[CFC] Treneriai

enjoy
Posts in topic: 75
Posts: 1407
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Sutinku, kad nėra Enzo idealus tokiam futbolui, bet nori nenori daugumoj rungtynių esam priversti su ta kamuolio kontrole žaist ir čia jam daug lygių neprigalvosi. Jei pulsi dviem fullbackais be galvos ir paliksi tokius plotus Enzo saugot, tai tikrai lauk bėdos, bet į sezono pabaigą lyg ir nebedarė Mauricio tokių nesąmonių.

Galima neabejot, kad Enzo čia bus ilgiau už Pochettino, jeigu ir dabar tektų rinktis, tai klubas bandytų savo 100 mln. investiciją saugoti, o ne trenerį su daug klaustukų.

Dar šiaip irgi ne faktas, kad Pochettino čia pats dega noru likt ir tenkins jį klubo sąlygos ir reikalavimai.
User avatar
Gunner
Posts in topic: 3
Posts: 642
Joined: 05 Aug 2018, 10:05

Pochetino out BAM



De Zerbi in???
Last edited by Gunner on 21 May 2024, 21:13, edited 1 time in total.
enjoy
Posts in topic: 75
Posts: 1407
Joined: 10 Aug 2018, 09:50


Žingsnis į priekį - du atgal. Išsiskirta abipusiu susitarimu, tad akivaizdu, kad abi pusės buvo nepatenkintos. Vėl į trenerių ruletę :roll:
User avatar
Furis
Site Admin
Posts in topic: 7
Posts: 4254
Joined: 03 Aug 2018, 15:03

enjoy wrote: 21 May 2024, 21:13 Išsiskirta abipusiu susitarimu, tad akivaizdu, kad abi pusės buvo nepatenkintos.
O nebus taip, kad Chelsea pranešė jog Gallagheris bus parduodas, Pochettino nesupranta wtf, Chelsea sako dealink su tuo arba eik lauk ir turim šitą pranešimą?

O šiaip tai net juokas nebeima. Pochettino su Spurs parodė pirmus potencialo ženklus po pusės metų, kai per naujaką aplošė Chelsea 5:3. Pochettino paskutiniai mėnesiai puikūs, prisikasė iki Europos, ko dar norėt su tokiu squadu?
enjoy
Posts in topic: 75
Posts: 1407
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Furis wrote: 21 May 2024, 21:45 O nebus taip, kad Chelsea pranešė jog Gallagheris bus parduodas, Pochettino nesupranta wtf, Chelsea sako dealink su tuo arba eik lauk ir turim šitą pranešimą?

O šiaip tai net juokas nebeima. Pochettino su Spurs parodė pirmus potencialo ženklus po pusės metų, kai per naujaką aplošė Chelsea 5:3. Pochettino paskutiniai mėnesiai puikūs, prisikasė iki Europos, ko dar norėt su tokiu squadu?
Nemanau, kad rezultatai buvo lemtingas faktorius. Tokiu atveju jau žiemą praspirtas būtų, kaip pagrindinis veiksnys minimas filosofijų skirtumas. Gal nebūtinai Gallagher, bet turbūt norėjo proven žaidėjų, o gavo kokio Šeško papkę ant stalo, o dar po metų porą pietų amerikiečių, kuriems dar ūsai neželia. Jau paskutinėm savaitėm garsiai kalbėjo, kad nebūtinai klubas spręs, ar jis čia liks, o ir jam pačiam turi likti sąlygos.

Kiti niuansai, kad ganėtinai seno kirpimo manageris atrodo: 7 keitimai per daug, todėl imsiu 2 GK ant suolo, nenoras turėt komandoj set-piece specialistą, treniruočių metodika dėl traumų skaičiaus irgi labai daug abejonių kėlė. Puolime didžiąją sezono dalį viskas buvo paremta taktika 'doudam Palmeriui kamuolį ir žiūrim kas gausis'. Paėjo paskutinėm dienom su Cucurellą į vidurį einančiu prieš dėl nieko nebekovojančias ekipas, bet kokia tikimybė, kad nesagalvos kiti kaip tokios 'inovacijos' kitą sezoną apeit?

Ne tiek abydna, kad jis atleidžiamas, kiek gasdina potencialūs pakaitalai: McKenna, Maresca, Michel ar Hoeness. :confusion-shrug:
enjoy
Posts in topic: 75
Posts: 1407
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

McKenna iš kandidatų išbrauktas. Favoritai Maresca ir De Zerbi, kažkokio velnio ir T. Frank tarp kandidatų. Už kokius nuopelnus tarp tų favoritų Pepo klonas - organas žino.

Sudėtis ant popieriaus (apart vartininko) De Zerbi tai idealiai tinka, fejerverkai garantuoti. Na bet labai nemažai abejonių kelia jo charakterio ir boardo suderinamumas, na ir turbūt dėl titulų su tokiom kraštutinėm taktikom nelabai pakovosi. Kažkiek logikos ieškant pozityvo galima sugalvot - Pochettino per trumpą laiką subūrė komandą iš atskirų žaidėjų, o dabar labai praverstų taktiškai stiprus treneris, kuris Mudrykams košės į galvą įdėtų. Dar po metų dviejų bus galima ieško laiminčio trenerio.

