[ASSE] Ligue 2 23/24

User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 40
Posts: 4517
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

T-Wolves wrote: 22 May 2024, 13:04Geros naujienos, kad su Rodez tikėtina vartuose stovės Larsonneur. Blogas, kad tikėtina nebus geriausio antros dalies žaidėjo Cardona, kuris su Quevilly patyrė traumą.
Olivier Dall'Oglio before #ASSERAF 🏥: "For Irvin Cardona, touched after the match at QRM, it's okay. Gautier Larsonneur resumed yesterday and it's okay too. It's also okay for Thomas Monconduit who is fit, but for whom we will take a decision tomorrow. This is good news!”
Praise the lord.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 40
Posts: 4517
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

2-0 pergalė namuose prieš Rodez.
Šeštas kartas nemelavo. Visiškai dominavom rungtynėse, netoli 30 smūgių atlikom, bet įvarčio palaukti reikėjo. Dall'Oglio metė kovinę sudėtį ir šalia Nade išleido Batubinsika pasodindamas Briancon. Kontroliavom rungtynes, kūrėmės progas, nieko neleidom varžovams susikurti. Vienintelio, ko trūko, tai geresnio užbaigimo ir įvarčio. Po fantastiško Chambost perdavimo iš krašto, 64min galiausiai ledus pralaužė ne kas kitas, o Irvin Cardona, smeigęs įvartį galva. Atidavėm kažkiek daugiau kontrolės Rodez, bet realiai patys sukūrėm vienintelę jų progą ir vos nebuvom skaudžiai nubausti. Tardieu ir Larsonneur vienas kitam sutrukdė, bet varžovai atšokusio kamuolio į vartus pasiųsti nesugebėjo. Keitimai kažkiek išderino žaidimą, bet galiausiai keitimas, Mbuku, individualiu reidu padėjo tašką šiose rungtynėse.

Nuostabios Nade rungtynės. Dar kartelį įrodė, kad tai yra geriausias mūsų CB. Labai solidus visų trijų saugų linijos žaidėjų pasirodymas. Tardieu - Moueffek - Chambost puikiai papildo vienas kitą. Sissoko gana prastos rungtynės. Turėjo padaryti daugiau.

Prasisuko du metai ir vėl grįžtame į tą lemiamą dviejų rungtynių etapą. Prieš du metus žaidėm dėl išlikimo su Auxerre ir tą dvikovą pralaimėjom. Dabar mūsų laukia kova dėl pakilimo ir Metz su George Mikautadze priešakyke. Pirmos rungtynės ketvirtadienį namuose, antros sekmadienį išvykoje.
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 40
Posts: 4517
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

2-1 prieš Metz.
Pusė darbo padaryta. Dar viename sold-out'e namuose pasiekta pergalė pirmosiose PO į Ligue 1 rungtynėse. Be nuostolių atsinešta ir Dall'Oglio galėjo paserviruoti savo optimalią sudėtį. Šalia Nade į porą buvo pastatytas Batubinsika. Atraminiu saugu tempą diktavo Tardieu.

Nuo pat pirmų rungtynių akimirkų buvo periimta iniciatyva, tačiau pirmą progą susikūrė Metz. Mikautadze greičiu įveikė mūsų gynybą bei patikrino vartų konstrukciją. Atsakėm Sissoko įvarčiu, kai puolėjas po Cafaro perdavimo labai lengvai įsiveržė į baudos aikštelę ir permetė Oukidja. Kontroliavom kamuolį, bet paskutiniame trečdalyje oponentai gynėsi gerai. Galiausiai kėlinio pabaigoje labai apmaudžiai po standarto ant linijos slystelėjo Larsonneur ir veteranas Traore įmušė galva.

Antrajame kėlinyje vaizdas toliau nesikeitė. Kontrolė ir iniciatyva ASSE, progų paskutiniam trečdalyje mažokai, o Metz atrodė gerai jaučiasi su 1-1. Galų gale 80min Geoffroy-Guichard tribūnas sprogdina ne kas kitas, o Irvin Cardona, uždaręs galva fantastišką Cafaro perdavimą iš gilumos. Tokiu rezultatu rungtynės ir baigėsi solidžiai apsigynus pabaigoje.

Iš vienos pusės, pergalė džiugina, o dar labiau džiugina žaidimas. Buvom geresnė komanda nei 16-a Ligue 1 ekipa ir pelnytai laimėjom. Iš kitos pusės, žaidybinė persvara virto tik vieno įvarčio pranašumu ir rezultatas išlieka slidus prieš atsakomąsias sekmadienį išvykoje. Mikautadze be to vieno epizodo buvo neutralizuotas, bet jaučiasi vis tiek, kad tai gali būt game changeris šitos poros. Gerai, kad turime Cardona, kuris tiesiog negali nustoti mušti svarbių įvarčių. Visa puolimo linija buvo produktyvi, o dar norėtųsi išskirti Tardieu, kuris kaip tikras aikštės generolas sužaidė. Suko grajų, kaip norėjo.

