T-Wolves wrote: ↑08 Apr 2023, 01:13
@The_Red_Army kaip pačiam toks futbolas?
Man tai idealus toks futbolas. Sakiau aprasysiu prie progos.
Man visa si sezona mes buvom dvikovu komanda, tokie kur gerai zaisdami tiki takas ivarciu negalime imusti, nes ties 7-10 pasu padarysime unforced error. Jeigu esam dvikovu komanda, tai reikia ant to ir zaisti, ka pagaliau atejes Neil Warnock ir padare. Kaip rasiau anksciau jis world-class ant man management'o, o toliau daro logiskus dalykus, gynybos modeli i man to man pakeite, einam ant dvikovu, ant passion ir viskas vo

islipom is relegation zonos pirma karta nuo rudens(rugsejo ar spalio). Vijomies Rotherham ir Cardiff, kurie vakar irgi laimejo, aplenkem QPR(kurie buvo antroj vietoj po 18 turu) ir Reading(kurie neseniai gavo -6 bauda).
Musu possesion sitose 3 laimetose rungtynese buvo 29%, 24%, 26% berods. Kad suprasti konteksta esam kaip Lietuvos rinktine championship'e, kur eini, zinai, kad varzovas stipresnis, kad kamuolio daug neturesi, bet zinai, kad jeigu ispildysi kelis konceptus ir kovosi bus variantas laimet. Ir sitoj lygoj mums reikia PO ritmu zaistu dabar 2 taskai per rungtynes vidutiniskai, dabar paemem 9 is eiles, arba 10 per paskutines 4-5 rungtynes. Esam vieni geresniu ant formos lygoj top5 berods. Galvojau jeigu paliksime relegation zona tai ivyks tik paskutiniuose turuose, bet ivyko jau 40-tam, visgi dar reikia 10 tasku paimti is paskutiniu 18, norint garantijos islikti. Gal uztektu maziau, bet reikia, kad kiti susimautu.
Blackpool atleido Mick McCarthy, kuris ten isbuvo kiek daugiau nei 2 menesius. Plius praejusia savaite sack'ino Dof, kuri tik buvo pasamde Lapkriti.