Manchester City FC

Kaip šį sezoną užbaigs Manchester City?

1. Padarys comebacką ir laimės dar vieną EPL titulą
4
13%
2. Finišuos antroje vietoje
9
30%
3. Vos vos išsilaikys ketverte
10
33%
4. Nepateks į Europą
0
No votes
5. Ant tiek kapituliuos, kad bus ant ribos iškritimo į Championship
2
7%
6. 115 charges bus aktyvuoti ir pralaimėjimus bylą prieš EPL net nesibaigus sezonui bus išmesti į Championship/League One/League Two.
5
17%

Total votes: 30
hippo
Posts in topic: 64

The_Red_Army wrote: 12 Dec 2024, 17:29 Prie to pacio pradejau galvoti kokia geriausia bausme butu Man City, nes siaip tai juos bausti turetu uz praeities dalykus, bet ka atimsi titulus ir pasakysi, kad ne Man City o Lpool ar United juos laimejo? Taip nebus, tas relegatinimas komandos i zemesne lyga irgi toks so, so, nes uzkerti kelia ir tam tikroms zemesniu lygu komandoms imesdamas toki rykli. Ir sito ir kazkaip nesitikiu. Plius zaisdama zemesnese lygoje Man City isliktu laiminti komanda. O pinigine bauda jie apmokes kaip eilini suda.

Vos ne reiketu duoti kokia bausme, kad 3-5 ateinancius sezonus negaletu registruoti nauju zaideju. Sitas labiausiai skausminga jiems butu kaip klubui, tiek Guardiola'i, kurio stiliui reikia tinkamu zaideju. Kadangi x zaideju jie nueinanciu turi, x zaideju pabegtu i FCB, Barcelona ar Bayern ir va gimdyk futbola su jaunaisiais talentais murkdydamasis 8-15 vietoje, plius Guardiola i Simeone nepavirs ir vis tiek zais savo stiliumi, o situom stiliumi inexperience team tik lengviau nubausti rezultato prasme.
Aš jau per statymus praradau minkštą kampą ir Mariah Carey kompaktus, tai nesinori vėl lažintis, bet vis tiek duodu visas kepures prišikt, kad bausmė bus simbolinė. Neįsivaizduoju kaip tie myžniai galėtų pasipriešint pinigų maišam ir geriausiem advokatam. Čia tau ne prieš kokį Leicesterį vaizduot kietus vyrus. + Lyga kažkaip ir save žlugtytų, nusodindami geriausią savo komandą. O dar jei City su kokia Superlyga pagąsdins, tai išvis apsimyš.

Ir Pepas turbūt ne tam kontraktą prasitęsė, kad žaistų League One arba 5 langus negalėtų pirkt žaidėjų.
The_Red_Army
trancendentine reiksme
Posts in topic: 76

hippo wrote: 12 Dec 2024, 19:03
The_Red_Army wrote: 12 Dec 2024, 17:29 Prie to pacio pradejau galvoti kokia geriausia bausme butu Man City, nes siaip tai juos bausti turetu uz praeities dalykus, bet ka atimsi titulus ir pasakysi, kad ne Man City o Lpool ar United juos laimejo? Taip nebus, tas relegatinimas komandos i zemesne lyga irgi toks so, so, nes uzkerti kelia ir tam tikroms zemesniu lygu komandoms imesdamas toki rykli. Ir sito ir kazkaip nesitikiu. Plius zaisdama zemesnese lygoje Man City isliktu laiminti komanda. O pinigine bauda jie apmokes kaip eilini suda.

Vos ne reiketu duoti kokia bausme, kad 3-5 ateinancius sezonus negaletu registruoti nauju zaideju. Sitas labiausiai skausminga jiems butu kaip klubui, tiek Guardiola'i, kurio stiliui reikia tinkamu zaideju. Kadangi x zaideju jie nueinanciu turi, x zaideju pabegtu i FCB, Barcelona ar Bayern ir va gimdyk futbola su jaunaisiais talentais murkdydamasis 8-15 vietoje, plius Guardiola i Simeone nepavirs ir vis tiek zais savo stiliumi, o situom stiliumi inexperience team tik lengviau nubausti rezultato prasme.
Aš jau per statymus praradau minkštą kampą ir Mariah Carey kompaktus, tai nesinori vėl lažintis, bet vis tiek duodu visas kepures prišikt, kad bausmė bus simbolinė. Neįsivaizduoju kaip tie myžniai galėtų pasipriešint pinigų maišam ir geriausiem advokatam. Čia tau ne prieš kokį Leicesterį vaizduot kietus vyrus. + Lyga kažkaip ir save žlugtytų, nusodindami geriausią savo komandą. O dar jei City su kokia Superlyga pagąsdins, tai išvis apsimyš.

Ir Pepas turbūt ne tam kontraktą prasitęsė, kad žaistų League One arba 5 langus negalėtų pirkt žaidėjų.
Taip as cia parasiau blogiausia scenariju Man City ir Pep'ui, kuris ir kontrakta greitai nusitrauktu jeigu negaletu pirkti zaideju, aisku cia yra ir kitas kampas, EPL prarastu Guardiola, kurio buvimas lygai yra naudingas.