Atrodo, kad po set-back'o lygos sezono pabaigoje, buvo rasti teisingi žodžiai ir nusiteikimas, nes dabar dvi tikrai labai geros rungtynės prieš Rodez ir Metz. Žinoma, prie savų sirgalių, tad žiūrėsime, kaip seksis svarbiausiame mače per du metus ateinantį sekmadienį išvykoje. Ar žengsime tą paskutinį žingsnį, ar visgi suklupsime?
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 40
Posts: 4517
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

Mood
Image
Balompie
Posts in topic: 1
Posts: 846
Joined: 14 Aug 2018, 09:32
Location: Kaunas

Sveikinu su grįžimu! Dabar reikėtų įsitvirtinti lygoje. Smagu, kad toks legendinis klubas grįžo ten, kur jo vieta!
User avatar
T-Wolves
Posts in topic: 40
Posts: 4517
Joined: 04 Aug 2018, 12:01
Location: Vilnius

FT 2-2 su Metz (4-3 on agg).
Nurimus emocijoms, galima apžvelgt, kas čia vakar įvyko. Dall'Oglio sudėtį pakeitė minimaliai: vietoj labiau atakuojančio Macon, pasirinktas labiau gynybinis Appiah. Rungtynės prasidėjo raudona kortele po VAR peržiūros Metz puolėjui Diallo ir paliko varžovus žaisti 10vs11 nuo 5 minutės. Atrodė, kaip milžiniškas pranašumas bei didžiulis žingsnis Ligue 1 link, bet rezultate kažkokie pridėję į kelnes pradėjo rungtynes ASSE. Labai daug klaidų, o Metz atrodė visiškai įkvėpti tariamos skriaudos, nors kortelė pelnyta. Pradžioj įmušė Camara, o dar po kelių akimirkų baudinį uždirbo ir realizavo Mikautadze. Gynyba buvo tiesiog tragiška. Pačios prasčiausios 25min šiame sezone. Atrodė, kad psichologiškai visiškai neatlaikė komanda rungtynių įtampos. Sunku buvo patikėt, ką matau, kai varžovai atrodė geriau mažumoje. Iššvaistyta namuose susikrauta persvara ir dar į atsiliekančiųjų poziciją atsitraukta. Visa laimė, kad dar pirmajame kėlinyje, po standarto, kuriame sudalyvavo akademijos žaidėjai: Chambost, Moueffek ir Petrot, buvo suorganizuotas įvartis ir atstatytas poroje status quo.

Antrajame kėlinyje buvo pilnumoje periimta iniciatyva ir kontrolė. Atrodė, kad 66min galų gale perlaušim rungtynes, kai pasižymėjo Macon, bet po VAR peržiūros arbitras priėmė labai sunkiai suprantamą sprendimą, epizode užfiksavęs pražangą Sissoko. Aš įsivaizduoju, jei nebūtume išsigelbėję, šitas epizodas būtų dar labiau nuvilnijęs. Labai gerai į rungtynes įėjo Macon ir Mbuku. Atsidaro daugiau greičio ir žaidimo 1vs1, bet galiausiai 90min baigėsi ir veiksmas persikėlė į pratęsimą.

Pratęsime geresnius šansus turėjo Metz. Sykį gana įspūdingai gelbėjo Larsonneur. Niekaip ASSE nepavyko tos žaidybinės persvaros paversti įvarčiu. Dall'Oglio atliko du keitimus, kurie privertė kažkiek nustebti. Aikštę paliko šio sezono antros pusės herojus Cardona, kuriam tikrai buvo silpnos rungtynės ir joje pasirodė Wadji, kuris jau nebeturėjo žaisti šį sezoną. Visą sezoną traumų kamuotas Wadji, galiausiai tapo pagrindiniu didvyriu, kai po puikios Appiah ir Mbuku kombinacijos, pastarasis, kaip ant lėkštutės, padėjo kamuolį Wadji, o šis iš artimos distancijos 117min nesuklydo. Pirmas įvartis šį sezoną ir kokios svarbos.

33 smūgius atlikom vs Metz 12, bet prie tokio konteksto, suprantama. Labai trūko efektyvumo ir geresnio išpildymo. Trūko ir geresnio teisėjavimo, bet čia jau nieko naujo. Vėl fantastiškos Nade rungtynės. Visa gynybos linija labai solidžiai tvarkėsi per abu mačus su Mikautadze. Labai prastai pradėjo Appiah ir Tardieu, bet po to pavyko įsivažiuoti. Silpnos visos puolimo linijos rungynės, ypač Cardona. Dall'Oglio keitimai visiškai pasiteisino. Teisybė visgi nugalėjo ir per šituos du mačus savo pranašumą prieš 16-ą Ligue 1 komandą aikštėje įrodė.

Nauja valdžia kalba, kad Dall'Oglio turėtų likti komandos vyr treneriu. Lauksime oficialaus pranešimo, nusipelnė specas. Sudėtyje turėtų būti pokyčių, nes be kontraktų Nade, Moueffek, Chambost, baigiasi Cardona, Mbuku nuomos. Savo role turbūt nėra patenkintas Bouchouari, nors talento tikrai turi Ligue 1 žaist. Kokybės pridėti tiesiog būtina. Laukia darbinga, bet labai įdomi, vasara.
Image

Post Reply