Furis wrote: ↑12 Aug 2025, 17:51
Ar bus magiškų momentų, kaip prie Chames Rodrygez?
Kaip kažkas sakė, čia bus geriausias transferas nuo Jameso Rodriguezo laikų arba blogiausias nuo Dele Alli laikų.
Man tai nuojauta sako, kad turėtų būt arčiau Jameso. Jei Moyesas sugebėjo Lingardą prikelt, tai čia laukia daug lengvesnė užduotis. Net prikėlinėt labai nereikia, nėra tas Grealishas kažkaip labai nusivažiavęs Reikia tik meškiukų, šilumos, išsivadavimo iš Pepo dogmų, jausmo, kad vėl esi staras, ant kurio laikosi komanda, ir saikingai vartojamo alkoholio. Didesnės erdvės negu City irgi turėtų padėt.
Man tik vėl klausimas dėl pozicijos, panašiai kaip su KDH. Šiuo metu geriausias atakuojantis žaidėjas Ndiaye žaidžia Grylišo pozicijoj. Aš tai ko gero Džeką leisčiau į vidurį, kur jis galėtų freerolint ir keistis su Ndiaye.
Pabandžiau padėliot sudėtį ir išėjo kažkaip taip:
Atrodo gal ir per drąsiai žaist su dviem 8 numeriais, bet čia jau išbandytas variantas, kuris nėra blogas, turint du gynybiškai stiprius fulbackus. Ypač O'Brienas gerai moka varžovų atakų metu pasaugot vidurį. To pasėkoje darau spėjimą, kad galimai kažkokio rimto atakuojančio RB net ir nebepirks ir pagrindinis dešinys gynėjas bus O'Brienas.
Į tokią sudėtį žiūrint (ypač jei dar kažkaip sugebėtų paimt Diblingą), net galva sukasi. 4 balleriai komandoj po tiek metų malkų kapojimo aikštėj. Teoriškai ant tranzicijos galėtų būt visiškas menas.