Atsispausdinau finalo rezultatyvaus perdavimo gifą ir vasarai pasikabinau ant sienos vietoj kalendoriaus su kačiukais
Ačiū
Sveiki visi, kaip laikotės. Man 1 punktas irgi labai akį rėžia. Čia kokį tai psichologinį pasimetimą rodo, kai nežinai ką daryt ir tikiesi surinkęs band together atkurt senus gerus laikus aukštesniam lygy? Ypač kai treneriukas turi gerus šansus greitu metu būt praspirtas, tai savotiška strategija, sakyčiau.tjeris_anris wrote: ↑16 Aug 2024, 15:00 sveiki forumieciai, turiu du rimtus klausimus ir butu idomu isgirsti kurio nors is jusu nuomone.
1. ar ETH tokio skaiciaus buvusiu aukletiniu Ajax klube surinkimas jums neatrodo mazu maziausiai keistas? suprantu, kad stiprinamos reikalingos pozcijos, bet 5 zaidejai yra beveik puse startinio 11. Ar jis bando atkurti Ajax Mancesterio mieste?
2. ar free agent Adrien Rabiot nebutu geras dealas?
Ir taip ir ne.
Wilshere'ui karjerą sugadino suvaryta čiurna, pas Mountą man atrodo tokių pasikartojančių lokalių traumų nėra, tiesiog bendrai bėdos su raumenine dalimi. Tai nors turbūt ten tie nežmoniški kiekiai rungtynių nepadėjo, bet man atrodo dar labiau nepadeda United medikų štabas.
Tommy wrote: ↑30 Aug 2024, 11:35 Wilshere'ui karjerą sugadino suvaryta čiurna, pas Mountą man atrodo tokių pasikartojančių lokalių traumų nėra, tiesiog bendrai bėdos su raumenine dalimi. Tai nors turbūt ten tie nežmoniški kiekiai rungtynių nepadėjo, bet man atrodo dar labiau nepadeda United medikų štabas.
Dar juokingiau yra tai, jog Fonseca penalkių mušėju yra paskyręs Pulisic. Pirmame kėlinyje kamuolį iš jo pavogė ir mušti ėjo Theo Hernandez (kuris 90'+7 dar ir straight red pasiėmė). Per pertrauką treneris visiem priminė, jog Pulisic yra pagrindinis mušėjas, bet kai atėjo laikas mušti antrą, tai kamuolį paėmė Tomori ir atidavė jį Abrahamui.