[United] English Premier League 20/21
- tjeris_anris
- Top Manager
- Posts in topic: 3
Geras kadras
Cavani medžioklės galva, šita ir ta winnerio vs Saints, tai man jauduliukus sukelia
Cavani medžioklės galva, šita ir ta winnerio vs Saints, tai man jauduliukus sukelia

Nu kaip. Negražu kaltę verst šitam epizode jam vienam, bet galėjęs sublizgėt prašoko-praleido kamuolį kažkaip juokingai. Galėjo solidžiau, žodžiu.
Baisumo lygiais nevertinsiu, bet man ten vienas iš golų, kai sudalyvauja daug žaidėjų ir įvyksta daug dalykų, kurie lemia praleistą golą. Šiuo atveju prasidėjo nuo Fredo nesėkmingo close downo ties aikštės viduriu ir baigėsi Rashfordo netrackinimu-pažiūrėjinu kas bus. Tarpe dar trys gynėjai galėjo sutrukdyt skirtingose fazėse visą golo flow, tai čia jau pusė aikštės žaidėjų prisiskaičiuoja.
Tas suspausto anuso jausmas, kai tavo palaikomos komandos vartininkas išbėga nuo linijos.

-
- trancendentine reiksme
- Posts in topic: 20
Visai cia smagiai palakste Dean'as, cia 100% tiesa, kad turint Maguire reikia taip rystingai iseidineti is vartu tokiais momentais.
Ir reikia spyrio i sikna, kad pradetu zaisti, tai sakyciau taip ir reikia vertinti, ganetinai neutraliai sia statistika. Nes PR'e tai ryskiai per daug hype'o del sitos statistikos.
Sita stats gali parodyti du dalykus, pirma, kad klubas turi charakteri grizti i rungtynes is pralaiminciu pozicijos aka turi charakteri, antra, kad prasileidzia pirmi galimai ryskiai per daznai

Hendersonas vis bėga iš vartų beprasmiškai, Woodas lyg butą pastatęs kad įmuš...
Netikėtai pilnas veiksmo pirmas kėlinys.
Netikėtai pilnas veiksmo pirmas kėlinys.
Grįžtant arčiau aikštės dalykų, tai pirmą kartą šiam sezone vyručiai turi savaitę, kai vidury jos nėra jokių rungtynių.
Ta proga po dvi išeigines gavo, sako žurnalistai.
Reik tikėtis, jų metu pas Jameso močiutę britiškų pyragų neprikirto.
O mums kad nebūtų nuobodu PL'as serviruoja futbolą kiekvieną šios savaitės dieną.
Ta proga po dvi išeigines gavo, sako žurnalistai.
Reik tikėtis, jų metu pas Jameso močiutę britiškų pyragų neprikirto.
O mums kad nebūtų nuobodu PL'as serviruoja futbolą kiekvieną šios savaitės dieną.