Tommy wrote: ↑28 Aug 2025, 13:49
T-Wolves wrote: ↑28 Aug 2025, 12:39
Gal Amorimui ir atrodo, kad ne taktika ar sistema esmė, bet man atrodo, kad tiesiog neturi MU žaidėjų, kurie galėtų sėkmingai išpildyti 3-4-3. Galima paimt dvi geriausias pastarųjų metų komandas, kurios kažką pasiekė žaisdamos su 3CB: Inter ir Bayer.
Prie šito pridėjus lavonus vartininkus ir nemušančius puolėjus situaciją gaunasi labai sudėtingą. Juolab, kad ir žaidi pajėgiausioje pasaulio lygoje, kur kiekvieną sezoną vis stiprėja komandos.
Grįžtam prie taktinės adaptacijos, kurią darė EtH ir vis tiek gavosi geltonas tašką ant baltų triusikų. Ir ten buvo tas pats, kad vis trūko jam tinkamų žaidėjų. Tas pats Inter už wingbacką leisdavo gal ir iki šiol leidžia Darmianą ir kažkaip nesugriūdavo jie ten. Arba vidurio saugai Mkhitaryanas ir tas turkas sunkiai parašoma pavarde bei koks Barella. Tai kur čia taktinis balansas/aikštės pozicijų harmonija? Tiesiog visi taktiškai lankstūs, motyvuoti ir klauso trenerio nurodymų. Juk ir su ta nelanksčia Amorimo sistema būna blyksnių aikštėje, prieš tą patį Arsenalą 3-4-3 gerai atrodė, vidurys su Casemiro ir Bruno kažkaip nebuvo kiauras, United net posessioną laikė, daug spaudė, bėgo ir pnš.
Tas 'neturi treneris tinkamų žaidėjų' irgi galėtų būti naudojamas kaip United moto.
Žvelgiant iš dabartinės perspektyvos, tai patekimas į ČL, 8 vieta ir du Ten Hago titulai neatrodo taip blogai

Turbūt 7-8 vieta dabar nemažai kas paimtų + puodą kokį.
Faktas, kad daugelyje pozicijų žaidėjai yra pakankamai geri, kad ne antroje lentelės pusėje maltis ar būtų uždominuotiems Grimsby Town, bet jeigu tikslas yra nekovoti dėl lentelės vidurio, laikyti toliau Amorimą ir tikėti 3-4-3, tai tada neturime kito pasirinkimo, kaip įsigyti top klasės DM + įsigyti vartininką, kuris gali apsiginti per standartus. Bet aš tai įsitikinęs 100%, kad tai reiktų daryti prie bet kokio trenerio. Taip pat esu įsitikinęs, kad pereiti prie 4 gynėjų linijos, sudaryti aikštės viduryje Bruno-Casemiro-Mainoo trio, irgi pagerintų rezultatus.
Beje, Amorimas, šiaip jau, yra gavęs iš viso keturis pagrindinės sudėties žaidėjus: Dorgu, Mbeumo, Cunha, Šeško. Čia neskaitant Leon ir Heaven, kurie centus kainavo ir pirkti į ateitį. Su 3/4 kol kas trys oficialios rungtynės buvo.