Na del badge as aisku trolinu, bet sitie dalykai veikia teisejus 100% ir visi mes sita zinom, Lietuvoj 50/50 ranka pasvilti i VZ vartus ir pasvilpti kaip tai padaro Telsiu Dziugo zaidejas yra du skirtingi dalykai, kur vienu atveju reikia balls'us turet, o kitu atveju ne. Ir kuo auktesnis lygis tuo tas labiau reiskiasi, nes LT teisejai nejaucia to spaudimo, kuri sudaro dideli stadionai, tukstanciai namu fanu ir etc.
Del kameru, tai jo FA cia atsakomybe. Ir siaip labai durna, kad visas EPL rungtynes tame paciame stadione(ir kituose EPL stadionuose) filmuoja kameros 8-iais rakursais, o FA Cup atveju kartele stipriai nuleidziama.
PGMOL'as tai 100% korupcija, as remiuosi jausmais, nes is prigimties uz teisybe esu
Mus fanus tikrai galetu pasiekti teiseju ivertinimai po rungtyniu ir ju pagristumas, nes kartais atrodo, kad teisinga sprendima priimtu teisejas, tai treneris turi ibegti i aikste, spirti pirmam pasitaikiusiam zaidejui i kepenis, prisirakinti prie vartu iki kol nebus perziureti visi rakursai ir priimtas teisingas sprendimas.
Jeigu rimtai, as daug ka vertinu pagal "balls'u dydi", nes mano filosofija, kad "reikia imtis atsakomybe ant saves", o ne eiti lengviausiu keliu, nes lengviausias kelias visad bus.......sprendimas silpnesnes komandos nenaudai; sprendimas namu komandos naudai; nenuejimas prie ekrano perziuret epizodo, nes jeigu suklys VAR teisejas, vadinasi ne as; neparodymas/nepaprasymas papildomo rakurso ir t.t.
Ta Ipad situacija kuria minejau, tai man asmeniskai toks teisejas taptu vo
PGMOL'as su savo politika taip pasielgusi teiseja turbut nusodintu.
As esu tas zmogus, kuris noretu kiek imanoma viesesnio teiseju vertinimo po kiekvienu rungtyniu, vedamos statiskos kas maziausiai klysta ir pan. Kas geriausiai rungtynes valdo ir pan. Kad atejus kokiam finalui, bent jau pries finala butu aisku, kad sitas teisejas to 100% vertas, o ne ten dirba, nes kabinetuose daugiausiai rysiu turi. Toliau aisku ir vienas ir kitas gali susikti finala, cia jau zmogiskas faktorius, kuris visad bus.
Mano mastysena, kad visi mes turim galvot kaip pagerinti pasauli, o ne atlikti funkcija. Kaip empatijos turintis zmogus, tai as labai liudnas del Toti, faking 1 karta gyvenime imusi winner'i Anfield'e ir del kazkokiu aplinkybiu neisskaitys legal ivarcio...