu, kad tokio žaidėjo norėjom, tik kad ir vėl ne iš tos lentynos imama...
Šarūnas
Posts in topic: 3
Posts: 294
Joined: 07 Nov 2019, 14:08

Kaip šitas Golding vaikis? Yra galimybė, kad jau ši sezoną bus svarbi Lestesio dalis, ar dar daug tobulėti jam iki vyrų futbolo?

Kiek skaitau tai labai gerai vertinamas žaidėjas?
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Šarūnas wrote: 08 Jul 2024, 12:25 Kaip šitas Golding vaikis? Yra galimybė, kad jau ši sezoną bus svarbi Lestesio dalis, ar dar daug tobulėti jam iki vyrų futbolo?

Kiek skaitau tai labai gerai vertinamas žaidėjas?
Na nebent su PSR turės labai daug problemų ir negalės daugiau stiprintis. Talento tai tikrai yra, bet ką tik 18 tesuėjo, už Chelsea tik kelias minutes sužaidė, net U21 komandoj nebuvo pagrindinis žaidėjas. Championshipe gal ir galimą būtų tikėtis daugiau tų minučių, EPL sakyčiau per anksti dar.
enjoy
Posts in topic: 184
Posts: 1456
Joined: 10 Aug 2018, 09:50


Dar vienas LB. Šitas nuo pat pradžių turėjo būt Strasbourg pirkinys, bet dėl besitęsiančios TV transliacijos teisių krizės Prancūzijoje anie negalėjo jo sau leisti.


Nereikėjo nė mėnesiuko, kad Maresca pamatytų, kokia tragedija yra kojomis žaidžiantis Sanchez. Dar prieš priešsezonį žurnalistai buvo pabriefinti, kad GK pozicija visi patenkinti ir čia judesio nebus. Bėda ta, kad nukentės Petrovic, nes Sanchehz niekur neiškiši, tad lagaminus laikinai arba su visam reikės krautis jaunajam serbui. Bėda ta, kad potencialūs naujokai toli gražu neįkvepiantys.


Dar vienas debiliško planavo įkaitas - Chalobah. Pernai užpanikavus paimtas Disasi, šiemet nes dykai Tosin. Nei vienas nėra kažkuom geresnis, bet vietos nebelieka.


Kiek netikėtai Santos grįžtą į Prancūziją, nors su komanda į JAV ruoštis išskrido. Tikiu, kad ir čia minučių būtų gavęs nemažai, bet ten bus starto žaidėjas.


Na ir dar vienos legendos pabaiga. Atėjo dykai, dykai ir išeina. Pernai nežaidė visai, Početino net nežinojo, kad toks yra ir treniravosi su U21 komanda.
Post Reply