https://www.manutd.com/en/news/detail/t ... th-man-utd
Kontraktas pratęstas 2+1 metams. Reiškia gavo papildomai laiko įrodyti ko vertas. O Inter dabar atrodo kaip blefas, nu arba labai skurdžiai visko pasiūlė.
https://www.manutd.com/en/news/detail/t ... th-man-utd
Raso, kad Jude Bellingham impressed by SAF visit, United siulo 50mln.svaru t.y. 19mln.svaru daugiau nei Borussia
Priklausomai. Priklauso nuo to ar Pogba jau mes tikrai pasiruose stumti, as siaip manau, kad jis galetu zaisti su Bruno + dar vienu kitokio profilio saugu sudarant saugu trio, visgi tuo paciu nemanau, kad tai butu labai imanoma prie OLE's, nes galiausiai gautusi, kad chaosa vidury turesim.
Trick question. Čia panašiai, kas klausti: nori, kad į kepurę prišiktų ar primyžtų?
O čia pritariu.The_Red_Army wrote: ↑06 Apr 2020, 14:53 Is tu visu gandu, kurie dabar eina, tai noriu Saul ir Sancho butinai, jeigu imanoma Ispana paimtio tada reikia ziureti pagal situacija. Kane tikrai nenoriu
Nes jeigu negali paimti Mbappe, Ronaldo, tai sueis su daina ir Ighalo
![]()
Imgurą. Uploadini nuotrauką, paspaudi tritaškį > edit image ir pasirenki dydį:The_Red_Army wrote: ↑06 Apr 2020, 15:20 Cia biski gyneju statistikos:
https://www.ipix.lt/image/W3Q6C
Programa tik kazkodel nusuko zvaigzduciu nuo White'o....o de Ligt nepirmauja jokioje kategorijoje tik kad praranda maziausiai kamuoliu savo aikstes pusej, kas yra salyginis dalykas, kai zaidzia short simple pasais ir yra isejas Ajax mokykla. Kitavertus Pique irgi pirmauja tik perdavimu procente, Bonucci neitraukiau, bet jis niekur nepirmautu, tad stats dar ne viskas![]()
P.S. Tommy Ka naudoti, kad sumazinti nuotrauku kokybe iki maziau nei 1200 pixeliu? Naudojau part.lt, kuris man dabar nereikia. Kur neduoda pixel'iu sumazinti arba neduoda share link'o pritaikyto forumui :whistle
As galvojau investuos i koki naktini kluba ar pan, ypac kai spalvos buvo tokios antifrizines
Rabiot siūlant reiktų ne į statistiką žiūrėti, o į bičo charakterį ir jo mamkę. Neįsivaizduoju ką reiktų padaryti OGS, kad jis sugalvotų pirkti prancūzą.The_Red_Army wrote: ↑07 Jun 2020, 15:22 Persa mums spauda Van de Beek'a, as nebuciau sio transfero salininkas, jau geriau Rabiot'a imti arba nieko neimti. Van de Beek aisku fainas zaidejas, bet as tokia paralele izvelgiu tarp jo ir Davy Klaassen, skill'ai panasus, privalumai panasus, trukumai panasus, ir statistika Ajax panasi. Rabiot'as nors dviem metais vyresnis, bet kiek mates is anskciau rimtesnis gynyboje, o mus balanso vidury labiau reikia nei luxury Ajax DNA talento, kai jau turim Bruno Fernandes, kai pastarojo silpnoji vieta ir butu gynyba, jau nekalbant kad ir prasto poziurio gynybiskai Pogba turbut stipresnis uz visus dvikose, nes gyvulys is saves tik dazniausiai nenaudoja to kuom apdovanotas gynyboje.
Nes mano opcija tai tik Saul, jeigu be šansų ji paimti tada kazka kas balanso galetu pridėti vidury ir nepirko belenko bile pirkti.
Na ne tik statistika remiuosi ir ne tiek siūlau, kiek manau, kad ne vieno nereikia, bet pagal skill'us tinkamesnis Rabiot, bet mano favoritas tik Saul arba reikia ieškoti kazko kito galincio 6/8 numeriu buti kokybisku gynyboje, puolime ir gero charakterio.