Dar vienas De Zerbi pliusas, kad tikrai greit su savo charizma ir elgesiu už šoninės linijos greit ryšį su sirgaliais užmegstų, ko Mauricijuj dėl Spurs praeities taip ir nepavyko padaryt.

Na bet greičiausiai bus Maresca, fanų meltdownas ir galimai 4(?) plikių kova dėl TOP 4.
enjoy
Posts in topic: 75
Posts: 1407
Joined: 10 Aug 2018, 09:50



Nu nafik. Temu Guardiola su kamuolio smaukymu 70% rungtynių. Žaidžia invertintais fullbackais, tai James ir Gusto privalumus galima mesti per langą, žaidžia dviem 8 numeriais, kai mes ten realiai tik Gallagher turim kol nepardavė, Palmerį 8 numeriu stums? Mudryką jau pakuot irgi galima pradėt. Jau nekalbant apie tai, kad pavardė ir pasiekimai visiškai neįkvepiantys. Žiaurus gamble ir jei vėl be CL bus likta, tai ir finansiškai pzdc bus, ir dar tuos direktorius su trim nevykusiais trenerių bandymais reikės spirt lauk.
Todas Pytersonas
Posts in topic: 13
Posts: 102
Joined: 02 Sep 2022, 10:28

Kodėl kiekvienas sprendimas vis blogyn ir blogyn :lol:
Tuchelio atleidimas ir Poch paskyrimas jau buvo nesamonė.
Dabar išvis jamam kažkokį no name Temu Guardiola :lol: (geras šitas @enjoy )
Ir dar kontraktas bus keliems sezonams..

Aš tai imčiau visai Mourinho sezonui tą pacukų kratinį išpurtyt. Short term sprendimas - taip, tačiau long termui visvien niekas neužsilaiko čia. :violin:
enjoy
Posts in topic: 75
Posts: 1407
Joined: 10 Aug 2018, 09:50


Visiški idiotai už vairo, jei nėra kontrakte su rezultatais susijusių saugiklių. Protu nesuvokiami sprendimai vienas po kito.
User avatar
Samir
Posts in topic: 10
Posts: 917
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Žinant šitos valdžios įpročius, tai čia dar vienas treneris, kuris imamas su gražia mintim apie long term perspektyvą, dėl to gauna ilgą kontraktą, ir vistiek bus atleistas po kokios prastesnės atkarpos sezono eigoj, nelaukiant kol ta long term perspektyva į ką nors materializuosis.
User avatar
flasher1
Posts in topic: 3
Posts: 790
Joined: 07 Aug 2018, 20:37

Po tokios keitimų karuselės, joks treneris neis į klubą be 5 metų kontrakto.
User avatar
Samir
Posts in topic: 10
Posts: 917
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

flasher1 wrote: 28 May 2024, 15:59 Po tokios keitimų karuselės, joks treneris neis į klubą be 5 metų kontrakto.
Norėčiau tikėti, kad kalbant su tokiu ne pirmos lentynos treneriu derybinė galia vis dar Chelsea pusėj.
Beje, įdomumo dėlei pažiūrėjau, tai paskutinis treneris, Chelsea treniravęs 5 metus ar daugiau, buvo Sextonas, treniravęs nuo 1967 iki 1974 m. Po to per 50 metų buvo pora (Neal ir Ranieri), kurie ištempė po 4 metus. Tai čia turbūt parodo šansus to, kad Maresca savo naują kontraktą iki galo atsėdės.
User avatar
Dipsiukas
Posts in topic: 7
Posts: 1302
Joined: 06 Jun 2019, 19:57

Net iki naujų metų neištemps 100%.
User avatar
hippo
Posts in topic: 11
Posts: 4350
Joined: 05 Aug 2018, 11:54

O bendriau jamant, ką bokalo ekspertai galvoja apie tokią tendenciją kai dideli ir pinigais aptekę klubai ima arba bent jau rimtais veidais svarsto trenerių kandidatūras iš šviesmečiais žemesnio lygio?

Maresca, Kompany, McKenna dar ne tendencija?
Gerų trenerių badas?
Viršų ima sistema, kai DOF'o vizija, žaidimo stilius, žaidėjų savybės yra svarbiau už trenerio kokybę?
Tiesiog patogiau po pigiąja pasiimt nouneimą, jį stumdyt kaip patinka ir neturėt problemų su dideliais ego?
Saturno orbita pavojingai priartėjo prie juodojo mėnulio Lilit?
Kita?
User avatar
Samir
Posts in topic: 10
Posts: 917
Joined: 05 Aug 2018, 15:25

Dėl McKenna dar galiu suprast, kai žmogus, parodęs ženkliai geresnius rezultatus nei kažkas iš jo tikėjosi, sulaukia dėmesio iš aukštesnio lygio.
Maresca, kurio patirtis apsiriboja bloga puse sezono Parmoje ir pergale Championshipe su turbūt geriausią sudėtį turinčia komanda jau sunkiai paišosi į tą pačią kategoriją.
Tai, kad Kompany, nuvairavęs Burnley į relegationą ir net neparodęs normalios kovos, tuoj gaus darbą antram didžiausiam Europos klube, vis dėlto leidžia manyt, kad kaltas Saturnas.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 14
Posts: 4042
Joined: 04 Aug 2018, 17:33

Antra ir trecias turi rysi su Guardiola, kas siais laikais yra wildcard. Ypac kad top2 EPL komandos yra Guardiola ir jo mokinys.

