2. Laimėjo *daug* geresnė komanda ir rezultatas neatspindi žaidimo.

Man atrodo, tu stipriai maišai su situacijom, kai abu lygiavertiškai kovoja dėl neužvaldyto kamuolio, ir aikštės žaidėjas laimi
Bauda aiski, problema, kad anglijoje jas taip interpretuoja, kad galima jau vadinti 50/50 epizodu.
Nemaišau, nes tą epizodą būtent taip ir mačiau.
VVD žiūrėjo į kamuolį ir dėl jo nuoširdžiai kovojo, dėl to negalėjo prasižengt, štai tokia argumentacija.
Svarbiausią dalį, kad šuolis buvo TUO PAČIU METU (o ne vėlyvas, ką čia bandai pritempinėt), trajektorija taip pat buvo Į KAMUOLĮ (o ne į žaidėją, kaip dažnai būna, ir kas būna legitimate pražanga prieš vartininką), aišku, patogiai sau praleidžiam.
Phect wrote: ↑20 Jan 2020, 11:53Svarbiausią dalį, kad šuolis buvo TUO PAČIU METU (o ne vėlyvas, ką čia bandai pritempinėt), trajektorija taip pat buvo Į KAMUOLĮ (o ne į žaidėją, kaip dažnai būna, ir kas būna legitimate pražanga prieš vartininką), aišku, patogiai sau praleidžiam.![]()
Rankos neiškeltos, jokių smūgių alkūnėmis, fair challange.
Bet kadangi visi jau pasakėm, ką norėjom pasakyti, tai gal keičiam subjectą.
Nežinau, ką ten radijo ekspertai kalbėjo, bet man kažkaip atrodo, kad Van Dijk ne į kamuolį, o į DDG juda. Gal dėl to, kad vienintelis dalykas, kurį jis palietė buvo DDG ranka ir kūnas, o ne kamuolys?Phect wrote: ↑20 Jan 2020, 11:53 Svarbiausią dalį, kad šuolis buvo TUO PAČIU METU (o ne vėlyvas, ką čia bandai pritempinėt), trajektorija taip pat buvo Į KAMUOLĮ (o ne į žaidėją, kaip dažnai būna, ir kas būna legitimate pražanga prieš vartininką), aišku, patogiai sau praleidžiam.![]()
Rankos neiškeltos, jokių smūgių alkūnėmis, fair challange.
Stop it.
Jei nori pamatyt, kaip gali žaisti, LFC pažiūrėk pirmas 15 antro kėlinio minučių (arba tiesiog LFC vs. Barca Anfielde ir kokioj fizinėj būklėj mačo gale Hendersonas buvo). Čia nebėra ta 2017 metų komanda, kuriai reikia kažką įrodyti ir kuri kaip begalviai viščiukai daug laksto ir daug pressina visą mačą. Komanda subrendus, žino kada spaust, kiek spaust ir kaip taupyt ir nešvaistyt jėgų ten, kur to nereikia. Man irgi reikėjo laiko, kol pripratauThe_Red_Army wrote: ↑20 Jan 2020, 17:00Vakarykstes rungtynes mane net kazkiek nuvyle, nuvyle Liverpool'is, nors aisku dominavo ir ten antro kelinio pradzioj isvis dare ka norejo, bet susidariau vaizda, kad ne tiek jie geri, kiek visos kitos komandos turi belekiek savu bedu. Cia primetant, kad Lpool rodo geriausia futbola paskutiniu laikotarpiu ir del tie niekas nesigincyja, bet kazkaip nuvyle jie vakar mane.
Tai va niekas nesigincyja, kad Lpool siuo metu geriausia komanda ir kad gali zaisti kaip vs FCB Anfield'e, bet nera kazkoks neiveikiamas darinys, kaip galetu pasirodyti ziurint paskutine ju forma. Kitavertus cia nera blogai, reiskiasi yra kur tobuleti sitam traukiniui, kuris visus pervaziuoja.Phect wrote: ↑20 Jan 2020, 18:28Jei nori pamatyt, kaip gali žaisti, LFC pažiūrėk pirmas 15 antro kėlinio minučių (arba tiesiog LFC vs. Barca Anfielde ir kokioj fizinėj būklėj mačo gale Hendersonas buvo). Čia nebėra ta 2017 metų komanda, kuriai reikia kažką įrodyti ir kuri kaip begalviai viščiukai daug laksto ir daug pressina visą mačą. Komanda subrendus, žino kada spaust, kiek spaust ir kaip taupyt ir nešvaistyt jėgų ten, kur to nereikia. Man irgi reikėjo laiko, kol pripratauThe_Red_Army wrote: ↑20 Jan 2020, 17:00Vakarykstes rungtynes mane net kazkiek nuvyle, nuvyle Liverpool'is, nors aisku dominavo ir ten antro kelinio pradzioj isvis dare ka norejo, bet susidariau vaizda, kad ne tiek jie geri, kiek visos kitos komandos turi belekiek savu bedu. Cia primetant, kad Lpool rodo geriausia futbola paskutiniu laikotarpiu ir del tie niekas nesigincyja, bet kazkaip nuvyle jie vakar mane.![]()