O siaip as irgi esu tos nuomones, kaip kad paryskinta vieta, kad bauda bus simboline, kuria apsimokes kaip eilini suda Man City. Arba kaip megstu juokauti, kad del Man City nusizengimu relegatins Everton'a.
yodawg
Posts in topic: 7

Ką žinau, Fraudiola pastaruoju metu toks psichinis atrodo, kad manau jis absoliučiai mėgautųsi League One.
The_Red_Army
trancendentine reiksme

yodawg wrote: 13 Dec 2024, 10:55 Ką žinau, Fraudiola pastaruoju metu toks psichinis atrodo, kad manau jis absoliučiai mėgautųsi League One.
Kai esi laimintis treneris ir staiga pradedi stabiliai merkti taskus, tai yra ypac sudetinga tai priimti, o dar priedo ant kiekvieno kampo fanai tave provokuoja.

Bet kaip vienas klasikas is Norvegijos pasake Be Humble. megstu karma :madridista:
Dipsiukas
Posts in topic: 428

Walkeris oskarą gaus. Alfa patinas su visu Mančesteriu permiegojęs tokį kozirį šovė.
Dipsiukas

Garantuotai nusižudys Pepas
The_Red_Army
trancendentine reiksme

Be humble :madridista:
Dipsiukas

Image
hippo

Taip pagalvojau, kad Masterso kontora netyčia gavo auksinę progą pasirodyt labai principinga.
City sezoną jau ar taip ar taip prašiko, tai duodi rekordinę baudą, bet tokią, kad neiškristų, sakykim 20 taškų. EPL vadukai pasipiarina kokie jie gražūs ir griežti, o Sičiui koks skirtumas, 7 vieta ar 17. Visi laimingi
klounz

sičiui reiktų pasimokyti gynybos abėcėlės. turbūt net A lygoj neleistų 4 lietimais pasitaisyti kamuolio prie baudos aikštelės :))
Dipsiukas

Pepas paaiškino dabartinės katastrofos priežastis.
Dipsiukas

City nori pirkti Bundeslygoje siaučiantį Frankfurto egiptietį Marmoushą. 18 įvarčių ir 12 rez. perdavimų per pirmą sezono pusę. Kai Salahas paliks Liverpulį, tai būtų nauja Egipto žvaigždė EPL'e. Aišku įdomu, kaip jam sektųsi komandoje, kuri turi daužyti autobuso langus, o jo koziris yra daryt užbėgimus už nugarų prieš aukštesnę gynybos liniją ir tada užsibaigt, arba prasibėgt tranzicijos metu su kamuoliu 1-ant-1 ir užsibaigt.

T-Wolves
Posts in topic: 20

Omar Marmoush yra labai maloniai akiai žaidžiantis futbolininkas, bet: 1) pirmas sezonas, kurio tik pusė prabėgo, kuriame jis tikrai atrodo labai class. Šiemet jam jau 26 sueis. 2) Ne pirmas toks Eintrachto sublizgėjęs attackeris. Prisiminkime Luka Jovič, Sebastian Haller, Andre Silva, Randal Kolo Muani, Jesper Lindstrom ir kaip jiems sekėsi išvykus iš Frankfurto.
Dipsiukas

Žmonės paskaičiavo, kad 9.5 metų nuo sutarties pasirašymo yra lygiai 115 mėnesių, todėl City taip sąmoningai trolina visus su užslėpta žinute. 115 mėnesių = 115 charges. Tai reiškia jau įsitikinę, kad švarūs yra, tas turbūt ir paaiškina tris pirkinius sausio mėnesį.

Image
Dipsiukas

Gal verta Gineitį pasiimti kaip Rodri pakaitalą? Pagal išvaizdą, sudėjimą ir kojų ilgumą lietuviškasis Rodri.
The_Red_Army
trancendentine reiksme

Dipsiukas wrote: 19 Jan 2025, 16:17 Gal verta Gineitį pasiimti kaip Rodri pakaitalą? Pagal išvaizdą, sudėjimą ir kojų ilgumą lietuviškasis Rodri.
Gryna 8-ta numeri lygini su grynu 6-tu numeriu ir sakai, kad Lietuviskas Rodri?
Dipsiukas

Pagal išvaizdą, sudėjimą ir kojų ilgumą.
hippo

Dipsiukas wrote: 19 Jan 2025, 20:03 Pagal išvaizdą, sudėjimą ir kojų ilgumą.
Tai gal Gintarę Petronytę paimt kaip Rodri pakaitalą.
Dipsiukas

Gintarė yra moteris, o Gvidas su Rodri yra vyrai.
flasher1
Posts in topic: 8

Dipsiukas wrote: 19 Jan 2025, 20:55 Gintarė yra moteris, o Gvidas su Rodri yra vyrai.
Šiais sumaišties laikais tai ne priežastis.
Post Reply