Siaip pagal atlyginimus ir kontraktu trukme, tai tokie treneriai daugiau ar maziau power sprendimuose tures, nebus visai klapciukai, nes atleidimo atveju juos aplis pinigais.
enjoy
Posts in topic: 75
Posts: 1407
Joined: 10 Aug 2018, 09:50

Aš manau, kad didieji klubai žiūri, ką koks Kompany mažam klube bando padaryt ir kaip tas veiktų su top klasės žaidėjais. Tiek Kompany, tiek Marescos drąsiam futbolui reikia pajėgesnių žaidėjų, nei tiem, kas visų pirma bando apsiginti ir kaip nors ant greitų užpult. Kad jie nelankstūs su savo požiūriu ir taktika - kita problema, bet dabar kažkaip tas vertinama.

Kitas niuansas, tai ar Maresca su 5 mln. alga 5 metams, ar Poch 10 mln. x 3. atleist turbūt panašiais kainuos.
kokos
Posts in topic: 1
Posts: 416
Joined: 05 Aug 2018, 10:34

Turint omeny Saturno orbitą, atrodo, kad užtenka būti plikiu ir vieta kaip ir kišenėj.
enjoy
Posts in topic: 75
Posts: 1407
Joined: 10 Aug 2018, 09:50


Wow pasiekimai :lol:

Kalbant apie tai, ko galima tikėtis tai sample labai mažas, bet Leicesteryje beveik visada žaidė 4-3-3 su inverted RB. Jei priimt viską kaip buvo ten, tai nespėliojant galimų pirkinių turėtų būt:
-------------------Nkunku--------------
Sterling------------------------Palmer
------Gallagher??---Caicedo-------
-------------Enzo-James--------------
-----Colwill-Adarabioyo-Fofana
-----------------Sanchez-----------------

Sunkiausiai turėtų Chilwell, Disasi, Ugochukwu ir Nkunku būt, nes nenaudojo jis pernai tokių žaidėjų.
ST pas jį vertikaliai žaist turi, tai tiek Jackson, tiek Nkunku tam tinkami atrodo, bet labai tikėtina, kad bus dar vienas puolėjas. Osimhen nebus, nes tiek Napoli, tiek jis pats per daug pinigo nori. Minimas Sesko, kuris šiaip puikiai tiktų visom prasmėm.
Wingeriai žaidžia labai plačiai ir turi būt greiti bei geri 1v1. Puiki proga Sterlingui karjerą atgaivint, nes tą patį Cityje darė. Palmer ir Madueke irgi teoriškai labai tinka, bet Mudryk dėl savo žaidimo IQ trūkumo pradžioj gali labai struglint. Dar apie Olise netyla kalbos, kas reiškia, kad Palmeriui būtų numatoma 8/10 numerio vieta.
Vidurio saugai pas jį buvo kažkas tarp 8 ir 10 numerio. Dešiniau žaidė ir visai neblogai atsiskleidė iki tol ball-winning saugu žaidęs Ndidi, tai gal ir Caicedo panašus vaidmuo laukia. Kaip kad Kante tą dažnai darydavo.
Kitas CM jei išeina Gallagher lieka neaiškus. Gal Chukwuemeka, Casadei? Santos ant popieriaus kažkiek panašaus stiliaus į Dewsbury-Hall atrodo. Neatmestina, kad ir Enzo vėl ale 10 numeriu švaistomas bus.
DM pas lapes Winks žaidė ir tam vaidmeniui tiek Enzo, tiek Caicedo, tiek Lavia tinka.
RB visada invertindavo ir ten James turėtų puikiai tikt. Ir pačiam jam sveikiau, jei nereikėtų tiek lakstyt. Gusto irgi nepražūtų.
RCB sveikas Fofana būtų labai gerai.
LCB galima tiek Tosin, tiek Colwill ar Badiashille matyt, nes su kamuoliu visi gerai draugauja.
LB daugiau įvairovės būdavo, tiek Colwill tipo žaidėją ten galima rast būdavo, tiek koservatyvesnį LB, tiek dešiniakojį FB.
GK turi labai gerai žaist kojomis, nes dažnai vienoj linijoj su vidurio gynėjais žaidžia pozicinėse atakose. Buvo kalbos, kad ieškosim naujo vartininko, bet šiandien Romano patweetino, kad Marescai Sanchez labai patinka. Čia spėju tas ilgai netruks ir po jo nesąmonių prie šitos temos greit reikės grįžt.
Post Reply