Temps.
Liko viso labo 2 turai iki Kalėdų.Tai net čelsio standartais čia sunkiai įvykdoma Matant kokį palikimą paliko Brightone tai kantrybės ir tikėjimo,kad kažką nuveiks čia bent jau tarp fanų turėtų sulaukti.
Temps.
Man atrodo, Auba jau checkoutinęs iš futbolo ir jam kaip bus taip bus gerai, savo jau atžaidė ir užsidirbo, dabar galima ramiai pasroviui plaukt
Manau, kad taip. Ta prasme už Tucheli blogiau nėra. Bet ir ne geriau. Tiesiog Potteris lengviau Boehly palauziamas bus, jei Boehly norės pažaisti FM ir pripirkti visokių atidroztu žvaigždžių.
Nu jūs man paaiškinkit, kur matot kitaipTodas Pytersonas wrote: ↑13 Nov 2022, 12:40Ir negalima sakyti, kad neturi žaidėjų. Ant popieriaus atrodo tvarkingai.
Aš šitą turiu omeny.enjoy wrote: ↑15 Nov 2022, 10:32
Bet savo kritikos dalies ir Potteris nusipelno - idiotiški taktiniai sprendimai su Cucurella CB, Sterling tai WB, tai ST ir t.t. Galiausiai Graham pats pradėjo atrodyt peršikęs ir abejojantis, ar tame lygyje randasi. Iš šalies atrodo nereiklus, be charizmos ir autoriteto. Jei žaidimas neina - sėdi persigandusiom akim - jokių instrukcijų, motyvavimo ar korekcijų nuo linijos nėra. Man atrodo, kad tokie dalykai žaidėjus veikia ir ta apatija persiduoda.